cnm valla hiç aklıma gelmedi düğün diil yani nişan fazla büyük bi yer olmamalı di mi, bizim okulun tesisleri var boğaziçi üninin orda bi bakın yıldızdan tanıdıınız varsa.genelde güzelyerlerde orduevleri polis evleri ya da okul tesisleri varkızlar haziranda kardeşimin nişanı var kısmeste
avrupa yakasında bildiğiniz güzel mekanları yazarsanız sevinirim birkaç yere baktık şimdide dolmuş hafta sonları elimizi çabuk tutmamız lazım
ah cnm anlıorum seni çok sinir bozucu başkasına muhtaç olmak..ben de hep çok ii davranıorum tepeme çıkıolar hepsinin suyu bi süre sonra ısınıyo bence yenisini aramaya bak o gidiciFilizcim nice mutlu yıllara İnşallah çoluğunla çocuğunla kocanla ALLAH bir ömür boyu mutluluk versin a.s.
Kızlar benim evdeki kadın yine çıktı bu Emir doğduğundan beri 8. kadınım gelen kaçıyo :uhm: en son kadınım işe gireli 2 ay olmuştu dayanamıyorum işler çok ağır geliyo dedi çıktı anam beni görmeyin o gittikten sonra iki gözüm iki çeşme acayip temizdi güler yüzlüydü dün dayanamayıp aradım işe geri gel sana yardım için arada bir gündelikçi alırım dedim ben size yarın haber veririm dedi anam bide kendini ağırdan satıo ben de ne yapim köprü misali geçene kadarbayanssulusmile neyse hanfendi bugün aradı yarın gelicekmiş alkisalkisalkis
ben varımm nazın uyuycağı tuttu bu saatte.heralde yaprak dökümünü izliycek gece benlekaydirigubbakcemile3kımseler yok yıne ben bır turlu sızı denk getıremıyorum ya
benım oğlanın uyku saatlerı tutmuyor offf
haticecim sagol canimya.water doktor idrarini aldi bakicak terapiye gittgimizde dediki siz cok ilgi göstermissiniz eline herseyi wermissiniz oyüzden kendi mücadele etmek istemiyor.bisey yapam zor geliyor yani oturmak emeklemek yürrümek gibi.
balim benim oglum hic icmiyor meyva suyunu kac kere denediysem suatini burusturuyoreymen 30 cc meyve suyunu ancak içiyor...az değilmi bu miktar...bişeyi yemesi içmesi için iyice acıkması gerekior
of kiyamam ya insallah cabuk iyilesir yavrumSlm kaç gündür girip bir mesaj yazıp çıkıyorum. Aybüş hastalığı ağır atlatıyor. İkindiden sonra aybükenin ateşi 38,7 ye çıktı. Ilık bir duş ve dolven verdik ama bir saat inmedi ateşi. 38,1 de kaldı. Acile gittik doktor boğazı kızarmış dedi. Pazartesi günkü doktor gibi faranjit dedi. Ateşine bakma gereği duymadı doktor bey. Ciğerleri temiz dedi sağolsun..
Çok fazla kusuyor dedim iğne verelim dedi ya da şurupları yemekleriyle vermeye çalış dediOff Sivas ta hayal olarak kaldı yine
gez güzelim bak bide gitmeye nazlaniyordundiceksinizki amma geziyosun napim kızlar son günlerim eve dönünce kapanıcaz yine bugünlerde gezdim gezdim aldığımı aldım yoksa uzun süre yine yerimden kıpırdayamıycam
yok be esra bizimkisinin ayri odasi var amaiim ayşegul ,bilemıorumkı hiç yanımda yatmaya alışık deıl 1-2 kere toplamda yatmıstır yanımda,ama bu 2 gundur uyuymuo die yatırdım süper uyudu dediğin gıbı belki hep hissedio yanında benı daha huzurlu uyuyodur,walla sizin kı en doğrusu yatagında uyuması ama inşallah bizde eweı deiştirdiğimizde ayrı odası olunca alışır
sen nasılsın naz nasıl geçen bır çorba tarıfı vermişşin denicem en kısa srede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?