merhaba:))
bis de döndük ..boşu boşuna gittik ankaraya..sinir oldum hastaneye,sonuçlarımızı cumaya alacağız,işallah ii benim kızım:))
nil uzun zamandır diş fırçasıyla oynuo,bize baka baka öğrendi iice kullanmasını:))diş macununu direkt tüpten yio ama??!!özel macun varmış ama ben de gerekli görmüorum daha..
daha önce okudum valla aklımda kalmadı ama egehana geçmiş olsun umarım rahat uyuodur..
inci keşke ben de gitmişken yaptırsaydım aşıyı ama hiç gelmedi aklıma..
nil toparlıo kızlar,bu hafta 400 gr almış şaka gibi 1 küsür kilo verdi bikaç günde şimdi gr gr alıoruss:))
yaprak dökümüne gidiorum ben ,kociş de yok..
gelirim gene işallahopuyorumnanaktan
ESRACIM eksi falan sur dene bakalim Ezgi kendi birakti cok rahat ettim ben
YESIMCIM yuruyuncede bir o kadar zor arabaya oturmuyor kosturup duruyor tasimanin yaninda birde kosturma cikiyor ve hic yorulmuyorlar inan benim kiz 14 kilo olmus ben napim guzelim sukret haline :))
MERALCIM gozun aydin dunyaya hosgeldin :)) ben ise gittigim gunler dunyaya donmus gibi hissediyorum
Sağol canım teşekkürler.
Geldi iyi oldu:)))Deryanın dediği gibi dünyaya döndüm:)
Sen nasılsın, paşa nasıl_?Biz iyiyiz, bir haftadır burnu tıklaı sadece bizimkinin, akıp duruyor.Aynı şekilde benimde.Ama başka birşey yok şükür.
Dis macunu icin ne dedi Ezgi yutar bence erken daha
Hadi dişleiniz hayırlı olsun canım, 32 sini birden görürsünüz inşallah.selamlar herkese drdan geldik şimdi su çiçeği aşımızı olduk şükür ama çok ağladı sıpa birde uyku zamanıydı 1 saat ağladı valla birde diş randevusu vardı üst üste dişte fazla kalamdık ama bir pğroblem görünmüyor geç çıkıcak zaten biri patlamış diğerleride yolda dedi bizde çıktık geldik ha birde diş fırçası tavsiye tti orılbinin 14 24 ay arası varmış onu alın ilk diş uzadıktan itibaren kullansın dedi
Boşver canım, hava değişikliği olmuş işte.Nilde bişey yokmuş, kiloda almaya başlamışya önemli olan o.merhaba:))
bis de döndük ..boşu boşuna gittik ankaraya..sinir oldum hastaneye,sonuçlarımızı cumaya alacağız,işallah ii benim kızım:))
nil uzun zamandır diş fırçasıyla oynuo,bize baka baka öğrendi iice kullanmasını:))diş macununu direkt tüpten yio ama??!!özel macun varmış ama ben de gerekli görmüorum daha..
daha önce okudum valla aklımda kalmadı ama egehana geçmiş olsun umarım rahat uyuodur..
nil toparlıo kızlar,bu hafta 400 gr almış şaka gibi 1 küsür kilo verdi bikaç günde şimdi gr gr alıoruss:))
Evet canım kesinlikle çok rahat oluyor evde güvendiğin birinin bakması.Deryacim ya su ezgine bayiliyorum , bana cakil cakmaktasi hatirlatiyor (hani cizgifilm vardiya) saclarinda hafif bir kizillik var gibi duruyor benmi yanlis goruyorum
gercekten hic yorulmuyorlar kurt mu var diyorum arada bu kizin popisinde. kipir kipir
bir yemek faslimiz var evi 4- 5 kere turluyoruz. Inan yoruluyorum agzini bulup yemegi koyanakadar :))
insanin cocugunu guvendigi birine birakip kendiyle ilgilenecek zaman bulmasinda daha harika ne var ? Tadini cikart Meralcim darisi basima. :Saruboceq:
ben ilk basta yani 3 yasina kadar suyla fircalanacak diye biliyorum kizlar.
dun hatta deneme yaptik sabahta suyla fircaldim , sipanin hosuna gitti malum
dislerimiz baya skintili bu gunlerde.
ogleden sonra disciye gidecegim
beyz birseyler gordum damaginda ama set degil ihtihap olmasindan supleniyorum
onu gosterecem. Bakalim ne dicek dr.
Sağol canım teşekkürler.
Geldi iyi oldu:)))Deryanın dediği gibi dünyaya döndüm:)
Sen nasılsın, paşa nasıl_?Biz iyiyiz, bir haftadır burnu tıklaı sadece bizimkinin, akıp duruyor.Aynı şekilde benimde.Ama başka birşey yok şükür.
Dis macunu icin ne dedi Ezgi yutar bence erken daha
cnm diş fırçası nasıl kullanılcakki acaba banada erken gibi geldi nasıl kullanıcağınıda söledimi dr merak ettim
merhaba:))
günaydin hanimlar hadi ilk acilisi ben yapim,sanirim herkes temizlik yapyior.biz oglumla terapiye gittik geldik teyzeleri.terapide daha iyi ildogunu hareketlerinin düzeldigini söyledi kadin.insallah dahada düzelcek bebegim.
inanna sanada gecmis olsun insallah kizcen iyidir.
bu araada benim oglumun alttan 2disi war sadece fircalimmiki bilmiyom bana erken gibi geliyorrrr.
neysem herkes iiyidir insallah hadi sonra yine gelirimmmm
tam bilmiorum canı ben ama google da portakal ağacı var yemek sitesi
orda fena tarifler olmuo
günaydin hanimlar hadi ilk acilisi ben yapim,sanirim herkes temizlik yapyior.biz oglumla terapiye gittik geldik teyzeleri.terapide daha iyi ildogunu hareketlerinin düzeldigini söyledi kadin.insallah dahada düzelcek bebegim.
inanna sanada gecmis olsun insallah kizcen iyidir.
bu araada benim oglumun alttan 2disi war sadece fircalimmiki bilmiyom bana erken gibi geliyorrrr.
neysem herkes iiyidir insallah hadi sonra yine gelirimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?