Geçmiş olsun tekrardan nazo.2-3 akşam önce egehanında burnu tıkanmıştı, anlıyorum seni.Çocuk nefes alamadıkça uykuya geçemiyor.
İnci, ben hep tatlı kaşığı kullandım, normal yemek kaşıkları büyük gelir ağızlarına ama tatlı kaşığı şimdilik normal bence.
slm hanımlar
kızlar geçmişolsun dilekleriniz içinsaolun yaaa daha öncede oldu ben hamile kalmadan önce yirmilik diş aldırmıştım hamileyken başladı bu ağrılar ama tabi bi müdahele yapılamadı film bile çekilemedi bende doktorumda hep 20lik sandık geçen ekimde film çektirdim ne 2olik ne çürük ne iltihap bişey yok biraz daha takip edelim eklem ağrısı olabilir dedi bi süredir yoktu ama o gece ölüyorum sandım eşim randevu almış bu akşamgidicem bakalım dha öne şöle bişley duymuştum belki ondandır ağızda operasyon yapılırken ağız çok açk kalıyo ya ondan oalbiliyomuş yani kemikler yerinden oynadığı için
ayyy bugünde sersem gibiyim bebişi gece uyumayanlar sizi anladım bizimki dün gecede burnundan hiç rahat deildi nöbetçibendim mahvoldum artık sabah 6da sızdı ama bende dizkalmadı
kıslar bişi sorcam aklıma şimdi geldi ben hala çağan için kaşık olarak bebek kaşıkları varya onları kullanıyorum tatlı kaşıklarını kullansam olurmu yaa onlar accık daha büyük yada çorba kaşıklarına nezaman geçiçez acaba
canım kızını uyutmadan önce burnuna damla sıkıp ağız pompasıyla çek ve buhar makinesine az viks koyup çalıştır benim işime çok yarıyo faydasını görürsün mutlaka.geçmiş olsun
saol canım yapmazmıyım ama pompaylaçekilcek bişeyde yok yani çekiyorum gelmiyo aktımı su gibi zaten spreyini sıkıyorum buhar makinemiz yok normalde tıkanmıyo zaten şimdi nezle gibi ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?