nil de öle valla ,bi ağlıo babası giderken bendeeee die,bazen aşağıya indiriorus mecburen..aynen benim oğlanda gezmeci oldu...ayakkabıları giydikmi bir sevinç :) sonra eve girerken bahçe kapısında kıyameti koparıyor sokaklarda gezinecek akşama kadar...
oooo ne güsel demetçim mmm yapmıştır beratçıkopuyorumnanaktansen alıştır ona öp anneyi falan die çok keyifli oluo ama sadece istediğinde öpüo nilzemuszemusgünaydınn..
iyi yıllar herkese..
yeni yılın en güzel hediyesini berattan aldm arkadaşlar..
beni öptü..kaydirigubbakcemile2
ağzını kocaman açıp gelirken ısıracağını sanıyordum ama epeyce salyalı bir vakum yaptı yanağıma..
aylin koştuğunu da gör inşallah paşanın.. sana özel bi teşekkürüm var, mesaj attımkaydirigubbakcemile3
inciii, inşallah yeni yılı üçünüz neşeyle mutlulukla geçirirsiniz , ne güzel girmişsiniz. bizim babamız uyuyordu(
serpil bazen ben de deliriyorum, bağıra bağıra ağladığım oluyor ama anlamaz ki onlar dayaktanbiraz daha sabır annesi..
canım hep bööle keyifli olsun günleriniz,ağzınızın tadı bozulmasın işallahgünaydınlar herkese bizde gece oğlumla irdik yeni yıla çağanla dans ederek girdim babası bir yandan ben bir yandan öperek girdik oğluşumu bütün sene öpüp koklayalım diye :)
buarada iki yıldan sonra dün ilk defa alkol aldım ay bugün başım zonkluyor gece çok geç yattık ama benim sıpada sabah 9da dikildi ayağa mecburen bende şimdi baba oğul uyuylar bana ise evi toplamak düşüyor ama hiç şikayetçi değilim çok güzel bir gece geçirdik ailecek işallah büyün yılımız böyle geçer :)
aylin hediyeni aldım canım teşekkür ederim buarada oğlunda yürümeye başlamış yeni yıl hediesi olarak onada kocaman bir alkış
serpil kusura bakma ama ben kaç yaşında olursa olsun çocuğa vurmaya karşıyım canım lütfen bir daha yapma biliyorum sende üzülmüştürsün ama yinede daha sabırlı olmaya çalış bazen benim oğlumda sabrımı zorluyor ama yinede onun derdini anlatamdığını düşünerek kendimi sakinleştiriyorum biliyorumki derdini anlatabilse söler o ne sitediğini ozamana kadar sabır arkadaşım sakın kızma bu yazdığıma olurmu :))
oooo bi güzel haber daha:teytey::teytey:harika adam yürüooo2010 un 2. mesajıda benden olsun :)
2010 a yarım saat kala oğlum yürüyerek karşıladı 2010 u:))
benimki de uyumadı beraber girdik 2010a
yeni geldik eve, ablayı aldık arkadaşından geldik..
filiz ,serpil geçmiş olsun..
düşsün düşsün ne güseldelikafaduldenslm kızlar mutlu seneler olsun hepimize....
vay bea zaman ne cabuk geciyo gecen sene bu zaman dogumuma 2 gün vardı şimdi de ikinci anneliğe hazırlanıyorum 2009 benim için süpper bir yıl oldu 4-5 yıldır isteyipde yapamadıgım hersey bir anda oluverdi hihoyyytablamın kazası dısında canımızı sıkan bişey olmadı o olayda bizi derinden sarstısenağlamaneyse iyileşicek inanıyorum acıcak gözlerini :Saruboceq:
metiş hala yürümüyo yaaaaaa birde bu hafta da griptik anlamadım gitti harika seler yediriyorum aman onun vitamini sunun proteini hataydan peymezler keçi peynirleri günde 2 mandalina filan ama hep hasta hep antibiyotik kullanımı ve hep evde hiç dısarı cıkmıyoruz her hastalıkda da huy degiştiriyo neyse hasta olmasın kuzular artık:Saruboceq:
coooooook yogun calısıyorum seminerim bitmedi eve 6-7 arası pert vaziyette geliyorum hafta sonları da avr artık ne güzel anneme gidicektim pazara kadar kalcaktım dogum günümüzü de orda yapcaktık ama gidemiyorum
neyse cenem düşmüş azcık gecmişi okuyum
Aylincim, bizim oğlan çıkmamakta direnmişti biliyorsun:))))
Çocuğun bi bildiği varmış:)Annem herkesin yaptıklarına baksında güzel bişiler hazırlasın diye düşündü herhalde.Ama annesi sizin kadar hamarat değil:))))))
amin canim insallah:Saruboceq::2010 yılı hepimiz için çok iyi geçsin,
Sağlık ve huzur hep yanımızda olsun...
Hiç birimizin kayıbı ve kazası olmasın!
Savaşlar ve felaketler görmeyelim,
Kriz gerçekten hepimizi teğet geçsin ve paramız bol olsun,
Cebimiz her zaman dolu olsun.
Kendimize ve ailemize vakit ayırabileceğimiz, işimize heyecan ile gittiğimiz bir yıl olsun...
Hepimizin yanında birlikte yaşlanabileceğimiz birisi olsun.
Sevgi ve saygıyı hep birlikte paylaşabileceğimiz ,
Tüm düşlerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun.
:Saruboceq:aylinin dileklerine katılmakla beraber ben de kısacık kutlamak isterim yeni yılımızıkaydirigubbakcemile3
sağlıkla,şansla,huzurla,aşkla..sevdiklerimizle,birbirimizleopuyorumnanaktan geçsin bu senemiz de..hihoyyyt
gecmis olsun canim2010 un ilk mesajı benden olsun. benim sıpa 1.5 a kadar uyumadı. hep beraber girdik yani. monte geçmiş olsun bebişe.
lajo. teşekkür ederim.
çağandan kaptım galiba benimde burun akmaya başladı hadi hayırlısı
neyse öpüyorum herkesi.
yerim ben o pasayi ne büyük süpriz yapmis2010 un 2. mesajıda benden olsun :)
2010 a yarım saat kala oğlum yürüyerek karşıladı 2010 u:))
benimki de uyumadı beraber girdik 2010a
yeni geldik eve, ablayı aldık arkadaşından geldik..
filiz ,serpil geçmiş olsun..
ay canim senide anliyorum ama tamam sinirlerin yipranmis . annesi o daha cok kücük derdini anlatamiyorlar daha belki bi sikintisi vardir.ilk sabaha kötü başladık. çağan dayağını yedi sonunda benden. gece 1,30da uyudu sabaha kadar bilmem kaç kere kalktı en son yanına yattım sabahta 7 de dikildi. saat 10 oldu mızır mızır sinirimi zıplattı. herşeye muhalefet. yemek yediremedim. demiri eliyle vurdu döktüm sinirimden patlattım iki tane çok üüldüm ama yapacak bişey yok artık. kaldırdım sofradan koydum yere oyun oynuyo şimdi off yaa offfff
canim normal o bizimkiside kalkiyor birde sen memeden kesiyorsun normal kalkmasinil de öle valla ,bi ağlıo babası giderken bendeeee die,bazen aşağıya indiriorus mecburen..
oooo ne güsel demetçim mmm yapmıştır beratçıkopuyorumnanaktansen alıştır ona öp anneyi falan die çok keyifli oluo ama sadece istediğinde öpüo nilzemuszemus
canım hep bööle keyifli olsun günleriniz,ağzınızın tadı bozulmasın işallah
oooo bi güzel haber daha:teytey::teytey:harika adam yürüooo
düşsün düşsün ne güseldelikafadulden
senin de her günün daha güsel olsun canım,seneye 4 kişi olacaksınız işallah
çok geçmiş olsun metişe:çok üzgünüm:
hehheh ama ben marifetli olduğunu düşünüorum canım,mesela ben süppper puding yaparımdelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:
merhabaopuyorumnanaktan
yılın ilk gününden merhaba...
saygıyla sevgiyle merhabaaa..(bööle bi jingle vardı eskiden trt nin di mi)a.s
umarım herkesin gecesi keyifli geçmiştir,evet nil de 01:07 de uyudu ama olsun evet 30 dakika ağladı ama ..evet babası bana sinir oldu ama olsun..ben 2 kadah içtim rahat rahathihoyyyt
ya ama ben şu ağlama işini merak ediorum kızlar,bilen lütfen yazsın.nil gündüz 10-15 dk ama gece (2.gece 1 saat dün yarım saat) katılıo ağlamaktan ,ne yapabilirim:uhm:
aaa bi de şey sorcam ,gerçi yazdınız ama,gece kalkınca suyu falan kabul etmio,2 gecedir emziriorum azcık ama naapmalıyım?pış pışta olmuo ,uykusu açılınca da uyumuo bi daha?
bu arada bu gecede 1 kere uyandı ama işte 9 saat uyudu normalde 11 saate yakın uyurdu??
inci masalllah pasaya ya cok tatli olmus allah esirgesin sana benziyor annesi bu yerim ben onun adim atan ayaklarini tesekürler burayada ekledigin icin bizde görmüs olduka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?