2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar bişi sorcam aklıma şimdi geldi ben hala çağan için kaşık olarak bebek kaşıkları varya onları kullanıyorum tatlı kaşıklarını kullansam olurmu yaa onlar accık daha büyük yada çorba kaşıklarına nezaman geçiçez acaba

Geçmiş olsun tekrardan nazo.2-3 akşam önce egehanında burnu tıkanmıştı, anlıyorum seni.Çocuk nefes alamadıkça uykuya geçemiyor.
İnci, ben hep tatlı kaşığı kullandım, normal yemek kaşıkları büyük gelir ağızlarına ama tatlı kaşığı şimdilik normal bence.

bencede tatlı kaşığına geç arık ben sadece ilk baş kullandım sonra bebekkaşıkları defneye alerji yapınca hep metal kaşık kullandımilk baş korktum diş etlerine çarparsam falan die amaalıştık hatta ağzını kaşıkla açma tekniğim bile var kaşığın ucunu sokup dilini bastırıyosun ağzını açınca kaşığı eğip yemeği veriyosun tabii bu ağzını açmadığı zamanlar

ay sorma yaa çocuğun uykusu var dalamıyo bi o yana bi buyana atıyo kendini
bu akşam 9da randevum var bakalım ne diycek dr.

canım kızını uyutmadan önce burnuna damla sıkıp ağız pompasıyla çek ve buhar makinesine az viks koyup çalıştır benim işime çok yarıyo faydasını görürsün mutlaka.geçmiş olsun

canım bende kaşığa başladığımdan beri hep tatlı kaşığı kullandım gayette rahatız ama meralinde dediği gibi yemek kaşığı için daha erken

anladım cnm valla durununda bişi olmuyo ama o spey sulandırıyodur yani o rahatsız olmasına yetiyo
buhar makinesini hiç bi işe yaramıyo derdim ben hep ama duru tıkanınca viks ile çalıştırınca ne çok işe yarıyomuş dedim normalde bende hiç açmam ama tıkalıysa kullanıyorum tavsiye ederim.

kızlar 15 20 gün pek giremem. yarın istanbuldayız kısmetse. eşya topla iş güç derken yoruldum. sınavlarda yaklaştı offff çalışmam lazım ben tatil yapmaya gidiyorum iyimi

slm kızlar nasılsınız ayyyy dün patlamak üzereyken kardesim geldi eşimle yemege sonrada sinemaya gittik dısarda elele tutustuk :asigim:kendimi evden kaçmıs kızlar gibi hissettim güzel bir geceydi kendime geldim biraz....
nazo defne ana kız noldu size cok cok gecmiş olsun
gülce bir varsın bir yok nerdesin
inci ben ek gıdaya ilk gectigimizde mama kasıgı kullandım cok minik yoruluyodum yediriken baktım diş kasımak için kullanıyo tatlı kasıgına gectim yemek kasıgı için 1-2 yılımız daha var gibi...
serpil önce iyi yolculuklar sonra da hosgeldin sizin hafizeyi de cok tuttumkaydirigubbakcemile3
meral nbr
aklımda kalanlar bunlar cocuklarıma 23 nisan için gösteri hazırlıcam 10 kız 6 erkegim var mevcutum eşit degil buldugum tüm oyunlar eşli napcam yaaaa :sm_confused:stres oldum

ay dur yazayım da kacamın hakkını vereyim. bugün bana gitmiş telkari set almış. s.günü hediyesimi diyorum hayıır diyor. o ogün almaz ama arasıra yapar böyle şeyler. ay çok güzel çok hoşuma gitti. bide saat siparişi vermiş. ama geldiğinde biz burda olamıycaz malesef.

tünaydın hanımlarrrr
bugün açılışı ben yapıyorum heralde
ay sorma monte nolduk bilmem göze geldik herhal :))))))))

dün akşam dr. gittim kızlar muayne falan derken dişlerimi sıkıyomuşum ama farkında deilim split die bişey yapılcak ölçü alındı ağızlık yani ilk etapta sadece gece takıcam henüz çok ilerlememiş ama tedavi olmazsam ağzımı açamıycak duruma gelirmiş ki benden önce bi kız vardı öyleydi (bu arada sosyete hastanesi ya sunucu ikbal gürpınar vardı) dr. yeni deil geçmişten gelen bişey dedi herhangi bi hareketten sonramı falan derken sonradan aklıma geldi ben 15-20 yaş arası hatur hutur elma armut havuç falan yerdim ama deli gibi hatta ön dişlerimi havuç sebebine üst üste bindirdim eklemleri de o zaman zarar vermişim ne o bide meyve faydalı derler :)))
neyse çok uzattım işin özü tedavi gerekiyo split yapılacak ve kontrollere gidicem arada split ayarı değişicek falan bide sert yemiycem ağzımı çok açmıycam
fakat şöle bi durum var bizim sigorta orda karşılamıyo çene eklemi tedavisi yapan dr. türkiyede çok az kadın bunlardan biri öğretim üyesiymiş hatta hastanenin dr. deil dışardan geliyo onuda yalvar yakadr anlamışlar muaynesi 250 split 2.000lira hadi split bi kere yapılcak bi kere ver ama muayne sık sık kontroller olcak bakalım bülent sigortayla görüşüyo eğer anşamalı başka yer bulurlarsa oray yönlendircekler bakalım

sorma canım yaaa bakalım yapcaz bişeyler artık hadi yaptırmıyım diorum ama o ağrıyı çekemem bi daha bide nereye kadar ilerde daha kötü olursa

merhabalar:))
kısa kısa okudum ama tek tek cevap veremiorum
iisiniz umarım ,bebişlerimiz daha da ii işallah:)
nil de ii dünden beri..ben ne çok ii kullandım ayy durdurun geyiğe sarıorum..
kimse yok kaçıorumopuyorumnanaktan

merhabalar herkese
duygucum nilin iyi olmasına sevindim canım sende iyisindirt işallah
nazo geçmiş olsun bence tedavini aksatma pahalı ama ilerde daha kötü olmasındansa şimdilik bişraz sıkışırsınızn işallah sigorta karşılarda sorun yaşamasınız
serpil iyi tatiller snada güle güle kullan hediyelerinide

bakalım inci sigorta araştırıyomuş bu tedaviyi yapan başka doktor bulularsa anlaşmalı oraya gidicez yada anlaşıcaz buranın ödemesini biz yaoıcaz sonra onlardan tahsil edicez

ii akşamlar:)
gerçekten kimse gelmemiş,artık birbirimizle hasret de gideremioruss bu sıpalar yüzünden!!
incicim tek tek yaz bunları çağandan tahsil et büyüyünce:roflol:
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…