2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım benımkı de benımle uyumaya bayılıyor
ben de uyumasını bekleyıp yatırıyorum yatağına
ama kımı zamn bekleyebılıyorum çok yorgun olduğum zaman yatağına goturmek zor gelıyor valla

selam herkese
gülsü canım bende arkadaşlara katılıorum içini ferah tut tabıkı her cocugun gelısımı farklı ve erkenden bu durumun farkına varmıssınız bence terapilerın sonunda cabucak ılerleme kaydedecek endışelenme

berrakda uyuması aynı kızlar,içerde salonda uykuya dalıor hıc uyanmıor ne zaman yatagına koysam 5 dk sonra uyanıo,şu başağın önerdığı kıtaba göre hata bızde,çocuk ılk yattığı yerde uyamalıymıs,yanı yatagında uykuya dalmalı,salonda uyuyup uyandığında kendını farklı yatakta gorunce ben nerdeyım nasıl buraya geldım deyıp ağlıomus,bu arada 2 gundur akşam bende yatagıma alıorum mucize eserı sabah 10 a akadar uyuyoruz şaştım kaldım normalde erkenden ayağa dıkılırdı

kızlar haziranda kardeşimin nişanı var kısmeste

avrupa yakasında bildiğiniz güzel mekanları yazarsanız sevinirim birkaç yere baktık şimdide dolmuş hafta sonları elimizi çabuk tutmamız lazım
cnm valla hiç aklıma gelmedi düğün diil yani nişan fazla büyük bi yer olmamalı di mi, bizim okulun tesisleri var boğaziçi üninin orda bi bakın yıldızdan tanıdıınız varsa.genelde güzelyerlerde orduevleri polis evleri ya da okul tesisleri var

ah cnm anlıorum seni çok sinir bozucu başkasına muhtaç olmak..ben de hep çok ii davranıorum tepeme çıkıolar hepsinin suyu bi süre sonra ısınıyo bence yenisini aramaya bak o gidici
kımseler yok yıne ben bır turlu sızı denk getıremıyorum ya
benım oğlanın uyku saatlerı tutmuyor offf
ben varımm nazın uyuycağı tuttu bu saatte.heralde yaprak dökümünü izliycek gece benlekaydirigubbakcemile3
nihayet karar verdim bu ayın onunda mı ne regl olcam 3.günü gidicem spiral taktırıcam buldum ii bi kadın dr, benim doğumcu erkekti ona gidesim gelmedi 10senelik falan taktırıcam hiiiç istemiorum bebekbilmiyorumkismile

naber esracım kokunu özlemiştir yoktun ya ondan uyuyodur.benmki de yatağına aşık başka yerde uyumuyo bi yere gittiimde çok zorluk çekiorum bu da kötü
gülsü üzüldüm cnm ya Allah yardımcınız olsun beterinden korusun

eymen 30 cc meyve suyunu ancak içiyor...az değilmi bu miktar...bişeyi yemesi içmesi için iyice acıkması gerekior

Slm kaç gündür girip bir mesaj yazıp çıkıyorum. Aybüş hastalığı ağır atlatıyor. ıkindiden sonra aybükenin ateşi 38,7 ye çıktı. Ilık bir duş ve dolven verdik ama bir saat inmedi ateşi. 38,1 de kaldı. Acile gittik doktor boğazı kızarmış dedi. Pazartesi günkü doktor gibi faranjit dedi. Ateşine bakma gereği duymadı doktor bey. Ciğerleri temiz dedi sağolsun..
Çok fazla kusuyor dedim iğne verelim dedi ya da şurupları yemekleriyle vermeye çalış dedi Off Sivas ta hayal olarak kaldı yine

iim ayşegul ,bilemıorumkı hiç yanımda yatmaya alışık deıl 1-2 kere toplamda yatmıstır yanımda,ama bu 2 gundur uyuymuo die yatırdım süper uyudu dediğin gıbı belki hep hissedio yanında benı daha huzurlu uyuyodur,walla sizin kı en doğrusu yatagında uyuması ama inşallah bizde eweı deiştirdiğimizde ayrı odası olunca alışır

sen nasılsın naz nasıl geçen bır çorba tarıfı vermişşin denicem en kısa srede

tuğba çok geçmiş olsun
eğer yeterlı yemek yemıosa ilaçlar dokunuodur canım kıyamam kuzuma yaa

Esra yemiyor doğrusu günde bir öğün taş çatlasın iki öğün anca yiyor... Onlarıda kusmazsa iyi.. Onun dışında çok su içiyor. Normalde bukadar çok su içmezdi ama biberon biberon içiyor.. ıçi yanıyor kuzumun yaa

gülsü devam edemeden kapatmak zorunda kaldım amcam 5 yaşında yürümeye başlamış duydugumda çok şaşırdım ama dogru yürümesinde bir problem yok inanılmıyacak bir şey ama doğru eskiden dr mu varmış varsa bile giden kim köy yerinde
bu gün ekildik zaten hazırlıklar bize kaldı misafirler gelmediolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

slmlar ayyy bi gezdim bi gezdim yoruldum yahu bi mont aldım aslında başka yerde denemiş beden bulammaıştım bulunca hemen aldım kısa deri aslında kışlık mont almaya gittim ama acaip indirim var fakat beden kalmamış bişey bulamadım bakalım yarında taksime falan gidicem

diceksinizki amma geziyosun napim kızlar son günlerim eve dönünce kapanıcaz yine bugünlerde gezdim gezdim aldığımı aldım yoksa uzun süre yine yerimden kıpırdayamıycam

Tuğbacım geçmiş olsun canım Aybüşün iyi olsunda gidersiniz nasıl olsa Sivasa sağlık olsun

Esracım özledi ya seni Berrak o yüzden yanında uyuyor bence

Naz hanıma bak sen yaprak dökümü seyredecekmiş uykularını şaşırdı herhalde

Gülsu cnm üzülme canı yerinde olsun herşey düzelir içini ferah tut..

Meral sorma Valla yardımcının yardımcısı:))) ama yine de yaranamadım gelmedi gıcık Alisha'nın dedii gibi ondan bana fayda yok bugün başka bi kadın aldım ama pek ısınamadım napim biri giderse biri gelir nasıl olsa deneme tahtası oldum:))

Aşık hoşgeldin..

kendimi bugün çok aptal hissettimsempatiksalakcinnikendim yazdım kendim okudum :hulya:

eymen 30 cc meyve suyunu ancak içiyor...az değilmi bu miktar...bişeyi yemesi içmesi için iyice acıkması gerekior
balim benim oglum hic icmiyor meyva suyunu kac kere denediysem suatini burusturuyor
bende fazla zorlamiyorum abileride öyleydi ama simdik abileri su niyetine meyva suyu iciyor
yemek yönünden bizimkisi de öyle iyicene acikmasi lazim bisey yemesi icin
of kiyamam ya insallah cabuk iyilesir yavrum
diceksinizki amma geziyosun napim kızlar son günlerim eve dönünce kapanıcaz yine bugünlerde gezdim gezdim aldığımı aldım yoksa uzun süre yine yerimden kıpırdayamıycam
gez güzelim bak bide gitmeye nazlaniyordun
cicilerinide güle güle giyin
yok be esra bizimkisinin ayri odasi var ama
ila yanimizda yatacak seninde dedigin gibi
yanimizda yatigi zaman hic uyanmiyor ama yataginda sanki cocuga biseyler batiriyorlar
gibi aglayarak uyaniyor yakinda babasini atacagiz yataktan:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…