2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok cnm buzlukta ya öle yazmış tarifte copy paste yapmıştım baktım şimdi hatta buzdan ıslanmasın die bezle sar demiş çok bekliycekse

yani onu bilmiyorum ama bana öyle dedi yanlışmı yazdı acaba ay bak merak ettim şimdi arayım sorıyım :))

nette de dolu tarif var hepsi buzlukta yazıyo çok pratik önceden yap buzluğa at

Konuştum şimdi hemen pişireceksen dolapta ama daha sonra pişireceksen buzluk demiş , sen sorduğundada sonra yapıcam şimdiden hazırlıyım demişssin ya ondan buzlukta beklet diye yazmış öyle dedi :))

merhaba arkadaşlar benim bir sorum var.
kızım doğduğundan beri prima kullanıyorum ama bir aydır hep dışarı taşma oluyor üstelik çok fazla bekletmiyorum.
aynı sorunu yaşamış olan var mı?hangi bezi önerirsiniz?

selam hanımlar nasılsınız sohbetler almış başını gitmiş okuyacak kadar
kalamıycam özür dilerim.... UMARIM ıYıSıNıZDıR... BıZ OĞLUMLA ıYı OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

ben prima kullanıyorum çok memnunum .... numarasınımı büyütsen acaba birde gece için olanı var daha çok emiyor onu da deneyebilirsin...

bende hep prima kullanıyorum ama öyle bi problem yaşamadım ama
o konuda huggies te çok iyi... Onu da tavsiye ederim bir kaç defa da huggies kullanmışlığım var...

kızlar şimdi geldık doktordan bırseyı yok dişlerınden ateş yapmış dedı
tabı yanında bırazda üşütmüş ilaç verdı
çok şükür kaynamaşsınız gene

ben prima kullanıyorum çok memnunum .... numarasınımı büyütsen acaba birde gece için olanı var daha çok emiyor onu da deneyebilirsin...

4 numara kullanıyorum 4+ yı denedim oda büyük oluyor gece için olanını hiç görmedim marketlere bakayım teşekkür ederim.

denizcim huggies iyiymiş ama kızımın cildi çok hassas değiştirince pişik yapar diye duymuştum.denemeye korkuyorum

molfix öneririm,tavsiye ettiğim herkes de çook memnun..biz primayla anlaşamadık ,ilk dooduunda kullanmıştım am açok fark var molfixle arasında..bi de bez gerçekten popodan popoya deişio bence:))

biz huggies kullanıyoruz. memnununz. bi ara prima almak durumunda kalmıştım bize de o pişik yaptı.
inci o yalancı mantı tarifi var bende gece yazarım bi aksilik çıkmazsa. valla benim kociş bayılmıştı ama size daha da kolayını yazayım.

ev eriştesini normal pişirin.
ayrı biryerde kıyma soğan ve baharatları pişirin.
bi yerde de sarmısaklı yoğurdu yapın. erişte tabağa kıymalı harç üstüne s.yoğurt onun üstüne. al sana yalancının yalancısı mantı. süper oluyo ona göre..

ayyy kız yarının yemeği çıktıııı..

kızlar oğlumun parmağını yedim(
çok tatlıydı ama.
bana havuç yediriyodu kırt kırt yapınca da kahkahalara boğuluyodu. parmağını da sokuvermiş araya bende hart . çok ağlamadı ama iyi ısırdım yani. ayyy tarihe geçrdim mazallah oğlunun parmağını yiyen anne diye..

iyi akşamlar kızlar
tatil bitti kavuştum yine evime ve sizlere
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım
biz pek iyi sayılmayız yine problemimiz kilo ceyline tatilde hiç iyi bakamadım 2 evin arasında rezil oldu kuzum
kilo verdi zaten azcık bişey konyada baska doktora götürdüm 6 aylık çocuk kilosunda dedi doktor 7700 geldi
istanbul çapaya ya da hacettepeye götürün metabolik hastalıklar bölümüne dedi
doktorumuza danısacaz götürün derse götürecez gerek yok derse kalacak
ama 3 gündür çok üstüne düştüm 8 kilo oldu
bir de hala hiç dişimiz yok doktor gelişemediği için çıkmıyor dedi çağanın çıktı mı bilmiyorum
tekrar aranızda olmaktan mutluyum çokkkk:)))

chefcim hoşgeldin canım çağanında dişi çıkmadı henüz ama bize dr gelişimnden falan demiyor hiç gelişimi normal demişti geç çıkarıcak sıkıntı yapmayın dedi ama ben çok takıntı yaptım bunu havalarda bir düzelmedi ya burda bir diş druna gidelim bugün gene kar başladı işallah haftaya iyi olurda gideriz uarada kıslar su çiçeği aşısı sağlık ocaklarında yapılmıyoprmu bu dönemde yapılması gereken özel aşılar hangileri b,r yazarmısınız ay biz gene dr değiştiridk ya o yüzden aşı olayını kaçırmayalım

ahu hosgeldin canım metiş de 9 küsürlerde 2 işi var yemesi problem ama napıyım saglık olsun da yıpratma kendini nolur .....
inci bende bilmiyorum asıları biri yazsane güzel olur ....
duygu artık üç gün ugramaz buralara canım ne issterse yapıyo....cok yogun
emel aysegül afiyet olsun bugun herkes aylin in böreginden yapıyo:)
kızlar keçi sütü veren var mı bim de kAy marka vaarmıs ben hiç ordan alısveriş yapmıyorum nasıl bir marka ki o?
metro tansas migros ta da varmıs bakıcam artık
cok uykm var ben yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…