2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mantıııııııııııııı
profiteroooooooooooooool
tramisuuuuuuuuuuuu
birde kalamar
duyguuuuuuuuuuu kandırma beni

montiş anam sende çok sey istedin beaa kıs hepsini birden isteme ayrı ayrı günlerde iste :))

ben 5te aylinin buzluk böreğinden pişiricem şuan dolapta donuyo gel yiyelim filiz

nazın burnu akıyo ya bişey versemmi
duygu inci naber kızlar nil ne yaramazlıklar yaptı bugün, çağan yemek yedimi

mantıııııııııııııı
profiteroooooooooooooool
tramisuuuuuuuuuuuu
birde kalamar
duyguuuuuuuuuuu kandırma beni
ben yaparım aslında hepisini ama 1:mantı ,süpermarkette dolap içinde
2rofiterol,taksim inci'de
3.tiramisu:işte peynirleri bulmak zor!!
4.kalamar da gene aynı markette başka bi dolapta ..
ay ne kötüyüm di miaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ne yalan söölim anca mantıyı yapabilirim,istersen hemen başlayayım?adresini yaz..

iyiyiz ayşegül çağan uyuyor canım yemeğini yedi sayılır bugün kereviz çorbası denedim ona yarım kase falan bitirdi yani çok şükür nazada dikkat et canım ballı ıhlamur falan ver dikkat et te grip falan olmasın
buarada ben de yapmıştım aylnn böreğinden eşim bayılmıştı valla sizede afiyet olsun

ay duygucum bende onlaruın arasında bir mantıyı yapamam kıs elindemi açıyon yufkayı yoksa

nazın burnu akıyo ya bişey versemmi
duygu inci naber kızlar nil ne yaramazlıklar yaptı bugün, çağan yemek yedimi

geçmiş olsun canım ,sudafed kullandırdı dr bize burun akıntısı için..
nası olayım iiyim nil bayaadır uyuo ben de kaldım netin başında,sesi gelio da kalkacak heralde..nil naaptı,bütün çatal bıçak takımımı dünkü gibi tekrar boşalttı,mutfak dolaplarını da...zeytinleri halının üstünde zeytin ezmesi yaptı..
bugün çok da bişi yok hem geç kalktı hem de uzun uyududelikafadulden
sen de ne var ne yok?

slm kizlar ben geldim,bidigimla ugrastim uyumadi ama en sonunda besigine koydum inliye inliye uyudu sanirim.ya bu cocuk cok zor uyuyuor hepsi böylemi.bende dünden pirasa yaptim onu yiycez.ewde temiz simdi dinleniyorum.söyle bi gecmisi okuyum arkidislerrr.

ay duygucum bende onlaruın arasında bir mantıyı yapamam kıs elindemi açıyon yufkayı yoksa

canım hiç yapmadım bi kere kaynanam yaparken yanında durmuştum am filizin canı istemiş deneyeceğim naapim,diğerleri hiç olmaz yolda..
elimle açarım işallah canım yufkayla mantı hiç duymadımbilmiyorumkismile

anam duygu ben çağana yaramz diyodum ama nil ocak bebeişleinin en yaramazı galiba bakasana neler yapmış helede zeytin ezmesi çok güldüm valla :))

duygucum yani ilk denemen olucak hadi kolay gelsin sana buarada yalancı mantı denen bir tarif var böle hazır yufkayı alıp kare kare kesip içine kıyma falan koyup mantı yapıyormussun ondan sordum yufkayı senmi açıcan diye ben bir hafta sonu hazır yufka alıp denicem bakalım güzel olursa sizede yazarım :))

kizlar tüm bebislerimize gecmis olsun.ballim bebginin kolumu yandi tam anlayamadim.acil sifalar dilerim yaaaa.

biz de iyiyiz işte hep aynı temizlik var naz legolarıyla oynuyo ben de takılıorum öle çok sıkıldım

Ayşegül kız Aylinin böreğini buzlukta değil dolapta bekletiyorsun, pastasını buzlukta bekletiyorsun

nasıll yaaaa eminmisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…