2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar evet dediğim oldu eve dönünce annemdeki gibi aktif olamadım burda dün regl oldum bugün sancım var offf çok fenayım defnoşta pek durmuyo geçmişi bile okuyamadım

bizim daha 5. dişimiz çıktı :))) sizin az kalmış artık 20 tane :)))

iyiyiz bizde hava soğuk evde kapalıyız çocuğun canı sıkılıyor evde annem geldi benimde , o varda çok sıkılmıyoruz Allahtan

geçmiş olsun nazlıcım zor oluyor ya o sancı insanı deli ediyor hiçbirşey yapamıyorsun çocukla çok zor bilirim

sorma emelcim yaaa her zaman çok sancılı olmuyoda bazen aslında sebebini biliyorum ama her zaman önüne geçemiyorum en sinir olduğumda doğumdan sonra kanamam çoğaldı normalmiş

gunaydın kızlar
gerçi oğlen oldu ama
bız daha yenı uyandık
oooooo maşallah ne kadar çok uyudunuz deneyın sakın gee ateşlendı oğlum ateşını düşüreyım derken uyumadık sabaha kadar ((((((((((

günaydın emelcim nasılsın burdada kar var ... hava çok soguk artık yaz gelsede kızımı rahat rahat gezdirsem

onat nasıl bizimde 12. dişimiz çıktı gece uyanmalarının sebebi belli oldu

hayırlı olsun canım
bızımde 12 oldu
herkez erken çürüyeceğini soyleyıp sınırlerı mı bozuyor
çürüsün ben de takma diş yaptırırım oğluma delikafadulden

hmm demek çoğalıyor benim artmadı eskisi gibi kanamam , sancılarım azaldı demiştim ama yeniden başladı dr spiral taktırınca azalır dedi benimde ümidim o

bende de sancı eskisigibi deil ancak ayaklarımı çok üşütürsem bide eğer bi iki gün önce ilişki olmuşsa sancım fazla oluyo ama kanamam ilk baş korkuttu sordum dr. normal dedi bende spral düşünüyorum ama kanama dahada artarsa die korkuyorum

geçmiş olsun hülya nesi var acaba?
Durusunun kızıda evelki akşam ateşlenmiş dün dr a götürmüşler bir problem yokmuş o yüzden kan ve idrar tahlili istemişler onlar da temiz çıkmış ama dün gece yine ateşlenmiş ateş düşürücü veriyorlar şimdilik sadece, dr bekleyelim demiş antibiyotik vermeyelim demiş onun nesi var belli değil

banada kanamayı arttırır hatta ara kanama yapabilir dediği için tam karar veremiyorum iğne önermişti onada güvenemedim sonra iyki yaptırmamışım dedim çok kişiden şikayet gelmiş ara kanamalrı uzun sürüyomuş

ekınsu sağol canım nesı var bılmıyorum az sonra kendı doktoruna gotureceğim
benım annem de vardı spıral daha da arttırıyor kanamayı kızlar on gunu geçıyordu annecığımın kanaması

günaydın herkese

kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum bugün...yatsam akşama kadar uyuyacağımboshayallersmile

rapunzel sizede geçmiş olsun...

spiral takılınca sanki beni rahatsız edicek gibi geliyor...

eymen iştahsızya önce zorla kucağıma alıp yediriyordum şimdi kolu acıyacak diye onuda yapamıyorum...bebe biküvili süt pirinç unu mama yiyor sadece...başka ne verebilim biberonla yiyebileceği_?

yemeyen çocuk mu ay çok zor
benımkıde yemıyor ya
canım benımkı hıç bıberon almadı bılmıyorum

mrb kızlar hastalara bebelere geçmişler olsun.
filizcim biz isimlerin birini kesinleştirdik zaten kararı vermiştik kaan olucak kısmetse ama bi isim daha istiyorus fakat karar veremedik henüzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…