2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz herşeyi veriyoruz eline yemek yerken mıncıklıyor dağıtıyor ısırıyor yiyor bazen tükürüyor masası savaş alanı gibi ama yemeklerle oynamayı çok seviyor kaşığı tabağa değdirip ağzına götürüyor bu arada da bende yemeğini yediriyorum . çocuğun gelişimi için bunu yapın diyor doktorlar özgüven sağlıyormuş ilerde yemek konusunda sıkıntı çekmiyormuş özgürlük tanıyın diyorlar bizde tanıyoruz bakalım :)) yemek bittikten sonra ben iyi bir temizlik yapıorum ama olsun napalım

Sanırım oğlan kardeşimle nişanlısı salonu filan tutmuşlar ama kızın annesi rahatsızlanmış.Ne olacak bilmiyorum son durumu.Eğer havalar buı şekilde giderse de sanırım gelemeyeceğim.Annem gidecek.Ben de yaza program yapmaya çalışıyorum, hiç olmazsa geldiğimde rahat rahat soğuk falan olmadan gezeyim istiyorum.Ama yine de bir değişiklik olurda gelirsem ararım zaten sizi.

Nazo hep aynılar canım:))))Sabah bizim oğlan pek bişey yemedi yine, gecede sürekli uyanıp mızırdandı.Sanırım dişler sorun çıkartıyor yine.Azılardan bir tanesi çıktı, o çıkarkende böyle yapmıştı.Sanırım diğer azıyı patlatmaya çalışıyor.

günaydin arkadaslar nazo water ekin ,marsg hepnize tesekkürler.oglumun sorunu dengeyi sagliyamiyor dewamli sallanma derdinde.insallah düzelcek kizlar bunun icin ugrasicam.esimde bende onun tek göz bebgine bakiyoruz.kizlar biliyosunuz ben fazla gelmiyorum buralara niye biliyomusunuz.sizler dewamli bebklerinizin oturuyor oynuyor yürüyor sunu yapti falan diye konusuyorsunuz.ama benim yawrum bunlari yapmayinca cok üzülüyorum.oyüzden gelmiyordum.ama insallah benimkide düzelcekyaa.

defneyi uyutma işini annem el aldı bizimde bugün komşuda çaya bekliyolar ama bende dışarı çıkim istiyodum alışveriş havamdayım ya arkadaşımla giderim belki

ay ekincim bizimkide kaşıı b kendi ağzına bi bizim ağzımıza bende ekmek falan veriyorum veya çok bulaşmıycak şeyleri

Günaydıın.. Çok kötü bir gece beklerken bizim cadı saat 6 ya kadar hiç uyanmadı. Oysaki en son yedi de yemek yemişti.. Sonra sürekli su içti ama sabaha kadar ağlamadan uyudu. Antibiyotikten sanırım. Ama bu sıralar bişey yedirmek işkence sürekli öğürüp kusuyor yerken

Kardeşim başımın etini yiyor oyun oynayacakmış...

sen üzülme kıyamam alah yardımcın olsun

merhaba..ben geldim.)))
beni hatırlayan var mı??
Hoşgeldin hatırladık tabii, ama çabuk çıktın , görüşemedik canım.İyisindir inşallah.

Canım üzülme, sen yurtdışındasın, orada dr.lar neden olabileceğini söylediler mi_?Senin olanakların burada yaşayanlardan biraz daha fazla, inşallah bir an önce bebişin gelişimini tamamlar.

Canım benim yaaa, antibiyotik uyuttu sanırım.Geçmiş olsun.Hasta olduğundan yemek istemiyordur.Çok fazla zorlama.Yemeğe karşı olmaya başlıyorlar sonra.

benimki maslak ordu evindeydi ama tum yaz doluymus gec kalmisiz bir yil oncedenmi tutucaz anlamadim ya fiyatlarda ucmus gercekten sagol canim

hamis filiz :))) secret garden ne guzel yermis ya bakalim fiyat istedik ne vericekler

Aysegul birakk suu kitabi dunyaya donn mekan soyle bana bilirsin

Ya benim oğlan kardeşimde yaz dönemine bulamamış.Şubatın 19 unda bulabilmiş o da zaten cumaya denk geliyor.İstanbulda yer bulmak ne kadar zormuş.

Deryacım, geçenlerde ezginin fotolarını düzenlemiştin ya sordum ama görmedin sanırım.Nerden yapmıştın o resimleri, adını verir misin_?

emel o poz nası bi poz ya:))ne yaparken yakaladın:)
emekliyordu elimde makineyi görünce bana gelmeye başlamıştı tam o sırada çektim bende :))
merhaba..ben geldim.)))
beni hatırlayan var mı??
unuturmuyuz aşıkcım çok uzatma arayı yine gel
defneyi uyutma işini annem el aldı bizimde bugün komşuda çaya bekliyolar ama bende dışarı çıkim istiyodum alışveriş havamdayım ya arkadaşımla giderim belki
ohhh ne güzel valla anne var komşuda çaylar gezmeler rahat valla özendim şimdi bak
gülsücüm üzülme canım sen gel yeterki güzelim biz konuşmayız

meralcim ozaman senden telefon bekliyoruz gelince

Derya seni aradım sabah açmadın telini sende kayıtlı değil aradığım numara 541 li nodan aradım haberin olsun benim o yani :)))

Gulsu dr ne dedi size Merak ettim

yegenim boyle benim dayimin oglu 10 yasinda ama 7 yasinda gibi dedi dr duzgun konusamiyor bile onun dru ilgisizlik dedi surekli ilgilenin dedi

babannesi bakiyor hep agzina emzik verip tv basina oturtmus cocuk hicbirsey ogrenemedi yazik bu yil birinci sinifa basladi daha simdi dersleri hep 5 ilgilenilince c ocuk acildi

merhaba herkese nasılsınız

biraz geçmişi okuyayım dedim ama benim oğlan uyanıverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…