2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çorbaları verebilrisin bunu içiyorsa çorbayıda içerdeliğinimi büyüttün ne yaptın...

bire ezgi aptamil junior sütünden içiyor onunda içinde vitamin demir vs çok var bunun içine bebe bizküvisi koyanlarda var...

ezgide bibderon almıyor suyu bile bardakla içiyor

emelcim floradix i vermeye devam ediyormusun ne kdar vericez daha dr benden bir ara kan testi yaptır dedi demir eksikliğine bakalım dedi ama hiç deldiremiycem çocuğu valla hergün iki kaşık pekmez veriyorum ceviz vs de yiyor

Geçmiş olsun canım yaaa, inşallah çabuk geçer.Kendine dikkat et, ağır kaldırmamaya çalış.Başka bir çözümü yok fıtığıun.

Farkındaydım canım.Senden tel nonu istemiştim ama görmedin sanırım.Özelden ya da msnden versene ariim seni.

meral abla kızının yanığıdamı çok derindi...yanık izi bellimi şimdi_?

emel size hangi kremi vermişti doktor_?

Ya bu dr.lar insanı sinir ediyorlar.Allah onlara insanı muhtaç etmesin.Ama ne yapacaksın mecburen bişey oluyor gidiyorsun.
Benim kızımda 8-9 aylıkken koluna çay dökülmüştü, bizde hemen suya tutup arkasından da üstündeki kazağı çıkartınca dersii olduğu gibi kalkmıştı.Duygunun dediği gibi hemen suya tutmamak lazımmış, ama derisi zaten çok taze olduğu için hemen kalkıyor.
2-3 gün dr. a pansumana götürmüştük, her seferinde sargı bezini açarken kapanan yerlerde yapıştığı için sargı bezi yeniden açılıp kanıyordu.Bizim bir komşumuz hemen bir merhem hazırladı, onu sürdüm.3 gün içinde geçirmişti, hiç izde kalmadı allaha şükür.1 kilo zeytinyağı kaynatılıp, içine 3-4 tane mum atıyorsun.Mumlar içinde eriyor, iyice karışrırıp krem kıvamına getiriyorsun.Onu sürüyorsun , bizimde kış dönemi olduğu için mecburen sarıp kazak giydiriyorduk.Ama bu krem sargı bezinin yapışmasını engellediği için yarım saatte zaten koldan düşüyor, ben her seferinde az az sürüp sarıyordum.2-3 gün içinde kırmızılık bile kalmamıştı.

Fazla kalabalık olunca ortam, ya da tanımadığı kişiler olunca bizimkide huysuzluk yapıyor.Normal güzelim.

TeŞekkÜr ederİm arkadaŞlar
oĞlumda İyİ ŞÜkÜr
bu ay hİÇ kİlo almamıŞ boyuda uzamamıŞ
onun dıŞında İyİ ŞÜkÜr...
Çok hareketliler ya ondan almıyorlar artık.Eskisi gibi uzamayacaklarda.Geçen sene aldıkları boyun yarıusını bile almazlar bu sene.

gecmiş olsun deniz eymen ...
rapunzel bizimki de dün krize tutuldu allahta nautilius yakında zor attık kendimizi oraya hemen sustu 3 saat gık demedi eve geldik bu seferde niye evdeyiz diye agladı alem bunlar
Gezme istemiş metiş bey:))))

günaydın kızlar evet dediğim oldu eve dönünce annemdeki gibi aktif olamadım burda dün regl oldum bugün sancım var offf çok fenayım defnoşta pek durmuyo geçmişi bile okuyamadım
Regl ağrısı kötü olur yaaa.Geçmiş olsun...

Gözün aydın emelcim, rahat edersin bir süre şimdi.

Geçmiş olsun sizede.Niye ateşlendi acaba_?

hayırlı olsun canım
bızımde 12 oldu
herkez erken çürüyeceğini soyleyıp sınırlerı mı bozuyor
çürüsün ben de takma diş yaptırırım oğluma delikafadulden
Yok güzelim yaaa, her çocuğun 6-7 yaşında çürümeye başlıyor çoğunlukla.Asıl dişleri içinde aileye çekiyor.Benim dişlerim çok kötüdür.Hergün diş fırçaladığım halde bir sürü çürük ve eksik var.Dişçiye gitmeye korkuyorum ama:)))Eşim doğru dürüst diş fırçalamaz.Aklına gelirse ya da ben zorlarsam fırçalar.Hem bembeyaz dişleri hemde hiç çürüğü filan yok.Nasıl işteir anlamıyorum:)))

banada sancıyı artttırı dedi güzelim ya ben vazgecim o yüzden
Spiral kanamayı arttırıyor, sancıı arttırdığını bilmiyordum.Benim zaten üşütmediğim sürece sancım olmaz o zmanada çok az olur hafif karın ağrısı ama , genç kızlığımdan beri zaten 1 hafta sürer.Spiral olduğunda da 7-8 gün sürüyor, onu da kabul ediyorum.Çok rahat ediyorum, aklımda unuttum, unutmadım derdim olmuyor.

şekerim siz bu dişleri nasıl görüyosunuz ben bi türlü göremiyorum arkadakileri
bizim dişler daha önde o yüzden :))
emelcim floradix i vermeye devam ediyormusun ne kdar vericez daha dr benden bir ara kan testi yaptır dedi demir eksikliğine bakalım dedi ama hiç deldiremiycem çocuğu valla hergün iki kaşık pekmez veriyorum ceviz vs de yiyor

Deryacım biz 2 ay önce kestik ilacı dr artık gerek yok dedi bende pekmez ceviz falan veriyorum senin gibi

slm kızlar ...işten geldim eşim metişi uyutmus güzel de bir kahvaltı hazırlamıs :asigim:kahvemi aldımgecmişi okudum dişi cıkanlar ne güzel bizde iki diş var sadece daha yok gamyoncuiremsudurusuya cok gecmiş olsun
derya bana da attın mı
bu arada 3 aydır araba kullanıyorum ama hiiiiiiiiiiç park edemiyorum bugun bizim sokaktaki trafiği felç ettim yanasamadım kaldırıma eşimi aradım geldi de park etti burdan boluya bile giderim ama iki arabanın arasına yanasamıyorum nasıl ögrencem yaaaaaaaakötükedihüso
seda ben tek isimden yanayım şimdilik herkes cetin diyo aklinialirimsmileama kagan koycam

filizcim attım sanada güle güle kullan :)) 3 ay odlumu ya daha dün ders alıyordun sankiii bak ne cabuk geçiyor zaman park etmeyi öğrenirsin merak etme...

şekerim siz bu dişleri nasıl görüyosunuz ben bi türlü göremiyorum arkadakileri
bizim dişler daha önde o yüzden :))

Deryacım biz 2 ay önce kestik ilacı dr artık gerek yok dedi bende pekmez ceviz falan veriyorum senin gibi

selam kıslar
hasta bebişlerimize ve annelerine geçmiş olsun
meralim görmedim canım zaten o pc milattan kalmaydı bende sıkıldım aç kapa yapmaktan gittim kantinde kahve içtim akşamda öğrenci gelşmedi çıktım geldim eve 7de evdeydim çağan dün babasıyla oynamış durmuş sadece yemekte sıkıntı çıkarmış oda zaten normal banada aynn yapıyor akşam geldim hiç takmıyor paşa beni sanki özlememiş gibi davranıyor kakaişini bile yapmamış babaya eziyet olmasın diye ben gelince yaptı çok akıllı bıdığım benim :))
kıslar hemen bir tarif yazayım size kereviz çorbası ben ilk defa yaptım güzel oldu bir kereviz bir soğan bir patates bir havuç haşlanıp blendırdan geçirin ayrı bir tavada biraz zeytinyapğında 1.5 kaşık unu kavurun üzerine bir bardak süt ekleyip pişirin sonra bu karışımı çorbaya ilave edip tuz karabiberini ekleyip biraz daha pişirin en son üzerine hindistan cevizi ekleyip yiyin afişyet olsun :)))

deryaaaaaaaa gelmiş sagolkaydirigubbakcemile5
haftada iki kere mutfaga şööööööööööööyle bir ugrar yemek yaparım bugun yemek yapcam:gitme:ben kacar

oooooooooo yemek yapcam ya tribün dolmus(
inciiiiiiiiiiii sagol tarif için denicem ....
duyguş nbr

ıncicim sağol tarif için ilk günün güzel geçmiş sevindim

Fifoooooş naber nasılsın park edersin merak etme :)) bende park edemiyorum ama ben bir de kullanamıyorum :))

kızlar ucurtma avcısı diye bir kitaba basladım üç günde sona yaklastım Halit Hüseyni (Khaled Hosseini)
yazarı bu zat netten de bakarsanız aldıgı yorumlar süper kitap okumak isteyenlere tavsiye edilir filmi de varmıs en kısa zamanda bulup izlicem

ay oku oku valla yazmaya fırsat kalmıo
nası olayım fifoş sen nasılsın,yemek ha ne istedi canın??benim direksiyon dersi kaldı kara takıldık:))ama park zor gerçekten
derya maili özeline atıorum canım,teşekkürler..
ay unuttum ne yazcaktım?

ben bu tarife biraz ıspanakta katıyorum ve soğanı bütün atıp pişince çıkarıyorum bizimkine pişik yapıyo

emeeeeeeeeeeeeeel aramızda cok park yok 10 dk da okuldan sokaga geliyorum bir saate zor parkediyorum

aramızda cok fark yok yazcagıma park yazmısım:)))))))
duyguuuuuuuu canımın ne istedigini bir bilsen ama ben karnıbahar yapıcam

afiyet olsun filizcim snada valla ben normla sürmeye cesaretim yok sen yine iyi gidiyorsun baksana ist trafiğinde bende yaza ders alıcam yoksa araba kapının önünde yattı dün ben minübüslerle gidip geldim okula iki vesait sabah iyide akşam kalablık oluyor ayakta gelmek yorucu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…