tek değilsin serpilcim bende ısırmıştım bırazcık fazla ağlamıştıbiz huggies kullanıyoruz. memnununz. bi ara prima almak durumunda kalmıştım bize de o pişik yaptı.
inci o yalancı mantı tarifi var bende gece yazarım bi aksilik çıkmazsa. valla benim kociş bayılmıştı ama size daha da kolayını yazayım.
ev eriştesini normal pişirin.
ayrı biryerde kıyma soğan ve baharatları pişirin.
bi yerde de sarmısaklı yoğurdu yapın. erişte tabağa kıymalı harç üstüne s.yoğurt onun üstüne. al sana yalancının yalancısı mantı. süper oluyo ona göre..
ayyy kız yarının yemeği çıktıııı..
kızlar oğlumun parmağını yedim(
çok tatlıydı ama.
bana havuç yediriyodu kırt kırt yapınca da kahkahalara boğuluyodu. parmağını da sokuvermiş araya bende hart . çok ağlamadı ama iyi ısırdım yani. ayyy tarihe geçrdim mazallah oğlunun parmağını yiyen anne diye..
bende şu boreğı merak ettım kızlarkızlar şuu aylin böreği:) tarifini banada yazın ya çok merak ettim
iyi akşamlar kızlar
tatil bitti kavuştum yine evime ve sizlere
umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım
biz pek iyi sayılmayız yine problemimiz kilo ceyline tatilde hiç iyi bakamadım 2 evin arasında rezil oldu kuzum
kilo verdi zaten azcık bişey konyada baska doktora götürdüm 6 aylık çocuk kilosunda dedi doktor 7700 geldi
istanbul çapaya ya da hacettepeye götürün metabolik hastalıklar bölümüne dedi
doktorumuza danısacaz götürün derse götürecez gerek yok derse kalacak
ama 3 gündür çok üstüne düştüm 8 kilo oldu
bir de hala hiç dişimiz yok doktor gelişemediği için çıkmıyor dedi çağanın çıktı mı bilmiyorum
tekrar aranızda olmaktan mutluyum çokkkk:)))
chef hoşgeldin. maşallah ceyloşa bak çağan kadar olmuş nerdeyse. bizde 8200 üz hala. bugün temziliğe kadın geldi çağan onu çok seviyor. alt komşumda bizdeydi biz bi lokma yedrielim diye 40 takla atıyoruz temizilikçi kadın( şükran) ham yap çağan diyo hooop çağan ağzını açıyo. biz diyoz yok. şükran de diyorum diyo çağan yine hemde kocaman açıyo ağzını. bi tabak meyve yedik. düşün 1 kivi yarım deveci armut. ay şükran bakıverse benim oğlana benimki 1 ayda 10 kilo olur herhalde. neyse biz komşumla beraber çağan piiiiisss deyip durduk kıskandık ta tabi..
hülya nasıl tatlımıydı eli. benimki çok tatlıydı valla..
okudum canım ellerın dert gormesınay tarif yazdım yaa kimse okumadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?