2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hanımlar nasılsınız
uzun zamandır giremiyom ama çok rahatsızım
mr çekilmiştim hatırlarsanız sonucu bugün gösterdim de
belimde büyük bi fıtık varmış fizik tedavi verdi bakalım faydası olcakmı?
sizler nasılsınız???

meralcim bana özelden mailini atarmsıın fotograf fonlarını mail atıcam sana istemiştin ya işe geldim bugun
zahmet olmazsa bana da atarmısın canıım
neyse ben kacıyım oglumun yanına yatıyım azcık
bişey sorcam sucicegi asısını kaca yaptırdınız kıslar
sağlık ocağında yaptırmıştım ben canım ya
bardağın dolu tarafından bak canım ne güzel ıkı evlat vermış rabbım hersey yoluna gırecek böyle düşün bende ıkıncıyı istıyorum bakalım ne zaman kısmet olacak benım ılkıde bızı çok bekletmıştı
bırde şu dış seslere kulak kadartma onlar hiç birsey bılmıyorlar

çok geçmiş olsun canım
inşallah fayda gorursun
oğlun nasıl

merhaba herkese

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

eymenin sargısı bugün alındı iki tane krem verdi doktor günde 8 defa süreceğiz..serpil ikinci derece yanık demişya ilk yandığında bende öyle söyledim görümcem onun kayınvalidesi yok değildir onun derisi tazedir o yüzden hemen soyulmuştur dedi..bende ağlayınca panik yapma bu kadar dediler ben tutturdum doktora götürcem diye eşim aradı kalkandaki doktoru anlattı derisi kalktı diye buz sürün krem sürün sabah getirin pansuman yapalım demiş.. özel yerleride var akşam hastalanırsa çocuk ücretide fazla alıyorlar o halde bakmak istemedi.sonra başka bir doktor var çok iyidir gece filan farketmez ücret bile almıyor sonra gittik onun evine hem izindeymiş o halde surat yapmadan hemen baktı nasıl uyumuş bu acıyla bile dedi..üç gündür evine pansumana gidiyoruz izinli olduğu halde bakıyor..diğer doktora çok sinir oldum yabu daha küçük bebek ya insanın vicdanı bile sızlarda iki dakika bakıverir...belki bazı arkadaşlar bana kızabilir ama buradaki doktorlar sağlık ocağında günlük 5 hastaya bakmaya surat yapıyolar özel yer açıyolar orada bile bakmak istemiyorlar...

ben de istiorum deryaa..

ah be kuzucuk hemencecik geçsin işallah..

fifoşşşş sıkma canını ,ne kadar güsel olacak hele de bi kaç sene soonakaydirigubbakcemile3

denizcim geçmiş olsun tekrar..
bi kaç şey daha almıştım ama çıkmamışhatırlayamıorum:kedi:

nil bugün uyumadı hiç,c.tesi de 8 de kalkıp 9 da uyumuştu nası dayanıo anlamıorumkaydirigubbakcemile
daha ii umarım yarına biş kalmazz..

buraya lc waikiki açoldı(düşünün halimizi yani)bi baktım 1 haftada bitirmişler dükkanı bize bi bere atkı takımı kalmış:))lülülülülülü

meral abla kızının yanığıdamı çok derindi...yanık izi bellimi şimdi_?

emel size hangi kremi vermişti doktor_?

bugun oğlumla ev oturmasına gıttık arkadaşları canı mı sıkıldı evını mı ıstıyor anlamadım kı ağlamaktan harap oldu yavrum ya bır ssaat bıle oturmadık ben de sınırden ağladım nıye boyle yapıyor dıye
oooooooooooooofffffffffffffffffff yyaaaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((((((
şimdi uyudu gece artık benımle oturur

TeŞekkÜr ederım arkadaŞlar
oĞlumda ıyı ŞÜkÜr
bu ay hıÇ kılo almamıŞ boyuda uzamamıŞ
onun dıŞında ıyı ŞÜkÜr...

duygu aysegül emel nerde bugun yaf
birde koreli yesim mısırlı aysegül nereye kayboldukancicegimde yok dıs hatlarda sorun var derya bir ilgilen:)
ben burdayım caanım pc açık kaldı her zamanki evde değildim bir arkadaşa gitmiştim
geçmiş olsun denizcim inşallah hemen iyileşirsin
meral abla kızının yanığıdamı çok derindi...yanık izi bellimi şimdi_?
emel size hangi kremi vermişti doktor_?

bize 1 hafta boyunca günde 3 kez silverdin sürün sonraki 1 hafta bepanthen sürün demişti annemde zeytinyağ sür demişti ben hepsini yaptım

canım sanada geçmiş olsun nasıl oldu şimdi inşallah iyidir:)))

denizcim olsun artık hareketlendiler ya kilo zor alıolar hatta nil her ay verio(
derya bana da atar mısın ???

gecmiş olsun deniz eymen ...
rapunzel bizimki de dün krize tutuldu allahta nautilius yakında zor attık kendimizi oraya hemen sustu 3 saat gık demedi eve geldik bu seferde niye evdeyiz diye agladı alem bunlar

aaaaaaaaaaa nerdesiniz kızlar yaaaaaaaaaa ööööööööööfffffffffffbilmiyorumkismile

SELAM kızlar...
filiz kızlara sonuna kadar katılıyorum ilerisini düşün ve kimseyi duyma biz her konuda konuşmayı seven bir milletiz üstümüze vazıfe olsada olmasada malesef..elevit ben hiç kullanmadım zaten dr um vermemişti vitamin normal dengeli beslendikten sonra sorun yok ama demir takviyesi alsan iyi olur çünkü onu vücüd dışardan gıda olarak karşılayamıyor hergün kilolarca kırmızı et yemen gerekir:))
SERPİL canım tşk ederiz kerem iyioldu iki gün ateş 3. gün döküntüler oldu 2 gün durdu yada 3 sonra geçti ama çok huzursuzluk yaptı bizde biraz da kaldı sanki:) ama çok şükür şimdi daha ii o ara neydi öyle ya kabus herşye ağlıyordu yavrummm..
BURCU eymen e çok geçmiş olsun canım inş hemen iyileşir eminim gerçi o kadar çabuk yenileniyorki onlarda hücreler v.s bişi kalmaz merak etme

deniz sana da geçmiş olsun cnm umarım fizik tedavisinden cvp alırsın
kızlar ii geceler aklımda kalanlar aslında okuyabildiklerim bunlar
öptümmmmmmmmmm

günaydın emelcim nasılsın burdada kar var ... hava çok soguk artık yaz gelsede kızımı rahat rahat gezdirsem

onat nasıl bizimde 12. dişimiz çıktı gece uyanmalarının sebebi belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…