canım nil o kadar memnun ki ordan daha yolda çığlıklar atıo,aldıktan soona da (doymadıysa)geri dönüodelikafaduldenselamlar gerçi kimsler kalmamış ama bugün çok yorucuydu ya çağan hiç bişey yemedi üstüne herseye ağlıyordu sabah beri tansiyonum çıktı valla hiç bişey anlamadım şimdi uyudu nekadar dinlenirsem kardır
filizcim işallah bu sefer bişey çıkmaz canım ama sen yinede dikat et
emel güle güle kullan canım saçını annende accıok dinlen valla
duygucum sende pek uğramıyon buraya artıkın nil nasıl oyun grubu iyi oluyormu bende buldum bir tane hafta sonu görüşücem bakalım haftada bir kaç gün götüreyim diyorum
nazocum bünye alıştı uykusuzluğa uyuyuncada serrsem oluyoz valla
aylin işten giremiyor artık meralin annesi yok oda giremiyor serpil tatile çıktı ee diğerlkeri nerde ya bu topişk iyicene ısssızlaştı
ii dinlen canımopuyorumnanaktanslm kızlar anneme gidiyorum yarın ben de emel gibi tatil yapıcam:)bi allahısmarladık diyim dedim 1-2hafta sonra görüşürüz kendinize bebişlere iyi bakın..
ah kuzucuk,valla direkt zeytinyağı içir canım,poposuna da azcık zeytinyağlı kulak pamuğu değdir.fitille çıkmadıysa çok kurumuş demek ki ,geçmiş olsun..slm kizlar oglum kabiz oldu fitil werdim ama hala yok.cok agliyor neyapabilirim bask.ecmisi okuyamiyorum dewrimm durmuyorumarim tüm bebisler we annelerimiz iyidir.
amin:Saruboceq:Allah ım tüm yemeyen bebekler yesin ne olur..çok yoruldum her öğün savaşmaktan........
merhaba herkese
benimde yazmaya fırsatım olmuyor..kimseciklerde yok zaten..neyse azıcık kendi kendime konuşup gideyim..
eymenle baş edemiyoum artık..kapıya yatıyor başlıyor ağlamaya ben umursamayınca başını yere vuruyor...dışarıya çıkacak...,iki saat oynuyor dışarıda ama kapıdan içeri girince kıyamet kopuyor...bu arada dün bütün gün eymen birşey yemedi bende hiç ısrar etmedim memede vermedim aç aç yattı ama bugün hiç inatlaşmadı kendiliğinden yedi vallahi..pilavı yemezdi bugün onuda yedi...bundan sonra böyle yerse yesin yemezse hiç ısrar etmeyeceğim...
sizin bebekler hayırdan anlıyormu yapma dediğiniz birşeyi yapıyormu inatlaşıyormu mesela...bizimki hiç anlamıyor hayır deyince başını sallıyor ben kızınca hemen boynuma sarılıyor ama yapacağını yine yapıyor...ellerine vurdum korkarmı diye yine aynı..sadece yaparken bana bakıyor fırsatını bulunca hemen iş başında..çaydan yandı yine bardağı tutmaya çalışıyor...biraz korkması gerekmiyormu akıllandı sayılırlar artık...
selam herkese kızlar Emir ameliyat oldu ALLAH'a şükür artık ameliyatlarımız bittiopuyorumnanaktan pazartesi sabahı saat 10'da ameliyata aldılar bu sefer babası ameliyathaneye babası teslim etti çünkü benim ayakta durucak halim yoktu ameliyat tam 2 saat sürdü dr. bitti ayılmasını bekliyoruz deyince sevinçten herkesi sarılıp öptümkaydirigubbakcemile5 canım oğlum benim ayıldıktan sonra nasıl ağlıyordu 1. ameliyatında ağlamıyor sadece inliyordu bundaysa ciyak ciyak ağladı inanın ağlamasına çok sevindim onu bağrıma bastım odaya kucağımda götürdüm o gün ve ertesi günü çok huysuzdu ne yemek ne uyku kabus gibi daha yeni yeni kendine geliyor 1 hafta daha böyle devam eder dedi dr. bakalım neyseki annem ve yardımcı var yoksa mahvolurdum benden başka hiç kimseye gitmior.. hayırlısıyla bu haftayıda atlatalım her şey çok güzel olucak :lepi:
ya meralcim ..anlayın halimizi şimdi,,hele benim gibi olanlar kimse yok..çıldırdım,geri geldim valla..dün biz de parka gittik ama ne ..yağmur yağmur,kaydırakların ucu ıslak ..nil kafayı yedi onlarla oynamak için,ezgi gibi yerlere attı kendini tepin tepin!!bi dolu çamaşır çıktı bana
valla bu kreş benzeri yer benim için dünyanın en güsel yeri:))keşke olsa da göndersen şimdi .hem annen için de ii olurdu..bakalım belki yeni evin oralarda olur:)=)
slm kizlar oglum kabiz oldu fitil werdim ama hala yok.cok agliyor neyapabilirim bask.ecmisi okuyamiyorum dewrimm durmuyorumarim tüm bebisler we annelerimiz iyidir.
uzuuuunnca bir aradan sonra herkese selam
pc bozuktu giremedim hoş zaten olsa da giremiyorum ya fırsat bulup, aaahh ah nerde o eski sohbetli günler. Çok özledim o günleri valla. Kendime ayıracak beş dakikam olmadığını düşündükçe çok sinirleniyorum.
Geçmişi okumam mümkün değil ama inşallah herkes iyidir. Çok yoruluyorum çok, işten geliyorum, 22:30'a kadar hiç oturmadan koşturup duruyorum, sonunda kızı uyuturken bende uyuya kalıyorum. benim zilli iki saniye durmuyo yerinde, hepsi öyledir eminim.
Tembel hala yürümüyo, aslında yürüyebiliyo ama cesareti yok elimi bırakmaya, ancak bir koltuktan öteki koltuğa cesaret edebiliyo ama çok güzel anne diyoopuyorumnanaktan, hele anneeennnn diyerek bir boynuma sarılışı var bütün sinirimi alıyo boshayallersmile, onun haricinde tek tük baba diyo, dede, hav hav, Allah, cıs öcü falan diyo, henüz dört üstte, dört altta sekiz dişimiz var, yemesi fena değil çok şükür, uykuları da düzenli sayılır, ama hala geceleri çok emmek istiyo, artık süt yetmediği için saat 03.00 civarında inek sütü veriyorum. yoksa mememi bırakmıyo, mızıldanıyo.
kızdığımı anlatmak için uğraşıp duruyorum bu aralar, anlıyo ama yapacağını yapıyo, o da bana kızıyo parmağıyla. İşte bizim numaralarımız bukadar.
Seda Allah sana ve Monteye bol bol sabır ve yardım ihsan etsin bacım. birde karnınızda taşıyonuz maşallah size valla .
Öptüm hepinizi görüşürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?