2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk günler bende böyle olmuştum canım, anneme bıraktığım halde zırt pırt aramıştım:)))))Ara sende için rahat eder, eşine güvensizlik değil bu sadece oğlunu özlemek:)))
Kolay gelsin aynı zamanda sana.İyi çalışmalar.

saol meralim ya ay bu pcde taş devrinden kalma vlla zo yazılıyor akşam öğrenci gelmesede erken gitsem eve bari

aradım oğluşum kahvaltısını yapmış babasıyla oynuyormuş içim rahat etti birazcık aman ne zormuş ya bırakıp gitmek h sürekli çalışanların Allah yardımcısı olsun

ay bana yapsında babaıyla soru olmadan geçirsn şllah bu hafta pek öğrenci gelmez zaten ama ben mecbur bekliyorum

meralcim bana özelden mailini atarmsıın fotograf fonlarını mail atıcam sana istemiştin ya işe geldim bugun

slm kızlar bende işten geldim metiş üzmemiş babasınıhihoyyytgeldigimde de uyuydu Aayyyyyy cok özledim uyansada koklasam
inciiiiiiiiii bu cücelerin derdi annelerine meralin de dedigi gibi.....
duygu iyileşmedi mi nil hala
meral biz aynıyatakta yatıyos taaaaaaaam 4 kişisırnaşık şey

sedaaaaaaaaaa nbr bebiş nasıl ismi nolcak bizim bebegeherkes cetin diyo bir reklam var ya metin bey cetinbey diye cetin koymucaz ama bebişin adı cetin kaldı:)
kagan düşünüyoruz arda emir yada kuzey ama hala karar veremedik....
kızım olsaydı melek koycaktım

neyse ben kacıyım oglumun yanına yatıyım azcık
bişey sorcam sucicegi asısını kaca yaptırdınız kıslar

inci ilk günün hayırlılı olsun.
iyi uykular monte.
bende uyusam fena olmaz ama yatmıycam. hem uykum var hem canım uyumak istemiyor. alışmam lazım mesaiye başalyınca uyuyacak yer bulamıucam. hele de nöbetlere başlayınca daha zor olur. gerçi çağanla 7-24 nöbetteyim ama

kıslar dün çağan bişey yaptı şaşırıp kaldık. anlatiiimm

sabah 7,30 gibi uyandık. odasında ki buhar makinası yerde duruyor. onun buhar çıkış kapağını almış eline oynayıp duruyor. neyse salona gittik yanında getirmiş. oynadı oynadı yere bıraktı. bu arada mamaızı yedik falan derken saat 12 oldu. bi baktım yerde çağana gösterdim hadi oğlum götür bunu yerine koy dedim. bana baktı kağpağa baktı aldı eline direk odasına gidip makinanın üstüne yani tam yerine taktı. bende arkasında sessizce izliyourm sonra bana bakıp hihihihi yaptı. ya bu kadar anlar hale ne zaman geldi bunlar. anlamaz diyenlere kapak olsun dedik babasıyla ..herşeyi anlıyorlar artık.

bu arada başak ın oğlu nasıl olduki 6. hastalık geçiriyodu ya..

meralcim bana özelden mailini atarmsıın fotograf fonlarını mail atıcam sana istemiştin ya işe geldim bugun
deryacım attım güzelim:)))Sağol tekrar.

Valla bizim oğlan sıkıntıya gelemiyor güzelim, kovduk babayı:))))Şu evi taşısamda onun yatağını ayarlayabilsem çok güzelolacak.Bu evde yatağı balkon kapısı ile hol kapısı arasında kaldığından korkuyorum üstünü açtığında üşür diye.Ceryan yapıyor çünkü iki kapı arasında.

Maşallah serpil, çağana:)))Anlıyorlar artık herşeyi sıpalar.

uyumadım uykusuzluga alısmam lazım benimde serpil gibi bebek gelince cok zorlanıcam yoksa metiş her ögle uykusuna yattıgında onunla 1 saat kestiririm artık buna paydos ....meral ne zaman tasıncan
deryaaaaaaaa ne maili bu benim basım kel mi bana da gönder kokos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…