2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin emelcim nasilsin biz yayildik yerlere heryerde legolar oyun oynuyoruz biri gelse Ev savas alani

bulcam ben o mağazayı. h&g zara gap gibi markalar çok ucuz fiyatlara satılıyormuş. neyse teşekkür ederim yine de ..

hayırlı cumalar hanımlar nasılsınız 4 gündür giremiyorum özledim artık evi oyuncaklarla savaş alanı bizede oluyor ona rağmen kumanda tlvzyn daki süsler farklı şeylerle oynamazlarmı artık kendi kendime oynuyorum geçmişe bir bakıyım şimdilik by:lepi:

tunaydın
aaaaaaaaaaa gene kımseler yok
yarın ıstanbula annecığıme gıdıyorum kızlar şimdi eşyaları topluyoruz
serpilcim
ArmoniPark Outlet Center - Sefaköy

Tevfik Bey Mah. Halkalı Cad. No: 132

bırıncı kat canım

slm kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir gecmisi okuyamadim.ama ahu arkadasimiza bas sagligi diliyorum.böyle biyazi gördüm bende allahtan rahmet dilemek istedim.
kizlar benim bi sorum olcak cevrenizde hic otistik bebk gördünüzmü.ya bu aralar aklam takildi acaba oglumda olabilirmki.sizin bilgileriniz nedir bu konuda.

Otizmin Tipik Belirtileri

Otistikler aşağıdaki tipik davranışların en az yarısını gösterirler.Bu semptomlar çok hafif ya da çok şiddetli olabilir. Her bir semptomun etkisi de diğerinden farklı olabilir. Ayrıca, Bu davranışlar birçok farklı sebeple ve yaşlarına uygun olmayacak bir şekilde sergilenebilir.

Diğer Çocuklarla ilişki kurmakta zorluk Herşeyin aynı olmasını istemek, rutin yaşama bağlılık, değişikliklere aşırı tepki vermek Uygunsuz ve sebepsiz gülmek ve ağlamak

Tehlikeye karşı duyarsızlık Göz temasının çok az ya da hiç olmaması Sürekli aynı oyunları oynamak

Acıya karşı duyarsızlık Ekolali (Cevap vermek yerine, kendisine söylenenleri aynen tekrar etmek) Yanlız kalmayı tercih etmek

Temastan, kucağa alınmaktan ya da sevilmekten hoşlanmamak Objeleri kendi etrafında çevirmek Seslere karşı aşırı duyarlılık ya da aşırı duyarsızlık

Objelere gereksiz yere bağlanmak ıhtiyaçlarını belirtmekte zorlanmak. Konuşma yerine hareketlerle ihtiyaçlarını belirtmeye çalışmak Aşırı hareketlilik ya da aşırı hareketsizlik

Bir sebep olmadan strese girmek, üzüntü duymak Normal öğrenme metodlarına karşı duyarsızlık Motor hareket gelişiminde düzensizlik. (Topa vuramaz ama küpleri üst üste dizer)
ÖNEMLı NOT: Yukarıdaki tipik belirtilerin gözden geçirilmesi, otizm teşhisi koyulması için yeterli değildir. Otizm teşhisi bu konunun uzmanları tarafından, detaylı inceleme yapıldıktan sonra koyulabilir. Profesör Rendle Short’un çalışmasından adapte edilmiştir

gülsücüm yukarıdaki yazıyı buldum ekledim. ama bence böyle şeyler aklına getirme. sen yapman gerekeni yapmış bir pedagoga götürmüşsün bebeiğini. eğer öyle birşey olsaydı seni uyarırlardı emin ol. çünkü bu hiç hafife alınacak birşey değil. ama yine de aklına takılıyorsa onlara bi danış.
uzaktan akıl vermek kolay gelir biz ancak fikir verebiliriz takma demekte bize kolay biliyorum senin içindeki fırtınaları tahmin edebiliyorum. ama hayatım inan biçoğumuz dua ediyoruz sizin için. allahın izniyle düzene girer.

tanıdığım yok olsaydı onu da yazardım ancak yazıyı ekleyebildim. siteelri var. bak istersen otizm diye gir direk geliyor. büyük ihtimalle bakmışsındır da..

hülya (rapunzel) idi dimi unutuyorum kusura bakma. mesajını gördüm. teşekkür ederim. canım bizim 18.inde uçağımız kalkıyor. 1 haftada 10 gün falan kalıcaz bi aksilik olmazsa. ordan da bandırmaya geçmeyi düşünüyoruz 5-6 günlüğüne. işe başlamadan iyi bi değişiklik olacak. inşallah çağanda uyum gösterir.

başsağlığı dilekleriniz için sağolun kızlar
bugün cenaze kaldırıldı kocası da yoğun bakımdaymış ağırmış hala
emelcim çocukları yoktu ama 4 aylık hamileymiş kız
Allah mekanını cennet etsin söyleyecek bir sey yok

sepetci sagol canim henüz pedogoga gitmedik.dün esime hasteneden telefon gelmis.tam olarak ne dedigini anlamamis esim ama sanirim kromozumda biseylerin fazla oldugunu söylemis.kanini alcaz we tomografi cekicez demis.bilmiyorum cok ddüsünceliyim.bide ben daha önceden epilepsi gecirmisitim acaba böyle biseymi war.

cehf ne oldu canim anlamadim.basin sagolsun cpoküzüldüm.

canim öyleydi aama en son hasteneye gittgimizde idrarini wermistik.onlarda yeni söyledi.idrarinda cikmis.sali günü cagirmislar.

merhabalar
ahucum Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin insanın daha dün konuştuğu birilerini kaybetmesi zor gerçekten rabbim sıralı ölüm nasip etsin
gülsücum işallah hersey yolunda olur dualarım seninle
hatice serpil nasılsınız arkadaşlar

Gülsücüm geçmiş olsun canım yaa,Fazla gecikmeden kontrollerini yaptırın canım, inşallah birşey yoktur, sadece fazla ilgiden tembellik ediyordur.

inci ancak gördüm şimdi de sen yoksun kusura bakma
napıyım yalancı mantı yaptım. kıymam arttı. oturdum onuda sahici mantı yaptım bi pişirimlik. ahada çağan uyandı

ay bir cigara içmeye balkona çıktım serpilcim çağan uyurken birde kahve yaptım kendime
oh mantılar falan hade afiyet olsun bakim bende hafta sonu yapıcam şu senin tarifi işallah tuttururum :))

inaysa water sepetci sagolun kizlar insallah bisey yoktur oglumunyaa.

slmlar kızlar bugün netim kesikti anca girebildim

canım benim dizimde ağrı oluyodu özellikle çömelince merdiven çıkarken fazla yürüdüğümde acı oluyodu altıma aldığımda otururken sonradan açamıyodum çok ayakta kaldımmıda kuyruk sokumum ağrıyodu oda kalçada siyatikmiş

benim bildiğim peros m.köyde var cevahir yakınlarında ama ben orda hiç marka ürünlere rastlamadım

gülsü kafanda takıntı yapıcanı bence enine boyuna konuş doktorunla

deme chef yaaa bide hamilemiymiş Allah acısın ne diyim söz bulamıyorum

Nasılsınız kızlar_?Günaydın sizlerede.
Ben sormadım emelcim, serpil sormuş.
pardon meralcim karıştırmışım:))
gunaydin emelcim nasilsin biz yayildik yerlere heryerde legolar oyun oynuyoruz biri gelse Ev savas alani
iyiyiz deryacım bizde yayılmış durumdayız her günkü gibi
bulcam ben o mağazayı. h&g zara gap gibi markalar çok ucuz fiyatlara satılıyormuş. neyse teşekkür ederim yine de ..
kadıköyde gördüm bugün boğaanın alt tarfında burger king var onun yanında
ay yazık bebişiyle beraber çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar
canim öyleydi aama en son hasteneye gittgimizde idrarini wermistik.onlarda yeni söyledi.idrarinda cikmis.sali günü cagirmislar.
inşallah bir şey yoktur canım
nazlı aynı dertler benim dizimdede var hem de ne zamandır ara ara artıyor şu anda var 10 gün önce birden kilitlendi sanki hiç bükemedim sanırım benimde öyle oldu doktora gidicem ama ne diyeecek bakalım

slm kızlar her gün 3 saat ögle uykusu uyuyan metiş bugun hiiiiiiiiç uyumadı kendini de beni de mahvettikafamçokkarıştıpili bitti babası yatırıyp şimdi bende pert vaziyetteyim yarın tatil ya altı da dikilir ayagakötükedihüsoben bu cocugun altını alamıyorum yaaaa kan ter içinde kalıyorum dönüyo elimden kacıyo aglıyo deliriyo üst degiştirmekte aynı kötükedihüso
sizler nasılsınız topik pek sessiz canavarlar okuyo tabii canımıza...
gecmişi okudum ahu basınız sagolsun yaralı olan arkadaslarına da gecmiş olsun:Saruboceq: haberi nette okumustu kestel deyince senin tanıdıkların oldugu geldi aklıma yanıılmamısım da
duygu aysegül nerde
bende peros kadıköy ü biliyorum o kadar...
aaaa herkes istanbul a geliyo sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…