Deryacım, geçenlerde ezginin fotolarını düzenlemiştin ya sordum ama görmedin sanırım.Nerden yapmıştın o resimleri, adını verir misin_?
gormemisim canim hazir fon onlar isyerindeki bilg kayitli pazartesi mail atiyim sana erkek bebeklerede cok Sirin seyler var
Emelcim naber kaydediyim ben bu noyuu hep kimm diye dusunuyorum sonra :))
Nasilsin onat nasil dun gece saat basi kalkti Ezgi beni en iyi sen anlarsin :)) 4 azisii cikti cok oluyor Köpek disleremi gecti acaba ya
anlarım canım anlarım biz hala 4-5 kez kalkıyoruz sabaha kadar , bizim dişde yok meydanda ama 3 tane var kabardı nerdeyse 1 aydır kabarık çıkamadı halaEmelcim naber kaydediyim ben bu noyuu hep kimm diye dusunuyorum sonra :))
Nasilsin onat nasil dun gece saat basi kalkti Ezgi beni en iyi sen anlarsin :)) 4 azisii cikti cok oluyor Köpek disleremi gecti acaba ya
gülsücüm cok gecmis olsun icini ferah tutkizlar biraz konusmak we rahatlamak istiyorum.bugün cok morelim bozuk bilemiyorum.oglum yürümüyor oturmuyor emeklemiyor.tepkileri az uzun zamandir hep farkindaydim bugün doktora götürdüm we doktor daha 6we 9aylik döneminden cikamamis.dünde terapiye basladik we bugünkü doktorda pedogoga yönlerdirdi.sizce ne yapabilirimyaa.
emelcim bende herseyi veriyorum eline ama yemekten cok mincikliyip atiyor her yerebiz herşeyi veriyoruz eline yemek yerken mıncıklıyor dağıtıyor ısırıyor yiyor bazen tükürüyor masası savaş alanı gibi ama yemeklerle oynamayı çok seviyor kaşığı tabağa değdirip ağzına götürüyor bu arada da bende yemeğini yediriyorum . çocuğun gelişimi için bunu yapın diyor doktorlar özgüven sağlıyormuş ilerde yemek konusunda sıkıntı çekmiyormuş özgürlük tanıyın diyorlar bizde tanıyoruz bakalım :)) yemek bittikten sonra ben iyi bir temizlik yapıorum ama olsun napalım
Emelcim naber kaydediyim ben bu noyuu hep kimm diye dusunuyorum sonra :))
sbah gene çağan kanapeden düştü kılsar şükür bişey olmadı ama ben çok üzüldüm ya valla sırf bu düşmeler yüzünden bir an önce büyüsün istiyorum
gülsücüm canım sıkma canını her çocyğun gelişimi farklı mesela bizimde hiç dişimiz yok ve çağan asla yemeği kendi yemiyor elleriyle yemeği bilmiyor hala ki burdaki çoğu bebek elleriyle yiyor umarım anlamışınıdr beni o yüzden üzülme sakın sağlıklı olsuın kuzularımızda zamanı gelince hepsi olur canım
buarada kıslar pazartesi okulda olucam artık 1 gün boyunca nasıl bıraklıcam kuzumu hiç bilemiyorum o bir gün bile beni düşündürüyor calışan anneler için ne zordur kimbilir
ayşecim saol canım bişey olmadı şükür
ekinsu canim sagol.marsg canim sizede gecmis olsun bizimkide iylgiden dediler.siz neyapyiosunuz bu konuda canimya.biz terapiye we pedogoga basladik.
geçmiş olsun canım ama ınankı her bebek aynı değilkizlar biraz konusmak we rahatlamak istiyorum.bugün cok morelim bozuk bilemiyorum.oglum yürümüyor oturmuyor emeklemiyor.tepkileri az uzun zamandir hep farkindaydim bugün doktora götürdüm we doktor daha 6we 9aylik döneminden cikamamis.dünde terapiye basladik we bugünkü doktorda pedogoga yönlerdirdi.sizce ne yapabilirimyaa.
ah o ebru yokmu bırgun ben de yapayım dedım benım kı uyurken o gece ağrıdan uyuyamadımgünaydın kızlar ay bu sabah pilates yapim dedim açtım ebruyu ama benimkiyle ne mümkün ben yerde yaparken hadi kızım beraber diorum o tepeme çıkıyo eğiliyo suratımı öpüyo üstüme yatıp sarılıyo :))) onunla mümkkün deil yani anca gece
gülsücüm üzülme tatlım ya aa belki evde egzersiz iyi gelir hem bencede erken başlamanız ii olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?