2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım nil o kadar memnun ki ordan daha yolda çığlıklar atıo,aldıktan soona da (doymadıysa)geri dönüodelikafadulden
valla ben tavsiye ederim çünkü çok eğlenio ama burda istanbuldaki gibi pahalı diil,öle olsaydı ben gönderemezdim.
slm kızlar anneme gidiyorum yarın ben de emel gibi tatil yapıcam:)bi allahısmarladık diyim dedim 1-2hafta sonra görüşürüz kendinize bebişlere iyi bakın..
ii dinlen canımopuyorumnanaktan
slm kizlar oglum kabiz oldu fitil werdim ama hala yok.cok agliyor neyapabilirim bask.ecmisi okuyamiyorum dewrimm durmuyorumarim tüm bebisler we annelerimiz iyidir.
ah kuzucuk,valla direkt zeytinyağı içir canım,poposuna da azcık zeytinyağlı kulak pamuğu değdir.fitille çıkmadıysa çok kurumuş demek ki ,geçmiş olsun..
Allah ım tüm yemeyen bebekler yesin ne olur..çok yoruldum her öğün savaşmaktan........
amin:Saruboceq:

valla aç bırakmak en ii çözüm ama nil bazen öle alışıo ki açlığa yemio hiçbilmiyorumkismileısrar daha da inada bindirio..klava:
hayıra gelince valla nil anlıo ama artık hiiçç uygulamıo,hayır dersem daha da keyifle yapıo o yüzden hayırı çok az kullanmaya çalışıorum,ya ilgilenmiorum ya da başka şeye geçmeye çalışıorum hiç olmadı hayırın yerine cümle kuruorum..tabi o nadiren buna cevap verio ama şimdiki inatlaşmalar 2 yaş sendromunda bizi çook zorlarmışsempatiksalakcinni

kızlar nil 10 kere falan kaka yaptı bugün de:çok üzgünümoposu acıo artık 1 saat ağladı,pazar ankaraya gidioruz,talasemi testi için:a015:içimiz çok sıkılıo,tedirginiz bayaaeyvahedigeldismile

aylin tatlım bugün cumaymış yadelikafaduldenkolay gelsin işallahopuyorumnanaktan
demet mesajını şimdi gördüm bu saat die cevap veremiorum,yarın arayacağımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ii geceler,kızıma dua edin:Saruboceqpuyorumnanaktan

hadi geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile5yakışıklı oğlum işallah bi daha ameliyathane yolu görmez:Saruboceq:dr.olmazsa tabizemuszemusopuyorumnanaktan
tabi olacak biraz huysuzluğu annesi kolay mı,bizler için bile ne zor,o minicik canıyla..opuyorumnanaktan

İyi günler, iyi hafta sonlaruı herkese.
Filizcim emirin iyi olmasına sevindim.Canım benim küöçücük yaşında bir sürü ameliyat oldu.neyse hepsi iyiliği için.Bundan sonra olmasın başka bir şey.

Ah duygu keşke bizim burada da olsa , bir kaç saat bıraksak çok iyi olacak.
Dün egeyle, tuncu aldık.Parka götürdük.Çocuıklarım nasıl çıldırdılar, yoruldular.Havalar düzelsede rahat rahat çıkartabilsek çok iyi olacak.

Emel ayşegül iyi dinlenin kızlar.Evde yardım edecek biri olmayınca gerçekten zor oluyor peşlerinden koşmak.
Uyurken şöyle bir bakltım kızlar size,aklım hep sizde, ama doğru dürüst girilmiyor evde olunca.Ege uyuduğunda başka şeylerle uğraşıyorum.Artık salı gününden sonra daha rahat girerim.Ama herkes aynı sorunlarla boğuştuğundan kimsecikler uğrayamıyor buraya:)))))

ya meralcim ..anlayın halimizi şimdi,,hele benim gibi olanlar kimse yok..çıldırdım,geri geldim valla..dün biz de parka gittik ama ne ..yağmur yağmur,kaydırakların ucu ıslak ..nil kafayı yedi onlarla oynamak için,ezgi gibi yerlere attı kendini tepin tepin!!bi dolu çamaşır çıktı bana
valla bu kreş benzeri yer benim için dünyanın en güsel yeri:))keşke olsa da göndersen şimdi .hem annen için de ii olurdu..bakalım belki yeni evin oralarda olur:)=)

merhabalar herkese
sbahatan dışarı çıkıp geldik biz kocişle kahvaltı yaptık çağanda oyun parkında ve toyikide oynadı biraz iyi oldu valla ama eve gelicemizi anlayınca kıyamet kopuyor tabi
duygucum bende bugün aradım ama kre kapalıtdı galiba pazartesi görüşücem eğer fiyatıda uygunsa haftada bir kaç gün götürücem babadan da onay aldık bakalım hayırlısı tabi buarada not çıkarıyorum fazla kalamam öptm bye

Gerçekten haklısın canım:))))

İnşallah bulunur öyle bir yer ama marmaris genelde yok sanırım öyle bir yer.Bol bol kreş var ama saatlik filan kabul etmezler sanırım.Neyse yaz geliyor, anneannesiyle hergün denize gitsinler:)))))Yazın benimde işim olmaz nasıl olsa, tatil yaparız.

bende iyiyim annemdeyim dinleniyormuyum yoruluyormuyum belli değil valla :)) gezip duruyoruz daha çok yoruldum:)) Onat paşa tembel çıktı yolda yürümüyor iki adımdan sonra ıhh ıhh deyip kucak istiyor kucakta taşıyoruz tosun paşayı valla yoruldum iki günde

selamlar çağanı daha yeni uyuttuk ay etrafı toplayıp yatıcam ama önce buraya bakayım dedim ama kimsler uğrammaış yine emelcim valla insan gezerken yoruluyor bizde akşam yine çıktık dışarı markete gittik çağan efendi her gördüğünü istiyorya nasıl önüne geçicez bunun buarada kıslar oğlumun ilk dişi patlamış bu akşam babası gördü çarşamba günüde diş hekimine randevu almıştık dişler çıkmayınca ama yinede gidicez en azından bir komntrol etsin neden bukadar geç çıkıyor diye birde size sormak istediğim bu diş patlamışya nekadar sürede büyür acaba ilk diş olunca pek heyecanladım normal karşılayın bu sorumu artık yarın girenler cevaplar bende yatayım herkese iyi geceler

iyi pazarlar herkesee,
Nasılsınzı kızlar_?
İncicim bir haftaya kadar büyümüş olur, bu arada diğer dişide patlayabilir.İlk iki diş bir iki gün arayla patlar canım.
Emelcim gezmek daha fazla yoruyor insanı zaten:)))Ama kafa dağıtmış olursun yorulsan bile.

Merhaba kizlar nasilsiniz?
ben bugun sinir krizi geciriyordum az kalsin. Ay mizmiz icimi tuketti aksama kadar
bu saat oldu hala daha devam ediyoruz. 3-4 dis birden geliyor felegimizi sasirdik.
bide bugun bir aptallik ypip temizlige koyuldum ev berbatti ama burnumdan geldi.
ne dogru durust evi temizleyebildim. ne defne hanimi memnun edebildim.
sinirimden kudurdum sadece. Oglen yemek yiyecek zor attim ocaga yemegi ya.
esiminde isleri yogunlasti pazarda calisiyor cok bunaldim coook.
aslinda defneyide sucmayamiyorum hem dis cikariyor hemde oda evde tum gun bunalmis olabilir
bize yakin bir kres varmis yarin oraya bakicam en azindan gunde 2-3 saat orda oynasa
belki daha iyi olur bende basinda durucam tabi.
hala daha yurumedi ve hala saci yok :sinifsinif:

merhaba:))
ay ben demin yazdım sanıorum meğer göndermemişimbilmiyorumkismile
yeşimcim valla ilk başta dur yanında ama sonra çık sen de hava al azcık,yoksa ne anlamı kalıo götürmenin..dişleri fazla zorluodur annesi,ee azcık dışarı çıksaydınız keşke..
çağannnn ilk dişin hayırlı olsunnnnnnnnnnnn:lepi:hihoyyytannesi öle hemn büyümüolar azcık daha bekleyeceksinopuyorumnanaktan
meralcim yaz geldi mi gerçekten??burda da hava iidi ama bugün kapalı ve yağmurlu,2 gün önce anlara 17 dereceymiş bugün soğuk,gidioruss ya..
evvet biz bikaç saat soona ankaraya gidioruss,bisi össleyin anacımopuyorumnanaktan
emel nil de hep kucak hep kucak istio,ee nie öğrendiler ki bunlar yürümeyi acaba??
aaa inci,ben nil'i ilk bıraktığım gün (uzun bırakışım)babası bi mahsundu,bi sıkkın..soona bana dedi ki,ben merak ediorum,sanki kızı aldık attık,biz keyif yapıoruss!!neys gitti baktı,nil o kadar eğleniomuş ki,onun da keyfi yerine geldi..yani demek istediğim baba mırın kırın ederse canını sıkmadelikafadulden
hadin çook ii bakın kendinize..kuzularım öpüorum hepiciğiniziopuyorumnanaktan

merhabalar herkese
meralcim evet diğeride patlamak üzere bugün yarın oda patlar hatta altlarda çıkacak gibi olmuşlar
duygucum saol bitanem nihayet çağanda dişlendi ilk diş olunca hemencik büyüsün istyor insan :)) buarada iyi yolculuklar size işallah test sonuçları temiz olur canım nezaman döneceksiniz birkaç gün kalacakmısınız buarada kreş olayına babası ses çıkarmıyor yeterki oynasın güzel vakit geçirsin boşa para vermeyelim diyor

yeşim hoşgeldin kıs nerelerdesin bakim uzun zamandır yoktun izmite ne zaman geliyon bakem kardeşin doğum ne zaman yapacak

slm kızlarr
ya birsürü şey yazdım hepsi silinmiş
inci gözünüz aydın canım 32 sinide görün sağlıkla inşallah
duygu ii yolculuklar canım ii eğlenin
yeşim gerçekten hoşgeldin kız nerelerdesin arada slm ver
kızlar özlem (hera) nerdeeslm vermeyenlere kızardı kendi uğramaz olduu batu iidir inşalah
bizde iiyiz hava güzel ama benim çıkmaya halim yok hamilelik yoruyo artık son 1,5 ay doğsada rahatlasak ya

slm kızlarr
ya birsürü şey yazdım hepsi silinmiş
inci gözünüz aydın canım 32 sinide görün sağlıkla inşallah
duygu ii yolculuklar canım ii eğlenin
yeşim gerçekten hoşgeldin kız nerelerdesin arada slm ver
kızlar özlem (hera) nerdeeslm vermeyenlere kızardı kendi uğramaz olduu batu iidir inşalah
bizde iiyiz hava güzel ama benim çıkmaya halim yok hamilelik yoruyo artık son 1,5 ay doğsada rahatlasak ya

uzuuuunnca bir aradan sonra herkese selam
pc bozuktu giremedim hoş zaten olsa da giremiyorum ya fırsat bulup, aaahh ah nerde o eski sohbetli günler. Çok özledim o günleri valla. Kendime ayıracak beş dakikam olmadığını düşündükçe çok sinirleniyorum.

Geçmişi okumam mümkün değil ama inşallah herkes iyidir. Çok yoruluyorum çok, işten geliyorum, 22:30'a kadar hiç oturmadan koşturup duruyorum, sonunda kızı uyuturken bende uyuya kalıyorum. benim zilli iki saniye durmuyo yerinde, hepsi öyledir eminim.

Tembel hala yürümüyo, aslında yürüyebiliyo ama cesareti yok elimi bırakmaya, ancak bir koltuktan öteki koltuğa cesaret edebiliyo ama çok güzel anne diyoopuyorumnanaktan, hele anneeennnn diyerek bir boynuma sarılışı var bütün sinirimi alıyo boshayallersmile, onun haricinde tek tük baba diyo, dede, hav hav, Allah, cıs öcü falan diyo, henüz dört üstte, dört altta sekiz dişimiz var, yemesi fena değil çok şükür, uykuları da düzenli sayılır, ama hala geceleri çok emmek istiyo, artık süt yetmediği için saat 03.00 civarında inek sütü veriyorum. yoksa mememi bırakmıyo, mızıldanıyo.

kızdığımı anlatmak için uğraşıp duruyorum bu aralar, anlıyo ama yapacağını yapıyo, o da bana kızıyo parmağıyla. İşte bizim numaralarımız bukadar.

Seda Allah sana ve Monteye bol bol sabır ve yardım ihsan etsin bacım. birde karnınızda taşıyonuz maşallah size valla .
Öptüm hepinizi görüşürüz inşallah.

slm kizlar oglum kabiz oldu fitil werdim ama hala yok.cok agliyor neyapabilirim bask.ecmisi okuyamiyorum dewrimm durmuyorumarim tüm bebisler we annelerimiz iyidir.

Aminnnnn canım Aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…