2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çağanın takımına bayıldım çok tatlı olmuş ya maşallah...ayrıca sana çok benziyor çağan bu arada senide görmüş oldum:))

[
çağan doğum günü konuşmasını yaparken :))))

Son düzenleme:
gecenin sonu yorgunum ama hala kaçabilirim deyp peşinde koşturuken :)))

Son düzenleme:
balımcım teşekkür ederim canım anca bukadar ekleyebildim ay resimlerde kırpılmış ama olsun :)))

inci resimlerin çok hoş. paşa paşa çıkmış oğlun maşallah. sylediklerinde çok haklısın hangi yaşta olursa olsun asla yapılmaması gereken bişey ama yaptım işte. içim içimi yiyo. o bunu unuturmu bilmem ama ben ömrüm boyu unutamam herhalde. şimdi babasıyla uyuyo ama bi an önce kalksa sarılsam öpsem koklasam diyorum. ay kendimi çok kötü hissediyorum hani kimlerdi hatırlamıyorum en iyi anne falan seçtim demişlerdi ya ben kendimi hangi ene sokcamı buldum..

dünyanın EN kötü annesi de ben oldum arkadaşlar...

aynen benim oğlanda gezmeci oldu...ayakkabıları giydikmi bir sevinç :) sonra eve girerken bahçe kapısında kıyameti koparıyor sokaklarda gezinecek akşama kadar...
nil de öle valla ,bi ağlıo babası giderken bendeeee die,bazen aşağıya indiriorus mecburen..
oooo ne güsel demetçim mmm yapmıştır beratçıkopuyorumnanaktansen alıştır ona öp anneyi falan die çok keyifli oluo ama sadece istediğinde öpüo nilzemuszemus
canım hep bööle keyifli olsun günleriniz,ağzınızın tadı bozulmasın işallah
oooo bi güzel haber daha:teytey::teytey:harika adam yürüooo
düşsün düşsün ne güseldelikafadulden
senin de her günün daha güsel olsun canım,seneye 4 kişi olacaksınız işallah
çok geçmiş olsun metişe:çok üzgünüm:

hehheh ama ben marifetli olduğunu düşünüorum canım,mesela ben süppper puding yaparımdelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:

merhabaopuyorumnanaktan
yılın ilk gününden merhaba...
saygıyla sevgiyle merhabaaa..(bööle bi jingle vardı eskiden trt nin di mi)a.s
umarım herkesin gecesi keyifli geçmiştir,evet nil de 01:07 de uyudu ama olsun evet 30 dakika ağladı ama ..evet babası bana sinir oldu ama olsun..ben 2 kadah içtim rahat rahathihoyyyt
ya ama ben şu ağlama işini merak ediorum kızlar,bilen lütfen yazsın.nil gündüz 10-15 dk ama gece (2.gece 1 saat dün yarım saat) katılıo ağlamaktan ,ne yapabilirim:uhm:

inanna ağlama direnci yavaş yavaş kırılır. ağlamaya devam edebilir ama süresi kısalır. fazla üstüne düşmemeye çalış. memeden ayrılıyo ya bi bedeli olacak artık. eee alışmış emerek uyumaya ya ondan kaynaklanıyodur bence..

saol canım evet tabi de işte masum masum bakıo bana ağlarken bugün de bi tokat attı nie bişi yapmıosun der gibi
halbuki sarılıorum,öpüorum ,konuşuorum ama işte..
aslında memeden ayrılmayı yadırgamadı!? ama işte uyumayı bilmio,ters tepmez di mi?
bi de kızlar nil komut alıo,siz de durumlar nası gidio tabi yaşını geçenlere soruorum..

aaa bi de şey sorcam ,gerçi yazdınız ama,gece kalkınca suyu falan kabul etmio,2 gecedir emziriorum azcık ama naapmalıyım?pış pışta olmuo ,uykusu açılınca da uyumuo bi daha?
bu arada bu gecede 1 kere uyandı ama işte 9 saat uyudu normalde 11 saate yakın uyurdu??

merhaba hanimlar nasilsiniz... herkesin yeni yilinizi kutlarim .2010 saglik mutluluk savasiz baris dolu ve bol para getirsin :))) cocuklarimizla ailelerimizle sevdiklerimizle mutlu sene olsun:Saruboceq:

amin canim insallah:Saruboceq::
aylinin dileklerine katılmakla beraber ben de kısacık kutlamak isterim yeni yılımızıkaydirigubbakcemile3
sağlıkla,şansla,huzurla,aşkla..sevdiklerimizle,birbirimizleopuyorumnanaktan geçsin bu senemiz de..hihoyyyt
:Saruboceq:
gecmis olsun canim
yerim ben o pasayi ne büyük süpriz yapmis
ay canim senide anliyorum ama tamam sinirlerin yipranmis . annesi o daha cok kücük derdini anlatamiyorlar daha belki bi sikintisi vardir.

canim normal o bizimkiside kalkiyor birde sen memeden kesiyorsun normal kalkmasi

kiz sen hem memeden kesiyorum diyorsun hem gece emziriyorum diyorsun kesmek istiyorsan canim hic vermiyecen yoksa cabalarin bosa giderlmaz:

inci masalllah pasaya ya cok tatli olmus allah esirgesin sana benziyor annesi bu yerim ben onun adim atan ayaklarini tesekürler burayada ekledigin icin bizde görmüs olduka.s.

inci masalllah pasaya ya cok tatli olmus allah esirgesin sana benziyor annesi bu yerim ben onun adim atan ayaklarini tesekürler burayada ekledigin icin bizde görmüs olduka.s.

saol canım cümlemizinkini Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı :))

duygu sen neden kesiyosun canım nili memeden ben kaçırmısım orayı :buarada kesiceksen hiç vermicekmişssin öle diyolar

kimseler yok yeni yilin yorgunlugu normal benim oglan dün aksam uyumama rekoru kirdi gerci halen devam ediyor dün sabah yani bu sabah saat5 bucukta yatti aksam herkesle birlikte bizde disariya ciktik yavrum havayi fiseklerden korktu sanirim simdide uyudu ama agliyarak uyaniyor sürekli umarim bu durum fazla sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…