Bunlara hangi programla bebeklerin fotosunu ekliyorsun_?
uyumadım uykusuzluga alısmam lazım benimde serpil gibi bebek gelince cok zorlanıcam yoksa metiş her ögle uykusuna yattıgında onunla 1 saat kestiririm artık buna paydos ....meral ne zaman tasıncan
deryaaaaaaaa ne maili bu benim basım kel mi bana da gönder kokos
arı, fil, yarasa, dalmaçyalı, kırmızı şeytan,birde elinde muzla maymun ezgi:)))))
ay filiz hamile olmayı asla düşünemiyorum valla seni çok taktir ediyoum çok cesaretlisin üzelim...
bebek fonları bizim bebekleri maymun arı köpiş kıyafetlerinin içine koyuyoruz :)))
istersen özelden mailini at sanada atıyım güzelim...
Canım bu bilg. da photoshop yok, öncelikle onu yüklemem lazım.Daha sonra yaptıklarımdan koyarım tabiii...gönderdim canım yaptıklarından koyda bizde görelim
Yaaa bu kadar takılma bebeğim yaa.Bir şekilde büyüyecek ikiside.Dışardakilerin ne dediği de önemli değil.Bak ne güzel demişsin, metişe onlar mı baktı diye.Evet yani, sen en iyi şekilde ikisine de bakarsın.takdire şayan bir durumum yok derya cok mutsuzum cooooooook ayyyyyyyy bak aglıyorum hüngür hüngür bu hormonlar beni mahvettimafoldumbensürekli doktor kontrollerimi unutuyorum 2li testimin tarihini kacırdım elevit ferrum içmem lazım içmek gelmiyo içimden karnım büyüdükce sulu göz oluyorum cevrenin etkisi de var tabiiiii ayyyyyyy nasıl bakcan tüüüüüüüüüü vaaaaaaaaaah sanki metiş e onlar baktı da sabah hamiş pantolonumu giydim arabada yol boyu agladım şiş gözlerle insanların karsısındaydım okulun ilk günü varos bir yerde ögretmenim ama herkesin cocuklarının arası en az 4 -5 yas metiş desen kucagımdan inmez doktora sürekli kaç haftalıgın ne zaman dogurcam diye soruyorum en önemlisi de regl tarihimi bilmiyorum :çok üzgünüm:daha anlatıyım mı senağlamahazirandan sonra hayatım nasıl olcak metiş kardesine bana nasıl davrancak cok merak ediyorum polyannacılık oynuyorum ama nereye kadar:bbo:
eycik aşağıda görünüyon nasılsın kuzu nasıl yemesi düeldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?