kizlar temizlik yapiyorum arada bi yaziniza cewap wercem.ben iyilestim 8yil tedawi gördüm.insallah oglumunda biseyi yoktur.
Gamzecim geçmiş olsun sanada kızınada canım
Derya kız o ne poz öyle yerim ben onun at binişini
merhaba:))
sevgililer günümüz kutlu olsun:))biz dün gece tam kutlamaya başlayacaktık nil 39 ateşle ve kakayla uyandı ,Allahım ne oluo anlamıorum gece 2 di daha yarım saat önce uyudu,acile gittim sabah artık 39.6 oldu ateşi bi de kaka kaka..yemek de yemio..serum yedi geldik uyudu ben de arştırıorum ,bi fikri olan söölesin,kan ,kaka herşey temiz,ama nil gece kaka yapıosa mutlaka hasta,ateşli..
aylin bugün mü taşınıo?
Duygu geçmiş olsun cnm içini ferah tut enfeksiyon kapmıştır İnşallah biran önce atlattırsınız çok geçmiş olsun..
Kızlar oğlum yarın ameliyata girio çok heyecanlıyım kalbim durucak gibi ilkinde bu kadar gergin deildim ALLAH'ım bize yardım et........
kizlar sevgililer kutlu olsun.inanana canim gecmis olsun insallah biseyi yoktur yawrunun.
kizlar bizde yarin tekrar terapiye gitcez salida hasteneye tahlile insallah biseyi yoktur yawrumunya.anne olmak ne kadar zormus insanin ici gidiyor bisey olcak diyeya.
Kızlar merhabalar..
Ya son 9 sayfaı falan okudum canım sıkıldı...Azcık şenleneyim bakayım demiştim...
Duygu cum Allah şifa versin ,korktuğundan saklasın
Gulsucum,Rabbim hayırlı haberler almak nasip etsin
Biz de geçen hafta bronşilit tarzı bişi olduk..Dr tam da bronşilit değil ama çok hızlı ilerleyen bi virüs anında bronşite çevirebilir dedi ve ventolin tedavisi verdi...
Aynı zamanda antibiyotik başladı..Aman dikkat kızlar,hiçbişi yoktu hafif kuru öksürük vardı..Birdenbire ertesi gün balgamlı öksüre dönüştü ve ateş,halsizlik yaptı..hemen götürdük,antibiyotiğe başlamak istemedi dr,sonra kuş gibi ötme şeklinde boğulur gibi öksürüyor ardından da kusuyordu...Geceleri nerdeyse hiç uyumadım..Kusması iyi balgam çıkarıyor dediler..4 Gün 2 kez buhar tedavisi aldık..Şu an daha iyiyiz çok şükür..Yarın tekrar kontrole götürcez antibiyotiğe devam..
Sonra ben hasta oldum yatak döşek..Tabii immün sistem diye bişi kalmıyor artık..Ben nerdeyse 49 kg oldum..Ağzımın içi aftlar...benki meyve sebze çok özenli bi hatundum bazen zaman bulamıyorum..
Anne olmak gerçekten çok zor..
Rabbim hepimizin evledına sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin
büyüdü güzelim artık kızım sahte atlar kesmiyor :)))
ay inşallah devam eder binmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?