sağolasın balım, koydum bakalım dolaba, nasıl olacak? yarın işyerine götürmeyi planladım, inşallah güzel olur.buz dolabında beklettim ben tabi acelen varsa buzlukta bekletsende hemen olur...
ayyy harika görünüyor..
ne beceriklisin incicim..ay selamlar kıslar umarım herkesler iyidri malum bizimn ikinci partide bugündü valla bugüde yoruldum ama buda çok güzel geçti çok keyif aldık hepimiz
yarın çağanın aşısı var ay şimdiden tedirginim işallah ateş falan yapmaz
serpilcim resimleri pc atıp face eklerim canım iki partidende birkaç tane seçerim ama anca cuma eklerim buarada menü olayına gelince valla ben standart şeyler yaptım canımya mercmek köfte yaprak sarma sigara böreği ıspanaklı börek patatesli havuçlu mayonezli bir salata çeşidi iki çeşit kurabiye kakaolu vede hindistan cevizli toplar birde portakallı börek birde pastamız vardı tabi ben çeşidi bol tutup az az yaptım fazlasıyla yetti :))
sana da hayırlı geceler hatice...a.s.hayırlı geceler hanımlar
2010 yılı hepimiz için çok iyi geçsin,
Sağlık ve huzur hep yanımızda olsun...
Hiç birimizin kayıbı ve kazası olmasın!
Savaşlar ve felaketler görmeyelim,
Kriz gerçekten hepimizi teğet geçsin ve paramız bol olsun,
Cebimiz her zaman dolu olsun.
Kendimize ve ailemize vakit ayırabileceğimiz, işimize heyecan ile gittiğimiz bir yıl olsun...
Hepimizin yanında birlikte yaşlanabileceğimiz birisi olsun.
Sevgi ve saygıyı hep birlikte paylaşabileceğimiz ,
Tüm düşlerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun.
çok tatlı olmuş küçük tavşancıkhttp://photos-c.ak.fbcdn.net/hphoto..._226158627549_758952549_3174987_5828316_s.jpg
ARKADAŞIM BANA SÜRPRİZ yapmış çok hoşuma gitti. nası ama oğluşumm
doğumgünü tadında olsun cannım günleriniz,yaşınız da hayırlı olsun..
eymen koltuğa yoğurt döktü ya(( sobayada yastık dayamış bir koku geliyo burnuma hiç farketmemişimde koltuğu temizleyeyim derken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?