2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar eymene gecmiş olsun canııııııııııııım kıyamam walla bunlar büyüyene kadar yüregimiz agzımızda olucak panik atak oldum ben şimdiden....
inci işin zor ama alısır zaten babası bakıcak dimi....
bende yarın işe gidicem metiş kesin bunalım olur bu dönem eşim bakıcak zaten 12:30 da evde oluyorum
emeeeeeeeeeeeeeeel nbr
emel karnım kocamandı dimi kıs
yarın işe hamiş pantolonumla gidicem topuklu da bir bot almıstım ekimde o da seneye kaldı(

evet filizcim babası bakıcak yoksa bırakamazdım zaten başkasına sen nasılsın bakalım hamişilik nasıl gidiyor

iyi gidiyo şimdilik metis den pek karnımdakini düşünmeye fırsatım olmuyo ama:))
koca bir tabak pilav yedim sindire sindire:)
sekerim cıkarsa hep bu günü hatırlıcam
sen napıyosun dısarı cıkıcaktık vazgectik metiş grip gibi peditus verdi uyuyo 1 den beri uyandırmaya da kıyamadım kuzumu ....yemek ütü yaptım dus filan bütün işlerim bitti yarına hazırım:)

canım burdada acaip yağmur var baba oğul uyuyolar bende duş falan aldım ütüm var benimde ama akşama yaparım artık takılıp kaldım burda pc başında .)

Slm... Bir geçmişe bakayım son kez.. Uzun bir ara bakamam... Sivasa gidiyoruz yarın...

iyiyim filizicim sen nasılsın , Onat durmadı gitmek zorunda kaldım şimdi de 2 dk bakıyım dedim huysuz bugün nedense stresli :)) evet karnın kocamandı canım çok tatlıydı boşver ömrünün sonuna kadar giyersin nasılsa topukluları canım sen 2. prensine bak

Biraz daha iyi. Ateşi çıkmıyor çok şükür. Öksürük var birde iştahı henüz gelmedi.. Doğrusu ağlatarakta olsa iki üç kaşık zorla veriyorum.

Antibiyotik bitti ama hala öksürüğü geçmedi tekrar antibiyotiğe başlamam mı gerekiyor

Ezgi hastalndiginda cok oksuruyordu antibiyotik ve oksuruk surubu beraber kullandim iki hafta surdu

mirena değil canım Schering diyor kitapçığında , kanaman oluyormuş bunda ama azalıyormuş mikatarı birde ağrıların azalıyormuş benim çok oluyordu eskiden şimdi yine başladı, hapıda 3. gün başlardım ben hep kullanırken eskiden peki sen emzirmiyormusun ezgiyi hapı nasıl içiceksi

Duymadim bunu ezgiyi emzirmiyorum 1 aydir o yuzden basladim artik hapaa

saol be canım öksürüğü var sadece ama inmio kucaamdan hiç sanki bebek haline döndülmaz:
Slm... Bir geçmişe bakayım son kez.. Uzun bir ara bakamam... Sivasa gidiyoruz yarın...
ii yolculuklar:teytey:

hepınıze gunaydın
sonra donup geçmişe bakacağım
ıyıy kaynamışsını benımkı ıızn vermıyor

kocam 3,5 ta geldi ondan soona uyudum ,ama kızım 9'a kadar uyudu annesine torpil geçti..gece köh köh öksürdü ama gene de düşümdü anasını..

Günaydınlar herkese, iyi haftalar aynı zamanda:)))

Tek başına çocuk büyütmek gerçekten zor canım, hem ev , hemö çocuk , hem eş ...Hiç birisine yetemiyorsun:))))

Bizi temmuz ayında çağırdılar yaaa, o zmana yapılacak diğer aşılar dediler, hangileri olduğunu da sormadım ama:))Neyse bir ara uğrayıp sorayım sağlık ocağına.Smear testini bende yaptırayım diye düşünüyorum ama hiç gitmek içimden gelmiyor.1 sene boyunca sürekli gittik yeter:)))Ben spiral taktırdım, çok rahatım şimdi hiç olmazsa düşünmüyorum.İnşallah sende rahat edersin canım.
Geçmiş olsun eymenime, inşallah bir an önce atlatır.Birde yanmış çocuğum bütün bunların üstüne.Yanık zor.Çabucak atlatsın inşallah.

Canım benim, köpekleride seviyormuş demekkkk:))))Aman korkmasın sevsin zaten hayvanları.

Yürümeye başlayınca bir havaya giriyorlar canım, aman boşver öyle olsun.Havalı havalı dolaşsın, ne söndürüyon havasını:))))Yabancı yeride çok yadırgıyorlar çocuklar, bizimki koca yatağa babayı bile almıyor, adamcağız bir akşam geldi hiç birimiz uyuyamadık.Tabii eşim uyudu da ben ve egehan uyuyamadık.Onmdan sonra almadık babayı kaç aydır yatağımıza:))))

Canım benim, çabucak atlatsın inşallah.Pansuman yapılırken eğer yapıştıysa yaraya daha beter oluyor, inşalllah çok sorun yaşamazsınız canım.Ben kızımda yaşamıştım, çok kötü.

günaydınlar kıslar okuldaım bugün öğrenci gelmemş bende öğretim görevlileri odasında bir pc buldum oturdum başına oğlumu çok özledim ya gece çağan sanki bugün gidicemi anlamış gibi gece uyndı 3ten sonra yanımda yattı uyudu sbah bne kalktım o uyuyordu babasıyla z önce aradaım uyanmışlar babası kahvaltı etticekti ay zırt pırt aramakta istemiyorum sanki kocişe güvenmiyor gibi ama of ya içimde hiç rahat değil acaba kahvalısını yaptımı arasammı aacaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…