aaaa kaç yas oyun grubu ütü yapıyo desene:))
kızlar kozyatagında cenrtal hospital i bilen var mı metişin cocuk doktoru hastaneden ayrılıp oraya gecmiş cok da memnunuz degiştirmek istemiyorum doktoru malum artık o hastaneye devan etcez
merhabalar:))
dönüp okuyamadım,umarım herşey yolundadır..
nil dün oyun grubu gibi bi yere başladı ,ilk defa 2 saat ayrı kaldık ama nil halinden çok mutluydu,bi ara camdan bakarken deli gibi ütü yaptığını gördüm:))
bu sabah 5.5 ta dikildi ve gün içinde hiççç uyumadı!!!8 de zorla uyudu,ne güsel gidiodu uykusu benim nazarım değdiişallah bu gece uyur da düzelir..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım öle çok teferruatlı bi yer diil,alışveriş merkezinin yeri,bi kaç saat bırak,rahat et mantığında o yüzden öle yaş yaş ayrımı yok..ama genelde 3-4 yaş oluo..nil kadar küçüğünü görmedim:))
valla öğrenmiş heralde benim kucaamda ütü yapmasını canhıraş ütülüodu:))
kalem olayına gelince gerçekten inanılmaz,biz de hep çiziktirioruss bişiler bakalım yazı yazacağı günlerde yakın mı??
bu arada sence yanlış mı bööle olması,haftada 6 saat gibi veriorum..çok eğlenio orda ama senin fikirlerini de merak etmio diilim:içelim:
evet emelcim ilköğretim matemetiğe giriyorum
inşallah onatın iştahsızlığı çabuk geçer
bizimkinin bu günlerde maşallahı var
belki biraz saçma gelebilir size (bana da biraz öyle geldi de) ama konyada yemeyen iştahsız çocukların götürüldüğü tekkeler var aydaş tekkesi deniyor biz de ceylini çaresizlikkten oraya götürdük çok faydası oldu
bir yaslı kadın okudu suyla elini yüzünü yıkadı o sudan içirdi ceyline bu kadar
kötü bir sey değil aslında inşallah çok açıldı iştahı bir daha kapanmaz
artık kendi yaptığım yoğurdu ve taze meyveyi yiyor önceden hiç yemezdi
çoçuğun yemesi ne güzel birseymiş
hahah yok canım tepiği kodumu kimse kalmaz yanında,zaten hafta içi kalabalık olmuo,arkadaşımın kızı var,hergün gelen bi kızbi de oranın sahibinin oğlu,arada da girip çıkanlar..bi öğretmen abla devamlı nilin başında duruo küçük olduğu için,ya da gözetlio..bence yanlıs degil cevre ortam degişik gelmiştir ona zaten cocuklar 3-4 yasında yanındakilerle oynar bunun öncesi paralel oyundur birarada olurlar oynar gibi gözükürler ama pynamazlar dikkat etmen gereken cevredekiler....nil e küçük oldugunu hisssettirmesinler ezmesinler yoksa bir sakıncası yok gerci nil cadısında kendisini ezdiricek tip yok ya:)
bi hoşsunuz valla:smiley-cool:cok sıkıldım metiş erken yattı apartmanda hiç komsum yok 5 dk. cıkıp oturcagım nette okey oynuyom ne idügü belirsiz heriflerlesempatiksalakcinni eşimde yan masada king de kaydirigubbakcemile3ara ara selamlasıyoruzsırnaşık şey
ah kötü olmuş ya neyse bu dönem bitti sayılıryerimsenibengünaydın
iyi hafta sonları
kızlar benim iş rahatlığım bitiyor valla
hergün derslerim öğleye kadardı cuma da boştu ya ders imam hatip lisesinin matematik öğretmeni gitmiş benden ve eşimden ders almamızı istediler boşluklarımı dolduracaklar yani her günüm dolu olacak
beni benii??günaydın kızlar
Ahucum sen matematik öğretmenimisin ben ilkokul sanmışım unuttum ilköğretimlerinde 6. 7. sınıfları olduğunu :))
bizim oğlanda 2-3 gündür yemek yemiyor hep tükürüyor işte o zaman Ahu, İnci, Serpil, Fazilet çok iyi anlıyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?