ben burdayım sevdacım,
ama gsm hattından bağlanıyorum o da çok yavaş , cevap yazacağım iki sattte açılmıyor çıldırtıyor:)
nasılsın_?
selam hanimlar nasilsiniz umarim herkesler iyidir cocuklarimiz da dahil
ay ben hic iyi degilim kabus dolu bi hafta gecirdim halende geciriyorum
oglum hastalandi diger cocuklarimda görmedim ben 40 derece atesi hata 41 yakindi bunda gördüm
yani sirada kusma hic bir sey yiyip icmiyordu zorlada olsa su veriyortdum onuda cikariyordu
doktorda hic bir sey bulamadi bazen isyan ediyor insan dedim doktora nasil biseyi yok
cocugun durumunu gördüyonuz ve biseyi yok diyorsunuz dedim cocuk elimde bayiliyordu atesten
kusmaktan da halsiz düsmüs durumda görüyorum evet ama hersey normal görüküyor
yani bi hastalik cikmadi diyerek bana ates düsürücü fitill vererek eve yoladi
neyse cok sükür iki gündür iyi yavrum
ben simdi rahatsizim belim den bükülemiyorum resmen sapa yutmus gigi kala kaldim
üstüne üslük bide migde agrisi cekiyorum ama öyle böyle degil yani resmen kiramplar giriyor bibi kasiliyorum neyse kizlar kusura bakmayin baya yazmisim
gecmise azda olsa bi göz atayim
gecmiş olsun ayse neden öyle oldu acaba kanda filan cıkmadı mı bişiy....
atesten korkarım ben baska seye benc,zemez umarım tekrarlamaz ....
huhuhuuuuuuuuuuuu kimsecikler yok ....bende işten geldim yedirdim metişi uyuyo aksama yemegimde var bende onla 2 saat uyuyorum her gün uyumazsam sinirli ve yorgun oluyorum....
umarım herkes iyidir meral geldi mi annen ...
sedaaaaaaa nbr bir oglumuzun adını kaan koycaz bir aksilik cıkmazsa....
sedanın da dedigi gibi allah dagına göre kar veriyo önceden narin halsiz mızmız beceriksiz bir insandım şimdi ikinci bebek geliyo allah sabrını veriyo hersey kolaylanıyo ikinciyi düşünenler korkmasın :hulya:
ben kactım
neyse kizlar simdik cikayim sonra ugraya bilirsem gene gelirim
selamlar kıslar umarım keyifler yerindedir
ayşecim geçmiş olsun canım işallah tekrarlamaz ateşi sende kendine iyi bak canım sen iyi olki kuzulara bakabilesin
meral döndümü annen canım
sevda yeşim naber kıslar
iyiyim canim, hayirli olsun disiniz. bende kresten geldim simdi koala gibi yapisiyor bana yaselamlar kıslar umarım keyifler yerindedir
ayşecim geçmiş olsun canım işallah tekrarlamaz ateşi sende kendine iyi bak canım sen iyi olki kuzulara bakabilesin
meral döndümü annen canım
sevda yeşim naber kıslar
evet ciktim canim, ama kimse yok dogru durust, tabi bebekler buyuyence \pek zaman kalmiyor nete girmeye.slm nasılsınız bakalım
kimse yok buralarda yine
geçmişi okuyamadım ama çağanımızın ilk dişi patlamış onu gördüm hayırlı olsun incicim meraklanıodun bak sonunda çıkmış
yeşimde ortaya çıkmış sanırım sağsalim:))
bizde 2 gündür mızmızız 2 dişimiz daha patlamak üzere ondan sanırım
ya berrak yaklaşık 1 aydır yürüyo ama konuşmada tık yok,anne yi çok nadir söyluo,en favori kelimeler memeeee emmmeeee bizimkinin,bu arada hala emıo mızmızlanınca dahada düşüo memeye ya nasıl ayırıcam ben bilemıorum
Iyi geceler herkess annelere kactii burasi boss kaldi bende giremiyorum 4 gundur ilerlememis hicc
Esracim birhafta yurt disindayken biraktirmadin kizaa simdi ugras dur isin cok zor valla
Ezgi bugun yeni kelimeler ekledi nerde naynay bitti ver diyor AMA ceva olarak mesela mama veriyimmi sana dedim ver deyip elini uzatti babasi oyun oynariyordu oyuncagi bul dedi nerde dedi vs
Muhabbete basladi bizinki cok komik ya
selamlar herkese drdan geldik şimdi su çiçeği aşımızı olduk şükür ama çok ağladı sıpa birde uyku zamanıydı 1 saat ağladı valla birde diş randevusu vardı üst üste dişte fazla kalamdık ama bir pğroblem görünmüyor geç çıkıcak zaten biri patlamış diğerleride yolda dedi bizde çıktık geldik ha birde diş fırçası tavsiye tti orılbinin 14 24 ay arası varmış onu alın ilk diş uzadıktan itibaren kullansın dedi
selamlar herkese drdan geldik şimdi su çiçeği aşımızı olduk şükür ama çok ağladı sıpa birde uyku zamanıydı 1 saat ağladı valla birde diş randevusu vardı üst üste dişte fazla kalamdık ama bir pğroblem görünmüyor geç çıkıcak zaten biri patlamış diğerleride yolda dedi bizde çıktık geldik ha birde diş fırçası tavsiye tti orılbinin 14 24 ay arası varmış onu alın ilk diş uzadıktan itibaren kullansın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?