Canımbenim senin işinde çok zor.4 çocukla tek başına uğraşılmaz.Neyse yarın gelecekmiş, sevindim istediğin kişi.Ama birde ona yardımcı tutacaksın ya, çok güldüm.Yardımcıya yardımcı heee:))))))))Filizcim nice mutlu yıllara İnşallah çoluğunla çocuğunla kocanla ALLAH bir ömür boyu mutluluk versin a.s.
Kızlar benim evdeki kadın yine çıktı bu Emir doğduğundan beri 8. kadınım gelen kaçıyo :uhm: en son kadınım işe gireli 2 ay olmuştu dayanamıyorum işler çok ağır geliyo dedi çıktı anam beni görmeyin o gittikten sonra iki gözüm iki çeşme acayip temizdi güler yüzlüydü dün dayanamayıp aradım işe geri gel sana yardım için arada bir gündelikçi alırım dedim ben size yarın haber veririm dedi anam bide kendini ağırdan satıo ben de ne yapim köprü misali geçene kadarbayanssulusmile neyse hanfendi bugün aradı yarın gelicekmiş alkisalkisalkis
Geçmiş olsun canım, erken götürmen iyi olmuş.İnşallah kısa zamnada düzene girer.Semranın dediği gibi çocuklarla bir araya getirmeye çalış.Çocuklar bir arada olduklarında hareketleri daha çabuk gelişiyor.kizlar biraz konusmak we rahatlamak istiyorum.bugün cok morelim bozuk bilemiyorum.oglum yürümüyor oturmuyor emeklemiyor.tepkileri az uzun zamandir hep farkindaydim bugün doktora götürdüm we doktor daha 6we 9aylik döneminden cikamamis.dünde terapiye basladik we bugünkü doktorda pedogoga yönlerdirdi.sizce ne yapabilirimyaa.
onca kişi bakıo ezgi hanıma hakaydirigubbakcemile2şuan işteyim benim ev curcuna olmuş :))
annem kayınvalidem teyzem üç yegenim ezgiye bakıyor :)))
ya canım nilim ne çok çektiniz bu ara kıyamam sana ya...
ezgide kusup duruyor dogru düzgün yediremiyoruz artık öksürüğünden kusuyordu o geçti kaç gündür yine yiyor hop kusuyor ne oluyor bu çocuklara ya
geçmiş olsun canım,ilaçlarını mı ihmal ediosunkaydirigubbakcemileay benim troid hormonlarım yükselmiş farkına varmıştım gerçi ama.
1 haftadır kalp ritimlerim bozuldu yine 10 günde ikinci adetimi oldum birde hamileliğimin en başında olmuştı böyle kafam düşüyor heryerde uyuyordum hamilelikten sanırken troidden çıkmıştı şimdi de öyleyim. uyuyorum ama hep uykusuzum. ders çalışayım diyorum çağan uyurken yok bende sızzmışım bi köşede. ay bi an önce düzene girsin çok kötü bişey bu.
anacım sağlam yerim yok yaaa..........
kış kış gidin gidin.
ay saçmalanmayada başladım.
hadi byee..
anamm o da haklı be 4 çocuk,haftalık temizliğe başkasını al bare ya da 15 de bir falan..Filizcim nice mutlu yıllara İnşallah çoluğunla çocuğunla kocanla ALLAH bir ömür boyu mutluluk versin a.s.
Kızlar benim evdeki kadın yine çıktı bu Emir doğduğundan beri 8. kadınım gelen kaçıyo :uhm: en son kadınım işe gireli 2 ay olmuştu dayanamıyorum işler çok ağır geliyo dedi çıktı anam beni görmeyin o gittikten sonra iki gözüm iki çeşme acayip temizdi güler yüzlüydü dün dayanamayıp aradım işe geri gel sana yardım için arada bir gündelikçi alırım dedim ben size yarın haber veririm dedi anam bide kendini ağırdan satıo ben de ne yapim köprü misali geçene kadarbayanssulusmile neyse hanfendi bugün aradı yarın gelicekmiş alkisalkisalkis
canım benim de fikrim yok bu konuda ama araştıralım bakalım internetten..sıkma canını ,sağlığıyla ilgili diilse er geç yapacak o da..kizlar biraz konusmak we rahatlamak istiyorum.bugün cok morelim bozuk bilemiyorum.oglum yürümüyor oturmuyor emeklemiyor.tepkileri az uzun zamandir hep farkindaydim bugün doktora götürdüm we doktor daha 6we 9aylik döneminden cikamamis.dünde terapiye basladik we bugünkü doktorda pedogoga yönlerdirdi.sizce ne yapabilirimyaa.
iyiyiz bizde eve kapandık kar var diye oturuyoruz öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?