2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazo error verıosa bazen siteden kaynaklanıo,sonra dene bence
gamze hoşbulduk,walla çok canım sıkıldı ,birde benı pazartesı okula çağırdılar nasıl sana uygun olur die sordular,allahtan sormuşlar böle oldu yani,diğer öğretmende hiç bekleme yok benimki böle,onun bebeği varsa benimde var ,ayyy yaa klava:

Nazucum geçmiş olsun..
cnm çok geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsınız..
filiz sende dolmuşun benim gibi,herkesin derdi var bin türlü işteklava:
Esracım hiç sorma off offf olumunekankayizsmile

Allah dermansız dert vermesin kızlar
bende şimdilik kaçar yarın akşam eve dönüyorum gidiyimde plımızı pırtımızı topliyım iyce yayıldık yarında abimlere gidicez inş. evde de burdaki kadar aktif olabilirim

herkese ii geceler hepinizi öpüyorum

gamzecim ankarada 6. hastalık salgını vaar bu sıralar demek ki ..sizede çok geçmiş olsun canım neler yaşadığını anlayabiliyorum..(ablamın oğluda olmuş o edirnede:
seda güle güle oturun inş yeni evinizde yeni yavruşunuzla...duru kızıda unutmamak gerrek tabi:)
esra ben enayiliğime doymayım canım 3 sene önce tefalin bulaşık mak. yıkanan fritözü var dı ya onu 266 ya almıştım..yıkaması zor gerçekten makine çıkarr mıyooo.hani bir kaşık yağla 1 kilo patetes kızartan var yaonu merak ediyorum ama artık daha para vermem :)

Son düzenleme:
Başak o 1 kaşık yağda olanı sordum 500 mü neyddı yanılmıosam o kadara da gerek yok yaanı,birde çok buyuk yer kaplıo

esra kötü olmuş programın. demek ki diğer arkadaşın derdini senden daha iyi dile getirmiş. hep öyle olur zaten. bi daha görüşsen düzletmezler mi ki..

serpilcim dert anlatmaktan ziyade onun arası daha iyi desek olur md yardımcısıydı önceden .müdire hanımın kankasıdır ,pazartesi görüşücem bakalım düzelirmi
sen nasılsın

oy kıyamam kuzuma ya bunlar düşe kalka buyuyorlar canım
çok sınır bozucu bır durum tekrardan konuşsan duzeltmezler mı acaba esra ya ders yokken ne yapacaksın kı okul da
sen kaç yaşındasın rapunzel
ben 24te evlendim 25te anne oldum şimdide mayısta 27 olcem
23 yaşında evlendım canım 27 yasındada anne oldum

canım ya şimdi herkez işsizlıkten yakınır amam işte beğenmez mıllet

inanmıyorum nasıl oldu bu yani çok yaşlı olsan tamamda hakket kaç yaşındasın sen

oldu işte canım tamamen kendi seçimimle şuanda 28 yaşımdayım oğlumda 13 yaşında kızım 13 aylık :) en miniğimizde kısmetse nisan doğumlu olcekk

anaaam sevda kız gerçektenmi bak bende şok oldum, ben senin anne olduğun yaşın tam iki katında daha yeni evlenmiştim ben çoook geç kalmışım desene

:)gerçekten kisss..sen kaçırmışın kızların çoğu bilir daha önce yazmıştım.yok canım ya sen geç kalmamışında ben fazla erken davranmışım.)

:)tşk ederim canımmm ii dileklerin için

saol canım erkek canım Allahın izniyle nisan 15 gibi bekliyoruz.

inşallah canım
aaa evet seda yeni evin hayırlı olsun fotoları bekleriz artık

tşkler canım bi tamamen yerleşelim çeker koyarım resimleri

canım sen istanbulda oturmuomusun kafam karıştı nereye taşındın
hayırlı olsun bu arada
kısss ticker istemion artık benden kaydirigubbakcemile3

geçen hafta yazdım hayrına biri benim şu yeni doğacak bebeğime bi ticker yapsın duruyla uğraşmaktan oğlanın kaçıncı haftada olduğu hesab edemiyorum dedim ama kimse yapmadı :)

tşk ederim canımm duruyu unutmak mümkünmü anacım :)

seda maşallah sana canım ya rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın
evınde hayırlı olsun
yenı eve yenı bebek

esra aslında öyle bişey demek istemiştim de yanlış anlaşılmasından çekindim aslında. inşallah düzeltirler uoksa gıcık bi durum yani..
ah sedacım uğraşamzsın tabi. ben bi tanesiyle zor uğraşıyorum sana kolay gelsin. valla bilsem nasıl yapıldığını yapıveriridim sana bi tickercik...

baba oğul uyudu bizimkiler bende ders çalışıyorum sözüm ona.
off aşkım yarın nöbetçi. c.tesi c.tesi olurmu ya.. zaten evdeyiz çıkmaıyoruz bi yere bari hep beraber olurduk..

ay biyoistatistik çalışmaya çalışıyorum. anlatamamış adamlar. bende hiç kabahat yok anlatamamışlar işte sinir oldum yaa..

rapunzel okulda boş boş oturcam öğretmenler odasında
bu arada gercek ismin ne canım kacırdım sanırım

seda walla kafam çok dağınık bu gece bidahakine yaparım söz
serpil bu saatte ii çalışıosun ders,bende mayısta kpdsye girmeyı düşünuorum artık okulda boş saatlerde ders çalışırım:))

hülya yakın olsa sorun olmaz zaten
ben karşıyakadayım okul menemen ilçesinde 45 dakika ila 1 saat arasında tutuo gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…