2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mutlu yıllar size iyıkı doğdun egeye pastanız bi harika olmuş en kötü anının böyle olsun bütün dilekleriniz gerçekleşir inşallah

buz dolabında beklettim ben tabi acelen varsa buzlukta bekletsende hemen olur...
sağolasın balım, koydum bakalım dolaba, nasıl olacak? yarın işyerine götürmeyi planladım, inşallah güzel olur.

işte annesinin bol emek vererek egeye yaptığı pasta
ayyy harika görünüyor..

ne beceriklisin incicim.. okurken ağzım sulandı..
yarın aşınız sıkıntısız geçer inşallah..

senin ve ailenin de yeni yılı kutlu olsun.turkbayragi

hayırlı geceler hanımlar
sana da hayırlı geceler hatice...a.s.

berat yeni uyudu..
ben de yatıcam birazdan..
herkesin yeni yılı kutlu olsun..
2010 hepimize kuzularımızla beraber geçireceğimiz sağlık ve mutluluk dolu günler getirsin inşallah.

Hanımlar günaydın,
2010 sevdikelrmizle, herkese sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve beraket getirmesini diyorum.
Herşey gönlünüzce olsun. Bebeklerimizle sağlıklı güzel senelr geçirelim inşallah

günaydın herkese

inci benim face yok burayada ekle bende göreyim...

afacan teşekkür ederim.

demet rica ederim inşallah güzel olmuştur pastan...

serpil resim çok küçük net gözükmüyor ama senin oğlan bir tavşan olmuş sanırım :))

2010 yılı hepimiz için çok iyi geçsin,

Sağlık ve huzur hep yanımızda olsun...

Hiç birimizin kayıbı ve kazası olmasın!

Savaşlar ve felaketler görmeyelim,

Kriz gerçekten hepimizi teğet geçsin ve paramız bol olsun,

Cebimiz her zaman dolu olsun.

Kendimize ve ailemize vakit ayırabileceğimiz, işimize heyecan ile gittiğimiz bir yıl olsun...

Hepimizin yanında birlikte yaşlanabileceğimiz birisi olsun.

Sevgi ve saygıyı hep birlikte paylaşabileceğimiz ,

Tüm düşlerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun.

merhaba hanımlar,

yine kimseler yok ortada :)

serpil ben gördüm faceten resmi çok şeker olmuş :)

demetçim pastayı buzlukta bekletirsen daha güzel donuyor..
umarım beğenmişsindir..

aminnn:Saruboceq::teytey:

merhabalar:))
kızlar hiç giremiorum ama meme kesme işi güsel gidio Allahım az önce bi anda kucaamda uyudu ben hiç alışkın diilim öle 1 saat emzirmeden uyumasına,ama dün gece uyumak için 1 saat ağladı ne yaptıysam susmadı ammaa gece gene 1 kere uyandıkendi nazarım içinzemuszemus

aylinin dileklerine katılmakla beraber ben de kısacık kutlamak isterim yeni yılımızıkaydirigubbakcemile3
sağlıkla,şansla,huzurla,aşkla..sevdiklerimizle,birbirimizleopuyorumnanaktan geçsin bu senemiz de..hihoyyyt

Kızlar merhaba

Aylincim güzel dileklerin için sağol hem yeni yıl için hemde Onatın beni uykusuz bıraktığı geceler için

Tüm arkadaşlarımın yeni yılı kutlu olsun yeni yıl hepinize sağlık ve mutluluk getirsin

Az önce Ahu ile konuştum Ceylinin test sonucu temiz çıkmış çok şükür, şimdi gen testi istemiş dr 15 gün sonra o yapılacakmış bu arada inek sütüne alerisi olduğu ortaya çıkmış

oğlum ve ben şimdiden herkesin yeni yılını kutluyoruz...yeni yılın yeni güzellikler getirmesi dileğiyle....

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphoto..._226158627549_758952549_3174987_5828316_s.jpg

ARKADAŞIM BANA SÜRPRİZ yapmış çok hoşuma gitti. nası ama oğluşumm
çok tatlı olmuş küçük tavşancık

bu da çekirdek ailemiz yüzümüz çıkmamış çeken arkadaş pek dikkat etmemiş resimler berbat üzüldüm bende
doğumgünü tadında olsun cannım günleriniz,yaşınız da hayırlı olsun..
pastayı gerçekten mi sen yaptınalkisalkisalkis
eymen koltuğa yoğurt döktü ya (( sobayada yastık dayamış bir koku geliyo burnuma hiç farketmemişimde koltuğu temizleyeyim derken...

eşşek sıpası..al birini vur ötekine,acaba doğdukları günde mi bişi vardılaelaelaelaelae
aylin bana etraflıca anlatır mısın şu halleyli pastayı:uhmpuyorumnanaktan

AYLıNNNN çok hoş kadınsın vesselam..
Saol canım, samimi arkadaşım..Seni çok zarif buluyorum ben yaaaaaŞeniz
Sepetçi teşekkürler arkadaşım,Çağan çok cici görünüyor
Kızlarrrrr
önce sağlık
huzur
sevgi
mutluluk
para
doğuracak olanlara hayırlı doğumlar
ve tüm dileklerinizin gerçekleşmesi:1hug:
Tüm kalbimle nice senelereeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…