2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar, sevgililer gününüz kutlu olsun.

Bende yaz döneminde buradaki havuza egehanın kaydını yaptıracağım, 3 yaşında alıyorlarmış ama belki kabul ederler 1.5 yaşında.Haftada 3 saat , yüzmeyi iyice öğrensin ve spor yapmaya şimdiden başlasın istiyorum.
Deryacım inşallah güzel biryerdir.Eğlenirsiniz.Geçen sene egehan küçükken gitömiştik bizde burada.Çok güzeldi, atlara filan binmiştik.Bu sene havalar biraz daha düzelsin öyle gideceğim.

Annemi de bugün izmire yolcu ettik.Bir hafta o yok.Bende ofise gitmeyeceğim, egehanla başbaşa kalacağız.Bu hafta her zaman giremeyebilirim, haberiniz olsun:))Beni merak etmeyin.:)
Şimdilik iyi pazarlar.
Ha aklıma geldi aylincim kolay gelsin canım sana ev taşıyormuşsun.Ben daha istediğim gibi bir ev bulamadım.Bulsam benimde ev taşıma telaşım başlayacak.

merhaba:))
sevgililer günümüz kutlu olsun:))biz dün gece tam kutlamaya başlayacaktık nil 39 ateşle ve kakayla uyandı ,Allahım ne oluo anlamıorum gece 2 di daha yarım saat önce uyudu,acile gittim sabah artık 39.6 oldu ateşi bi de kaka kaka..yemek de yemio..serum yedi geldik uyudu ben de arştırıorum ,bi fikri olan söölesin,kan ,kaka herşey temiz,ama nil gece kaka yapıosa mutlaka hasta,ateşli..
aylin bugün mü taşınıo?

saol canım ya
ama içim acıo bi de akdeniz anemisi die bi hastalık var ya
ondan şüphe edilmişti ve o hastalık da bunları yaparmış,canım çok sıkkın..okuyorum okuyorum ağlıorum:gitme:

sevgililer gününüz kutlu olsun,tabiki minik aşklarımızla... :1hug: kızım bugün beni bol bol öptü hemde dudaktan..bi de anne deyip durdu çok hoşuma gitti hayatımdaki en güzel sevgililer günü...

geçmiş olsun duygu hemen kötü şeyleri getirme aklına,ece de geçen pazar akşamı ateşlendi 40,5lere kadar çıktı ateşi kan ve idrar tahlilinde bişey çıkmadı dr. viral enfeksiyon geçiriyo 2 gün sonunda düşmezse ateşi antibiyotiğe başlayın dedi.. çok şükür düştü ateşi ama 3 gün yandı ateşlerde yavrum
bizdeki sadece ateşti kaka olayı yoktu..hiçbişey yemediği için için kakada yapmadı.. inş önemli bişey değildir :Saruboceq:

canım akdeniz anemisinde ateşli iken kanda fibrinojen bakılması lazım. bakılmadı mı. sen aklına getirme ama yine de madem şüphelenildi bakılmadıysa bi baktır. inşallah bişey çıkmaz. sni çok iyi anlıyorum ama ağlayıp durma. bu gece de kötü geçerse ona bakacak halin olsun. böyle zamanlarda morale ve güce çok ihtiyaç oluyo. allah kolaylık versin..

Duygu geçmiş olsun cnm içini ferah tut enfeksiyon kapmıştır ınşallah biran önce atlattırsınız çok geçmiş olsun..

Kızlar oğlum yarın ameliyata girio çok heyecanlıyım kalbim durucak gibi ilkinde bu kadar gergin deildim ALLAH'ım bize yardım et........

duygu geçmiş olsun cnm ama daha kesin bişi yokken böle şeler getirip kendine dert etme ltf hem benim bildiğim o hastalıkta kusma olmuyo üzülme.
filiz Allah yardımcınız olsun canım şimdiden çok çokkkk geçmişler olsun cnmm

canımm Allah kolaylıklar versin işallah,hemen gelip geçsin..sen de gerilme azcık dnlen..tamm demesi kolay ama doğrusu bu.dualarım sizinleopuyorumnanaktan

teşekkür ederim hepinize ii dilekleriniz için..akdeniz anemisinden daha önce bahsetmişti dr kanda MCV die bişi düşük olunca ve daha bi kaç şeyle beraber..ben evde araştırırken rastlayınca aklıma geldi ,burda bi hastane kanı alıp gönderiomuş,ist ya da ankaraya yarın hemen vereceğiz kanı,işallah benim pimpiriğimdir,hiç de yok ailede..

duruya da çook geçmiş olsun off 40.5 felaket valla nası da dayanıolar kuzular,valla nil de 0 ,hiç yemedi sadece yeşil su çıkarıo:çok üzgünüm:

neys gene yaptı ,temizledim şimdi ama tam dalamadı ben kaçıorum,ii geceleropuyorumnanaktan

saol tatlım:)işallah ben kuruorumdur..senin bebişler nası??

bi de aklına akşam yemeği menü örneği gelen varsa yazsın lütfen:))

kizlar sevgililer kutlu olsun.inanana canim gecmis olsun insallah biseyi yoktur yawrunun.
kizlar bizde yarin tekrar terapiye gitcez salida hasteneye tahlile insallah biseyi yoktur yawrumunya.anne olmak ne kadar zormus insanin ici gidiyor bisey olcak diyeya.

günaydın kızlar

Duygucum getirme öyle şeyler aklına geçmiş olsun yoktur bi şey merak etme

Filizcim sizede başarılı bir ameliyat diliyorum dualarım sizinle inşallah kolay geçer

Gülsücüm inşallah senin bebişinde hemen toparlanacak terapi iyi gelecek canım üzülme , evet dediğin gibi anne olmak çok zormuş gerçekten

slmlar kızlar
filizcim sağsalim atlatırsınız inş. amelyatınızı
sizede çok geçmiş olsun duygucum
gülsücüm inş herşey yoluna girer

bende yoğun bi h.sn geçirdim biraz uzun olcak ama anlatayim
cuma akşamı kınaya gittik neyseki eşim geç geldi geç gittik hemen kalktık hiç istemiyodum yırttık
c.tesi kızımla güne gittik çok eğlenceliydi 7,10,14(defne),36 aylık bebkler vardı ama benimki nedense böle kalabalık çocuklu ortamlarda çok sakin oluyo kuzu gibi oturdu korkuyo çocuklar zarar vercek die bana hiç eziyet etmedi mamalarını yedi sonrada uyudu akşamda annemle babam geldi ordan aldılar o gece onlarda kaldı ben eve geçtim hazırlandım önce düğüne gittik yarım saat durup çıktık taksime arkadaşlarla yemeğe yalnız bi çift gelemedi son anda cenazeleri varmış biraz buruktuk o yüzden ama yinede iyiydi değişiklik geldi taksimde yürürken gece 2 dedim eşime şuraya bak hayat varmış biz memur gibi....
pazar kayınvaldemler geldi memleketten herkes aşağıdaydı kahvaltıya bizde indik ordan annemlere defneyi almaya birazda orda takıldık ordan da doğum yapan arkadaşıma birazda ord durduk sonra eve direk k.valdelere defneyi sorup durdular kızıma çok şirin bi bindallı getirmişler öle şirin olduki en sondaaa akşamda 6da eve
nası yoğunmuş dimi valla bugün başım ağrıyo halim yok sadece süpürdüm evi bide çamaşır yıkıyorum annem gelcek bu ara o gelince dip köşe yaparım artık

canım diş isal yapar biliyorsun bazı bebklerde ateşte yapar...

köpek dişleri 16. ayda çıkarmış ama erkende çıkabilir çok ta zor çıkarmışşş bayagı bir çektirirmiş... arkadaşımın bebeğide hastanelik olmuştu ateşler içinde fealaşmıştı diştenmiş meger

nazocum napmışsın valla ordan praya koşturup durmuşsun :)))

pazar günü harika geçtiii bizimde at çiftliğine gittik.

ezgiyi ata bindirdik midilli vardı bindi 10 dk yakın tur attı atları sevdi acayip sevimliydi... her pazar götürmeye çalışıcaz ata binmesini istiyorum umarım o da sevmeye devam eder...

7 yaşında bir kız vardı 3 yaşından beri biniyormuş öyle güzel idare ediyordu ki kocaman atı hayran kaldık...

mekanda çok güzeldi harika bir bahcesi vardı ... kendimize pazar günleri gitmeye yer buldukkk...

ismini bilmiyorum world pointe gitmek için yola çıkmıştık burayı bulduk...

çatalcada bizim ekibe uzak ama bir pazar buluşmak harika olurduuu ...

ne güzel canım yaaa ne mutlu size bende defnenin aktivite bulunmasını istiyorum ama henüz erken die düşünüyorum canım ücreti ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…