selam kızlar
Ahucum çok üzüldüm başınız sağolsun çok zor inşallah çocukları yoktur
Nazlı geçmiş olsun kıkırdak yumuşamasını nasıl anladın benimde dizimde var bi şeyler ama daha gidemedim doktora
pardon meralcim karıştırmışım:))Nasılsınız kızlar_?Günaydın sizlerede.
Ben sormadım emelcim, serpil sormuş.
iyiyiz deryacım bizde yayılmış durumdayız her günkü gibigunaydin emelcim nasilsin biz yayildik yerlere heryerde legolar oyun oynuyoruz biri gelse Ev savas alani
kadıköyde gördüm bugün boğaanın alt tarfında burger king var onun yanındabulcam ben o mağazayı. h&g zara gap gibi markalar çok ucuz fiyatlara satılıyormuş. neyse teşekkür ederim yine de ..
ay yazık bebişiyle beraber çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlarbaşsağlığı dilekleriniz için sağolun kızlar
bugün cenaze kaldırıldı kocası da yoğun bakımdaymış ağırmış hala
emelcim çocukları yoktu ama 4 aylık hamileymiş kız
Allah mekanını cennet etsin söyleyecek bir sey yok
inşallah bir şey yoktur canımcanim öyleydi aama en son hasteneye gittgimizde idrarini wermistik.onlarda yeni söyledi.idrarinda cikmis.sali günü cagirmislar.
nazlı aynı dertler benim dizimdede var hem de ne zamandır ara ara artıyor şu anda var 10 gün önce birden kilitlendi sanki hiç bükemedim sanırım benimde öyle oldu doktora gidicem ama ne diyeecek bakalımslmlar kızlar bugün netim kesikti anca girebildim
canım benim dizimde ağrı oluyodu özellikle çömelince merdiven çıkarken fazla yürüdüğümde acı oluyodu altıma aldığımda otururken sonradan açamıyodum çok ayakta kaldımmıda kuyruk sokumum ağrıyodu oda kalçada siyatikmiş
benim bildiğim peros m.köyde var cevahir yakınlarında ama ben orda hiç marka ürünlere rastlamadım
gülsü kafanda takıntı yapıcanı bence enine boyuna konuş doktorunla
deme chef yaaa bide hamilemiymiş Allah acısın ne diyim söz bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?