2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzelim bende pazartesi salı geliyorum işe inan dünyam değişiyor sanki

çağanın yemesi hep problemliydi o da öyle büyücek işte...

4 yaşında at binmeye başlıyorlar en erken bizim gittiğimiz yer binebilir dedi babası yanında yürüdü alışması için götürdük çok keyif aldı ezgide istediği sürece bindiricez diğer yerler 4 yaş sınırı koyuyor yoksa

selamlar erkese beni unutunuzmu kizlar bayadir giremiyordum siteye

gerci kimseler yok ama

umarim herkesler iyidir gecmis cok birikmis hepsinizi okuyamam ama
bi kac sayfaya göz atmaya calisacam

saol canım ya
ama içim acıo bi de akdeniz anemisi die bi hastalık var ya
ondan şüphe edilmişti ve o hastalık da bunları yaparmış,canım çok sıkkın..okuyorum oku yorum ağlıorum:gitme:
canim cok gecmis olsun hemen aklina kötü seyler getirme
belki disi cikiyordur canim
duagalarimiz senin le canim simdiden cok gecmisler olsun

kizlar nerdesiniz ya yalniz kaldim burda

bide aylinmi tasiniyor kizlar ?

neyse simdilik cikiyorum bizimkisi uyandi sanki cok uyudu ohaoldumsmile

afacancım haklısın canım annnelk çok zormuş meğer bir okadarda güzel bişey Rabbim kuzularımıza sağlık sıhhat versin işallah ah hersey onlar için
derse ara verdim ay konuşmaktan çenem sınıfta dolaşmaktan ayaklarım ağrıdı valla dahada 9,30 akadar ders var ilk hafta kimse yoktu bugünde ilk ders olunca baya yoruldum açıkçsı oğlumuda çok özledim ya

oo benim ders saati gelmiş gene son 1,5 saat sonrasında çıkıcam artık anca yarın bakarım buaraya herkese iyi akşamlar
dra gidenler işalah güzel haberlerle gelirler

Canım geçmiş olsun, kötü düşünme inşallah öyle birşey değildir.

Bugün girdi sanırım.İnşallah iyi geçmiştir.Hayırlısı ile düzelsin durumu.

Hayırlısı olsun gülsücüm.İnşallah sizde bir an önce atlatırsınız.

Geçmiş olsun ikinizede canım.Bir an önce atlatırn inşallah.
büyüdü güzelim artık kızım sahte atlar kesmiyor :)))

ay inşallah devam eder binmeye
Çok tatlı çıkmış annesi ezgi.Maşallah canıma benim.İnşallah biner sürekli.Bende çok severim atları.

Zaten çağan hep yemek konusunda aynı güzelim.Fazla kafana takma, sende olsan aynısını yapacak.Babasıda yedirmek için uğraşmıştır.

Evet incicim bu hafta annem yok bende evdeyim, işim olduğunda egehanı oto koltuğuna oturtup çıkıyorum yinede ama ofise gitmiyorum.Annem önümüzdeki hafta ptesi filan burada olacak sanırım.Başka herhangi bir program çıkmazsa.
iyi akşamlar canım sana da , şöyle bir bakıp çıkacaktım zaten:))
Hepinize iyi akşamlar, kendinize iyi bakın.

slm kızlar ayyyy cok yorgunum klasik pazartesi sendromu sabah 7 de ayaktaydım şimdiye kadar hiiiiiiiiiiç oturmadım okula git gel metişi yedir yatır uyuyunca alısverişe cık dogum günü olan arkadaslara hediye al dönüşte kuaför kas bıyık agda manikür eve gel süpürge ac metişi yedir içir yemek hazırla mutfagı topla eline oyalansın diye havuc ver hepsini yerlere tükür sonra bir daha süpür kafamçokkarıştı
babası uyutuyo şimdi ev harp meydanı gibi düzeltiyim de yatıcam.....
filiz i aradım emir iyiymiş atesi varmıs yarın cıkıcak hastaneden ugrayabilirsem ugrucam yarın....
benim bebiş hala tekmelemiyo ben kaç haftalıgım kibilmiyorumkismile
ezgi yakında polo filan oynarmısdelikafaduldenmasallah annesi hanım aga gibi cıkmıs at üstündezekeriyaköy de calısırken göçmens vardı haftada iki kere ata götürüdük küçük ponyler vardı ama fiyatları cok ucuk eyvahedigeldismile
hasta olan bebişlere gecmiş olsun
ayyyyyyyyyyy babası hala uyutamadı deli gibi aglıyo yatsa da bende yatsam mirmirmirmir
inci ikinci ögretim derslerine de giriyo musun zordur sabahtan aksama kadar
neyse ben kacar

OFFF monte ben yoruldum okurken. gerçi hep ay nı ama bide senin karnında da var ya canım allah sizlere kolaylık versin.

tünaydın kızlaar afedersiniz bk gibi bi sevgililer günü geçirdim eşim hiçbişey almamış süpriz falan da yapmadı çıkıp alışveriş yaptım tek başıma..zten sevgili diiliz artık ne bekliyorum ki
az önce de kaynpedrimle telde konuşuyoduk kızı özledik dedi getiriim görün dedi getirme sensiz durmuyo dedi sanki hep bırakıomuşum gibi..zaten bensiz durmıycak ben getiriodum dedim snra neyse merak etmeyin getirmem dedim kapattım..nasıl insan bunlar yaa...5kere falan bırakmışımdır naz doğduundan beri onda da kadın baktı zaten onlardan bişey bekleyen yokki..Allaha havale ediorum yüzlerini de şeytana..

Tünaydın kızlar,
ayşegül boşver canım takma kafana.O insanları da öyle kabul edeceksin ne yapalım.Canını sıkma.
Yıllardır sevgililer günü olur, ilk defa bu sevgililer gününde hediye aldı eşimde bana:))))Ama ben geçen haftadan başladım, bu sevgililer gününde ne alacaksın diye.
sevgililer gününden bir kaç gün önce de hediyemin ne olacağını söyledim:))))Ne zmandır cep tel. ara sıra sorun çıkartıyordu, markası modeline kadar ben bu telefonu istiyorum dedim:))))Böylece aldı, ama ben ona almadım.O güne kadar aklımda olan sevgililer günü o gün aklımdan çıktı:))))
Aslında almayacaktım ama biz sevigili değilizki dedi yine her zamanki gibi.Tel.imde sorun olduğu için almış:))))Neyse önemli değil.İlk sevgililer günü hediyemi almış oldum.

slmlar hanımlar umarım hasta olan bebişler iyileşmiştir
ayyy çok fena bi akşam geçirdim akşamda 9da eşim geldi bişeyler yedik onlar babaneye indi bende biraz ütü yapıcaktım çene kemiğim bi tuttu ama nasıl daha önce hiç böle olmamıştı ağrıda kriz geçirdim resmen ilaç içtim hç etkilemedi ağrıdan bayılır gibi oldum dayanamayıp eşimi çağardım ama bağara bağara ağlıyodum eşim geldiğinden acıdan nefes alamıyodum artık hemen eltimi çağardı elimi yüzümü yıkayıp giydirip acile götürdüler bu arada bi ilaç daha aldım ama acilde çene dişle ilgili diye bişey yapamyız dediler diş hastanesine gönderdiler artık hafiflemişti eve döndük ama ben perişandım defnenin altını açtım onları başbaşa bırakıp ytıım azık kocam bütün gece uyuyamamış artık sabah 4tü kaldırdı defnenin burnu tıkalı olduğu için sık sık uyandı bugünde hapşırıyo burnu akıyoı nezle oldu heralde bende sarhoş gibiyim çok sarstı hafiften ağrım var çene cerrahisi araştırcam

aman ayşegül boşver. bidaha getireyim demezsin. baksana heriflere iyilik yapıcan onuda istemiyolar. gelin görün de olsun bitsin. bu soğukta sende kızı çıkarmamış olursun.

ay bi bakıcı bulduk seviniyodum. oda uzak diye vazgeçmiş. napcam ben yaaaa........

haa sevgililer günü. bizimde boş geçti ama anlatacağım bişey var.
c.tesi gezmeye çıktık alt komşuları da aldık. çocukları da sattık neyse güzelce gezdik. gelirken ercan bey arabadan indi bi kargoya gitti geldi. acildeki askerin kargosu gelmiş onu aldım dedi. sonra paketi açtı.(kontrol edilir) içinden bi tektaş çıktı. biz hafizeyle açtık ağzımızı bakıyoruz. askere bak be ders alın falan diyoruz. baya bi inceledik. markası hıı atasay hemde aaa kız taşın yanında iki tarafta h harfi var. kzın adı neki d.ye yorumlar falan.
neyse verdik paketi adam kaldırdı. evlere döndük. hadi gelin çay içelim dediler. gittik. sohbetin ortasında adam kalktı canım sevgililer günün kutlu olsun dedi tek taşı hafizeye verdi. biz ağzı açık. benim koca da biliyomuş meğer. kadın inanmıyo alıverirse şaka yaptım deyip bozulurum diye sevinmiyo teşekkür etmiyo falan çok komikti. kalk dedim benimkine evliliğimiz sekteye uğrayacak. kıskandım bak şimdi falan diyorum öyle gülüştk. sonra bi arkadşa anlattım amaan diyorlar biz sevgilimiyiz hem ilk yıllarda olur o yuh dedim adam 16 yıllık evli her yıl alırmış. tabi hafizenin tüm arkadaşalrı birlik olup herifleri topa tutp hepsi kendilerine tektaş aldırmış. benimkide diyoki senin yatacak yerin yok. senin devreler seni bi köşede sıkıştırıp canına okuycak ona göre.
işte bizim s.günü hikayemiz. nasılll

merhabalar herkese umarım keyifler yerindedir
meralim sen yazmışssın ama ben derse geçmiştim gene anca bugün okuyabildim olsun annanede değişiklik olur bu bir hafta sende evden idare edersin artık
filizcim ikinci öğretimde var canım valla dün acaip yorulmuşum eve geldim bacaklarım tutmuyor nerdeyse
ayşegülcüm bende bugün sevgililer günü falan bişeylşer yapalım dedim eşime biz sevgili değiliz artık bak kocaman oğlan var o kutlar yakında dedi bende sesimi çıkarmadım öğleden sonra kalkmış beni öperek sevgililer günümü kutluyor senin aklına gelmedi bile diyor bende dedimki sabhki sölediğinden sonra sen unut artık sevgili muhabbetini sustu tabi işine gelirse :))
buarada kayınpederede uyus oldum valla oşver bacım senden uzak Allaha yakın olsunlar hiç takma boşuna
serpil o arkadaşın kocişini tebrik ediyorum valla ben tek taş değil bir yemeğe bile fit olurdumya nerde bizimkinde o düşünce adam benim doğum günümü bile unutur yani o derecede
ay buarada benim dün kahvaltı yapmayan oğlum aylinin böreğinden yapmıştım onu yemiş valla babası diyorki haftaya yine yapta pazatesi kahvaltı yapmassa onu veririm ha bide babasına eziyet olmasın diye hiç kaka yapmıyor pazartesileri ya ben gelince yapıyor yada bugünkü gibi salıya bırakıyor
atlamadan hastaneye gidelerden iyi haberler vardır işallah biara uğrayında yazın kıslar merak ettim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…