2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay mearlcım benımkıde altını aldırırken benı çıldırtıyor
kalkma dur derken arada kalktığıda oluyor benımkının
dur gel derken bırde çiş yapıyor.ardından da ayaklarını yere vurarak oynamaya başlıyor bılerek yapıyor sankı ya kafamçokkarıştı

nozaya çok kotu kokuyor inşallah içebilirsin

canım sende 4 kılo varmış ben ne yapayım o zaman oleyım daha ıyı 9 kılom var bır turlude atamıyorum

ılk başladığın gun çok fazla zorlama valla sonra ağrıdan uyuyamıyacaksın soyleyeyım bende yaptım bırgun ama ıkı gun karnım çok ağrıdı

emelde dedi zorlama die zaten istesemde zorlayamam siyatik var ağrı yapıyo kiloyu bu yüzden de vermem lazım dizimde de kıkırdak yumuşaması çıktı kilo verince biraz rahatladım şekerim yazın 63tüm hiç veremedim eve dönünce 4 kiloyu verdim akşam tartıldım 1 kilo daha vermişim 2 kilo kaldı ama biraz daha aşğı inmak istiyorum bakalım
evet kçtü kokuyomuş ama bi denemek istiyorum

istanbulda neredesın canım
ben ıstanbuldan gelın geldım bursaya
yaazın ıstanbula geldğimde goruşuruz belkı ıstersenız yanı

istemezmiyiz canım ben yazın çınarcıkta oluyorum ama yinede gelince haber et ben olmasam bile diğer arkadaşlarla görüşürsünüz ama ben gitmeden gelirsen görüşürüz ben gültepedeyim leventte

kısmetse cumartesı gelmek ıstıyorum bakalmım ne olacak benım oğlan bıraz rahatsız doktordan ızın cıkarsa geleceğim

bır hafta kadar kalacağım kalabılırsen tabıkı
evımız için çok ağlarsak donerım
bayrampaşada oturuyor anneler canım

inşallah canım kocişim geldı yemek yıyıp kayın valıdeye gıdeceğiz iyi akşamlar sana canım

selam kızlar
Ahucum çok üzüldüm başınız sağolsun çok zor inşallah çocukları yoktur
Nazlı geçmiş olsun kıkırdak yumuşamasını nasıl anladın benimde dizimde var bi şeyler ama daha gidemedim doktora

ahu geçmiş olsun. allah rahmet eylesin.
okuyalı baya oldu bi bu kalmış aklımda.
ya istanbuldakiler peros diye bi mağaza varmış. malum haftaya ordayız (inşallah)
nerelerde var bileniniz varsa yazarmısınız. 3 avm de varmış ama hangileri. öz.le avrupa yakası isteremm. ay alşıveriş çılgınlığı yaşıycaz karıkoca.

Günaydın herkeseee, kızlar bugün açılışı ben yaptım uzun zamandan sonra.Ne oluyor kimse gelmemiş dün akşamdan beriiiii.

Gunaydin meralcim

Ahucum basiniz sagolsun ben cok uzuluyorum ya boyle seylere allah sabir versin allahim sirali olum versin

Ben peros diye bir magaza duymadim guzelim hic benim gittigim avm lerde yok demekki

Avrupa yakasinda bakirkoy meydanda c&a nin 4 katli magazasi var cocuk icin 2 kat ayirmislar cok cesit var ve fiyatlar cok uygun kaliteside iyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…