2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Deryacım, geçenlerde ezginin fotolarını düzenlemiştin ya sordum ama görmedin sanırım.Nerden yapmıştın o resimleri, adını verir misin_?

gormemisim canim hazir fon onlar isyerindeki bilg kayitli pazartesi mail atiyim sana erkek bebeklerede cok Sirin seyler var

Emelcim naber kaydediyim ben bu noyuu hep kimm diye dusunuyorum sonra :))
Nasilsin onat nasil dun gece saat basi kalkti Ezgi beni en iyi sen anlarsin :)) 4 azisii cikti cok oluyor Köpek disleremi gecti acaba ya

Nasilsin onat nasil dun gece saat basi kalkti Ezgi beni en iyi sen anlarsin :)) 4 azisii cikti cok oluyor Köpek disleremi gecti acaba ya

Dün akşam egehanda sürekliuyanıp mızırdandı, sanırım dişler çok zorluyor çocukları deryacım yaaa

anlarım canım anlarım biz hala 4-5 kez kalkıyoruz sabaha kadar , bizim dişde yok meydanda ama 3 tane var kabardı nerdeyse 1 aydır kabarık çıkamadı hala

sbah gene çağan kanapeden düştü kılsar şükür bişey olmadı ama ben çok üzüldüm ya valla sırf bu düşmeler yüzünden bir an önce büyüsün istiyorum
gülsücüm canım sıkma canını her çocyğun gelişimi farklı mesela bizimde hiç dişimiz yok ve çağan asla yemeği kendi yemiyor elleriyle yemeği bilmiyor hala ki burdaki çoğu bebek elleriyle yiyor umarım anlamışınıdr beni o yüzden üzülme sakın sağlıklı olsuın kuzularımızda zamanı gelince hepsi olur canım
buarada kıslar pazartesi okulda olucam artık 1 gün boyunca nasıl bıraklıcam kuzumu hiç bilemiyorum o bir gün bile beni düşündürüyor calışan anneler için ne zordur kimbilir

merballar güzel anisler nasilsiniz
umarim herkesler iyidir
gecmise dogru bi uzanayimmmm
geliyorum az sonraaaaaaaaaaaaaahihoyyyt

haticecim sagol canimya.water doktor idrarini aldi bakicak terapiye gittgimizde dediki siz cok ilgi göstermissiniz eline herseyi wermissiniz oyüzden kendi mücadele etmek istemiyor.bisey yapam zor geliyor yani oturmak emeklemek yürrümek gibi.

ekinsu canim sagol.marsg canim sizede gecmis olsun bizimkide iylgiden dediler.siz neyapyiosunuz bu konuda canimya.biz terapiye we pedogoga basladik.

inaysa bizimde disimiz gec geldi zaten nerdeyse 12.ayinda geldi simdi ikitane bizim oglanda kendi yemiyor ben yediriyorum.ama eline bisey werince tutup yiyor.
kizlar cok sagolun desteginiz icin yaa.

gülsücüm cok gecmis olsun icini ferah tut
hersey yoluna girer terapiye devam et ihmal etme
ha sunuda unutma her cocuk ayri olur ila biri bunu yapti diye digeride yapacak diye bisey yok benim eltimin kizida hic emeklemedi 1 bucuk yasinda yani 18 aylikken birden kalkip yürüdü canim yeterki saglikli olsun lar
gec olsun güc olmasin sende hemen bozma moralini
emelcim bende herseyi veriyorum eline ama yemekten cok mincikliyip atiyor her yere
tabi sonra bana temizligi kaliyor :))))

disleri geliyordur deryacim
benim oglumda yaklasik iki haftadir geceleri cok sik uyanmiya basladi ha bizimkisi anne sütüde icmiyor desemki ondan

grcmis olsun inci bir sey oldumu cagana ?
bu arada kolay gelsin sana canim demek bi de okullu olacan ha
ama ne yapacan canim her isin birde zor yani var
zoru basarmadanda olmuyor

kizlar ya kayra geceleri beni resmen fitik ediyor
ben yatiriyorum yatagina toplam 5 dakika sonra tekrar aglayarak uyaniyor
bizim yataga aliyorum güzelce uyuor ama kendi yataginda sanki cocuga bisey yapilmis gibi cigirarak kalkiyor anlamadim gitti

afacan icimi ferahlattin insallah benim oglusumda yürür öyle canimya.kizlar ben cikmak zorunda kaliyorum bazen kusuara bakmayin ama yazan arkadaslarimiza cewaplarimi wericem hep herkes cok sagolasin.simdilik cikiyorum byy

çağana çok geçmiş olsun..

gülsü bence fazla takma..geçenkuaförde bir bayan vardı yanında oğlu...çocukta 2 yaş civarı gibi.muhabbet ederken yürümeyede başlayınca hiç durmuyor artık dedi.bende şaşırdım acaba biraz iri bir çocukmu diye..kaç aylık dedim 26 aylık dedi.zaten 1.5 yaşında ancak emeklemeye başladı dedi.demekki senin oğlunda öyle olacak..her çocuk bir olmuyor nasıl erken yürüyen bebek normalse geç yürüyen bebekte normal bence.

afacan benim oğlanda yatağında uyumuyırdu benimle yatıyordu...eşim yorgan taşımaktan bıkınca bizde eymenin yatağındaki bölmeyi alıp kendi yatağımızla birleştirdik şimdi rahatız artık kendi yatağında yatıyor hem benimle yatmış oluyor:lepi:

ekinsu canim sagol.marsg canim sizede gecmis olsun bizimkide iylgiden dediler.siz neyapyiosunuz bu konuda canimya.biz terapiye we pedogoga basladik.

Canim bizde pedogog danismanlar ozel okullar cocugu kazandik zehir gibi simdi

Bir akrabanin kizi var 18 aylik o daa emeklemiyor yurumuyor dr onada fazla ilgi demis herseyi eline vermissiniz demis ayni demek seninkiyle hic moralini bozma hersey yoluna girer

geçmiş olsun canım ama ınankı her bebek aynı değil
kimi erken yuyuyor kımı geç kımı erken konuşuyor vs vs
canını sıkma onlar bızım meleklerımız

ah o ebru yokmu bırgun ben de yapayım dedım benım kı uyurken o gece ağrıdan uyuyamadım
eşimde oh olsun sana dedı ona gore zayıflamamam lazımış
çok bılıyor

kımseler yok yıne ben bır turlu sızı denk getıremıyorum ya
benım oğlanın uyku saatlerı tutmuyor offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…