çok teşekkür ederim sizde inşallahgözün aydin duygu. uyumaya alisir bir iki güne zoru atlatmisin
güle güle kulan canim
ay allah korusun saba isinden oldum olasi korkarim
hayirli olsun isin ilk günler zor gecer
harika olmus canim daha ne olsun üstelik senin emegin hazirlardan dahada lezetli olmustur eminim
allah mutlulugunuzu ömür boyu etsin
çok teşekkür ederim canım.pastaya tavşan şekli vermek için 2 adet yuvarlak pandispanya yaptım.birini olduğu gibi kullandım yüz olarak.diğerinin yanlarından kulakları kestim ortada kalan parça da papyom olacak şekilde, birazda yerleştirirken şekil verdim papyna falan.üstüne bitter çikolatayı ben mari eritip enjektörle sıkıp çizdim.dilini ve papyonun içini yumuşak şekerleme ve jelibonla süsledim alt kenarınada bonibon sıraladım.bu arada pandispanya ağlayan pastanın keki krema tramisu kremasıpastan harika görünüyor, 1. yaşınızkutlu olsun, bizimki de yaklaştı 13 ocakta, bir heyecan kapladı beni, sanırım siz çekirdek aile olarak kutlamışsınız. ya bişey soracağım, pastana o şekli nasıl verdin? tavşan şeklini ve üzeindeki siyah boyaları nasıl yaptın?
çok teşekkür ederim sizde inşallah
mutlu yıllar size iyıkı doğdun egeye pastanız bi harika olmuş en kötü anının böyle olsun bütün dilekleriniz gerçekleşir inşallah
çok teşekkür ederimsağolasın balım, koydum bakalım dolaba, nasıl olacak? yarın işyerine götürmeyi planladım, inşallah güzel olur.
ayyy harika görünüyor..
ne beceriklisin incicim..okurken ağzım sulandı..
yarın aşınız sıkıntısız geçer inşallah..
senin ve ailenin de yeni yılı kutlu olsun.turkbayragi
sana da hayırlı geceler hatice...a.s.
berat yeni uyudu..
ben de yatıcam birazdan..
herkesin yeni yılı kutlu olsun..
2010 hepimize kuzularımızla beraber geçireceğimiz sağlık ve mutluluk dolu günler getirsin inşallah.
teşekkür ederim evet ben yaptım canımçok tatlı olmuş küçük tavşancık
doğumgünü tadında olsun cannım günleriniz,yaşınız da hayırlı olsun..
pastayı gerçekten mi sen yaptınalkisalkisalkis
eşşek sıpası..al birini vur ötekine,acaba doğdukları günde mi bişi vardılaelaelaelaelae
aylin bana etraflıca anlatır mısın şu halleyli pastayı:uhmpuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim ablamHERKESE İYİ GÜNLER 2009 YILININ SON GÜNÜNDEN:))))
Aylin'in şiirsel olarak yazdığı tüm dileklere katılıyorum.Ellerine diline sağlık canım.Ben ve oğlum da herkesin, tüm anneler ve bebişlerinin yeni yılınız kutlarız.Sağlıklı, mutlu , huzurlu, ailecek nice yeni yıllar geçirmenizi dileriz.
Nazlıcım pasta harika görünüyor.Ellerine sağlık.
Duygucum, işin zor kısmını atlattın.Bundan sonra düzene girer.Maşallah nile bak hemen alışmış, meme olmadan uyumaya.Gündüz uykularıda zamanla düzelir.Zaten nil çok uyuyan bir bebek değildi hatırladığım kadarıyla.
Emelcim, sağol merak ediyorduk.Çok sevindim.İnşallah başka sorun çıkmaz ceylinde.
Serpil çok tatlı çıkmış paşa:)))Maşallah minik tavşana:))
İnci hadi bu akşamı da atlatırsan işlerin bitmiş oluyor.Bizim daha heyecanla beklediğimiz bir doğum günümüz var.Daha ne yapacağıma kara veremedim.Bizde çekirdek aile olarak kutlayacağız sanırım:)))))
çok teşekkür ederimduygu bravo başarıcaksın bu işi biraz daha gayret canım :)
Nazlıcanın pastasını es geçmişim çok ayıp bana :)
çok harika görünüyor pastan ellerine sağlık,
yavrunada sağlıklı güzel yaşlar diliyorum..
Komşucum çok merak ediyordum iyiki haber verdin ,çok sevindim birşey çıkmamış..
Gamze utandırıyorsun beni :kedi:
Meralcim hadi sıra sizde artık ,sizde hayırlısıyla atlatırsınız inşallah :)
İnci hediyeni dün gönderdim ,bugün akşamüstü alabileceğini söylediler
umarım gecikmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?