2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah cnm tabi de ona göre de zahmeti var
ayakta altını alıoruz
yemek yedirirken ben de 40kere ısıtıorum önce tadına alışması lazım baby tv açık olucak ve berbat sesi olan bi oyuncağı
yatırırken de resmen evde ayin düzenlioruz gece masajlar sessizlik 8de karanlığa gömülüyo bütün ev..babası uyutucak beni görürse ağlıyo, ve kesinlikle kendi yatağında gece uykusunu uyuycak..
uyanıkken hep gülüceksin hayır demiyceksin şaklabanlık yapıcaksın yemek iş yapmıycaksın..
yabancıya gerek yok halasıyla falan da kalır da işte kalan yok..

bende seni en zarif anne seçiorum:) ezgiyi de en tombik bebek:)

gerçekten maşaallah naz a
benim kızım yemek tarzı şeyler yemiyor..çeşit çieşit pütrsüz çorbalar deniyrm..
et tarzı şeyleride çorbalarına katıyrm
onun dışında en çok üzüldüğüm şey hiç meyve yemiyr

Selamlar herkese,
umarım hepiniz iyisinizdir,
biraz yoğunluk var fazla bakamıyorum buraya,
oo bakıyorum da ennler seçilmiş, ozaman bizde en listesi yapalım bütün enlerimizi seçelim :)

eguşun saçını kestirdik cumartesi günü ,tabii kıyameti kopardı zor zaptettik :)
ama çok tatlıı olduu yüzü değişti çocuğun, büyüdü birden sanki,tam erkek gibi oldu :)

egehan ve eymen de maşallah çok tatlı çıkmışlar,
anneleride öyle :)

febrar meyve suyunudamı içmiyor

çok şükür bizim de yemek problemimiz yok,
ablasından çok çekmiştim ama bunda allah şükür sorunumuz yok..

AYY çok sevimliydi ya saçları ben bayılmıştım....

:)))) tamam tamam hepsinin zorluğu ayrı anladım :)))

febrar arada kahvaltısını mandalina suyu ile hazırla sende belki alışır yavaş yavaş

deryacım çok uzamıştı saçları tepesinde kocaman bir ibik gibiydi
ama şimdi çok daha tatlı oldu erkekim benim :)
ezgi nasıl oldu iyileştimi iyice?

ezgi iyi canım sadece bana yapışık yaşıyor bu ara ya kucagımda ya bacaklarımda çok huysuzluğu var bilmiyorum neden

dişten olabilir, büyüme atağı olabilir
sende sarıl ona beraber vakit geçirin işte
zaten bir süre sonra sevdirmeyecekler kendilerini :)

Merhabalarrrrr, herkesler buradaymış.Anca fırsat buldum:)))

Kızlar oğlum yürümeye çalışıyor sürekli ayağa kalkıyor 1 adım atıyor 2.yi atarken düşüyor sürekli deniyor ama çok azimli koca dötlüm :)))
Maşallah onata.1 haftaya yürür güzelim.Yaşgününde de 2-3 adım atmaya başlar.Peşinden koşmak lazım artık.Bizimki yürürken direk bir yere odaklanıp gidiyor.Masa, koltuk, oyuncak hiç önemli değil.Onları görmüyor.Çarpıp düşüncede bize bakıp mızıldanmaya başlıyor.Dün yemek masası cam benim.Ona doğru gidiyordu, oğlum kafanı çarpacaksın deyip kalkıncaya kadar hafif çarptı.Bir bana baktı bir anneannesine , niye görmedin, baksana önüne deyip güldük bizde.Kıyameti kopardı bu sefer ağalayarak.Sanki biz yaptık:))))Canı acıyacak şekilde çarpmadı ama biz naz yaptırmadık ya:))))

Teşekkürler emelcim.Evet canım.Hamile kaldığım kiloya döndüm.Hiç istemiyordum aslında ama.60 kiloda kalsaydım iyiydi:)))

Teşekkür ederizzz...

ay cok tatlı ikiside güzel suratlı minikler sizi maşallah size
Çok sağol deryacım.
Bu verdiğin örnek menü çok güzelmişte, ana öğünlerde sadece bir çeşidini yiyor bizim oğlan:)))Ara öğünler dersen sürekli elinde mandalina, elma, muz dolaşıyor.Ya da portakal suyunu içiyor sürekli.

Maşallah Naza.

Oooo erkek adam olmuş eguş beyy.Güle güle uzasın saçları, sağlık sıhhat olsun.
Teşekkür ederiz aylincim.Hem oğluşlarımız hemde kendi adımıza.

Kızlar oğlum yürümeye çalışıyor sürekli ayağa kalkıyor 1 adım atıyor 2.yi atarken düşüyor sürekli deniyor ama çok azimli koca dötlüm :)))
massallah canim yürür dogum gününe o zaman azimli pasa
çok işim var yarın çağanın ikinci partisi var ev toparlancak hazırlıklar yapılacak yine ama iki dakka sohept edim diye geldim burdada bir ben varmışım (((
ay inci ikinci partimi ben birinciyi kara kara düsünüyorum helal olsun sana
tesekür ederiz liste icin a.s.
f.ebrar benim oglumda hic sevmedi meyva veya meyva suyu bende üzülüyorum ama yapacak bisey yok sabir edecegiz elbet zamani gelecek

kolay gelsin canim ....Pasayada satler olsun erkek olmusta sacmi kestirmis .. bizimkisininde saclari uzadi ama ne mümkün kestirmenin birinde sacinin önünü zor kestirdik kafamçokkarıştı

aylin ablanın soyadını bilen vrmı bana özelden acil msj atarsa sevinirim...hediyeyi kargoya vercekmiş eşim adresi aldım ama soyadını bilmiorum...

merhaba
oğulcanlar çok tatlı çıkmış soldaki meral abla sağdaki burcu sanırım:)
şimdi uyudu bey efendi biraz soluklanıyorum bizikide 10 -10.30 yatıyo daha erken yatarsa ece kalkıp oynamak istiyo aynen..bende yeni bir resim ekleyim size kılar birazdan son çektiklerinden makinadan atayımda..
gamzecim bizde seni özledik
inci helal sana hakikaten ben kıçımı kaldıramıyorum kerem uyuyunca
kilo aldım sinirlerim bozuk şişko oldum ben kızlarrr imdatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…