2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
manti super oldu esimm butun tepsiyi yedii adam mide fesadi gecirecek :))) ama cok lezzetli oldu herkese tavsiye ederiim

Et suyunu az koydum lapa gibi olmadi yufka

bi selam ver kaç haline geldik valla. neyse bakabilirsem bi ara bakarım zaten pek bi ilerleme de olmamış..

TÜNAYDIN KIZLAR, NE O İKİ GÜNDÜR PEK KİMSELER UĞRAMAZ OLMUŞ BURAYA YİNE:))))
Ay büyük harfle yamışım, üşendim böyle idare edin değiştiremiycem valla:))))))

tünaydın kızlar ben de pek uğayamıorum artık naz çok huysuz oldu ne altını aldırıyo ne yemek yiyo ne kendi kendine oynuyo hep huysuz hep mızmız..bi de ev çok fena b. kokuyo ya napsam artık oda parfümleri de kar etmiyo yaza iyice kokuşucaz kimseler gelmiycek bize:)))

tnaydın bende kahvemi aldım geldim ama ben gelinceye kadar kimselr kalmamış ay çağanda ek huysuz ya elimde ne görse istiyor vermeyincede başlıyor ağlamaya bazen ağlatıyorum bazen elimdekini veriyorum ay napıcamı şaırdım iyicene hiç böle değildi bu çocuk geçiçi bir dönemdir işallah buarada bizim yemek problemi gene başladı sabah kahvaltı etmedi az önce zar zor çorba içirdim bakalım uyanuınca durum nasıl olucak

valla kızlar hep okuduğum kitaplarda sitelerde 2 yaş sendromundan sözediyorlar.1 yaş sendromu yok, ama bizim ocak bebekleri sağolsun sanırım 1 yaşında 2 yaş sendromuna girdiler:)))))

Bebeklerin hayır , istemem, yapmam gibi inatlaşma dönemleri normalde 2 yaş civarı başlarmış.Bizde şimdiden var.
Dialoglar şöyle bizde egeyle olan:
M: gelsin benim oğlum bir öpeyim onu
E: ııh, hıng (geri geri kaçma, ya da kafayı arkaya atarak hayır işareti yapma)
M: aa, oğlumun ayakkabısı çıkmış, hadi getir giydireğim bebeğim onu.
E: (canı isterse ayakkabı getirilir,oturulur, bana uzatarak) a
Ecanı istemezse, ayakkabıya bakılır, ters yöne kaçılır)ıııh
M:yat oğlum altını açalım, ee yapmışsın.
(bezin üstüne yatar, eline bir oyuncak verilir, ya da ıslak mendilelri alıp ağzına sokar, o bu arada oyalanırken hemen pantolon ve çorap çıkartılır, bez açılır.Tam o arada o sıkılmıştır, kalkmaya çalışır) oğlum dur her taraf b.o olacak, dur kalkma, dur egehan yeter yat (eline başka şeyler verilmeye çalışılır, o inatla kalkmak ister.Anne sıkılmıştır) yeter artık, yat bakiim (bağırma şeklinde.Biraz sakinleşir yatar gibi yapar hemen arkasından tekrar kalkma hamlesi ve)
E: ııııh ayıııı (ya da ağlamaya başlama)

aynı aynı tatlım yaaa eskidenhiç yoktu elinden alırdın gıkı çıkmazdı şimdi yırtıyo kendini tutturuyo bende çoğu zaman vermiyorum ama eğer benden başkası varsa (dede dayı baba v.s) ver ver ağlatma yapmayın diorum yok neyseki geçendedemiz bi programda izledi artık yapmıyo

merhaba kızlar umarım iyisiniz
ben hiç iyi değilim bugün çok kötü birşey oldu
bizim ilçede çalışan öğretmenlerin bir kısmı bursadan geliş gidiş yapıyorlar
bursadan gelen arkadaslarımızla burdan bir köye giden öğretmen arkadaslarımızın arabası çarpıştı iki araba da full doluydu
sabah biz duyduğumuzda 3ü ağırdı hepsi yaralıydı
2 tenefüs duyduk bir arkadaşımız ölmüs
2 yıllık evlilerdi karı koca ikisi de arabadalarmış kız öldü eşinin de durumu kötüymüş hep karısını soruyormuş
yine baska bir arkadas için beyin kanamasından korktuk ama iyiyimş
kabus gibi bir gündü yaa hepsi arkadaslarımız sabah evden çıktılar yakın bir köyde çalışıyorlar yolda öldü işte kızcağız çok etkilendim derstte zor ayakta durdum
daha dün akşam yemekte görmüstüm ne güzel birçift şunlar diye düsünmüştüm
kızın ailesine haber vermişler ne zor yaaa
işte böyle sizlerle paylaşayım dedim Allah sabır versin

Allah rahmet eylesin ahucum, gerçekten zor birşey.Allah ailesine sabır versin en önemlisi.
Diyebilecek fazla bir şey bilemiyorum.

iyidir sevdacvım ay çağanda öle ya demekki buaralar hepsinde var

evet cnm hepsinde var gibi bu ara herkeste aynı şikayetler

:)) ee süpermişş bizimde çok farklı deil ama ses yükselince dahada coşuyo bizimkii.sendrom olayı çok ii ama yaa,bacak kadar bile olmayan veletler bide sendrom yaşıyolar biz napalım pekii bilmemkii.babası akşam dedide çok güldüm ben bi sendroma girersem topunuz görürsünüz dedim bende :))))) bendeki ölee kolay kolayda yazmakla bitmezz hamilelik sendromu,bebekli kadınn sendromu,28 yaş sedromu,bide dağanık koca sendromuu :)))))

bu büyüklerde zaten karışmasalar çatlarlar valla eşimin aileside öle çocuk bi gıg desin sıradan başlarlarr acıktımı sevdaa,uykusumu geldi sevdaa,altınımı ıslattı sevdaa deliriyorum ben bu sorular karşısındaa geçen dedimki hayır anne o bir bebek ve sadece huysuzluk ediyoo buda onun en doğal hakkı bırakalımda yapsınn.her gıgladığında bu üçünü yapmamız gerekiyo sankii.

ahucum başınız sağolsun canım çok zordur senin için sonuçta hergün gördüğün meslektaşınn Allah sabırlar versin.

ay tam üstüne geldi yani eltim abisini kaybetti memlekettedydi yeni geldi şimdi indim geldim ağlaştık durduk o abisine ben dayıma şimdi de bunu duydum çok üzüldüm ahucum Allah sevdiklerine yakınlarına sabır versiin

sağolun kızlar
Allah bol sabır versin ailesine
eşimde bugün nöbetçi şimdi yalnızım arkadasım gelecek onunla kalacaz bugün
ikimizde yalnız kalmaktan korkuyoruz onun eşi de nöbetçi
ceylin tam 3 de uyumustu yenice kalktım maşallah diyim

bır yaş senddromu bızde de var
bır de ustune hastayız herseye ağlıyoruz bu ara sankı başka çocuk geldı kucağımdaa uyuyor yatağa yatırıyorum ağlıyor.ev de butun iş duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…