2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım ya ne yükseği daha lisans tamamlama aşamasındayım. aslında açıköğretimden işletmeyi bitirdim ama derece falan vermediler illa bölümün olcak dediler. şimdi de böyle bi hak verdiler uzaktan eğitimle lisans tamamlama bayıldık paraları çalışıyoruz işte. off gidiim bi tüttürüp geliyim.

ay dışarısı bi soğuk bi soğuk. araba karın altına gömülmüş. yarın bizimki nasıl çıkaır o kardan bilmiyorum yağmayada devam ediyo neyse gidip yatiim artık. herkese iyi geceler...

walla insan belli bi yaştan sonrada ders çalışamıo zor gelıo
burasıda soğuk ama kar yok tabi geçen hafta karların içinde yaşıodum 1 hafta boyunca gece gündüz kar yağdığını orda gördüm

maşallah kıslar ne kaynatmışssınız hasta olanlara geçmiş olsun kıslar sevda eviniz hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla oturun işallah şöle bir bakim diye uğradım not çıkarıyordum herkese iyi geceler

Günaydınlar herkeseeeee,
Uff kızlar ne kaynatmışınız gece, oku oku bitmedi:)))))

Hadi hayırlısı olsun canım,evine yerleşte rahat et artık.Bebişte seninle birlikte koşturuup duruyor karnında:))))
Sen benden erkencisin, ben 17 yaşında evlenip 19 yaşında kızımı almıştım kucağıma:))22 yaşında 2 çocuğum vardı.39 da da 3 çocuğum:)))))
Ben melekler korusunu seviyorum, reklam aralarında da hanımın çiftliğine bakıyoruz.

Yaa nasıl bir düzenlemedir bu, bebeğin olduğunu biliyorlar, bir şekilde ayarlayabilirler aslında.

Evet canım yaaa, hazıra alışmışlar, para alalaım iş yapmayalım derdinde millet.

Yapayım canım ben sana bir ticker.Esra yoğun biraz, ben bütün gün oturuyorum bilg. başında, bir ara hazırlayıveririm sana.Bana bilgilerini yaz.

ay biyoistatistik çalışmaya çalışıyorum. anlatamamış adamlar. bende hiç kabahat yok anlatamamışlar işte sinir oldum yaa..
Bence de onlar anlatamamış canım.:))))

Esracım bende de en küçüğünden var ama onu temizlemek yaptığı işten daha fazla zamanımı aldığı için uzun zamandır kullanmıyorum.Zaten kızartmayla pek aram yok, annem sever, o canı istediğinde tavada kızrtıveriyor.
Katı meyve sıkacağı bende var.Her hafta en az 20-25 kilo meyva alıyoruz, her sbahta hem kendimiz için hemde egehan için taze meyva sıkıp içiyoruz.Ben çok memnunum, hemen arkasından temizliyorum, çok rahat ediyorum ben.

eguşada çok geçmiş olsun

duygu eymenin boğazları iltahalamış doktor iğne verdi...bu arada aylin ablanın kızıyla oğluşu var diye biliyorum bilmediğim 3.çocuğu kim ohaoldumsmile
ah kuzucuk geçmiş olsun..
]

Selam vermeden daldım... Aybükem izin verirse geçmişe bakacağım... Kuzum hala hasta. İyileşemediği için Sivasa gitmekten vazgeçtik.. Hasta bebeişlerimize de geçmiş olsun...
geçmiş olsun..

ayyy bence de ne yazmışsınız anacım siz yorulmuo musunuz geceleri ya da nie kocamın evde olduğu akşamlar yazıosunuz,hadi salıdan soona görüşelim geceleri:))

herkesler iidir işallah ,ben de ii olcam ,nilim de işallah..
çok gezesim var kudurdum valla ama işte kocam da sonunda insanlara uydu,hava soğuk nil zaten hasta die söölenio(çıkmayın yani)demin aradı hava çok güsel bi tur atıp gelin nile ii gelir(sana)aklinialirimsmile

kızlar öğrenci affıyla ilgili bişiler duyarsanız bana haber verir misiniz?teyzem tv de duymuş ama ben nette bulamadım..

Slm hanimlar herkes iyi cok sukur aksam muzikli biryere yemege gittik Ezgi pistten inmedi oynadi durdu :)) maskot gibi masa masa gezdi gidiyoruz diye agladi bide gecede uykusunda kahkahalarla gulduu butunn gece bizde ona gulduk cok sevimli bunlarya :)))

Canım benimmm, rüyasına bile girmiş öyle miiii_?Çok eğlenmiş anlaşılan bızdığım benim.Maşallah maşallah.Hep böyle gülsünler.

canım sen netten haberlere bi bak afla ilgili. ben geçenlerde affın bir daha olmayacağını duydum. tamamen kanundan kaldıracaklarmış. belki son bi şans verirler kaçırma.

selamlar bir özdilek yapıp geldik çağan koşmaktan okadar yorlmuşki arabada uyuyakaldı neyse üstüyle yatrdım şimdi uyuyor sıpa ay havada güzelleşti işallah böyle giderya çocuk evde iyicene bunalmıştı bari yarında güzel olsada çıkabilsek
ah duygucum kıyamam ben nile ya içese ıhlamur falan ver canım hemen işallah grip olmaz kuzucum

biz eve hapisis. sabah kocişim 2 saatte ancak çıkarabildi arabayı kardan. nöbete geç kaldı dolayısıyla. temzilik yaptım yoruldum benim kız bu hafta gelemedi. kocasını hastaneye kaldırmışlar. ay elim ayağım olmuş resmen. çağanla temizlik çok zor. uydu uyandı yemek yemedi tabi. iki saate onunla uğraş. şimdi de bağrış çağrış alt temizledik. pantolonunu giydiremedim duruyo öyle. ay ne zor bi iş bu çocuk büyütmek ya. 2-3-4 çocuğu olanlara hayret ediyorum allah kolalık versin valla..

selam kızlar çok uzun sürdü oku oku bitmedi valla

bizde bugün oğlumu doktora götürdük rutin kontrolü yapıldı herşey güzel dedi dr, su çiçeği aşısını oldu 1 ay sonrada hepatit A nın 1. dozunu yapıcaz dedi oradan da benim doktoruma gittik ay hamile olduğum günler aklıma geldi gidince tuhaf oldum bende muayene oldum iyi dedi dr genelde doğum sonrası emziren annelerde gizli kansızlık olurmuş o yüzden kan tahlili yapıyorlar birde smear testi yaptırdım dr la konuştum spiral gibi olan yeni bir şey varmış RıS diye rahim içi sistem spiralden daha iyiymiş 5 yıllıkmış onu takalım dedi daha iyi dedi bende tamam dedim adetimin 2. yada 3. günü gidicem bakalım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…