slm kızlar eymene gecmiş olsun canııııııııııııım kıyamam walla bunlar büyüyene kadar yüregimiz agzımızda olucak panik atak oldum ben şimdiden....
inci işin zor ama alısır zaten babası bakıcak dimi....
bende yarın işe gidicem metiş kesin bunalım olur bu dönem eşim bakıcak zaten 12:30 da evde oluyorum
emeeeeeeeeeeeeeeel nbr
emel karnım kocamandı dimi kıs
yarın işe hamiş pantolonumla gidicem topuklu da bir bot almıstım ekimde o da seneye kaldı(
Slm... Bir geçmişe bakayım son kez.. Uzun bir ara bakamam... Sivasa gidiyoruz yarın...
Biraz daha iyi. Ateşi çıkmıyor çok şükür. Öksürük var birde iştahı henüz gelmedi.. Doğrusu ağlatarakta olsa iki üç kaşık zorla veriyorum.
Antibiyotik bitti ama hala öksürüğü geçmedi tekrar antibiyotiğe başlamam mı gerekiyor
saol be canım öksürüğü var sadece ama inmio kucaamdan hiç sanki bebek haline döndümerhabalar herkese iyi pazarlar
balım çok geçmiş olsun canım kıyamam ben ona nazar olmuş kuzum bol bol oku sen onu ah bizimkide sürekli bir yerlere çarpip düşüyor vs vs böle büyücekler ama annelerin yüreği hep ağzında olucak
duygucum naber nil daha iyidir işallah
ii yolculuklar:teytey:Slm... Bir geçmişe bakayım son kez.. Uzun bir ara bakamam... Sivasa gidiyoruz yarın...
Biraz daha iyi. Ateşi çıkmıyor çok şükür. Öksürük var birde iştahı henüz gelmedi.. Doğrusu ağlatarakta olsa iki üç kaşık zorla veriyorum.
işallah düzelir canım ..
merhaba:)
off yorgun bi gün daha bitmeye az kaldı,artık havalar düzelsin ben bu kızla evde başa çıkamıorum valla..
oyun evi gibi bi yer var haftada 6 saat bırakacağım anlaştım ama o kadar soğuk ki evden çıkamıoruz bööle olunca da oraya da gidemioruss vayy anam vayy-tatlicadiarzu-
Tek başına çocuk büyütmek gerçekten zor canım, hem ev , hemö çocuk , hem eş ...Hiç birisine yetemiyorsun:))))biz eve hapisis. sabah kocişim 2 saatte ancak çıkarabildi arabayı kardan. nöbete geç kaldı dolayısıyla. temzilik yaptım yoruldum benim kız bu hafta gelemedi. kocasını hastaneye kaldırmışlar. ay elim ayağım olmuş resmen. çağanla temizlik çok zor. uydu uyandı yemek yemedi tabi. iki saate onunla uğraş. şimdi de bağrış çağrış alt temizledik. pantolonunu giydiremedim duruyo öyle. ay ne zor bi iş bu çocuk büyütmek ya. 2-3-4 çocuğu olanlara hayret ediyorum allah kolalık versin valla..
Bizi temmuz ayında çağırdılar yaaa, o zmana yapılacak diğer aşılar dediler, hangileri olduğunu da sormadım ama:))Neyse bir ara uğrayıp sorayım sağlık ocağına.Smear testini bende yaptırayım diye düşünüyorum ama hiç gitmek içimden gelmiyor.1 sene boyunca sürekli gittik yeter:)))Ben spiral taktırdım, çok rahatım şimdi hiç olmazsa düşünmüyorum.İnşallah sende rahat edersin canım.selam kızlar çok uzun sürdü oku oku bitmedi valla
bizde bugün oğlumu doktora götürdük rutin kontrolü yapıldı herşey güzel dedi dr, su çiçeği aşısını oldu 1 ay sonrada hepatit A nın 1. dozunu yapıcaz dedi oradan da benim doktoruma gittik ay hamile olduğum günler aklıma geldi gidince tuhaf oldum bende muayene oldum iyi dedi dr genelde doğum sonrası emziren annelerde gizli kansızlık olurmuş o yüzden kan tahlili yapıyorlar birde smear testi yaptırdım dr la konuştum spiral gibi olan yeni bir şey varmış RİS diye rahim içi sistem spiralden daha iyiymiş 5 yıllıkmış onu takalım dedi daha iyi dedi bende tamam dedim adetimin 2. yada 3. günü gidicem bakalım hayırlısıyla
Geçmiş olsun eymenime, inşallah bir an önce atlatır.Birde yanmış çocuğum bütün bunların üstüne.Yanık zor.Çabucak atlatsın inşallah.merhaba herkese
bugün eymeni iğne yapmaya götürdükya sağlık ocağına girer girmez başladı ağlamaya...tabi o ağlayınca bende başladım ağlamaya....benim canımda çok yanıyor yavrumu öyle görünce...hemşireye söyledim diğerlerini vurdurmayacağım diye antibiyotği başlayınca bitirmek gerek dedi sonra yine çabuk hastalanırmış..iğne yataklarının etrafıda sertleşmiş...offf allahım ya...iştahsızda bende zorlamıyorum boğazları acıyor yemek istemiyor diye...aslında tamda düzene oturtmuştuk yemesini...iyileşince tekrar yemeye başlar inşallah...şu iğneler biran önce bitsinde
Canım benim, köpekleride seviyormuş demekkkk:))))Aman korkmasın sevsin zaten hayvanları.derya ne güzel ya ben de bi yerde naz mutlu oldu mu dünyalar benim oluyo, bugün strbcksta oturduk bi köpekli çift geldi naz masalarının başından ayrılmadı köpeğin üstüne yatıyı yanağına yanağını koyuyo burnundan öpüyo ya nasıl sevdi anlatamam insanlar içerden dışarı çıktı naza bakmak için:)tabi giderken avaz avaz ağladı durdu hayvanlara aşık benim kız bi de esmer yağız garsonlara:)
Yürümeye başlayınca bir havaya giriyorlar canım, aman boşver öyle olsun.Havalı havalı dolaşsın, ne söndürüyon havasını:))))Yabancı yeride çok yadırgıyorlar çocuklar, bizimki koca yatağa babayı bile almıyor, adamcağız bir akşam geldi hiç birimiz uyuyamadık.Tabii eşim uyudu da ben ve egehan uyuyamadık.Onmdan sonra almadık babayı kaç aydır yatağımıza:))))slm kızlar ayyyyy anneme gittim iki gün öncemetiş evimizi aradı durdu....apartopar dün sabah geri döndük gece uyanmayan cocuk 3 de bir kaldı sabahladık resmen herkes ayakta annemler sagolsun yatagıbize vermişlrdi bizim bey koca ytaga sıgamadı onlarda koltuklardakafamçokkarıştısabah cok mızmızdı alısmıs mama sandalysinde yemek yemege ev halkı teker teker mama saandalyesi oldu kimsye sevdirmedi kendini deli ettti beni eve zor attım kendimi kötükedihüsobir dünyada sey götürmüştüm getir tekrar yerlestirklava:annem bile gözümün içine baktı gitseniz artık diye ayyyyyyyy bir daha kalmaya gitmem anne evide hayal oldu artık:gitme:bu arada metiş 6 gündür yürüyo ama çok havalı :tomato:alıcam havasını alsanaalsanasmile
gecmişi de okuyamadım aman taktırın spiral 3 kere randevu aldım gidemedim 4. randevuda hamile kaldım:kedi:
Canım benim, çabucak atlatsın inşallah.Pansuman yapılırken eğer yapıştıysa yaraya daha beter oluyor, inşalllah çok sorun yaşamazsınız canım.Ben kızımda yaşamıştım, çok kötü.eymenimin kolu yandı çay döküldü...hemen derisi kalktı..yanık kremi sürdük ama o kadar ağladıki..doktora gittik yolda uyudu doktor bile bu acıyla nasıl uyumuş hayret dedi...birkç krem karıştırdı sardı kolunu 1 hafta pansuman yapacak izide kalmaz dedi....daha akşam üzeri iğne vurulmasına dayanamıyorum dedim bu defa böyle oldu...üst üste yaşadı yavrum acıları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?