Tünaydın hanımlar,
aaa nerdesiniz yaa kimseler uğramamış ,kk ceza verecekmiş bundan sonra buraya gelmeyene :jeyyar:
bugün aşımızı olduk bizde..2 tane bacaktan yaptılar..
geçmiş olsun.. kurtulmuşsunuz..herkese merhabalar bizde pzt olduk aşlıarımızı ben ateş düşürücü vererek gittim ateşlenmedi çok şükür..herkesi çok öpyrm
ay sen hala ankarada mısın? niye aramadın hain?merhaba:)))
nasılsınız??össlediniz mi bisi??
ayy apar topar ankaraya gittik 1 günlüğüne 1 hafta oldu...kızımın doom günü bile yattı ya!!!
sabah da istanbula!!
ben bunalımdayım doğum günü öncesi hiç keyfim yok bir hafta kaldı ama içimden hiç bişey yapmak gelmiyo..
:teytey: tebrikler, Allah kucağına aldırsın hayırla.Herkese merhabalar....
Kızlar biliyosunuz bende ocak annesiyim bilmem hatırlayanlarınız varmı çünkü pek giremiyorum Kerem beyle uğraşmaktan...
Size bi haberim var...Hamilelere benide ekleyebilirsiniz...çok planlı bi hamilelik değil...kardeş mutlaka istiyorduk ama bu kadar erken değil...nasıl yapıcam ne yapıcam kara kara düşünüyorumm..
iyi geceler
bizde hayırlısıyla ilk doğum günümüzü kutladık...tabi pastayı her ne kadar beğenmesemde neyse oldu bitti.şimdi etrafı toparlamak kaldı...
iyi haftasonları kızlar..
kimse yok gerçi..
şimdi nazlıcanla inci telaş içindedirler..parti hazırlıkları :)
bizde dışarı çıkacağız eguş beyin uyanmasını bekliyoruz..
Teşekkür ederim canım...Allah herşeyin hayırlısını versin tabiki...ama demek o sizi istemişe çok güldüm..bak hiç öyle düşünmemiştim:)
Benim ailem biraz kalabalık...5 kardeşiz ve bundan dolayı çok ama çok mutluyum..o yüzden Kereminde kardeşi olsun zaten çok isterim...tek sıkıntım araları çok az olucak...baya sıkıntılı olucak yani ikisiyle beraber uğraşmak..
Giderken uğrayamayız sanırım faziletçim, ama gelirken geç kalmazsak kaş kalkan üzerinden dolaşarak gelelim diyoruz, o zmana aklımdasın.Uğramak istiyorum.
Canım hayırlısı olsun.Sıkıntı yaratma şimdiden kendine.Nisan annemiz ve temmuz annemiz var.Bak onlar daha küçükken alacaklar yeni bebişlerini kollarına.
sennurcum hayırlı olsun demek 3. hamiş sensin , kaç haftalıksın sen ne annesi olacaksın b temmuz bi nisan annemiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?