2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Duyguuu bende gece bir kez kalkmak istiyorum ama olmuyor.. Cnm o bir kez kalktığında mama mı verdin? Ya bizimki açlıktan uyanıyor dicem ama gündüzleri dört saat bişey yemiyor. Gece yedirip yatırıyorum bir saat sonra uyanıyor sanırım emme krizi tutuyor:)

ee niye kimse yokkk

Duygu hadi gözünaydın umarım başarılı olursunuz memeden kesmede
iyi bir karar vermişsin aslında,kolay gelsin sana :)

ahh ahh darısı komşumun başına o da çok çekiyor uykusuzluktan..
aa birde Tuğbanın başına diyeyim :)

Gamze senide gördük.özledik güzel şen şakrak sohbetini aradada olsa gel :)
pastacı demek annenin nikahınıda istedi he,allah iyiliğini versin :)))

Serpil geçmiş olsun hemen geçer inşallah,sümükler biraz geç geçiyor ama..

cheff nerelerdesin. bugün sonuç alıcaktınız çok merak ediyorum. nolur bizide haberdar et canım. inşallah şu anda çok mutlusunuzdur

aylin teşekkür ederim.

bizde yeni yıl planı yapmıştık arkadaşlarla. bizden bir ay küçük oğulları var ama çağan hastalanınca ona da satmayalım diye iptal edicez..

duygucum hadi inşallah. gece kalktığında su içir geri yatır. mamaya alışırsa onun için uynama sayısı artıyor zamanla.

gündüz uykusuda zamanla olur herhalde. benimki şurda 2-3 aydır gündüzx uykusu uyuyor. oda 1 kere..o kendiliğinden oluştu. sana kolay gelsin.

deniz beğendiğine sevindim. güle güle oynasın..

yarın yılbaşı haberim yok :)) telefonum bozulmuştu kociş yeni yıl hediyesi telefon almış güya :)) telefonda bozulacak zamanı biliyor yani :mymeka:

Duygu peki sütten kesince gece hiç kalkmadımı
kalktı canım 1 kere:)bakalım bu gece ne olacak çünkü dün 10 saat uykusuz kaldı..

canım valla ben de hep istedim,ilk defa oldu ,biliosundur,bazen sabaha kadar emiodu aralıksız..açlıktan diil bence de,memesizlikten..

eymen koltuğa yoğurt döktü ya (( sobayada yastık dayamış bir koku geliyo burnuma hiç farketmemişimde koltuğu temizleyeyim derken...

valla artık iki dk oturmak haram oldu. hep koşturuyorum ama ev hep aynı. allahtan sobamız yok ayy en çok korktuğum şey valla bian önce yaz gelse dimi...

keşke zaten kışı hiç sevmiyorum:)) soba kullandığım halde bugün elektrik faturası geldi şok oldum ya...canım birazda ona sıkıldı...bundan sonra gece klima çalıştırmamaya karar verdim:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…