2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese

bugün eymeni iğne yapmaya götürdükya sağlık ocağına girer girmez başladı ağlamaya...tabi o ağlayınca bende başladım ağlamaya....benim canımda çok yanıyor yavrumu öyle görünce...hemşireye söyledim diğerlerini vurdurmayacağım diye antibiyotği başlayınca bitirmek gerek dedi sonra yine çabuk hastalanırmış..iğne yataklarının etrafıda sertleşmiş...offf allahım ya...iştahsızda bende zorlamıyorum boğazları acıyor yemek istemiyor diye...aslında tamda düzene oturtmuştuk yemesini...iyileşince tekrar yemeye başlar inşallah...şu iğneler biran önce bitsinde

emel o neymiş ya merak ettim ben de taktırıcaktım bu ay ama 3. günü gel dedi benim de yarın 3. günü oluyo pazara denk geldi artık bidahaki aya.kaçaymış o zımbırtı benmki 110 dedi 10yıllık

arıyamadım seni dün ya unuttum cnm merak etme benimkini son anda yakalamışım sanırım hiçbişey olmadı çok şükür

derya ne güzel ya ben de bi yerde naz mutlu oldu mu dünyalar benim oluyo, bugün strbcksta oturduk bi köpekli çift geldi naz masalarının başından ayrılmadı köpeğin üstüne yatıyı yanağına yanağını koyuyo burnundan öpüyo ya nasıl sevdi anlatamam insanlar içerden dışarı çıktı naza bakmak için:)tabi giderken avaz avaz ağladı durdu hayvanlara aşık benim kız bi de esmer yağız garsonlara:)

emelcim riss dediginn mirena mi acanba adet kanaman olmuyor 5 yil boyunca o takiligi oldugu surece 500 tl demisti dr bana ben hapaa basladim ilk kutuu bitince ikinciye ne zaman basliyorum daha once kullanmadim yine ilk gunumu basliycam

Aysegul ne guzel Ezgi o kadar yakinlasmiyor hayvanlari seviyor ama uzaktan atlara goturduk bizde deli oldu

okulamı döneceksin geri hayatım:))))
istiorum canım ,geçen afta doğurunca kaldı..
ah sıpa güne doydu ha:))işallah yarın da güsel olur,biz de çıktık bugün biras..
nil öksürük dışında daha ii:)

maşallah :)
ay ben de istiorum aşıları ama ankarada yaptıracaım sanırım..
canım gdince sorar mısın bana spiral takılamıo RİS takılabilir mi?
ah kuzum tanıdı tabi sağlık ocağınıeyvahedigeldismile
yer annesi boğazı geçince merak etme sen..

anamm ne tatlı görünmüştür kim bilir zemuszemuszemuszemus
ayşegül şu fotoshopları nerden yapmıştınız bi yazar mısın?derya sen de..kaydirigubbakcemile

ben de nili uyuttum sonunda tamamlayabildim mesajı..yaklaşık 3 sattekaydirigubbakcemile3
kahvem beklioopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

emel o neymiş ya merak ettim ben de taktırıcaktım bu ay ama 3. günü gel dedi benim de yarın 3. günü oluyo pazara denk geldi artık bidahaki aya.kaçaymış o zımbırtı benmki 110 dedi 10yıllık

ben sormadım hiç kaç lira olduğunu bilmiyorum banada 2. yada 3. günü en yoğun kanama hangi günse o zaman gel dedi
arıyamadım seni dün ya unuttum cnm merak etme benimkini son anda yakalamışım sanırım hiçbişey olmadı çok şükür
olsun canım ben anladım iyi olsun da önemli değil
mirena değil canım Schering diyor kitapçığında , kanaman oluyormuş bunda ama azalıyormuş mikatarı birde ağrıların azalıyormuş benim çok oluyordu eskiden şimdi yine başladı, hapıda 3. gün başlardım ben hep kullanırken eskiden peki sen emzirmiyormusun ezgiyi hapı nasıl içiceksin?

canım gdince sorar mısın bana spiral takılamıo RıS takılabilir mi?
Duygucum neden spiral kullanamıyorsun ?

bende çok yoruldum bu akşam önce batmış çıkmış mutfağımı temizledim sonraa oğluşuma yemek yedirdim sonra uyuttum onu sonra bir yığın ütüm vardı onları yaptım en son oğluşumun çamaşaırlarını astım çayımı aldım gelidm kimse yok benimde çok uykum geldi zaten kaçarım birazdan

slm kızlar ayyyyy anneme gittim iki gün öncemetiş evimizi aradı durdu....apartopar dün sabah geri döndük gece uyanmayan cocuk 3 de bir kaldı sabahladık resmen herkes ayakta annemler sagolsun yatagıbize vermişlrdi bizim bey koca ytaga sıgamadı onlarda koltuklardakafamçokkarıştısabah cok mızmızdı alısmıs mama sandalysinde yemek yemege ev halkı teker teker mama saandalyesi oldu kimsye sevdirmedi kendini deli ettti beni eve zor attım kendimi kötükedihüsobir dünyada sey götürmüştüm getir tekrar yerlestir klava:annem bile gözümün içine baktı gitseniz artık diye ayyyyyyyy bir daha kalmaya gitmem anne evide hayal oldu artık:gitme:bu arada metiş 6 gündür yürüyo ama çok havalı :tomato:alıcam havasını alsanaalsanasmile
gecmişi de okuyamadım aman taktırın spiral 3 kere randevu aldım gidemedim 4. randevuda hamile kaldım:kedi:

eymenimin kolu yandı çay döküldü...hemen derisi kalktı..yanık kremi sürdük ama o kadar ağladıki..doktora gittik yolda uyudu doktor bile bu acıyla nasıl uyumuş hayret dedi...birkç krem karıştırdı sardı kolunu 1 hafta pansuman yapacak izide kalmaz dedi....daha akşam üzeri iğne vurulmasına dayanamıyorum dedim bu defa böyle oldu...üst üste yaşadı yavrum acıları..

iyi geceler kızlar gerçi kimsecikler yok
Hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyileşirler
Balım çok geçmiş olsun okuyunca içim bi tuhaf oldu yavrum nasıl dayanmış yanık en zoru allah beterinden korusun umarım kısa sürede lyileşir

durusu bir görsen küçücük kolu nasıl kötü oldu....benim bile içim çok kötü oluyor...doktor yanığını sardıda görmüyorum en azından...

görümcem eşime çay verirken bardağı bir tutu koluna döküldü...hangi ara uzandı çaya bilmiyorum...hemen suya tuttuk krem sürdük ama çay dökülür dökülmez derisi soyuluvermişmafoldumben

durusu bir görsen küçücük kolu nasıl kötü oldu....benim bile içim çok kötü oluyor...doktor yanığını sardıda görmüyorum en azından...

Ah yavrum Allah sabır versin canım,çok zor bir durum.artık çok tehlikeli oludar heryere uzanıyolar,çok daha dikkatli olmamız lazım,

balım çok geçmiş olsun kıyamam eymen nazara gelmiş olmasın bide bu ay safer ayı bol bol sadaka vermek gerekir bide kaza bela duası okumak lazım hiçbişey olmazsa 21 kere Besmele ben çocuklar unutmasın die kapıya kocaman kağıt astım 21 bir kee Besmele die

ayyy walla çok dikkat etmek gerekıo,berrak çok uzun zamandır çaya uzanıo,bizde hep masada içioruz walla çayımızı,vurmaya kalkışıo birden bardağa

sağolun kızlr...blomss artık bende nazardan şüphe etmeye başladım..aslında çok dua okurum ama eşimede söyledim şimdi hemen yarın ihtiyacı olan birisine yardım edelim dedim...bunu söylediğin çok iyi oldu

Kızlar spralden bahsetmişiniz bu konuda biraz tecrübeliyim:hulya: 2. çocuğuma spralle hamile kaldım pek güvenmeyinbilmiyorumkismile 3. çocuktan sonra mirena taktırdım bi dünya para verip ohaoldumsmilegerçekten kanamayı azaltıyor 1 yıl kadar kullandım daha sonra mantar oldum mecburen sprali çıkardılar onca para çöpekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…