Nazucum geçmiş olsun..evet kızlar vatana millete en çokta KK'nın ocak analarına hayırlı uğurlu olsun benim kuzuda ilk düşüşünü yaşadı az önce ananesinin yatağında yuvarlanıp duruyodu takla atim derkeeeen küüüüüüüüüüüt yere annem acaip telaşlandı ben çok sakin annem tuturdu iki saat uyutma bıngıldağına bak :)))
cnm çok geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsınız..Kızlar merhabaaaaaaa
Başakcım çok geçmiş olsun..Sen belki okumadın tamdoğumgünü akşamı 16 ocak yaniii Ateşlendi Zeynep Bade..Kanlar ,idrarlarr..Kan alamadılar tam 6 delik açıldı kollarından...idrar alamadık,çok huzursuzdu ,iştahsızdı..Ateş 3 gün sürdü..Hatta idrar yolu diye antibiyotiğe bile başladık..3 gün sonra zırt dedi ateş düştü döküntü başladı..6.hastalık...
Bu arada kızlar bu Ankara ya özgü bişi sanki,şüphelenmeye başladım viral bi enfeksiyon...Niğde bi Allahın kulunun evladı 6.hastalık olmamış..Yani cahil cühela desem olmuş da haberi yok diycem,sorduklarım hekim,öğretimgörevlisi,öğretmen..
Fakat Ankara da sorduğum herkes 6.hastalık geçiriyor bu nasıl iştir yahuu
YaniBaşakcım 1 hafta devamediyor huzursuzluk..Biz aşılarımızı da olamadık erteledik 3 hafta..Tutmaz dedidr..
Bu arada su çiçeğiaşısını da bu ay sonunda yapcak...eeeee,kafam karıştı 18 ay nereeeeeee 23 ay nereeeeeeeee
Esracım hiç sorma off offf olumunekankayizsmilefiliz sende dolmuşun benim gibi,herkesin derdi var bin türlü işteklava:
oy kıyamam kuzuma ya bunlar düşe kalka buyuyorlar canımevet kızlar vatana millete en çokta KK'nın ocak analarına hayırlı uğurlu olsun benim kuzuda ilk düşüşünü yaşadı az önce ananesinin yatağında yuvarlanıp duruyodu takla atim derkeeeen küüüüüüüüüüüt yere annem acaip telaşlandı ben çok sakin annem tuturdu iki saat uyutma bıngıldağına bak :)))
çok sınır bozucu bır durum tekrardan konuşsan duzeltmezler mı acaba esra ya ders yokken ne yapacaksın kı okul daya çok sinirim bozuldu kızlar ya
yeni ders planını atmışlar,bu dönem yar yarıya azaldı dersım,md yardımcımız doğum iznınden sonra ing öğretmenı olarak dewam edicek,haftanın 3 günü ilk ve son saatlere dersım verilmiş,güya ders az ama ben boş boş okuldayım yinekötükedihüso
23 yaşında evlendım canım 27 yasındada anne oldumsen kaç yaşındasın rapunzel
ben 24te evlendim 25te anne oldum şimdide mayısta 27 olcem
Meral Allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın işe alırken 4 çocuk olduunu biliyorlar her haltı kabul ediyorlar tabi para tatlı geliyor işi görüncede kaçıyorlar hayır benim anlamadıım ben zaten bebeğimi onlara vermiyorum herşeyiyle ben ilgileniyorum daha bir kere bırakımadım çocuklar desen sabah 8'te çıkıp akşam 5'te geliyorlar yapıcakları ev işi ama yookkk bunlar armut piş ağzıma düş hesabı bana bi dokun bin ah işit ohaoldumsmile
inanmıyorum nasıl oldu bu yani çok yaşlı olsan tamamda hakket kaç yaşındasın sen
anaaam sevda kız gerçektenmi bak bende şok oldum, ben senin anne olduğun yaşın tam iki katında daha yeni evlenmiştim ben çoook geç kalmışım desene
seda valla maşallah diyim ne diyim. ben 23 de evlenip 32 de anne oldum.geç oldu ama neyse yapacak bişey yok artık.
evinizde ağzınızın tadıyla oturun inşallah.
fritöze gelince benim vardı gerçekten temizliği çok zor oluyo. en sonunda taşınırken nakliyecilere verdim gitti. tavanın üzerine yağ sıçratmaz zamazingolar varya ondan aldım yağda sıçramıyo.
katı meyve presim tefalinki vardı. geçen yıl bozuldu. narenciye sıkacağım var ama ben limon sıkacağında sıkıveriyorum. onu yıkamak zor geliyor.
narı da robottan geçirip süzerek veriyorum. şimdi bıçak deyiyo diyecekmisiniz bilmem amapreste bıçaklı. neyse. ya melekler korusun başlamıştır. reklam girdi de bakiim dedim.
haa reklam demişken papia reklamı varya gencim güzelim havam var benim diyo ya kız. çağan kızı görünce deliriyo. geçen gün durmuş elini uzatmış kıza gel diyo koptum gülmekten..
Emel ben senelerdir kullanıyorum ilk başlarda banada çok zor geliyordu ama artık alıştım sıkar sıkmaz yıkıyorum çok kolay oluyor.Ben abartısız haftada 20 kiloya yakın meyve sebze suyu sıkıyorum nar ve portakal içinde büfelerde kullanılan sıkıcılardan aldım ondan kullanıyorum marketlerde satılan narenciye sıkıcılarını 2 kere parçaladım onlar nar sıkamıyor özellikle gidip kasımpaşa tarafından almıştım bunların en iyileri orda aklınızda bulunsun..
Canım çok geçmiş olsun ..
Aylin geçmiş olsun ateşi olmaması çok ii İnşallah biran önce atlatır..
sedakt hamile olduunu bilmiyordum hemde çok az kalmış cinsiyeti ne çok merak ettim bu arada yeni evin hayırlı olsun..
inşallah canım
aaa evet seda yeni evin hayırlı olsun fotoları bekleriz artık
canım sen istanbulda oturmuomusun kafam karıştı nereye taşındın
hayırlı olsun bu arada
kısss ticker istemion artık benden kaydirigubbakcemile3
gamzecim ankarada 6. hastalık salgını vaar bu sıralar demek ki ..sizede çok geçmiş olsun canım neler yaşadığını anlayabiliyorum..(ablamın oğluda olmuş o edirnede:
seda güle güle oturun inş yeni evinizde yeni yavruşunuzla...duru kızıda unutmamak gerrek tabi:)
esra ben enayiliğime doymayım canım 3 sene önce tefalin bulaşık mak. yıkanan fritözü var dı ya onu 266 ya almıştım..yıkaması zor gerçekten makine çıkarr mıyooo.hani bir kaşık yağla 1 kilo patetes kızartan var yaonu merak ediyorum ama artık daha para vermem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?