Hala buralardayim incicim, kismetse nisan basi gelicem. Kardesimde mayista yapacakyeşim hoşgeldin kıs nerelerdesin bakim uzun zamandır yoktun izmite ne zaman geliyon bakem kardeşin doğum ne zaman yapacak
ozledim valla sizi kizlar ya o kadar kastim kastim sinava girecem diye oda yaln oldu.slm kızlarr
ya birsürü şey yazdım hepsi silinmiş
inci gözünüz aydın canım 32 sinide görün sağlıkla inşallah
duygu ii yolculuklar canım ii eğlenin
yeşim gerçekten hoşgeldin kız nerelerdesin arada slm ver
kızlar özlem (hera) nerdeeslm vermeyenlere kızardı kendi uğramaz olduu batu iidir inşalah
bizde iiyiz hava güzel ama benim çıkmaya halim yok hamilelik yoruyo artık son 1,5 ay doğsada rahatlasak ya
haftanın ilk günaydını benden olsun bakalım günaydın arkadaşlar okula gitmek için hazırlanıyorum umarım hepimiz için güzel bir hafta olur bu saate kısa yazdım gün içinde devam ederim görüşürüz
Hala buralardayim incicim, kismetse nisan basi gelicem. Kardesimde mayista yapacak
oda heyecanla bebisini bekliyor ama isim bulamadilar bir turlu
bir batuhan diyor bir kagan diyor benim favorim kagan tabi :)
bakalim artik izmite gelince goruselim inci.
ozledim valla sizi kizlar ya o kadar kastim kastim sinava girecem diye oda yaln oldu.
bosuna ayri kaldik yani. esim bir is sozlesmesi daha yapti kagit uzerinde degil ama
%90 olucak Turkiyeye donup 1 ay kalicak ve o geri gidecek bende ehliyet icin kalacagim
hic ihtiyac olmadi diye gidip almadim ama burda lazim oluyor
markete gitmek icin babamizi beklemek zorunda kaliyoruz. soyle agiz tadiyla bir alisveriste yaptirmiyor, hemen skliyor, yoruluyor. buna dedim care bulmak lazim.
bende burda nasipse kurslara baslayacagim, ingilizce ve korece.
burda okumaya devam etmek istiyorum napayim esim 3-4 yil burda kalmayi kafasina koymus. haksizda degil aslinda Turkiyenin durumu belli boyle uzaklarda calismadan
birseylere sahip olmak cok zor
dokturdum yine :)
senin hamileligin nasil gidiyor bebek nasil isim dusundunuzmu ogluna ?
ne okulu kiz?
duygucum bu arada ben su kres konusunda tedirginim burnumun dibinde varmis bir tane
defnenin uyanmasini bekliyorum gidip bakacam ne yapiyorlar diye
sabah 9 dan aksam 6 ya kadarmis ama ben sadece gunde 2-3 saat birakirim diyorum
baslangicta en azindan. calisan anneler icin sanirim orasi.
dis biz mahvetti ozellikle dun bugun omrumu yedi defne hanim
damagi cok feci kaparmis bir patlasaydi biran once bekliyoruz.
topik olmuşş ıssız topik kimsler gelmemş gene
sevdacım Allah dağına göre kar verirmiş canım sanada bir kolaylık verir işallah az kalmış zaten doğumada sağlıcakla al işallah kucağına zaten senin azmini tebrik ediyorum hem duru hem hamiş hemde valla bu halinle yeni ev yeleştir bravo yani ay senin yanında biz pek temebl kalıyoz ben br gün okula geliyoımda pert oluyom valla şimdedm yoruldum dahada akşam dersleri var buarada kıslar ben oyun grubu için aramıştım bir kreşi cumartesi iki sat için 100 tl istiyolar aylık ben cumartesi neden götüreyimki zaten hafta sonu babamız evde dışarı çıkıyoz hafta içi için yüzyüze görüşmeye gidicem 2 saat için 100 tl sizce pahalımı ayda 8 saat falan ediyor tabi birde nasıl oyantacaklarıda önemli
canim ya bide tasindinmi? Allah gercekten sabrini veriyor , guc veriyor ins su iki aydabenim hamilelik 7 aya kadar çok sorunsuz ve rahattı ama zorlamaya başladı yani duruyla olunca biraz yorucu oluyo hem onla ilgilen hem hamilelik.belirtilerle ilgili bi sorunumuz yok çok şükürde sırttaki baskı ve ağırlık artı rahat şekillerde uyuyamamak falan yorucu yani.isim olarakta ikinci ismimiz kaan ama birinciyi henüz bulamadık kararsızız yani.
valla kızlar gerçekten Allah her zorluğun sabrını veriyo ben bunu anladım.yazın başlarında ay uykusuzluk ay yorucu diyodum ama şimdi kendime bakıyorumda hem hamileliğimin son son ikinci ayını yaşıyorum hem ev taşıdım kii bu çok yorucu ve stresli bi dönemdihemde duruyla ilgilenmek e diğer fertleri hiç saymıyorum bile.şimdi düşündükçe diyorumki ben yazın başlarında yorulmuyomuşumda abartıyomuşum diyorum.
sende ver defneyi azcık kreşe ama tüm gün deil tabi iki üç saat en fazla hem kızınada iletişim olur sosyalleşsin azcık havası değişsin.buarada senin sınav neden olmadı ben kaçırmışım.
topik olmuşş ıssız topik kimsler gelmemş gene
sevdacım Allah dağına göre kar verirmiş canım sanada bir kolaylık verir işallah az kalmış zaten doğumada sağlıcakla al işallah kucağına zaten senin azmini tebrik ediyorum hem duru hem hamiş hemde valla bu halinle yeni ev yeleştir bravo yani ay senin yanında biz pek temebl kalıyoz ben br gün okula geliyoımda pert oluyom valla şimdedm yoruldum dahada akşam dersleri var buarada kıslar ben oyun grubu için aramıştım bir kreşi cumartesi iki sat için 100 tl istiyolar aylık ben cumartesi neden götüreyimki zaten hafta sonu babamız evde dışarı çıkıyoz hafta içi için yüzyüze görüşmeye gidicem 2 saat için 100 tl sizce pahalımı ayda 8 saat falan ediyor tabi birde nasıl oyantacaklarıda önemli
ah be balim anliyorlar hayirdan ama genede yapacaklarini yapiyorlar bizimkisi ben hayir diyince kafasini saliyor yada simdik dudu diyorum isaret parmagimlada saliyorum ama gözümün icine bakarak evin altini üstüne getiriyormerhaba herkese
benimde yazmaya fırsatım olmuyor..kimseciklerde yok zaten..neyse azıcık kendi kendime konuşup gideyim..
eymenle baş edemiyoum artık..kapıya yatıyor başlıyor ağlamaya ben umursamayınca başını yere vuruyor...dışarıya çıkacak...,iki saat oynuyor dışarıda ama kapıdan içeri girince kıyamet kopuyor...bu arada dün bütün gün eymen birşey yemedi bende hiç ısrar etmedim memede vermedim aç aç yattı ama bugün hiç inatlaşmadı kendiliğinden yedi vallahi..pilavı yemezdi bugün onuda yedi...bundan sonra böyle yerse yesin yemezse hiç ısrar etmeyeceğim...
sizin bebekler hayırdan anlıyormu yapma dediğiniz birşeyi yapıyormu inatlaşıyormu mesela...bizimki hiç anlamıyor hayır deyince başını sallıyor ben kızınca hemen boynuma sarılıyor ama yapacağını yine yapıyor...ellerine vurdum korkarmı diye yine aynı..sadece yaparken bana bakıyor fırsatını bulunca hemen iş başında..çaydan yandı yine bardağı tutmaya çalışıyor...biraz korkması gerekmiyormu akıllandı sayılırlar artık...
cok gecmis olsun bloms insallah son olur allaha sükür atlatiniz canim tekrar gecis olsunselam herkese kızlar Emir ameliyat oldu ALLAH'a şükür artık ameliyatlarımız bittiopuyorumnanaktan pazartesi sabahı saat 10'da ameliyata aldılar bu sefer babası ameliyathaneye babası teslim etti çünkü benim ayakta durucak halim yoktu ameliyat tam 2 saat sürdü dr. bitti ayılmasını bekliyoruz deyince sevinçten herkesi sarılıp öptümkaydirigubbakcemile5 canım oğlum benim ayıldıktan sonra nasıl ağlıyordu 1. ameliyatında ağlamıyor sadece inliyordu bundaysa ciyak ciyak ağladı inanın ağlamasına çok sevindim onu bağrıma bastım odaya kucağımda götürdüm o gün ve ertesi günü çok huysuzdu ne yemek ne uyku kabus gibi daha yeni yeni kendine geliyor 1 hafta daha böyle devam eder dedi dr. bakalım neyseki annem ve yardımcı var yoksa mahvolurdum benden başka hiç kimseye gitmior.. hayırlısıyla bu haftayıda atlatalım her şey çok güzel olucak :lepi:
dualarimiz seninle duygucum insallah tahliller temiz cikacak canimcanım nil o kadar memnun ki ordan daha yolda çığlıklar atıo,aldıktan soona da (doymadıysa)geri dönüodelikafadulden
valla ben tavsiye ederim çünkü çok eğlenio ama burda istanbuldaki gibi pahalı diil,öle olsaydı ben gönderemezdim.
kızlar nil 10 kere falan kaka yaptı bugün de:çok üzgünümoposu acıo artık 1 saat ağladı,pazar ankaraya gidioruz,talasemi testi için:a015:içimiz çok sıkılıo,tedirginiz bayaaeyvahedigeldismile
aylin tatlım bugün cumaymış yadelikafaduldenkolay gelsin işallahopuyorumnanaktan
demet mesajını şimdi gördüm bu saat die cevap veremiorum,yarın arayacağımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ii geceler,kızıma dua edin:Saruboceqpuyorumnanaktan
:))))) genede sen dinlenmene bak emel annenlerde ymisin keyfini cikar canimbende iyiyim annemdeyim dinleniyormuyum yoruluyormuyum belli değil valla :)) gezip duruyoruz daha çok yoruldum:)) Onat paşa tembel çıktı yolda yürümüyor iki adımdan sonra ıhh ıhh deyip kucak istiyor kucakta taşıyoruz tosun paşayı valla yoruldum iki günde
ay inci senin adina cok sevindim canim ayirli olsun caganin disleri 32 de görürsün insallah artik arka arkaya cikarlar canimselamlar çağanı daha yeni uyuttuk ay etrafı toplayıp yatıcam ama önce buraya bakayım dedim ama kimsler uğrammaış yine emelcim valla insan gezerken yoruluyor bizde akşam yine çıktık dışarı markete gittik çağan efendi her gördüğünü istiyorya nasıl önüne geçicez bunun buarada kıslar oğlumun ilk dişi patlamış bu akşam babası gördü çarşamba günüde diş hekimine randevu almıştık dişler çıkmayınca ama yinede gidicez en azından bir komntrol etsin neden bukadar geç çıkıyor diye birde size sormak istediğim bu diş patlamışya nekadar sürede büyür acaba ilk diş olunca pek heyecanladım normal karşılayın bu sorumu artık yarın girenler cevaplar bende yatayım herkese iyi geceler
gecmiş olsun ayse neden öyle oldu acaba kanda filan cıkmadı mı bişiy....
atesten korkarım ben baska seye benc,zemez umarım tekrarlamaz ....
huhuhuuuuuuuuuuuu kimsecikler yok ....bende işten geldim yedirdim metişi uyuyo aksama yemegimde var bende onla 2 saat uyuyorum her gün uyumazsam sinirli ve yorgun oluyorum....
umarım herkes iyidir meral geldi mi annen ...
sedaaaaaaa nbr bir oglumuzun adını kaan koycaz bir aksilik cıkmazsa....
sedanın da dedigi gibi allah dagına göre kar veriyo önceden narin halsiz mızmız beceriksiz bir insandım şimdi ikinci bebek geliyo allah sabrını veriyo hersey kolaylanıyo ikinciyi düşünenler korkmasın :hulya:
ben kactım
ben burdayım sevdacım,
ama gsm hattından bağlanıyorum o da çok yavaş , cevap yazacağım iki sattte açılmıyor çıldırtıyor:)
nasılsın_?
selam hanimlar nasilsiniz umarim herkesler iyidir cocuklarimiz da dahil
ay ben hic iyi degilim kabus dolu bi hafta gecirdim halende geciriyorum
oglum hastalandi diger cocuklarimda görmedim ben 40 derece atesi hata 41 yakindi bunda gördüm
yani sirada kusma hic bir sey yiyip icmiyordu zorlada olsa su veriyortdum onuda cikariyordu
doktorda hic bir sey bulamadi bazen isyan ediyor insan dedim doktora nasil biseyi yok
cocugun durumunu gördüyonuz ve biseyi yok diyorsunuz dedim cocuk elimde bayiliyordu atesten
kusmaktan da halsiz düsmüs durumda görüyorum evet ama hersey normal görüküyor
yani bi hastalik cikmadi diyerek bana ates düsürücü fitill vererek eve yoladi
neyse cok sükür iki gündür iyi yavrum
ben simdi rahatsizim belim den bükülemiyorum resmen sapa yutmus gigi kala kaldim
üstüne üslük bide migde agrisi cekiyorum ama öyle böyle degil yani resmen kiramplar giriyor bibi kasiliyorum neyse kizlar kusura bakmayin baya yazmisim
gecmise azda olsa bi göz atayim
gecmiş olsun ayse neden öyle oldu acaba kanda filan cıkmadı mı bişiy....
atesten korkarım ben baska seye benc,zemez umarım tekrarlamaz ....
huhuhuuuuuuuuuuuu kimsecikler yok ....bende işten geldim yedirdim metişi uyuyo aksama yemegimde var bende onla 2 saat uyuyorum her gün uyumazsam sinirli ve yorgun oluyorum....
umarım herkes iyidir meral geldi mi annen ...
sedaaaaaaa nbr bir oglumuzun adını kaan koycaz bir aksilik cıkmazsa....
sedanın da dedigi gibi allah dagına göre kar veriyo önceden narin halsiz mızmız beceriksiz bir insandım şimdi ikinci bebek geliyo allah sabrını veriyo hersey kolaylanıyo ikinciyi düşünenler korkmasın :hulya:
ben kactım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?