canim cok gecmis olsun hemen aklina kötü seyler getirmesaol canım ya
ama içim acıo bi de akdeniz anemisi die bi hastalık var ya
ondan şüphe edilmişti ve o hastalık da bunları yaparmış,canım çok sıkkın..okuyorum oku yorum ağlıorum:gitme:
duagalarimiz senin le canim simdiden cok gecmisler olsunDuygu geçmiş olsun cnm içini ferah tut enfeksiyon kapmıştır İnşallah biran önce atlattırsınız çok geçmiş olsun..
Kızlar oğlum yarın ameliyata girio çok heyecanlıyım kalbim durucak gibi ilkinde bu kadar gergin deildim ALLAH'ım bize yardım et........
kizlar sevgililer kutlu olsun.inanana canim gecmis olsun insallah biseyi yoktur yawrunun.
kizlar bizde yarin tekrar terapiye gitcez salida hasteneye tahlile insallah biseyi yoktur yawrumunya.anne olmak ne kadar zormus insanin ici gidiyor bisey olcak diyeya.[/QUOTE
her sey yoluna girecek canim terapide ise yariyacak insallah
oy yerim ben onu masallah benim fistigima
10 dk gezmek 30 tl bir ders 60 tl bizden para almadılar ama
canim sanada kizinada cok gemis olsunKızlar merhabalar..
Ya son 9 sayfaı falan okudum canım sıkıldı...Azcık şenleneyim bakayım demiştim...
Duygu cum Allah şifa versin ,korktuğundan saklasın
Gulsucum,Rabbim hayırlı haberler almak nasip etsin
Biz de geçen hafta bronşilit tarzı bişi olduk..Dr tam da bronşilit değil ama çok hızlı ilerleyen bi virüs anında bronşite çevirebilir dedi ve ventolin tedavisi verdi...
Aynı zamanda antibiyotik başladı..Aman dikkat kızlar,hiçbişi yoktu hafif kuru öksürük vardı..Birdenbire ertesi gün balgamlı öksüre dönüştü ve ateş,halsizlik yaptı..hemen götürdük,antibiyotiğe başlamak istemedi dr,sonra kuş gibi ötme şeklinde boğulur gibi öksürüyor ardından da kusuyordu...Geceleri nerdeyse hiç uyumadım..Kusması iyi balgam çıkarıyor dediler..4 Gün 2 kez buhar tedavisi aldık..Şu an daha iyiyiz çok şükür..Yarın tekrar kontrole götürcez antibiyotiğe devam..
Sonra ben hasta oldum yatak döşek..Tabii immün sistem diye bişi kalmıyor artık..Ben nerdeyse 49 kg oldum..Ağzımın içi aftlar...benki meyve sebze çok özenli bi hatundum bazen zaman bulamıyorum..
Anne olmak gerçekten çok zor..
Rabbim hepimizin evledına sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin
hayirlisiyla su kisi bi atlatsaydik yazin baya rahatliyacagiz
maşalah ezgiye derya çok tatlı binmiş bende çağanı götürmek istiyorum aslında ama babası küçük diyor bende çocukken binerdim hep çok zevkli bişey atlaruıda çok severim zaten burdada vamış bitane ama kaç yaş alıyolar sormak lazım
kıslar direk konulara daldım hepinize merhabalar güzel bir hafta diliyorum ben okuldayım bugün malum dandik pc başındayım o yüzden yazdıklarımın hepsi çıkmayabilir oğlum bugün hiç bişey yememeiş babası yediememiş ay başlamasaydım diye okula düşündüm durdum onun dışında okul güzel öğrencilere ders anlatmak falan özlemişim vala farklı insanlarla farklı şeylerden konuşmayı
ah canim anne olmak böyle bisey iste insanin kendi lüksü denilen biseyi kalmiyor
Canım geçmiş olsun, kötü düşünme inşallah öyle birşey değildir.merhaba:))
sevgililer günümüz kutlu olsun:))biz dün gece tam kutlamaya başlayacaktık nil 39 ateşle ve kakayla uyandı ,Allahım ne oluo anlamıorum gece 2 di daha yarım saat önce uyudu,acile gittim sabah artık 39.6 oldu ateşi bi de kaka kaka..yemek de yemio..serum yedi geldik uyudu ben de arştırıorum ,bi fikri olan söölesin,kan ,kaka herşey temiz,ama nil gece kaka yapıosa mutlaka hasta,ateşli..
aylin bugün mü taşınıo?
Bugün girdi sanırım.İnşallah iyi geçmiştir.Hayırlısı ile düzelsin durumu.Duygu geçmiş olsun cnm içini ferah tut enfeksiyon kapmıştır İnşallah biran önce atlattırsınız çok geçmiş olsun..
Kızlar oğlum yarın ameliyata girio çok heyecanlıyım kalbim durucak gibi ilkinde bu kadar gergin deildim ALLAH'ım bize yardım et........
Hayırlısı olsun gülsücüm.İnşallah sizde bir an önce atlatırsınız.kizlar sevgililer kutlu olsun.inanana canim gecmis olsun insallah biseyi yoktur yawrunun.
kizlar bizde yarin tekrar terapiye gitcez salida hasteneye tahlile insallah biseyi yoktur yawrumunya.anne olmak ne kadar zormus insanin ici gidiyor bisey olcak diyeya.
Geçmiş olsun ikinizede canım.Bir an önce atlatırn inşallah.Kızlar merhabalar..
Ya son 9 sayfaı falan okudum canım sıkıldı...Azcık şenleneyim bakayım demiştim...
Duygu cum Allah şifa versin ,korktuğundan saklasın
Gulsucum,Rabbim hayırlı haberler almak nasip etsin
Biz de geçen hafta bronşilit tarzı bişi olduk..Dr tam da bronşilit değil ama çok hızlı ilerleyen bi virüs anında bronşite çevirebilir dedi ve ventolin tedavisi verdi...
Aynı zamanda antibiyotik başladı..Aman dikkat kızlar,hiçbişi yoktu hafif kuru öksürük vardı..Birdenbire ertesi gün balgamlı öksüre dönüştü ve ateş,halsizlik yaptı..hemen götürdük,antibiyotiğe başlamak istemedi dr,sonra kuş gibi ötme şeklinde boğulur gibi öksürüyor ardından da kusuyordu...Geceleri nerdeyse hiç uyumadım..Kusması iyi balgam çıkarıyor dediler..4 Gün 2 kez buhar tedavisi aldık..Şu an daha iyiyiz çok şükür..Yarın tekrar kontrole götürcez antibiyotiğe devam..
Sonra ben hasta oldum yatak döşek..Tabii immün sistem diye bişi kalmıyor artık..Ben nerdeyse 49 kg oldum..Ağzımın içi aftlar...benki meyve sebze çok özenli bi hatundum bazen zaman bulamıyorum..
Anne olmak gerçekten çok zor..
Rabbim hepimizin evledına sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin
Çok tatlı çıkmış annesi ezgi.Maşallah canıma benim.İnşallah biner sürekli.Bende çok severim atları.büyüdü güzelim artık kızım sahte atlar kesmiyor :)))
ay inşallah devam eder binmeye
Zaten çağan hep yemek konusunda aynı güzelim.Fazla kafana takma, sende olsan aynısını yapacak.Babasıda yedirmek için uğraşmıştır.canım işallah bişeyi yoktur sen içini ferah tut bazı dişlerin çıkmasıda bunları yapabilyoruş işallah diştendir başka sorun çıkmaz
ah canım işallah i,yi geçer ameliyatınız dualarımız seninle
canım sizede geçmiş oılsun işalah hersey daha iyi olucak seden için ferah tut terapi iyi gelr işallah ,
canm sizede geçmş olsun şalah bir anönce düzelir kuzu sanada geçmiş olsun buarada
maşalah ezgiye derya çok tatlı binmiş bende çağanı götürmek istiyorum aslında ama babası küçük diyor bende çocukken binerdim hep çok zevkli bişey atlaruıda çok severim zaten burdada vamış bitane ama kaç yaş alıyolar sormak lazım
kıslar direk konulara daldım hepinize merhabalar güzel bir hafta diliyorum ben okuldayım bugün malum dandik pc başındayım o yüzden yazdıklarımın hepsi çıkmayabilir oğlum bugün hiç bişey yememeiş babası yediememiş ay başlamasaydım diye okula düşündüm durdum onun dışında okul güzel öğrencilere ders anlatmak falan özlemişim vala farklı insanlarla farklı şeylerden konuşmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?