2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Filizcim nice mutlu yıllara İnşallah çoluğunla çocuğunla kocanla ALLAH bir ömür boyu mutluluk versin a.s.
Kızlar benim evdeki kadın yine çıktı bu Emir doğduğundan beri 8. kadınım gelen kaçıyo :uhm: en son kadınım işe gireli 2 ay olmuştu dayanamıyorum işler çok ağır geliyo dedi çıktı anam beni görmeyin o gittikten sonra iki gözüm iki çeşme acayip temizdi güler yüzlüydü dün dayanamayıp aradım işe geri gel sana yardım için arada bir gündelikçi alırım dedim ben size yarın haber veririm dedi anam bide kendini ağırdan satıo ben de ne yapim köprü misali geçene kadarbayanssulusmile neyse hanfendi bugün aradı yarın gelicekmiş alkisalkisalkis

Derya Maslak Orduevi var ıstinye tarafında Hakim Evleri var Bahçeköy yada Sarıyer taraflarında kır mekanları var Bebek tarafın da yada Yeniköy tarafın da lüks yerler var ayrıca sahil tarafında bazı konsolosluklarda kiralanıyor ama baya tuzlu ben oğlumun sünneti için araştırmıştım bunlarıda ordan biliyorum..

Derya Maslak Orduevi var İstinye tarafında Hakim Evleri var Bahçeköy yada Sarıyer taraflarında kır mekanları var Bebek tarafın da yada Yeniköy tarafın da lüks yerler var ayrıca sahil tarafında bazı konsolosluklarda kiralanıyor ama baya tuzlu ben oğlumun sünneti için araştırmıştım bunlarıda ordan biliyorum..

kizlar biraz konusmak we rahatlamak istiyorum.bugün cok morelim bozuk bilemiyorum.oglum yürümüyor oturmuyor emeklemiyor.tepkileri az uzun zamandir hep farkindaydim bugün doktora götürdüm we doktor daha 6we 9aylik döneminden cikamamis.dünde terapiye basladik we bugünkü doktorda pedogoga yönlerdirdi.sizce ne yapabilirimyaa.

iyi geceler MONTESORİ bu şiir kafiyesiz kalmasın duygularını çok güzel anlatmışsın ilk defa bu kadar uzun bi şeyi okumak sardı bizim duygularımızıda belirtmişsin gönlüne sağlık tüm dileklerin olur inşallah allah 2prens ini ve eşinle sana hep mutluluk versin a.s.

günaydın kızlar , burasıda bembeyaz hülya lapa lapa yağdı dün akşamdan beri

Gülsucum doktora erkenden götürmekle iyi yapmışsın canım ona göre tedavi başlar ve kolay olur umarım bir dönemliktir geçer sonra onun dışında sana yardımcı olabileceğim bir bilgim yok hiç bu konuda

günaydın kızlar ay bu sabah pilates yapim dedim açtım ebruyu ama benimkiyle ne mümkün ben yerde yaparken hadi kızım beraber diorum o tepeme çıkıyo eğiliyo suratımı öpüyo üstüme yatıp sarılıyo :))) onunla mümkkün deil yani anca gece
gülsücüm üzülme tatlım ya aa belki evde egzersiz iyi gelir hem bencede erken başlamanız ii olmuş

günaydın arkadaşlar, umaraım ocak bebekleri ve annaleri iyidirler.

henüz geçmişi okuyamadan gülsuya cvp vermek istiyorum. canım üzülme abimin oğlu şeker hastası doktorlar sakat raporu vermişlerdi kaç kişiye gidildiyse bu çocuk yürümez motor geriliği var vede diz kapakalrındaki kaslar çalışmıyor demişlerdi, şuan 5 yaşında ve koşuyor top oynuyor evimizde çok çocukvar ve mahallemizde çok güzel herkez ilgileniyordu dışarı çıkdığında çocuklar hep onun yanında toplanıp oynuyordu, ayrıca rehabilitasyon merkezine gönderdik 1 sene falan ama açık söylim ondan çok annemin ve mahalledeki çocukların faydası oldu, gecen ay konuşamıyor vediye tekrtar doktora götürdüler doktoru bazı çocuklar gec konuşur gec yürürler bunalrı kafanıza takmayın zamnla konuşur demiş ve aradan 1 ay geçmesdi allahım sabır ver diyor :)))) anlıycan üzülme sağlık yönünden bi sorunu yoksa diğer şeylerde zamnla olur tabiki tedavilerini aksatmamak lasım havalar düzelince mümkün olduğunca çocuklarla biaraya getir bence, çocukların çok faydası oluyor

Semoş, Nazo nasılsınız ?

Nazo dikkat et o platese kendini birden kaptırma bende bir gün yapıyım demiştim bir başladım kaptırdım kendimi çok yapmışım ertesi gün bütün bacaklarım tutuldu ne yürüyrbilidim ne oturabildim hele tuvalete gitmek ölümdü klzete oturamıyordum :))))) benden san tavsiye her gün azar azar ilk gün 5 dk ile başla

iyidir ekincim sen nasılsın bu sabah ay saol yaaa zorlamıyım ay zaten istesemde yapamam o orda on kere yaptıysa ben beş kere yaptım anca bakalım arkadaşımm cd sini vercek gece defne yatınca yaparım artık

Günaydınlar kızlar, bizim buraada da güneş var bu sabah, ama sizin oralara yağan karın soğuğu burada.Cam arkasından güneş çok güzel ısıtıyor, dışarı çıkmak berbat:)))

Canımbenim senin işinde çok zor.4 çocukla tek başına uğraşılmaz.Neyse yarın gelecekmiş, sevindim istediğin kişi.Ama birde ona yardımcı tutacaksın ya, çok güldüm.Yardımcıya yardımcı heee:))))))))

Geçmiş olsun canım, erken götürmen iyi olmuş.İnşallah kısa zamnada düzene girer.Semranın dediği gibi çocuklarla bir araya getirmeye çalış.Çocuklar bir arada olduklarında hareketleri daha çabuk gelişiyor.

nolsun water bizimkiyle boğuşuyorum kahvaltı masasında illa herşeyi elliycem zeytine elimi daldırcam kapakları açıp kapatıcam :))) inatlaşıyo benle bende onla dedim ya ellemiyceksin masada bizimle oturabilceksin elliyosan yere iniceksin bizimle oturmıycaksın veee ben kazandım :))) dinlemedi yere indi sonra direk ananeye gidip yalvardı ananede annen izin vermiyo alamam dedi öle kalakaldı

onca kişi bakıo ezgi hanıma hakaydirigubbakcemile2
çok geçmiş olsun canım ama kusma işi için bi adrar verin isterseniz..
geçmiş olsun canım,ilaçlarını mı ihmal ediosunkaydirigubbakcemile

anamm o da haklı be 4 çocuk,haftalık temizliğe başkasını al bare ya da 15 de bir falan..
canım benim de fikrim yok bu konuda ama araştıralım bakalım internetten..sıkma canını ,sağlığıyla ilgili diilse er geç yapacak o da..
iyiyiz bizde eve kapandık kar var diye oturuyoruz öyle işte

burda o kadar ince ince yağıo ki..

benim arkadaşım hiltonda satış da ,işi bu yani,isterseniz bi fikir alalım..

ya nil de o kadar kudurikki valla çıldırıorum bazenkafamçokkarıştıalsanaalsanasmile

deniz mr sonucun ne oldu?

ben erikli su kullanıorum,soruyu görmedim ama cevaplayanlar olmuş,kusur kalmayayım:içelim:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…