zahmet olmazsa bana da atarmısın canıımmeralcim bana özelden mailini atarmsıın fotograf fonlarını mail atıcam sana istemiştin ya işe geldim bugun
sağlık ocağında yaptırmıştım ben canım yaneyse ben kacıyım oglumun yanına yatıyım azcık
bişey sorcam sucicegi asısını kaca yaptırdınız kıslar
bardağın dolu tarafından bak canım ne güzel ıkı evlat vermış rabbım hersey yoluna gırecek böyle düşün bende ıkıncıyı istıyorum bakalım ne zaman kısmet olacak benım ılkıde bızı çok bekletmıştıtakdire şayan bir durumum yok derya cok mutsuzum cooooooook ayyyyyyyy bak aglıyorum hüngür hüngür bu hormonlar beni mahvettimafoldumbensürekli doktor kontrollerimi unutuyorum 2li testimin tarihini kacırdım elevit ferrum içmem lazım içmek gelmiyo içimden karnım büyüdükce sulu göz oluyorum cevrenin etkisi de var tabiiiii ayyyyyyy nasıl bakcan tüüüüüüüüüü vaaaaaaaaaah sanki metiş e onlar baktı da sabah hamiş pantolonumu giydim arabada yol boyu agladım şiş gözlerle insanların karsısındaydım okulun ilk günü varos bir yerde ögretmenim ama herkesin cocuklarının arası en az 4 -5 yas metiş desen kucagımdan inmez doktora sürekli kaç haftalıgın ne zaman dogurcam diye soruyorum en önemlisi de regl tarihimi bilmiyorum :çok üzgünüm:daha anlatıyım mı senağlamahazirandan sonra hayatım nasıl olcak metiş kardesine bana nasıl davrancak cok merak ediyorum polyannacılık oynuyorum ama nereye kadar:bbo:
selam hanımlar nasılsınız
uzun zamandır giremiyom ama çok rahatsızım
mr çekilmiştim hatırlarsanız sonucu bugün gösterdim de
belimde büyük bi fıtık varmış fizik tedavi verdi bakalım faydası olcakmı?
sizler nasılsınız???
ben de istiorum deryaa..ay filiz hamile olmayı asla düşünemiyorum valla seni çok taktir ediyoum çok cesaretlisin üzelim...
bebek fonları bizim bebekleri maymun arı köpiş kıyafetlerinin içine koyuyoruz :)))
istersen özelden mailini at sanada atıyım güzelim...
merhaba herkese
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
eymenin sargısı bugün alındı iki tane krem verdi doktor günde 8 defa süreceğiz..serpil ikinci derece yanık demişya ilk yandığında bende öyle söyledim görümcem onun kayınvalidesi yok değildir onun derisi tazedir o yüzden hemen soyulmuştur dedi..bende ağlayınca panik yapma bu kadar dediler ben tutturdum doktora götürcem diye eşim aradı kalkandaki doktoru anlattı derisi kalktı diye buz sürün krem sürün sabah getirin pansuman yapalım demiş.. özel yerleride var akşam hastalanırsa çocuk ücretide fazla alıyorlar o halde bakmak istemedi.sonra başka bir doktor var çok iyidir gece filan farketmez ücret bile almıyor sonra gittik onun evine hem izindeymiş o halde surat yapmadan hemen baktı nasıl uyumuş bu acıyla bile dedi..üç gündür evine pansumana gidiyoruz izinli olduğu halde bakıyor..diğer doktora çok sinir oldum yabu daha küçük bebek ya insanın vicdanı bile sızlarda iki dakika bakıverir...belki bazı arkadaşlar bana kızabilir ama buradaki doktorlar sağlık ocağında günlük 5 hastaya bakmaya surat yapıyolar özel yer açıyolar orada bile bakmak istemiyorlar...
ben burdayım caanım pc açık kaldı her zamanki evde değildim bir arkadaşa gitmiştimduygu aysegül emel nerde bugun yaf
birde koreli yesim mısırlı aysegül nereye kayboldukancicegimde yok dıs hatlarda sorun var derya bir ilgilen:)
geçmiş olsun denizcim inşallah hemen iyileşirsinselam hanımlar nasılsınız
uzun zamandır giremiyom ama çok rahatsızım
mr çekilmiştim hatırlarsanız sonucu bugün gösterdim de
belimde büyük bi fıtık varmış fizik tedavi verdi bakalım faydası olcakmı?
sizler nasılsınız???
meral abla kızının yanığıdamı çok derindi...yanık izi bellimi şimdi_?
emel size hangi kremi vermişti doktor_?
merhaba herkese
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
eymenin sargısı bugün alındı iki tane krem verdi doktor günde 8 defa süreceğiz..serpil ikinci derece yanık demişya ilk yandığında bende öyle söyledim görümcem onun kayınvalidesi yok değildir onun derisi tazedir o yüzden hemen soyulmuştur dedi..bende ağlayınca panik yapma bu kadar dediler ben tutturdum doktora götürcem diye eşim aradı kalkandaki doktoru anlattı derisi kalktı diye buz sürün krem sürün sabah getirin pansuman yapalım demiş.. özel yerleride var akşam hastalanırsa çocuk ücretide fazla alıyorlar o halde bakmak istemedi.sonra başka bir doktor var çok iyidir gece filan farketmez ücret bile almıyor sonra gittik onun evine hem izindeymiş o halde surat yapmadan hemen baktı nasıl uyumuş bu acıyla bile dedi..üç gündür evine pansumana gidiyoruz izinli olduğu halde bakıyor..diğer doktora çok sinir oldum yabu daha küçük bebek ya insanın vicdanı bile sızlarda iki dakika bakıverir...belki bazı arkadaşlar bana kızabilir ama buradaki doktorlar sağlık ocağında günlük 5 hastaya bakmaya surat yapıyolar özel yer açıyolar orada bile bakmak istemiyorlar...
denizcim olsun artık hareketlendiler ya kilo zor alıolar hatta nil her ay verio(
derya bana da atar mısın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?