2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar nerdesin kimseler yok yaaaaaaaaaa
ay inanin giremiyorum buraya firsat bulupta esim in elinin dikisleri halen alinmadi
yarin alinacakmis dikisleri doktordu evdi cocuklardi derken iste anlayin halimi
o evde olunca da ne is bitiyor ne güc kostur macayla geciyor günüm
bizim ufakligi yatirmisken gecmise bakayim

nazo gecmis olsun canimya.sen yinede kontrollerini bi yap canim.afacan esinede gecmis olsun dedigin gibi canim hic is bitmiyor.
kizlr bizde hasteneden geldik beyin tomografi cekildi sonuclarini 1ayda anca söylerlermis.kanini alamdilar yawrumun karni toktu ac karnina istediler.ama tabi 2bacagindan önce damar aradilar oglum cok agladi igneleri soktular ama bulamadilar cok cnaim yandi.hala basim dönüyor.cirpindi resmen yawrum gözümün önünde cok kötü oldum.haftaya biraz narkoz wercez öyle alcaz dediler.yoksa heryerini delmek zorunda kaliriz buda resmen iskence olur bebege dayanamaz dedi doktor.iinaysa canim simdilik beklicez insallah sonuclar temiz olur.water sepetci we diger tüm arkdaslar desteginiz icin sagolun.tüm bebeklere bol saglik diliyorum.

ici pazartesileri sabahtan aksama kadarmi okuldasin canim
ay filizzzzzzzzzzz ama kosusturmali bi gün gecirrmisin canim
kendini cok yorma canim bebegine de sana da yazik
aysegül bos ver üzme kendini güzelim ellinle nazi götürüyorsun bide sen olmadan durmuyo diyerek laf söylüyorlar o kadar cok özlüyorlarsa kendileri gelsinler
sende kendini agirdan sat buundan sonra
bizim de sevgilliler günümüz siradan gecer hep evlendigimizin ilk yillarinda bende cok hevesliydim bas basa bi yemek mesela ama bizimkisi biz sevgilimiyiz kari kaca olduk artik dedi bende tabi bidaha hatirlatmadim anlayacgin keseme küstüm
allahtan diger özel günlerimizi unutmaz

güle güle kulan canim:)))
gecmis olsun canim
helal olsun arkadasinin esine tam ibret alinacak erkek :)))

masallah diyelim inci cagana yesinde annesi yapar ona aylinin böreginden
ay inci cok güldüm ya demek pazartesi sen okuldasin diyerek yapmiyordur kakasini babama eziyet olmasin diyordur cocuk :)))

saol gülsücüm evet en yakın zamanda baktırcam
sizde niş. iyi haberler alırsınız bu bi ay kendine stres yapma iyi düşün iyi olsun bol dua et canım
bizimse devgiiler günümüz işte arkadaşlarl gittiğimiz yemek oldu c.tesi akşamı oda benim ısrarımla gidildi

ya bu arada ama ben eskisi kadar takmıyorum özel günleri uygun zamand hoş bişeyler yapmayı seviyoırum gerçi oda anca özelgün bahanesiyle oluyo ya oda ayrı :))))))

insallah sonuclari temiz cikacak canim aklina kötü getirmemeye bak sen

benim arık üstüde drumama sebebimde eşimden dolayı haytta elinde bi hediyeyle gelemez beceremiyorum dio çok güzelçiçekler getirir ama pek sürprizde beceremez bikaç tane yapmıştır şimdiyekadar en güzelelrinden biridi bizde yazlıktan döndüğümüzde kapıdan itibaren yatak odasına kadar güller serpmiş yatağada dizmiş not yazmış hoşgeldiniz eviimin gülleri die :))) bide çek yazmış limit bilmemne süre sınırsız parantez açmış yine bişey alamadım napim .:)))

kizlar sewgililer gününde esim bana bi motnt aldi bende cep telefonu aldim ona.öyle önüme pekt getirip acmadim gidip magzadan bizzate kedim sectim:roflol::roflol:adam öyle süprizleri beceremiyoryaaaa.sırnaşık şeybende direk mont istedim zaten gözüm wardidelikafaduldeniyi olduuu.

iyi geceler yazmaya zor fırsat buluyorum...

öncelikle nile çk geçmiş olsun...nazardanda hastalanmış olabilirmi acaba..

gülsü kalbini temiz tut bak tahlil sonucları temiz çıkacak.....

bu aralar çok yorgun halsizim...erkenden yatıyorum..bugün hariç...önce fırsat bulunca buraya bakardım şimdi hemen yatıyorum...

sevgililer gününde eşim düdüklü tencere almış bana ne kadar romantik değilmi akşamda 5 aile yemeğe gittik sonra pastaneye....eşlerimiz bilardo oynadı bizde markete girdik alışveriş yapttık..aman değişiklik olsunda sevgililer günü bahaneaklinialirimsmile

balim sagol canim onsallah hersey iyi olur.düdüklü tencerede güzelmis esin midesini düsünmüssss.:içelim:

günaydın kızlar benim oğluş iki gündür sabahları horozlardan bile önce kalkıyor 06:20 de :)) her yer karanlık iniyor yataktan pıtır pıtır yürüyüp odaları geziyor

aaa kızlar nerdesiniz öğlen oldu , duygu nerdesin gelirdin sen sabah erkenden

ayşecim geçmiş olsun eşine

gülsücüm inşallah sizinde temiz çıkacak sonuçlarınız

nazo sanada çok geçmiş olsun canım nasıl oldu öyle durup dururken

ayşegüül sıkma canını akadaşım boşver sen ne zaman gidiyorsun ben de bugün gidiyorum anneme kocişi bıraktım evde biraz dinlensin

tünaydın!!!
ekinsu ne haber canım onat ne kadar erken uyanıyo gece kaçta yatıyo?
nile çoook geçmiş olsun a.s.
nazo sanada geçmiş olsun güzelim!
gülsu inşallah tahlil sonuçlarınız temiz çıkar canım :Saruboceq:
lajoconde canım sanada geçmiş olsun hasta ile uğraşmak çok zor hele bu kızın olunca dahada zormafoldumben
blooms geçmiş olsun?
ay aklımda kalanlar bunlar valla!duru tv sehpasına alnı çarpıp düştü resmen alnı çöktü kızımın Allah tan bişey çıkmadı ay valla ömrümden 10 yıl gitti kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım, bir an önce git bir dr.a . acaba çenemi diş mi_?

ooooo ne kocalar varmış:)))))

Evde şu anda gsmden bağlandığım için bağlantım yavaş, o yüzden ben yazıncaya kadar sen çıkmışsın canım:)))
Sen her hafta yap annesi çağana aylinin böreğinden:)))

Emelcim, bizimkide 2-3 gündür sabah erkenden kalkıyor yaaa, hadi 7- 7.30 gibi kalkması neyse de 2 gündür 6- 6.30 arası kalkıyor.Uykum varrrrrr.güya evdeyim ama uıyuyamıyorum.

slm hanımlar
kızlar geçmişolsun dilekleriniz içinsaolun yaaa daha öncede oldu ben hamile kalmadan önce yirmilik diş aldırmıştım hamileyken başladı bu ağrılar ama tabi bi müdahele yapılamadı film bile çekilemedi bende doktorumda hep 20lik sandık geçen ekimde film çektirdim ne 2olik ne çürük ne iltihap bişey yok biraz daha takip edelim eklem ağrısı olabilir dedi bi süredir yoktu ama o gece ölüyorum sandım eşim randevu almış bu akşamgidicem bakalım dha öne şöle bişley duymuştum belki ondandır ağızda operasyon yapılırken ağız çok açk kalıyo ya ondan oalbiliyomuş yani kemikler yerinden oynadığı için

ayyy bugünde sersem gibiyim bebişi gece uyumayanlar sizi anladım bizimki dün gecede burnundan hiç rahat deildi nöbetçibendim mahvoldum artık sabah 6da sızdı ama bende dizkalmadı

herkese selam gerçi ben gelinc eye kadar kimselr kalmamış yine
gülce geçmiş olsun canım nekadra kollasanda çarpacaklar çocuklar düşe kalka büyür diye boşuna dememişler
nazo sanada geçmiş olsun işallah önemli bişeyin yoktur
bizde bugün çağanı diş druna vede su çiçeği aşısı olmaya götürmeyi planlıyorduk ama yer bulamadık haftaya çarşambaya kadar dolularmış çarşambaya randevu aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…