2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tünaydın hanımlar,

aaa nerdesiniz yaa kimseler uğramamış ,kk ceza verecekmiş bundan sonra buraya gelmeyene :jeyyar:

bugün aşımızı olduk bizde..2 tane bacaktan yaptılar..
herkese merhabalar bizde pzt olduk aşlıarımızı ben ateş düşürücü vererek gittim ateşlenmedi çok şükür..herkesi çok öpyrm
geçmiş olsun.. kurtulmuşsunuz..

merhaba:)))
nasılsınız??össlediniz mi bisi??
ayy apar topar ankaraya gittik 1 günlüğüne 1 hafta oldu...kızımın doom günü bile yattı ya!!!
sabah da istanbula!!
ay sen hala ankarada mısın? niye aramadın hain?
teslim aldınız mı?
nice yıllar nilime.. doğum günü kutlu olsun.

ben bunalımdayım doğum günü öncesi hiç keyfim yok bir hafta kaldı ama içimden hiç bişey yapmak gelmiyo..

umarım geçer sıkıntın, kvalide olayı hepimizi sıkıyor ama ne yapacaksın? boşver. kuzunun ilk doğumgünü, yaklaştıkça heyecan basar, bişeyler yaparsın merak etme.
:teytey: tebrikler, Allah kucağına aldırsın hayırla.
iyi geceler

bizde hayırlısıyla ilk doğum günümüzü kutladık...tabi pastayı her ne kadar beğenmesemde neyse oldu bitti.şimdi etrafı toparlamak kaldı...

:hooray:
nice yıllar eymene.. koca adam oldular artık.

selaam serpil..
herkese iyi geceler.

sennurcum hayırlı olsun demek 3. hamiş sensin , kaç haftalıksın sen ne annesi olacaksın b temmuz bi nisan annemiz var

günaydın herkeslere
balım ve duygucum yeni yaşları hayırlı olsun kuzularınızın
sennur hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
serpilcim çağanın fotoları çok güzel maşallah

iyi haftasonları kızlar..
kimse yok gerçi..
şimdi nazlıcanla inci telaş içindedirler..parti hazırlıkları :)

bizde dışarı çıkacağız eguş beyin uyanmasını bekliyoruz..

iyi haftasonları kızlar..
kimse yok gerçi..
şimdi nazlıcanla inci telaş içindedirler..parti hazırlıkları :)

bizde dışarı çıkacağız eguş beyin uyanmasını bekliyoruz..

aylincim siz ne güzel atlattiniz sikintinizi simdi sira nazlican inci onlarda atlatiyor bu gün sira yavas yavas bize geliyor ........ Oh gezin eglenin bugün iyi hafta sonu gecirin canim

Canım hayırlısı olsun.Sıkıntı yaratma şimdiden kendine.Nisan annemiz ve temmuz annemiz var.Bak onlar daha küçükken alacaklar yeni bebişlerini kollarına.

Merhabalar herkeseee, selam sabah vermeden girmişim konuya:)))

Bizde bugün antalyaya gidiyoruz.Yarın da döneceğiz, ama değişiklik olacak bizim için.Ne zmandır şehir dışı yapmadım, sıkıldım valla:)))))

merhaba herkese

meral abla antalyaya gidiyorken bana da uğrarsın artık...beklerim mutlaka...

Giderken uğrayamayız sanırım faziletçim, ama gelirken geç kalmazsak kaş kalkan üzerinden dolaşarak gelelim diyoruz, o zmana aklımdasın.Uğramak istiyorum.

Canım hayırlısı olsun.Sıkıntı yaratma şimdiden kendine.Nisan annemiz ve temmuz annemiz var.Bak onlar daha küçükken alacaklar yeni bebişlerini kollarına.

Teşekkür ederim canım....ablamında kardeşiminde sık aralıklı çocukları var<ama annem yanlarında...benim sıkıntım aileden uzak olmak...başka bir şehirde yaşıyorum...destek çok önemli...ama yapıcak bişey yok...hayırlısı olsun diyoruz artık...

sennurcum hayırlı olsun demek 3. hamiş sensin , kaç haftalıksın sen ne annesi olacaksın b temmuz bi nisan annemiz var

Çok teşekkürler canım...vallahi daha doktorada gitmedik aslında ama kan testi yaptırdık kesin olsun diye...beta hcg 669 çıktı....son adetim 15 kasım sanırım doğum ağustosa gelicek...feci sıcaklara yani:) aynı zamanda ramazanada geliyo...doktora gidince son durumu yazarım gene...

Diğer arkadaşlarada tebrikleri için teşekkür ederim...darısı başlarına diyeyimde kader arkadaşlarım bari olsun:) avuturum biraz kendimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…