2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay filiz hamile olmayı asla düşünemiyorum valla seni çok taktir ediyoum çok cesaretlisin üzelim...

bebek fonları bizim bebekleri maymun arı köpiş kıyafetlerinin içine koyuyoruz :)))

istersen özelden mailini at sanada atıyım güzelim...

takdire şayan bir durumum yok derya cok mutsuzum cooooooook ayyyyyyyy bak aglıyorum hüngür hüngür bu hormonlar beni mahvettimafoldumbensürekli doktor kontrollerimi unutuyorum 2li testimin tarihini kacırdım elevit ferrum içmem lazım içmek gelmiyo içimden karnım büyüdükce sulu göz oluyorum cevrenin etkisi de var tabiiiii ayyyyyyy nasıl bakcan tüüüüüüüüüü vaaaaaaaaaah sanki metiş e onlar baktı da sabah hamiş pantolonumu giydim arabada yol boyu agladım şiş gözlerle insanların karsısındaydım okulun ilk günü varos bir yerde ögretmenim ama herkesin cocuklarının arası en az 4 -5 yas metiş desen kucagımdan inmez doktora sürekli kaç haftalıgın ne zaman dogurcam diye soruyorum en önemlisi de regl tarihimi bilmiyorum :çok üzgünüm:daha anlatıyım mı senağlamahazirandan sonra hayatım nasıl olcak metiş kardesine bana nasıl davrancak cok merak ediyorum polyannacılık oynuyorum ama nereye kadar:bbo:

ay aglıycak ne var bence harika bir durum bende şuan ezginin bir kardeşi olsun isterdim...

hamile olmak ise dünyadaki en güzel şey ama ben uykusuzluktan çok çektim ezgi doğdugundan beri gece uyumuyorum... o yüzden şuan hamile olmayı düşünemiyorum çok çok zorlanırdım...

bence aglama görümcemin iki oglu var araları 1 yaş ikiside boylu postlu yakışıklı görsen geçen gün almış oglunu gelmiş müzikli bir eglenceye gittik onlar dans etti gece 12 evlerine döndüler oglu kullanıyor annesi yanında bayıldım harikaydı ...

çok şanslısın aglama sevin ben çok cesaretli ve sanslı bir insanım de güzelim.

montecim tamam zorlanacaksın belki ama geçecek be güzelim. bak metişe kocaman oldu. zaman geçmiyo derken yavrularımız şimdi neler yapıyo o da öyle geçecek. ve sen ilerde hem çok rahat edeceksin hemde iyiki böyle olmuş diyeceksin eminim. deryanın da dediği gibi girersin bi biririnin bi ötekinin koluna ohh senden mutlusumu var. eminim çok iyi bir, iki erkek annesi olursun.

gönderdim canım yaptıklarından koyda bizde görelim
Canım bu bilg. da photoshop yok, öncelikle onu yüklemem lazım.Daha sonra yaptıklarımdan koyarım tabiii...
Yaaa bu kadar takılma bebeğim yaa.Bir şekilde büyüyecek ikiside.Dışardakilerin ne dediği de önemli değil.Bak ne güzel demişsin, metişe onlar mı baktı diye.Evet yani, sen en iyi şekilde ikisine de bakarsın.
Metiş içinde çok kafana takma, ilk günler biraz bunalım takılacaktır, 17 yaşında da olsa erkek çocukları için sorun oluyor:))))Tecrübe ile sabittir.Ama bir süre sonra alışacak o da kardeşi ile yaşama.Özellikle 1 sene sonrasında birbirleiyle oyun oynamaya başladıklarında hiç bişey kalmayacak:)))

duygu aysegül emel nerde bugun yaf
birde koreli yesim mısırlı aysegül nereye kayboldukancicegimde yok dıs hatlarda sorun var derya bir ilgilen:)

deryacım bugüün okuldayım burda maiiler açılmıyor canım yarın bakıcam artık evde anam taş devrinden kalma pcde yazıyorum valla az önce eşimin öğrencilerinden biri geldi oda burda öğretmenliğe başlamış iki muhbbet edecek adam çıoıktı valla yoksa bugün akşam olmazdı bu pcde habre kapanıp açılıyor zaten
montişcim sen kimseye bakma ilerde çok rahat edicen valla rahat rahat hamişliğin tadını çıkar kıs ben bile özledim valla ogünleri hoş hiç düşünmüyorum o ayrı ama bir başka tadı var onunda
meral msn açıllmıyor bu pcde sanada yazamadım doğru düzgün ((
eycik unuturmuyum canım burda neleri paylaşıyoz biz sende arada yaz olurmu
serpil maşallah çağana aman dikkat et sen yinede çünkü benim çağanda bir iki öle yapıyordu sonra bizim bir boşluğuuzu yakalayıp gidip hava nemlendiricisinin tüm suyunu dökmüş evden tam çıkaken eşim odasına emzik kılıfını almaya gidince görmüş evden çıkamadık yarım saat boyunca buarada senin verdiğin balık çorbasını yaptım gayet güzel oluyor başka tariflerin varsa arada yaz canım bana fikir olsun

serpilcim çağan güç bela yarım kase yedi benimki balığı pek sevmiyor zaten öbür türlü hiç yememesinden iyidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…