2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım benim yaa harika gözüküyo maşallah

fena deilmiş her hafta ders alsa ayda yaklaşık 250 yapıyo benim rahat karşılayamıycam bi rakam daha cüzi bi aktivite bulmam lazım :)))

daha küçük güzelim ders alamaz ancak gezer ben alışsın şimdiden diye götürücem her hafta sonu ...

bir sürü kız vardı orda 3 yaşında 4 yaşında başlamışlar harika biniyorlar şuan

iyi edersin tatlım ben zaten her h.sn öle uzak yere götüremem bizim kendi arabamız yok şirket arabası var eşimde oda bi h.sn bizde bi h.sn yok işimiz varsa alıyo yine yada abisinin arabasını alıyoruz

marsg bune sirinlik böyle ya.cok tatli masallaahhh.

çok ciddiye aldı işini :)) ordaki bir kadın diyor ne kadar ciddi bebeginiz :))

Son düzenleme:
nazocom sagolsasin insallah iyi cikar hersey ama.sanirim korktugum basima gelcek.ben eskien bi epilesi hastasiydim we eger aileden biri bu hastaigi gecirmis we akraba ewliligide yapmissa genlerden gecme ihtimali yüksekmis.benim bir hatam war aslinda dewrim 3ayliktan beri kollarini hawaya kaldirir gözlerini biyere sapitler kendini kasardi.bense korkuyo sanardim.ama icimde acabi diye sorardi.neyse dün gece internette cok arastirdim we bunlar nöbetler olabilir yaziyordu.doktor yarin tomografiyi cekicek ama iste yinede bu ihtimalin olma olasigini baya düsünüyorum.

gülsücüm bak sen iyi olmuşun eğer onda da bişey varsa tedavi olur iyileşir tatlım

kızlar burda çok fena dolu yağıyo

kizlar temizlik yapiyorum arada bi yaziniza cewap wercem.ben iyilestim 8yil tedawi gördüm.insallah oglumunda biseyi yoktur.

kizlar temizlik yapiyorum arada bi yaziniza cewap wercem.ben iyilestim 8yil tedawi gördüm.insallah oglumunda biseyi yoktur.

inşallah yoktur tedaviside varmış bak içini ferah tut...

hani bir arkadaşım var demiştim kızı 18 aylık yürümüyor konuşmuyor tekrar nörolojiye götürdü emarlar falan pedagog a gitti tekrar haftasonu çocukta hiçbirşey yokkk.. çok şükür...

annesine istemeden birşey vermiyceksin demiş. suyunu kendi istesin mesela o istemeden verme... lütfenli konuşma emir cümleleriyle konuş demiş... senden çekinmeli sözünü dinlemeli demiş yürümeye çok yakın demiş bayagı durmaya başlamış ayakta

canım epilepsi tamam genlerle geçer ama kromozom fazlalığı şeklinde değil. yanlış hatırlamıyorsam kromozom fazlalğı gibi birşey demiştin. kontrole gittiğinizde kendi hastalığını ve oğlundaki şüpehnide iletirsen tomografiden önce tabi ona göre daha gelişmiş bi tetkik isteyecektir. inşallah bişey çıkmaz. sağlılıdır bebişin. dualerim seninle.

Kızlar merhabalar..
Ya son 9 sayfaı falan okudum canım sıkıldı...Azcık şenleneyim bakayım demiştim...
Duygu cum Allah şifa versin ,korktuğundan saklasın
Gulsucum,Rabbim hayırlı haberler almak nasip etsin
Biz de geçen hafta bronşilit tarzı bişi olduk..Dr tam da bronşilit değil ama çok hızlı ilerleyen bi virüs anında bronşite çevirebilir dedi ve ventolin tedavisi verdi...
Aynı zamanda antibiyotik başladı..Aman dikkat kızlar,hiçbişi yoktu hafif kuru öksürük vardı..Birdenbire ertesi gün balgamlı öksüre dönüştü ve ateş,halsizlik yaptı..hemen götürdük,antibiyotiğe başlamak istemedi dr,sonra kuş gibi ötme şeklinde boğulur gibi öksürüyor ardından da kusuyordu...Geceleri nerdeyse hiç uyumadım..Kusması iyi balgam çıkarıyor dediler..4 Gün 2 kez buhar tedavisi aldık..Şu an daha iyiyiz çok şükür..Yarın tekrar kontrole götürcez antibiyotiğe devam..
Sonra ben hasta oldum yatak döşek..Tabii immün sistem diye bişi kalmıyor artık..Ben nerdeyse 49 kg oldum..Ağzımın içi aftlar...benki meyve sebze çok özenli bi hatundum bazen zaman bulamıyorum..
Anne olmak gerçekten çok zor..
Rabbim hepimizin evledına sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin

çok geçmiş olsun lajo
anammm 49 kilomusun hey maşşallah bende meyve sebze delisiydim bekarken harika beslenirdim hiç abur cubur kola falan bilmezdim içimyandımı ayran limonata yapardım canım bişey çektimi ya meyve yada havuç salatalık yerdim hatta havuç yemekten ön dişimi yamulttum

canım işallah bişeyi yoktur sen içini ferah tut bazı dişlerin çıkmasıda bunları yapabilyoruş işallah diştendir başka sorun çıkmaz

ah canım işallah i,yi geçer ameliyatınız dualarımız seninle

canım sizede geçmiş oılsun işalah hersey daha iyi olucak seden için ferah tut terapi iyi gelr işallah ,

canm sizede geçmş olsun şalah bir anönce düzelir kuzu sanada geçmiş olsun buarada

büyüdü güzelim artık kızım sahte atlar kesmiyor :)))

ay inşallah devam eder binmeye

maşalah ezgiye derya çok tatlı binmiş bende çağanı götürmek istiyorum aslında ama babası küçük diyor bende çocukken binerdim hep çok zevkli bişey atlaruıda çok severim zaten burdada vamış bitane ama kaç yaş alıyolar sormak lazım
kıslar direk konulara daldım hepinize merhabalar güzel bir hafta diliyorum ben okuldayım bugün malum dandik pc başındayım o yüzden yazdıklarımın hepsi çıkmayabilir oğlum bugün hiç bişey yememeiş babası yediememiş ay başlamasaydım diye okula düşündüm durdum onun dışında okul güzel öğrencilere ders anlatmak falan özlemişim vala farklı insanlarla farklı şeylerden konuşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…