2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar, nasılsınız_?Dün akşam fazla kaynatmamışsınız:)))))
Hoşgeldin chef.Dişlerin gelişimle ilgili olduğunu sanmıyorum canım, genetik biraz.Ailede birilerinin geç çıktıysa onunda geç çıkabilir.

kızzzzzllaaaarrr hepinizi çok özledim..
elvinde bende 1 haftadır hastayız buraya girmek benim için hayal oldu azılarımız çok zor çıkıo mahvoldu yavrum..umarım herkes iiidir..hepinizi çok öpyrm
Geçmiş olsun canım, bir an önce atlatın hastalıklarınızda gelin buraya, arad biriki laf edelim:)))

Su çiçeği aşısını internetten araştırdım, 12-24 ay arası olabilirmiş.Sağlık ocağına gitmemm lazım üşeniyorum.1 yaşındaki yaptırdığımız aşıları işleteceğim.Eğer yarın gidersem sorarım orada.

slm kızlar
emelcim saol cnm tarif için atayım dolabada yapim yarın valla cnm çektii ne yalan sölimm böreğide çok severim.sen nasılsın cnm onatın huysuzluğu uykusuzluğu geçtimi

pişirmeden önce normal dolaba at. piştikten sonra kalanı da dondurucuya atabilirsin. çıktığında ilk günkü gibi oluyor.

iyi günler kızlar
10 dk sonra okula gidecem bir bakayım dedim
öğleden sonra toplantı var akşam da yemek var belediye baskanı veriyor
sevdacım ceylin 2750 ve 48 doğdu
emel hoşbulduk canım
meral haklısınız galiba diş genetikmiş biraz da
bilmem ki o doktor öyle dedi
serpil çağanda çok azmış ama ne yapalım başka bir sorunları yok ki bunların
benim her gittiğim doktor korkuttu beni illa ki bir hastalık var diye düşünüyorlar

merhaba..
canım çooook sıkkın belki bi süre giremem ..merak etmeyin..
kuzuları da öpün benim yerimemafoldumben

pişirmeden önce normal dolaba at. piştikten sonra kalanı da dondurucuya atabilirsin. çıktığında ilk günkü gibi oluyor.

tşk ederim canım öle yapimm

kötü deilmi boyu kilosu hani dedim zayıf doğduda o yüzdenmi kilodan geri kaldı aman boşver canım sağlığı yerinde olsunda zayıf olsunn.

merhaba..
canım çooook sıkkın belki bi süre giremem ..merak etmeyin..
kuzuları da öpün benim yerimemafoldumben

duygucum hayırdır canım ne oldu sana böle habersiz kaçmaa söleede belki bi çözümümüz olur merakta bırakma bizi

kötü değilmiş boyu kilosu yazıcaktım bi harf eksik çıkmış kötü değilmi olmuş :)ahucumm pardonn.

selamlar kuıslar nasılsınız sabah kahveye komşularım vardı anca çağanı yedir uyut gelebildim ,
barçli geçmiş olsun canım işallah çabuxcak atlatırsınız
serpil saol tarif için canım bende bunu kastetmiştim işte
meral düz yazdım sana msnde ama müsait değildin gal,ba
duyguşum ne oldu bakim sana hele anlat
sevdacım naber canım

emelcim bu hepatit a sağlık ocaklarında yapılmıyormu canım bugün gelen komşu sormuş yapılıyor demişler 15.ayda mı ne anlamadım bize demediler hiç

selam canlar nasılsınız bakalım
duygucum ne oldu kıs anlat hele belki bişiyler buluruz
burcucum geçmiş olsun canım ne oluyo kuzulara ya...

lu tlu slmlr kızlar duygucum hayırdır canım yaaa sıkma canını

offf kızlar sabahtan iyiydim ama şimdi başım çatlıyo gözümü açamıyorum nolduki bana anlamadım akşama arkadaşım gelcek çaya kurutucu aldık eşinden onu getircek çayın yanına bi halley pasta yatım libuzlukta böreğim var bide patatesli kek yaparım tamamdır neyseki ev derli toplu

MERHABA KIZLAR,
incicim dün müsait değildim, açıktı senin yazdığını gördüm ama cevap yazamadım.Rahatladığımda da sen yoktun:))))

ben yine yemelere taktım. yimiyo ya sıpam.
tavuk köftesi nasıl yapılır bilmeme ama bugün uydurma yaptım gaytette hoş oldu.
bir patatesi haşladım
4 dilim tavuk göğüs hepsi 1,5 kibrit kutusu büyüklüğünde oldu
azıcık soğan
hepsini robotta çektim.
içine ekmek içi azcık z.yağ tuz ve dereotu katıp yoğurdum. ekmek katınca ele yapışmıyo.
köfte şeklini verdim dışalrını galeta ununa bulayıp kısık ateşte yağda kızarrttımm

beğenipte sizinkiler yerdse ne alaaaa.
benimki yarısını (1 tanenin) yedi..

birde fırında kabak mücver yaptım. isteyen olursa tarif yazarım..

duyguuuuuuu
çık o girdiğin depresyondan.
çıkı çık çık bak kapıyı açtım çık ve kapıyı kapat

ah canım bende 3 kilo aldım veremiyorum sinirim oynuyo. bide hepsi göbekte. doğumdan sonra hiçbişey kalmamıştı bel ve göbüşüm incecikti sanki 1 yıl önce değilde şimdi doğum yaptım.

bende lohusalıkta aldığımı veremiyom gerçi yaza göre iyiyim 4 kiklo birden verdim ama şimdi durdu ama yaza kadar gitsin istiyorum

Yufka mantisini hazirladim pisiricem birazdan keserken icleri dokuldu hafif birde ben pisirdim icini boregede oyle yaparim et suyum vardi buzlukta denk geldi umarim yapis yapis olmaz et suyu dokunce tarif icin tsk

Tavuk kofteside guzele benziyor ama ezgide cok kati seyleri ancak yarim yiyor pureyi corbayi yemekleri tikiyorum agzina ama katilari sevmezse tukuruyor

ah canım yer inşallah. tavuk köftesi pek katı değil. içindeki patates baya yumuşatıyor.
yufka mantısı içinde afiyet olsun. umarım beğenirsiniz. normal mantıdan tadı farklı oluyor ama bu da bizim hoşumuza gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…