2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akşama bişiler yapcam Bade hanım uyumuyor
Sepetçi ben sana geçmiş olsun dememişim canım ya çok geçmiş olsun
Hapşursalar ödümüz kopuyor artık
Ağlayan kek varmış onu yapiim dedim hiç de canım istemiyor

HERKESE İYİ GÜNLER 2009 YILININ SON GÜNÜNDEN:))))

Aylin'in şiirsel olarak yazdığı tüm dileklere katılıyorum.Ellerine diline sağlık canım.Ben ve oğlum da herkesin, tüm anneler ve bebişlerinin yeni yılınız kutlarız.Sağlıklı, mutlu , huzurlu, ailecek nice yeni yıllar geçirmenizi dileriz.

Nazlıcım pasta harika görünüyor.Ellerine sağlık.

Duygucum, işin zor kısmını atlattın.Bundan sonra düzene girer.Maşallah nile bak hemen alışmış, meme olmadan uyumaya.Gündüz uykularıda zamanla düzelir.Zaten nil çok uyuyan bir bebek değildi hatırladığım kadarıyla.

Emelcim, sağol merak ediyorduk.Çok sevindim.İnşallah başka sorun çıkmaz ceylinde.

Serpil çok tatlı çıkmış paşa:)))Maşallah minik tavşana:))

İnci hadi bu akşamı da atlatırsan işlerin bitmiş oluyor.Bizim daha heyecanla beklediğimiz bir doğum günümüz var.Daha ne yapacağıma kara veremedim.Bizde çekirdek aile olarak kutlayacağız sanırım:)))))

duygu bravo başarıcaksın bu işi biraz daha gayret canım :)

Nazlıcanın pastasını es geçmişim çok ayıp bana :)
çok harika görünüyor pastan ellerine sağlık,
yavrunada sağlıklı güzel yaşlar diliyorum..

Komşucum çok merak ediyordum iyiki haber verdin ,çok sevindim birşey çıkmamış..

Gamze utandırıyorsun beni :kedi:

Meralcim hadi sıra sizde artık ,sizde hayırlısıyla atlatırsınız inşallah :)

ınci hediyeni dün gönderdim ,bugün akşamüstü alabileceğini söylediler
umarım gecikmez..

birazdan yılbaşı kokteylimiz var bizimde zemuszemus

akşamada kardeşime gideceğiz,kızımda arkadaşına gidecek parti varmış :)

Aylincim, bizim oğlan çıkmamakta direnmişti biliyorsun:))))
Çocuğun bi bildiği varmış:)Annem herkesin yaptıklarına baksında güzel bişiler hazırlasın diye düşündü herhalde.Ama annesi sizin kadar hamarat değil:))))))

ıyi akşamlar hanımlar... Burnuma kötü kokular geliyor:)).. Aybükenin yanına gitsem iyi olacak:)

slm kızlar mutlu seneler olsun hepimize....
vay bea zaman ne cabuk geciyo gecen sene bu zaman dogumuma 2 gün vardı şimdi de ikinci anneliğe hazırlanıyorum 2009 benim için süpper bir yıl oldu 4-5 yıldır isteyipde yapamadıgım hersey bir anda oluverdi hihoyyytablamın kazası dısında canımızı sıkan bişey olmadı o olayda bizi derinden sarstısenağlamaneyse iyileşicek inanıyorum acıcak gözlerini :Saruboceq:
metiş hala yürümüyo yaaaaaa birde bu hafta da griptik anlamadım gitti harika seler yediriyorum aman onun vitamini sunun proteini hataydan peymezler keçi peynirleri günde 2 mandalina filan ama hep hasta hep antibiyotik kullanımı ve hep evde hiç dısarı cıkmıyoruz her hastalıkda da huy degiştiriyo neyse hasta olmasın kuzular artık:Saruboceq:
coooooook yogun calısıyorum seminerim bitmedi eve 6-7 arası pert vaziyette geliyorum hafta sonları da avr artık ne güzel anneme gidicektim pazara kadar kalcaktım dogum günümüzü de orda yapcaktık ama gidemiyorum
neyse cenem düşmüş azcık gecmişi okuyum

2009'un son dakikalarında ocak anneleri hep meşgul anlaşılan...

Yeni yılın hepinize sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini dilerim... Bol bol da uyku... Bu bebekler için geçerli...

ıyi geceler...

2010 un ilk mesajı benden olsun. benim sıpa 1.5 a kadar uyumadı. hep beraber girdik yani. monte geçmiş olsun bebişe.

lajo. teşekkür ederim.

çağandan kaptım galiba benimde burun akmaya başladı hadi hayırlısı

neyse öpüyorum herkesi.

2010 un 2. mesajıda benden olsun :)

2010 a yarım saat kala oğlum yürüyerek karşıladı 2010 u:))
benimki de uyumadı beraber girdik 2010a
yeni geldik eve, ablayı aldık arkadaşından geldik..

filiz ,serpil geçmiş olsun..

ilk sabaha kötü başladık. çağan dayağını yedi sonunda benden. gece 1,30da uyudu sabaha kadar bilmem kaç kere kalktı en son yanına yattım sabahta 7 de dikildi. saat 10 oldu mızır mızır sinirimi zıplattı. herşeye muhalefet. yemek yediremedim. demiri eliyle vurdu döktüm sinirimden patlattım iki tane çok üüldüm ama yapacak bişey yok artık. kaldırdım sofradan koydum yere oyun oynuyo şimdi off yaa offfff

günaydınlar herkese bizde gece oğlumla irdik yeni yıla çağanla dans ederek girdim babası bir yandan ben bir yandan öperek girdik oğluşumu bütün sene öpüp koklayalım diye :)
buarada iki yıldan sonra dün ilk defa alkol aldım ay bugün başım zonkluyor gece çok geç yattık ama benim sıpada sabah 9da dikildi ayağa mecburen bende şimdi baba oğul uyuylar bana ise evi toplamak düşüyor ama hiç şikayetçi değilim çok güzel bir gece geçirdik ailecek işallah büyün yılımız böyle geçer :)
aylin hediyeni aldım canım teşekkür ederim buarada oğlunda yürümeye başlamış yeni yıl hediesi olarak onada kocaman bir alkış
serpil kusura bakma ama ben kaç yaşında olursa olsun çocuğa vurmaya karşıyım canım lütfen bir daha yapma biliyorum sende üzülmüştürsün ama yinede daha sabırlı olmaya çalış bazen benim oğlumda sabrımı zorluyor ama yinede onun derdini anlatamdığını düşünerek kendimi sakinleştiriyorum biliyorumki derdini anlatabilse söler o ne sitediğini ozamana kadar sabır arkadaşım sakın kızma bu yazdığıma olurmu :))

çok teşekkür ederim sizde inşallah
çok teşekkür ederim canım.pastaya tavşan şekli vermek için 2 adet yuvarlak pandispanya yaptım.birini olduğu gibi kullandım yüz olarak.diğerinin yanlarından kulakları kestim ortada kalan parça da papyom olacak şekilde, birazda yerleştirirken şekil verdim papyna falan.üstüne bitter çikolatayı ben mari eritip enjektörle sıkıp çizdim.dilini ve papyonun içini yumuşak şekerleme ve jelibonla süsledim alt kenarınada bonibon sıraladım.bu arada pandispanya ağlayan pastanın keki krema tramisu kreması

mutlu yıllar size iyıkı doğdun egeye pastanız bi harika olmuş en kötü anının böyle olsun bütün dilekleriniz gerçekleşir inşallah
çok teşekkür ederim sizde inşallah
çok teşekkür ederim
teşekkür ederim evet ben yaptım canım
çok teşekkür ederim ablam
çok teşekkür ederim
arkadaşlar hepinize mutlu bir yıl dilerim umarım herşey gönlünüzce olsun
monte geçmiş olsun serpil minik tavşanına bayıldım bazen sabır bırakmıyor bu yaramaz tavşancıklar seni çok iyi anlıyorum canım

inaysa ne güzel karşılamışsınız yeni yılı öyle..
biz de evdeydik, ama pek bi miskin moddaydık..kuzum uyuyodu zaten, biz de pijama terlik tv karşısında pinekliyoduk valla :)

günaydınn..
iyi yıllar herkese..
yeni yılın en güzel hediyesini berattan aldm arkadaşlar..
beni öptü..kaydirigubbakcemile2
ağzını kocaman açıp gelirken ısıracağını sanıyordum ama epeyce salyalı bir vakum yaptı yanağıma..
aylin koştuğunu da gör inşallah paşanın.. sana özel bi teşekkürüm var, mesaj attımkaydirigubbakcemile3
inciii, inşallah yeni yılı üçünüz neşeyle mutlulukla geçirirsiniz , ne güzel girmişsiniz. bizim babamız uyuyordu(
serpil bazen ben de deliriyorum, bağıra bağıra ağladığım oluyor ama anlamaz ki onlar dayaktan biraz daha sabır annesi..

yeni bir yıldan herkese merhaba

aylin abla hediyeyi aldınmı bende merak ettim...belki gönderici olarak eşimin ismini yazmışlardır o vermişti kargoya :) bu arada egeye kocaman sırnaşık şeyalkisalkisalkis yeni yılı yürüyerek karşılamış ne güzel...

serpil seni çk iyi anlıyorum sabır kalmıyor hele iştahsızlığı insanı çileden çıkartıyor...ama eminim sert vurmamaışsındır çünkü insan yavrusunu kıyıpta canını acıtamıyor...inşallah tekrarlamazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…