2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba:))
bis de döndük ..boşu boşuna gittik ankaraya..sinir oldum hastaneye,sonuçlarımızı cumaya alacağız,işallah ii benim kızım:))
nil uzun zamandır diş fırçasıyla oynuo,bize baka baka öğrendi iice kullanmasını:))diş macununu direkt tüpten yio ama??!!özel macun varmış ama ben de gerekli görmüorum daha..
daha önce okudum valla aklımda kalmadı ama egehana geçmiş olsun umarım rahat uyuodur..
inci keşke ben de gitmişken yaptırsaydım aşıyı ama hiç gelmedi aklıma..
nil toparlıo kızlar,bu hafta 400 gr almış şaka gibi 1 küsür kilo verdi bikaç günde şimdi gr gr alıoruss:))
yaprak dökümüne gidiorum ben ,kociş de yok..
gelirim gene işallahopuyorumnanaktan

cnm nil iii olsunda varsın boşa gitmiş olun hava değişikliği oldu işte geçmiş olsun.
yeterki beişler ii olsun gülsünün sonuçları ne zamandı kızlar bekliyodu sanki bilen varmı merak ettim.

Deryacim ya su ezgine bayiliyorum , bana cakil cakmaktasi hatirlatiyor (hani cizgifilm vardiya) saclarinda hafif bir kizillik var gibi duruyor benmi yanlis goruyorum
gercekten hic yorulmuyorlar kurt mu var diyorum arada bu kizin popisinde. kipir kipir
bir yemek faslimiz var evi 4- 5 kere turluyoruz. Inan yoruluyorum agzini bulup yemegi koyanakadar :))

insanin cocugunu guvendigi birine birakip kendiyle ilgilenecek zaman bulmasinda daha harika ne var ? Tadini cikart Meralcim darisi basima. :Saruboceq:
Dis macunu icin ne dedi Ezgi yutar bence erken daha

ben ilk basta yani 3 yasina kadar suyla fircalanacak diye biliyorum kizlar.
dun hatta deneme yaptik sabahta suyla fircaldim , sipanin hosuna gitti malum
dislerimiz baya skintili bu gunlerde.
ogleden sonra disciye gidecegim
beyz birseyler gordum damaginda ama set degil ihtihap olmasindan supleniyorum
onu gosterecem. Bakalim ne dicek dr.

Hadi dişleiniz hayırlı olsun canım, 32 sini birden görürsünüz inşallah.
Diş fırçası bende düşünüyorum ama macun pek mantıklı gelmedi banada.

Boşver canım, hava değişikliği olmuş işte.Nilde bişey yokmuş, kiloda almaya başlamışya önemli olan o.

Evet canım kesinlikle çok rahat oluyor evde güvendiğin birinin bakması.

Bir ara berrakta da olmuştu daha dişleri çıkmadan diş sanmıştı esra.Önemli bir şey değil demişti o zaman dr. onlara.Bakalım dr. size ne diyecek.Önemli değildir umarım.

Günaydın kılzar hepinize.Güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle:))))

günaydin hanimlar hadi ilk acilisi ben yapim,sanirim herkes temizlik yapyior.biz oglumla terapiye gittik geldik teyzeleri.terapide daha iyi ildogunu hareketlerinin düzeldigini söyledi kadin.insallah dahada düzelcek bebegim.
inanna sanada gecmis olsun insallah kizcen iyidir.
bu araada benim oglumun alttan 2disi war sadece fircalimmiki bilmiyom bana erken gibi geliyorrrr.
neysem herkes iiyidir insallah hadi sonra yine gelirimmmm

Hadi maşallah canım.Bir an önce hareketleri düzene girer inşallah.Bizim 10 dişimiz oldu ama ben daha başlamadım.Dr a gittiğimizde bir ilaç vermişti hergün bir tane içir diye.Bu ilaç bitince de diş fırçalamaya başlasın demişti.İlaç bittiğinde 1,5 yaşında olacaktı.Ama sanırım aylinin dr. u o ilacı kullanmayın dediği için kullanmayı bıraktım bende.Artık yavaş yavaş bir diş fırçası alıp kullanmamız lazım sanırım:))))

bir kandil gülü savur sevdiklerine,size onlardan gülücükler getirsin öyle içtenöyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin arkadaşlar KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

herkese hayırlı kandiller
gülsücüm gözün aydın cnm inşallah çok dahada ii olucak inan tüm kalbimle dua ediyorum oğluşuna

merhaba:))
ooo tribünü bööle görmeyeli çook oluo:))
nil'in daha sonucu belli diil ama iidir işallah:))
gülsucum çok ii haber canım daha da ii olcak işallah:)

slmlarrrr
HAYIRLI KANDİLLEr
bende 3 yaşına kadar macun yasak die biliyorum arada diş fırçasıyla fırçalıyorum ama benimki fırçıkısmını emiyo suyunu :)))

Kandiliniz mubarek olsun

Evdeyim yemek yapmam lazim fikir verin kizlarya guzel seyler cikiyor sizden

Kiyamam var kusbasi. Etim var baskada biseyim yok :))

canım gözünaydfın çağanda iyi şükür bizde durum hep aynı buaralar accık huysuz :))

Dis macunu icin ne dedi Ezgi yutar bence erken daha

canım diş macunu tükürmeyi öğrenene kadar kulanma dedi suyla fırçala dedi ondada yaş sınırı saçma dedi bazı bebek 2 yaşında bazı nüç yaşlında öğreniyort dedi gelişimine göre yani

cnm diş fırçası nasıl kullanılcakki acaba banada erken gibi geldi nasıl kullanıcağınıda söledimi dr merak ettim

canım ilk dişten itibaren kullanmak gerekli imiş diş üzerinde kalıntılar kalmsaın diye bir tane diş olsa bile kullanın zaten fırça aynı zamanda diş yerlerini kaşımıasınada yardımcı olurmuş

canım işallah iyidir sonuçlaroın hadi gezmiş gelmiş oldunuz sizde tebdili mekanda ferhalık vardır nilimede maşallah annesi

canım hadi işallah dahada iyi olucak sakın atlatma terapişyi falan erken teşhis herzxaman için iytidir

tam bilmiorum canı ben ama google da portakal ağacı var yemek sitesi
orda fena tarifler olmuo

ay ben ordaki tarifleri bi
r türlü tutturaöıyoıöm yaa ama güzel şeyler oluyor arada bakmak alzım
herekese hayırlı kandiller arkadaşlar umarım herkes iyidir çağan uyurken kahvemi aldım geldim

gecmis olsun canim terapiste ne icin gittiniz? benim kizimda parmak emiyor
hala bende dr goturecegim. Neden kaynaklaniyor anlayamiyorum. Yani hep seviyoruz
bide ortamda iyi surekli tartisan birileri yok evde hani kendini mutsuz hisseder diye dedim.
babaylada oynuyor anlayamadim ya. umarim sadece disten dolayidir. parmagi cok kotu
durumda.

yesimcim benim oglum hala tek basina oturamiyordu ,tepkileri biraz yawasti oyüzden doktorumu önerdi.orda hareket yaptiriypolar.parmak emme olabiliyor bebklerde.benim oglumda aklina düsünce yapyior merak etme.
kizlar bu arada hepinize tesekkürler.terapi ise yariyor hic aksatmam merak etmeyinnn.hadi herkesi bebisleriii öperizzzzz.bende is basina gidimmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…