2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar kıslar umarım keyifler yerindedir
ayşecim geçmiş olsun canım işallah tekrarlamaz ateşi sende kendine iyi bak canım sen iyi olki kuzulara bakabilesin
meral döndümü annen canım
sevda yeşim naber kıslar

ben burdayım sevdacım,
ama gsm hattından bağlanıyorum o da çok yavaş , cevap yazacağım iki sattte açılmıyor çıldırtıyor:)
nasılsın_?

iiyim canım sen nasılsın ev bulabildinmi bari ondan mı kapatırdın neti

geçmişler olsun canım oğlunada sana

aa sendemş kaan koyuyo bi ara kagan yazmıştında hehe iki kaanmı geliyo yaninasıl hamilelik canım keyfin yerindemi barii

neyse kizlar simdik cikayim sonra ugraya bilirsem gene gelirim

gecmis olsun canim ya baska bir doktara gitseydin.
zaten bu dr lar birsey bulmadik deyince bende kafayi yiyorum sanki keyfinden
cikiyor o ates. Idrar kulturu , kan tahlili yaptirsaydin. dr birakmamak lazim ben
su tahlilleri istiyorum diyecenki bazilari anca o sekilde yapiyor,
benim pendikteki dr iyi cikti sukur. 2 kere gittim kizimin derdini hemen anladi
hemen ilac verdi ve carcabuk iyilesti, Allah ondan razi olsun,
allah sifa versin canim

iii cnm senden naber duru uyuyo bende az bakim sonra biraz kestirim dedim

iyidri sevdacım bende çağanı uyuttum yemek yapıcam ama önce buraya takilim dedim az

slm nasılsınız bakalım
kimse yok buralarda yine
geçmişi okuyamadım ama çağanımızın ilk dişi patlamış onu gördüm hayırlı olsun incicim meraklanıodun bak sonunda çıkmış
yeşimde ortaya çıkmış sanırım sağsalim:))
bizde 2 gündür mızmızız 2 dişimiz daha patlamak üzere ondan sanırım
ya berrak yaklaşık 1 aydır yürüyo ama konuşmada tık yok,anne yi çok nadir söyluo,en favori kelimeler memeeee emmmeeee bizimkinin,bu arada hala emıo mızmızlanınca dahada düşüo memeye ya nasıl ayırıcam ben bilemıorum

İyi akşamlar kızlar hepinize, kimseler yok ama.Neyse son zamanlarda zaten hep tek tek girip söyleyeceklerimizi söyleyip çıkıyoruz:)))))

Ayşecim geçmiş olsun canım.Niye oldu acaba_?Bu drlarda hiç bişey yok deyince gerçekten çıldırıyor insan.

Yok sevdacım daha evi taşımadım ama taşımayı düşünüyporum diye kapattırmıştım.Hala arıyoruz.Çıldırmak üzereyim.Kafamda şu taşınma işi iyice büyüyor.Bir ev bulabilsemde istediğim gib, taşınsam rahatlayacağım.

Annem bu akşam gelecek incicim.7 arabasına bindi.11, 11.30 gibi burada olur.
Oooo 2 tane kaanımız olacak desenize.:)
Adıyla yaşasın filizcim yeni bebişimizde.

Hiç kafanı takma esracım, egehan 3,5 aydır yürüyor ama hala konuşmada tık yok.Canı isterse anne baba mama hadi diyor.Ama çok nadir.Son zamanlarda ağlarken sadece anne diyor.Şu anda öğreniyorlar ama tekrarlamak istemiyorlar sanırım inatlarından.
Ağzını, burnunu, gözünü çok iyi biliyor.Ama hadi burnunu göster deyince göstermiyor.Ama burnunu sil bakayım dediğimde hemen burnuna götürüyor ıslak mendili.

Iyi geceler herkess annelere kactii burasi boss kaldi bende giremiyorum 4 gundur ilerlememis hicc

Esracim birhafta yurt disindayken biraktirmadin kizaa simdi ugras dur isin cok zor valla
Ezgi bugun yeni kelimeler ekledi nerde naynay bitti ver diyor AMA ceva olarak mesela mama veriyimmi sana dedim ver deyip elini uzatti babasi oyun oynariyordu oyuncagi bul dedi nerde dedi vs

Muhabbete basladi bizinki cok komik ya

meral sendemi taşınıorsun,bizde istıoruz ew deiştirmeyi ama kısmet bakalım,gözün aydın bu arada annende geliomuş,dişi çıksın,yürüsün derken şimdide konuşmasını beklioruz işte,istekler bitmio hiç.))

derya ya walla 1 hafta yokken bırakır dedım ama gelince meme meme die öle ağladıki duramadım işte,kendi kendinede bırakacağı yok,acı ekşi bişey mi sürsem acaba iğrensin kendi,ezgiyede maşallah muhabbet edıo demek artık:)) çok tatlı oluolar ya hergeçen gün

iyiyim canim, hayirli olsun disiniz. bende kresten geldim simdi koala gibi yapisiyor bana ya
getirdim uyudu ne yaptiysa ? :) kalkinca yemegini verip tekrar goturecegim.
tek deridm oynasin biraz insan gorsun tum gun ev icinde
gerci artik havalar isiniyor, bende ogrendim buralari markete , parka filan gideriz .
ama benim yurumuyor tasimak ta zor oluyor bu konuyu nasil asicaz bilmiyorum
evet ciktim canim, ama kimse yok dogru durust, tabi bebekler buyuyence \pek zaman kalmiyor nete girmeye.

masallah deryacim ya Allah nazardan saklasin cimcimeyi. Bizimkinde tik yok
konusmayi gectim, yurumuyor agirda zor tasiyoruz arabayada binmiyor.
ana kucagi aldik ama oda zor yahu. 10 kilo civerinda ne bel kaliyor ne sirt

meralcim kaganlar 3 olucak sanirim
kizkardesimde kagan dusunuyor birde ege bakalim. oda cift isim koymak istiyomus.

slm hanımlar bikaç gündür giremedim ama pek değişiklik yok herkesler ii inş. geçmiş olsyun afacan
inş. tekrarlamaz bu h.snuda hafif yoğunlukta geçti defnenin dişlerini göremiyorum demiştim ya uzamaya başladığı için görebildim 4 tane azı dişimiz patlamış toplam 12 dişimiz oldu artık titremeden rahta rahat yürüyo konuşma derseniz bazı kelimeler net çıkıyo ama daha çok ağzının içinde konuşuyo anlatıyo bişeyler ama çözemiyorum tabiii

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar, kimsecikler yok yine ama:)))

Annem geldi bende ofise geldim , rahatladım açıkçası:))Bıraktım anneanne torun onları kaçtım anlayacağınız.Zaten çok özlemişler birbirlerini.Sabah anneanneyi görünce ne yapacağını bilemedi oğluşum.
Yeşimcim yürümeyince zor güzelim yaa, ana kucağı ile artık taşınmazki bu veletler.Arabasına da binmiyor diyorsun, belki bir kaç kez bindirsen biner.
Deryacım maşallah ezgiye, artık sohbette ediyorlar:)))

ESRACIM eksi falan sur dene bakalim Ezgi kendi birakti cok rahat ettim ben

YESIMCIM yuruyuncede bir o kadar zor arabaya oturmuyor kosturup duruyor tasimanin yaninda birde kosturma cikiyor ve hic yorulmuyorlar inan benim kiz 14 kilo olmus ben napim guzelim sukret haline :))

MERALCIM gozun aydin dunyaya hosgeldin :)) ben ise gittigim gunler dunyaya donmus gibi hissediyorum

selamlar herkese drdan geldik şimdi su çiçeği aşımızı olduk şükür ama çok ağladı sıpa birde uyku zamanıydı 1 saat ağladı valla birde diş randevusu vardı üst üste dişte fazla kalamdık ama bir pğroblem görünmüyor geç çıkıcak zaten biri patlamış diğerleride yolda dedi bizde çıktık geldik ha birde diş fırçası tavsiye tti orılbinin 14 24 ay arası varmış onu alın ilk diş uzadıktan itibaren kullansın dedi

kızlar slm özledim sizleri eltimin sayesinde açamadım internet kablosunu çıkarınca geçmişi okumadım bebişler nasıllar

Sağol canım teşekkürler.

Geldi iyi oldu:)))Deryanın dediği gibi dünyaya döndüm:)
Sen nasılsın, paşa nasıl_?Biz iyiyiz, bir haftadır burnu tıklaı sadece bizimkinin, akıp duruyor.Aynı şekilde benimde.Ama başka birşey yok şükür.

Dis macunu icin ne dedi Ezgi yutar bence erken daha

cnm diş fırçası nasıl kullanılcakki acaba banada erken gibi geldi nasıl kullanıcağınıda söledimi dr merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…