2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
huuuuuuuu milllet nerdesiniz ouldayım ben pc yi getirdim nette vardelikafaduldengünaydınlar herkese bugun cuma son iş günübayanssulusmileyarın seker yüklemem var son 20 saat ne yesem karkaydirigubbakcemile3aksam tatlı bir gezmeye cıkıcaz son demler:gitme:neyse ben kactım

selam kızlar

nazocum çok geçmiş olsun

inci benim bozulmadık bir eşyam kaldımı ki acaba :))

duygu nilinde seninde iyi olmanıza sevindim

bende annemdeyim bursaya geldim , dün gittim kendi kuaförüme kestirdim saçlarımı boyattım ohh be deim sonra aynaya bir baktım kaçasım geldi adam kızıl diye kıpkırmızı yapmış saçımı off off

selamlar gerçi kimsler kalmamış ama bugün çok yorucuydu ya çağan hiç bişey yemedi üstüne herseye ağlıyordu sabah beri tansiyonum çıktı valla hiç bişey anlamadım şimdi uyudu nekadar dinlenirsem kardır
filizcim işallah bu sefer bişey çıkmaz canım ama sen yinede dikat et
emel güle güle kullan canım saçını annende accıok dinlen valla
duygucum sende pek uğramıyon buraya artıkın nil nasıl oyun grubu iyi oluyormu bende buldum bir tane hafta sonu görüşücem bakalım haftada bir kaç gün götüreyim diyorum
nazocum bünye alıştı uykusuzluğa uyuyuncada serrsem oluyoz valla
aylin işten giremiyor artık meralin annesi yok oda giremiyor serpil tatile çıktı ee diğerlkeri nerde ya bu topişk iyicene ısssızlaştı

slm kızlar anneme gidiyorum yarın ben de emel gibi tatil yapıcam:)bi allahısmarladık diyim dedim 1-2hafta sonra görüşürüz kendinize bebişlere iyi bakın..

slm kizlar oglum kabiz oldu fitil werdim ama hala yok.cok agliyor neyapabilirim bask.ecmisi okuyamiyorum dewrimm durmuyorumarim tüm bebisler we annelerimiz iyidir.

ooo açılışı ben yaptım anasına kaçan kaçana valla iyi edersiniz kızlar bana çok iyi geldi
emelcim olmadı git bi daha boyt tatlım ben yeni kestirdiğim modelimi çok sevdim artık hep böyleyim herkes koyulaşırdınmı dio halbuki kendi saçım ama öne kahkül gelince rengi çıktı ortya modeli o kadar sevdimki hep boyatsmmı diordum şimdi hiç düşünmüyorum

gülsü armut falan versen rahatlatmazmı acaba bizimkini armut acaip çıkarıyo geçen yedi sırtına kadar yaptı

slm kızlar nasılsınız
umarım herkes iidir
bizlerde iiz ,vakit kalmıo bu aralar yine size bakmaya ama aklım sizde
özledim hepinizi

nazocum bakalım bende biraz kullanayım diyorum nasıl olsa dipler bir aya çıkacak sonra kendi rengine boyatıcam bir daha da renk değiştirmicem

kızlar artık annemde dinlenmekte hayal oldu durmuyor annemde her dk beni istiyor

esra sana özel msj atmıştım hoşgeldin bu arada bizde seni özledik

özlemezmiyiz esracık
amin ebrar benim çok sıkıntım yok ama arada özelliklediş dönem yapıyo ve deli oluyorum bunu hergün yapan var Allah yardım etsin diorum

daha yeni gittiniz bütün gün senle olduğu için arar seni ama bi iki güne alışır annene helede annen onla oynarsa varyaa seni hiiiç umursamaz :)))

aldım emelcim mesajını saolasın,yazdım hediye topiğine ,maşallah çok yakışıklı olmuş kuzum,
annendesin sanırım dinlenmeyemi gittin?
nasılsın nazocum

merhaba herkese

benimde yazmaya fırsatım olmuyor..kimseciklerde yok zaten..neyse azıcık kendi kendime konuşup gideyim..

eymenle baş edemiyoum artık..kapıya yatıyor başlıyor ağlamaya ben umursamayınca başını yere vuruyor...dışarıya çıkacak...,iki saat oynuyor dışarıda ama kapıdan içeri girince kıyamet kopuyor...bu arada dün bütün gün eymen birşey yemedi bende hiç ısrar etmedim memede vermedim aç aç yattı ama bugün hiç inatlaşmadı kendiliğinden yedi vallahi..pilavı yemezdi bugün onuda yedi...bundan sonra böyle yerse yesin yemezse hiç ısrar etmeyeceğim...

sizin bebekler hayırdan anlıyormu yapma dediğiniz birşeyi yapıyormu inatlaşıyormu mesela...bizimki hiç anlamıyor hayır deyince başını sallıyor ben kızınca hemen boynuma sarılıyor ama yapacağını yine yapıyor...ellerine vurdum korkarmı diye yine aynı..sadece yaparken bana bakıyor fırsatını bulunca hemen iş başında..çaydan yandı yine bardağı tutmaya çalışıyor...biraz korkması gerekmiyormu akıllandı sayılırlar artık...

selam herkese kızlar Emir ameliyat oldu ALLAH'a şükür artık ameliyatlarımız bittiopuyorumnanaktan pazartesi sabahı saat 10'da ameliyata aldılar bu sefer babası ameliyathaneye babası teslim etti çünkü benim ayakta durucak halim yoktu ameliyat tam 2 saat sürdü dr. bitti ayılmasını bekliyoruz deyince sevinçten herkesi sarılıp öptümkaydirigubbakcemile5 canım oğlum benim ayıldıktan sonra nasıl ağlıyordu 1. ameliyatında ağlamıyor sadece inliyordu bundaysa ciyak ciyak ağladı inanın ağlamasına çok sevindim onu bağrıma bastım odaya kucağımda götürdüm o gün ve ertesi günü çok huysuzdu ne yemek ne uyku kabus gibi daha yeni yeni kendine geliyor 1 hafta daha böyle devam eder dedi dr. bakalım neyseki annem ve yardımcı var yoksa mahvolurdum benden başka hiç kimseye gitmior.. hayırlısıyla bu haftayıda atlatalım her şey çok güzel olucak :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…