2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet blooms sadakayı ihmal etmemek gerek hatırlattığın iyi oldu.hepinize iyi geceler ece uyanmadan bende yatayım

günaydın kızlar

gece ne çok oturmuşsunuz öyle sizin bebekler uyuyor demekki sabaha kadar

balım çok üzüldüm çok geçmiş olsun biliyorsun onatında parmakları yanmıştı ne ağlamıştı yavrum okurken içim gitti çok iyi anlıyorum seni sizin kolda diye kapattılar herhalde bizimkini kapamamışlardı bir haftada iyileşmişti aman dikkat et mikrop kapmasın tekrar geçmiş olsun

ah kuzum ..çok çok geçmş olsun ya ,bizim de başımıza gelmiştıi umarım kolay atlatır..:a015:
görümcem eşime çay verirken bardağı bir tutu koluna döküldü...hangi ara uzandı çaya bilmiyorum...hemen suya tuttuk krem sürdük ama çay dökülür dökülmez derisi soyuluvermişmafoldumben
aklınızda olsun suya tutmayın o yüzden soyulmuştur derisi..

bence de yahu,ii dayanıosunuss:)

merhabalar:)
teşekkür ederim blooms bilgi için ben de atlıorum bazen bu ay dikkat edeyim bare..
fifoş maşallah diyeyim metişe,ama havasını almayı unutdelikafadulden
bebekler yerlerini yadırgıolar tatlım bi süre zor ana ocağı:1rolleyes:

duygucum suya tutmak gergiyor yanığı. hemde hemen ama onun dışında bişey yapmak sakıncalı. yoğurt diş macunu gibi. soyulmasının nedeni yanığın dercesinin yüksek olması. eymencik ikinci derece yanmış. çok geçmiş olsun yavruma. allah nazalardan korusun hepiciğini. dr.u demiştir gerçi zaten açamazsında ama bende diyeyim. sargıyı korumaya çalış. ve açma.
bu arada unutmayın günşe gören yanığın izi kalır. tabi yanık 2.derece ve üstü ise.
yanık hemşireliği yaptığım için iyi bilirim..

sen bu işi yapmışsın canım tabi doğrusu odur ama ben nil yanınca kaptığım gibi lavoboya koşarken yanımda 3 dr vardı beni çevirdiler napıosun die..zaten yanımız eczaneydi hemen krem sürüp kapattık onun için yazmıştım..

merhabalar herkese iyi pazarlar
balım çok geçmiş olsun canım kıyamam ben ona nazar olmuş kuzum bol bol oku sen onu ah bizimkide sürekli bir yerlere çarpip düşüyor vs vs böle büyücekler ama annelerin yüreği hep ağzında olucak
duygucum naber nil daha iyidir işallah

selam emelcim yarın gidicem aten tek gün a pazartesi ah ya hiç gidesimde yok valla çağanı bırakıpta yarın bana akşam olmak bilmez

evet haklısın ilk kez bırakıcaksın değilmi bende şimdiye kadar 2 saat falan bıraktım onda bile aklım evde kaldı ki anneme bırakmıştım. Çalışanları çok iyi anlıyorum çok zor

evet canım ben iki saat bile bırakmadımya en fazla bıraktığım 1 saat liğine komşuya geçmiştim ondada valla çayımı içmeden geri döndüm geldiğimdede kuzum beni oda oda dolaşıp arıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…