derya bana da atar mısın ???
rapunzel sizede geçmiş olsun...
spiral takılınca sanki beni rahatsız edicek gibi geliyor...
eymen iştahsızya önce zorla kucağıma alıp yediriyordum şimdi kolu acıyacak diye onuda yapamıyorum...bebe biküvili süt pirinç unu mama yiyor sadece...başka ne verebilim biberonla yiyebileceği_?
Geçmiş olsun canım yaaa, inşallah çabuk geçer.Kendine dikkat et, ağır kaldırmamaya çalış.Başka bir çözümü yok fıtığıun.selam hanımlar nasılsınız
uzun zamandır giremiyom ama çok rahatsızım
mr çekilmiştim hatırlarsanız sonucu bugün gösterdim de
belimde büyük bi fıtık varmış fizik tedavi verdi bakalım faydası olcakmı?
sizler nasılsınız???
Farkındaydım canım.Senden tel nonu istemiştim ama görmedin sanırım.Özelden ya da msnden versene ariim seni.deryacım bugüün okuldayım burda maiiler açılmıyor canım yarın bakıcam artık evde anam taş devrinden kalma pcde yazıyorum valla az önce eşimin öğrencilerinden biri geldi oda burda öğretmenliğe başlamış iki muhbbet edecek adam çıoıktı valla yoksa bugün akşam olmazdı bu pcde habre kapanıp açılıyor zaten
montişcim sen kimseye bakma ilerde çok rahat edicen valla rahat rahat hamişliğin tadını çıkar kıs ben bile özledim valla ogünleri hoş hiç düşünmüyorum o ayrı ama bir başka tadı var onunda
meral msn açıllmıyor bu pcde sanada yazamadım doğru düzgün((
eycik unuturmuyum canım burda neleri paylaşıyoz biz sende arada yaz olurmu
serpil maşallah çağana aman dikkat et sen yinede çünkü benim çağanda bir iki öle yapıyordu sonra bizim bir boşluğuuzu yakalayıp gidip hava nemlendiricisinin tüm suyunu dökmüş evden tam çıkaken eşim odasına emzik kılıfını almaya gidince görmüş evden çıkamadık yarım saat boyunca buarada senin verdiğin balık çorbasını yaptım gayet güzel oluyor başka tariflerin varsa arada yaz canım bana fikir olsun
merhaba herkese
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
eymenin sargısı bugün alındı iki tane krem verdi doktor günde 8 defa süreceğiz..serpil ikinci derece yanık demişya ilk yandığında bende öyle söyledim görümcem onun kayınvalidesi yok değildir onun derisi tazedir o yüzden hemen soyulmuştur dedi..bende ağlayınca panik yapma bu kadar dediler ben tutturdum doktora götürcem diye eşim aradı kalkandaki doktoru anlattı derisi kalktı diye buz sürün krem sürün sabah getirin pansuman yapalım demiş.. özel yerleride var akşam hastalanırsa çocuk ücretide fazla alıyorlar o halde bakmak istemedi.sonra başka bir doktor var çok iyidir gece filan farketmez ücret bile almıyor sonra gittik onun evine hem izindeymiş o halde surat yapmadan hemen baktı nasıl uyumuş bu acıyla bile dedi..üç gündür evine pansumana gidiyoruz izinli olduğu halde bakıyor..diğer doktora çok sinir oldum yabu daha küçük bebek ya insanın vicdanı bile sızlarda iki dakika bakıverir...belki bazı arkadaşlar bana kızabilir ama buradaki doktorlar sağlık ocağında günlük 5 hastaya bakmaya surat yapıyolar özel yer açıyolar orada bile bakmak istemiyorlar...
meral abla kızının yanığıdamı çok derindi...yanık izi bellimi şimdi_?
emel size hangi kremi vermişti doktor_?
Fazla kalabalık olunca ortam, ya da tanımadığı kişiler olunca bizimkide huysuzluk yapıyor.Normal güzelim.bugun oğlumla ev oturmasına gıttık arkadaşları canı mı sıkıldı evını mı ıstıyor anlamadım kı ağlamaktan harap oldu yavrum ya bır ssaat bıle oturmadık ben de sınırden ağladım nıye boyle yapıyor dıye
oooooooooooooofffffffffffffffffff yyaaaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((((((
şimdi uyudu gece artık benımle oturur
Çok hareketliler ya ondan almıyorlar artık.Eskisi gibi uzamayacaklarda.Geçen sene aldıkları boyun yarıusını bile almazlar bu sene.TeŞekkÜr ederİm arkadaŞlar
oĞlumda İyİ ŞÜkÜr
bu ay hİÇ kİlo almamıŞ boyuda uzamamıŞ
onun dıŞında İyİ ŞÜkÜr...
Gezme istemiş metiş bey:))))gecmiş olsun deniz eymen ...
rapunzel bizimki de dün krize tutuldu allahta nautilius yakında zor attık kendimizi oraya hemen sustu 3 saat gık demedi eve geldik bu seferde niye evdeyiz diye agladı alem bunlar
Regl ağrısı kötü olur yaaa.Geçmiş olsun...günaydın kızlar evet dediğim oldu eve dönünce annemdeki gibi aktif olamadım burda dün regl oldum bugün sancım var offf çok fenayım defnoşta pek durmuyo geçmişi bile okuyamadım
Gözün aydın emelcim, rahat edersin bir süre şimdi.bizim daha 5. dişimiz çıktı :))) sizin az kalmış artık 20 tane :)))
iyiyiz bizde hava soğuk evde kapalıyız çocuğun canı sıkılıyor evde annem geldi benimde , o varda çok sıkılmıyoruz Allahtan
Geçmiş olsun sizede.Niye ateşlendi acaba_?gunaydın kızlar
gerçi oğlen oldu ama
bız daha yenı uyandık
oooooo maşallah ne kadar çok uyudunuz deneyın sakın gee ateşlendı oğlum ateşını düşüreyım derken uyumadık sabaha kadar((((((((((
Yok güzelim yaaa, her çocuğun 6-7 yaşında çürümeye başlıyor çoğunlukla.Asıl dişleri içinde aileye çekiyor.Benim dişlerim çok kötüdür.Hergün diş fırçaladığım halde bir sürü çürük ve eksik var.Dişçiye gitmeye korkuyorum ama:)))Eşim doğru dürüst diş fırçalamaz.Aklına gelirse ya da ben zorlarsam fırçalar.Hem bembeyaz dişleri hemde hiç çürüğü filan yok.Nasıl işteir anlamıyorum:)))hayırlı olsun canım
bızımde 12 oldu
herkez erken çürüyeceğini soyleyıp sınırlerı mı bozuyor
çürüsün ben de takma diş yaptırırım oğluma delikafadulden
Spiral kanamayı arttırıyor, sancıı arttırdığını bilmiyordum.Benim zaten üşütmediğim sürece sancım olmaz o zmanada çok az olur hafif karın ağrısı ama , genç kızlığımdan beri zaten 1 hafta sürer.Spiral olduğunda da 7-8 gün sürüyor, onu da kabul ediyorum.Çok rahat ediyorum, aklımda unuttum, unutmadım derdim olmuyor.banada sancıyı artttırı dedi güzelim ya ben vazgecim o yüzden
bizim dişler daha önde o yüzden :))şekerim siz bu dişleri nasıl görüyosunuz ben bi türlü göremiyorum arkadakileri
emelcim floradix i vermeye devam ediyormusun ne kdar vericez daha dr benden bir ara kan testi yaptır dedi demir eksikliğine bakalım dedi ama hiç deldiremiycem çocuğu valla hergün iki kaşık pekmez veriyorum ceviz vs de yiyor
bizim dişler daha önde o yüzden :))şekerim siz bu dişleri nasıl görüyosunuz ben bi türlü göremiyorum arkadakileri
emelcim floradix i vermeye devam ediyormusun ne kdar vericez daha dr benden bir ara kan testi yaptır dedi demir eksikliğine bakalım dedi ama hiç deldiremiycem çocuğu valla hergün iki kaşık pekmez veriyorum ceviz vs de yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?