günaydin arkadaslar nazo water ekin ,marsg hepnize tesekkürler.oglumun sorunu dengeyi sagliyamiyor dewamli sallanma derdinde.insallah düzelcek kizlar bunun icin ugrasicam.esimde bende onun tek göz bebgine bakiyoruz.kizlar biliyosunuz ben fazla gelmiyorum buralara niye biliyomusunuz.sizler dewamli bebklerinizin oturuyor oynuyor yürüyor sunu yapti falan diye konusuyorsunuz.ama benim yawrum bunlari yapmayinca cok üzülüyorum.oyüzden gelmiyordum.ama insallah benimkide düzelcekyaa.
Hoşgeldin hatırladık tabii, ama çabuk çıktın , görüşemedik canım.İyisindir inşallah.merhaba..ben geldim.)))
beni hatırlayan var mı??
Canım üzülme, sen yurtdışındasın, orada dr.lar neden olabileceğini söylediler mi_?Senin olanakların burada yaşayanlardan biraz daha fazla, inşallah bir an önce bebişin gelişimini tamamlar.günaydin arkadaslar nazo water ekin ,marsg hepnize tesekkürler.oglumun sorunu dengeyi sagliyamiyor dewamli sallanma derdinde.insallah düzelcek kizlar bunun icin ugrasicam.esimde bende onun tek göz bebgine bakiyoruz.kizlar biliyosunuz ben fazla gelmiyorum buralara niye biliyomusunuz.sizler dewamli bebklerinizin oturuyor oynuyor yürüyor sunu yapti falan diye konusuyorsunuz.ama benim yawrum bunlari yapmayinca cok üzülüyorum.oyüzden gelmiyordum.ama insallah benimkide düzelcekyaa.
Canım benim yaaa, antibiyotik uyuttu sanırım.Geçmiş olsun.Hasta olduğundan yemek istemiyordur.Çok fazla zorlama.Yemeğe karşı olmaya başlıyorlar sonra.Günaydıın.. Çok kötü bir gece beklerken bizim cadı saat 6 ya kadar hiç uyanmadı. Oysaki en son yedi de yemek yemişti.. Sonra sürekli su içti ama sabaha kadar ağlamadan uyudu. Antibiyotikten sanırım. Ama bu sıralar bişey yedirmek işkence sürekli öğürüp kusuyor yerken
Kardeşim başımın etini yiyor oyun oynayacakmış...
Derya Maslak Orduevi var İstinye tarafında Hakim Evleri var Bahçeköy yada Sarıyer taraflarında kır mekanları var Bebek tarafın da yada Yeniköy tarafın da lüks yerler var ayrıca sahil tarafında bazı konsolosluklarda kiralanıyor ama baya tuzlu ben oğlumun sünneti için araştırmıştım bunlarıda ordan biliyorum..
emekliyordu elimde makineyi görünce bana gelmeye başlamıştı tam o sırada çektim bende :))emel o poz nası bi poz ya:))ne yaparken yakaladın:)
unuturmuyuz aşıkcım çok uzatma arayı yine gelmerhaba..ben geldim.)))
beni hatırlayan var mı??
ohhh ne güzel valla anne var komşuda çaylar gezmeler rahat valla özendim şimdi bakdefneyi uyutma işini annem el aldı bizimde bugün komşuda çaya bekliyolar ama bende dışarı çıkim istiyodum alışveriş havamdayım ya arkadaşımla giderim belki
gülsücüm üzülme canım sen gel yeterki güzelim biz konuşmayızgünaydin arkadaslar nazo water ekin ,marsg hepnize tesekkürler.oglumun sorunu dengeyi sagliyamiyor dewamli sallanma derdinde.insallah düzelcek kizlar bunun icin ugrasicam.esimde bende onun tek göz bebgine bakiyoruz.kizlar biliyosunuz ben fazla gelmiyorum buralara niye biliyomusunuz.sizler dewamli bebklerinizin oturuyor oynuyor yürüyor sunu yapti falan diye konusuyorsunuz.ama benim yawrum bunlari yapmayinca cok üzülüyorum.oyüzden gelmiyordum.ama insallah benimkide düzelcekyaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?