Hadi hayırlısı olsun canım,evine yerleşte rahat et artık.Bebişte seninle birlikte koşturuup duruyor karnında:))))slm kızlar ben sonunda taşındım ve nerdeyse yerleştim gibi çok az işim kaldı evim çok güzel olduu:)) yarın sabah istanbula dr gidicez kontrolüm var akşamıda kalıcaz pazar akşamı bulur dönüşümüz pazartesi günüde kadın gelcek ince temizliğide yaptımmı kalmaya başlıycaz artık çokk yorulduk ama değdii.
sizler nasılsınız.hasta olan tüm bebişler ve annelerimize çok çok geçmişler olsun
kız nazo sana daha büyük şok ben 14 yaşımda evlendim ilk bebeğimide 15 doğurdum :)))
ama bende pişman olmayanlardanım hatta üçüncüyüde nisanda doğurcam :roflol:
bende melekler korusunu izliyom aslında hanımın çiftliğini izliyodum ama biande sıkıldım o diziden yaa güllü hanım olduktan sonra hoşuma gitmemeye başladı.
Yaa nasıl bir düzenlemedir bu, bebeğin olduğunu biliyorlar, bir şekilde ayarlayabilirler aslında.ya çok sinirim bozuldu kızlar ya
yeni ders planını atmışlar,bu dönem yar yarıya azaldı dersım,md yardımcımız doğum iznınden sonra ing öğretmenı olarak dewam edicek,haftanın 3 günü ilk ve son saatlere dersım verilmiş,güya ders az ama ben boş boş okuldayım yinekötükedihüso
Evet canım yaaa, hazıra alışmışlar, para alalaım iş yapmayalım derdinde millet.Meral Allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın işe alırken 4 çocuk olduunu biliyorlar her haltı kabul ediyorlar tabi para tatlı geliyor işi görüncede kaçıyorlar hayır benim anlamadıım ben zaten bebeğimi onlara vermiyorum herşeyiyle ben ilgileniyorum daha bir kere bırakımadım çocuklar desen sabah 8'te çıkıp akşam 5'te geliyorlar yapıcakları ev işi ama yookkk bunlar armut piş ağzıma düş hesabı bana bi dokun bin ah işit ohaoldumsmile
Yapayım canım ben sana bir ticker.Esra yoğun biraz, ben bütün gün oturuyorum bilg. başında, bir ara hazırlayıveririm sana.Bana bilgilerini yaz.oldu işte canım tamamen kendi seçimimle şuanda 28 yaşımdayım oğlumda 13 yaşında kızım 13 aylık :) en miniğimizde kısmetse nisan doğumlu olcekk
:)gerçekten kisss..sen kaçırmışın kızların çoğu bilir daha önce yazmıştım.yok canım ya sen geç kalmamışında ben fazla erken davranmışım.)
:)tşk ederim canımmm ii dileklerin için
saol canım erkek canım Allahın izniyle nisan 15 gibi bekliyoruz.
tşkler canım bi tamamen yerleşelim çeker koyarım resimleri
geçen hafta yazdım hayrına biri benim şu yeni doğacak bebeğime bi ticker yapsın duruyla uğraşmaktan oğlanın kaçıncı haftada olduğu hesab edemiyorum dedim ama kimse yapmadı :)
tşk ederim canımm duruyu unutmak mümkünmü anacım :)
Bence de onlar anlatamamış canım.:))))ay biyoistatistik çalışmaya çalışıyorum. anlatamamış adamlar. bende hiç kabahat yok anlatamamışlar işte sinir oldum yaa..
ah kuzucuk geçmiş olsun..eguşada çok geçmiş olsun
duygu eymenin boğazları iltahalamış doktor iğne verdi...bu arada aylin ablanın kızıyla oğluşu var diye biliyorum bilmediğim 3.çocuğu kim ohaoldumsmile
geçmiş olsun..Selam vermeden daldım... Aybükem izin verirse geçmişe bakacağım... Kuzum hala hasta. İyileşemediği için Sivasa gitmekten vazgeçtik.. Hasta bebeişlerimize de geçmiş olsun...
..
sağol duygucum nil nasıl oldu )
canım yaa sen uykusuzluktan çocuklarımı çift görmeye başladın benim 2 çocuğum varboshayallersmile
eyvahedigeldismileeffet ben sanki ortada bi erkek daha var die hatırlıorum sanki fotolarda
nil bu seferde grip oluo galiba Allahım 2 haftadır hep problemliyiss kurtar bisii..
güle güle kullan canım,bende var meyve sıkıcağı ben bi tane için açmıyorum ama babamız h.sn bayağğ bi sıktığı için h.sn açıyoruz saolsun genelde sonradan o yıkar
bende fritöz istiyorum amaaa önceliğim kurutucu sonunda bizimkini kafaladım bugün yarın alıcaz inşallah
bu arada biz su çiçeği aşımızı 12.yda olduk dr. bu ara salgın yapalım dedi 12-15. aylar arası yapılıyomuş zaten
ayy annesi son olur işallah..evet kızlar vatana millete en çokta KK'nın ocak analarına hayırlı uğurlu olsun benim kuzuda ilk düşüşünü yaşadı az önce ananesinin yatağında yuvarlanıp duruyodu takla atim derkeeeen küüüüüüüüüüüt yere annem acaip telaşlandı ben çok sakin annem tuturdu iki saat uyutma bıngıldağına bak :)))
kötükedihüsoya çok sinirim bozuldu kızlar ya
yeni ders planını atmışlar,bu dönem yar yarıya azaldı dersım,md yardımcımız doğum iznınden sonra ing öğretmenı olarak dewam edicek,haftanın 3 günü ilk ve son saatlere dersım verilmiş,güya ders az ama ben boş boş okuldayım yinekötükedihüsoklava: klava:
ben o kadınların saçını başını yolarım vallaaa..Meral Allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın işe alırken 4 çocuk olduunu biliyorlar her haltı kabul ediyorlar tabi para tatlı geliyor işi görüncede kaçıyorlar hayır benim anlamadıım ben zaten bebeğimi onlara vermiyorum herşeyiyle ben ilgileniyorum daha bir kere bırakımadım çocuklar desen sabah 8'te çıkıp akşam 5'te geliyorlar yapıcakları ev işi ama yookkk bunlar armut piş ağzıma düş hesabı bana bi dokun bin ah işit ohaoldumsmileklava:
maşallah kıslar ne kaynatmışssınız hasta olanlara geçmiş olsun kıslar sevda eviniz hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla oturun işallah şöle bir bakim diye uğradım not çıkarıyordum herkese iyi geceler
ah aradaşım işe gitçek pazartesi:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?