2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar kıslar herkes iyidir umarım
duyguş maşallah gelinime ütüde yaparmıiş anam kaynanası hiç sevmez ütü olayını gelin sevsin bari :))
filiz valla bizdede aynı durum bacım yatırıpta 5 dakkada altını alman lazım ben kendi rekorumu sürekli yeniliyorum bu konuda hani yarışma olsa katılırım yani alt değştirme yarışması hehe:))
aylin sen nereye taşınıyon ya senin msnde arızalı galiba dün yazdım yazdım iletilmiyor dyor sürekli
ahucum valla bizdemi gitsek oraya bacım benim inancım var valla bu tür şeylere işallah ceylinin iştahı hep iyi olur canım
kıs emel büyümüş bu sıpa pipeti tutuşuda pek şeker anam
ya bende izmitte baktımda oyun grubu yok valla şeytan diyorki kirala bi yer sen aç ama buaralar şeytana uymasam iyi olucak malum ekonomik şartlar :))
serpil siz ne hediyesi alıyonuz ya tatilemi çıkıyonuz kıs
ay kimslerde yok valla gidipte kendime kahve yapim baricik koçişle çağan uyurken keyif yapim acıık

buarada hala oto koltuğu bakıyorum arkidşler yokmu tavsiyeniz emel o römermiydi neydi bacım bulamadık onlardan burda nettede hepsiburadaya baktım çok yüksekmiş fiyatları normaldede ölemei canım ya

merhaba

yazmaya pek fırsatım olmuyor eymenle uğraşmaktan...ahu başın sağolsun gerçekten çok acı bir durum...ani ölüm çok zor allah ailesine sabır versin...

eymenin koluda iyileşti sayılır artık ama iştahı yine aynı...

bu arada onatta çok tatlı çıkmış pipetle...nette bir fotoğraf görmüştüm ağzında sigara olan bebek ona benzettim çok komik gözüküyor:)))

hadi geçmiş olsun balımcım iştah sorunu herkeste aynı canım yapacak bişey bulamıyoz valla

ıncicim evet pahalıydı 600 liraydı ama bizimki oturmuyor bile valla yazık paraya diyorum bazen bazende güvenlik şart olsun diyorum :)))

Balımcım aman sevindim çabuk iyileşmiş bizimki 20 günde falan geçti tam anlamıyla

inci aslında güzel fikir valla oyun grubu açmak şartları ne acaba bizim fifoş gelsede sorsak
Fifooooş nerdesin gel bilgi ver bize

buarada hala oto koltuğu bakıyorum arkidşler yokmu tavsiyeniz emel o römermiydi neydi bacım bulamadık onlardan burda nettede hepsiburadaya baktım çok yüksekmiş fiyatları normaldede ölemei canım ya

Istanbulda kimseniz yokmu chicconun seyrantepedeki teknik magzasindan 240 a aldikk disarda ayni model 560 civari key modeli birde mini tv taktirdik cizgi film izliyor bende ondee oturuyorum cok rahatiz hepimiz

pazarları açık mı deryacım o chicconun mağazası bakalım yarın biz de ya çok uygunmuş

ya biz ikinci el aldık oto koltuğunu. çokta temiz. chicco nun çokta hesaplıya geldi..
inci istanbula gidiyoruz. ordan da bi kaçgün bandırmaya geçicez. kalacağımız yerlere ufak hediyeler aldım. burda ahşap işlemeler süs eşyaları şallar çok çok ucuz. şu model arabalar falan varya biz onların motorsiklertini aldık arkadaşa. süper bişey. hemde 15 tl ye. arabalar var marka yani düşün en fazla 30 diyolar. çağanı arkadaşa bıraktık 3 saat deli gibi rus pazarı gezdik. ay ne rahat oluyomuş. hamileyken gezememiştim sonrada çağan oldu gezemedim. bu sefer her mağazaya girdik ama yine bile çok inceleyemedim aklım orda valla. burdan ayrılmadan süs eşyalarımı falan herşeyimi yeniliycem.
neyse anlayacağınız güzel bir gündü mitinge falan da rastalamadık çok şükür..

ahucum faydasını görmüşsün ne ala. inşallah bozulmaz da yer bebecik..

emel eymenin yanıkta tam olarak geçmedi....geçenlerde doktor sargıyı aldı demiştimya kolunu oynarkn kendisi kaşırken kanattı derisi tekrar soyulud çok kötü olmuştu kremini ben süremedim bakamadım bile yarasına...doktor tekrar saralım böyle olmayacak dedi sarınca rahat ettik yarası kurudu en azından....zaten yanık 40 günde iyileşirmiş...allah hiçbir bebeğimize yaşatmasın gerçekten çok zor yanık.

eşim marketteyim ne istiyorsun diye arayalı 1 saat oldu hala gelmedi....birde markete doğru gidiyorum deseymiş ne zamana gelecekmiş bilmiyorum artık:mymeka:

canım ya işallah tekrar açılmaz yarası(hemencecik geçer..
kızlar dilek kırcaoğlu var bahsetmiştim o kadın bööle yuvalar falan açmaya başlıo türkiye çapında..neys facebook da sayfası var anlatıo,ciddiyseniz bakın bi..
ben bugün de bıraktım nili 1,5 saat valla işlerimi hallettim bi de kahvemi içtim ohhh ama istanbul da soygun yani 4 saat 350 veren var mı ya??ya da o kadar nası kolay kazanılıo bu para??ben de öğrenmek istiorum..
neys kimse yok,ii geceleropuyorumnanaktan

Aysegul pazarlari kapalidir guzelim aramissin sen beni ariycaktim unutmusum guzelim kusura bakma nolur

suu petosa gittik cok dandik armoni parktaki kendi urunleri vardi hep cok dandikti onlarda ihrac fazlasi mallar var dedi kiz etiketleri kesik birseyler vardi

derya bunu yazdığın çok iyi oldu. hiç boşuna vakit kaybetmemiş olurum. biyer demiştin tekrar yazarsan çok sevinirim. bide şu chicconun mağazası tam nerdeydi zahmet olmazsa yazabilirmisin..

derya bunu yazdığın çok iyi oldu. hiç boşuna vakit kaybetmemiş olurum. biyer demiştin tekrar yazarsan çok sevinirim. bide şu chicconun mağazası tam nerdeydi zahmet olmazsa yazabilirmisin..

canim bakirkoy meydanda c&a var orasi guzell buyuk

Chicconun yeri seyrantepede google girince cikar adres tel burasi kapanmis magzalardan gelen urunlerin oldugu defolu defosuz urunlerin satildigi yer kiyafet yok araba yurutec mama sand gibi seyler var ufak defolu urunleri yari fiyatina aliyorsun cok secenek yok renkk falan ellerinde ne varsa Onu alabilirsin biz ezginin yurutecini arabasini araba koltugunu ordan aldik

minik sevgililerinizle sevgililer gununuz kutlu olsun :))
Hava Harika at binmeye biryer buldukk birsuru hayvanda varmis oraya gidicez bugun umarim guzeldir

World point diye biryer Ezgi atlara bayiliyor bakalim ne yaicak

Herkese iyi pazarlar

mutlu pazarlar ve sevgililer günü olsun.. oh binin tabi yaa. bayılırım atlara ama korkuyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…