Ah canim ya gecmis olsun. kan aldirmak tam isgence bizim icimiz gidiyor millet hic acimiyor ya , bencede kesinlikle sikayet et. bu erkeleride anlamiyorum oyle bir durum olsa eminim benimkide beni durdurur. acican agzini yumusan gozunu sac bas dalican bakkalim bir daha cesaret ediyorlar mi? ay sinir oldum ya. alsanaalsanasmile bugun yada pazartesi bizdehoşgeldin canım:))valla artık ana evi falan kalmadı bence de ,ben 2000 de ayrıldım evden soonası hep sıkıntılı..
kızlar deliriodum bugün ,biliosunuz ankaraya hastaneye gittik,zaten bi dolu problem çıkarmışlardı,dedikleriyle yaptıkları tutmamıştı,nilin eli hala mor,şişi yeni yeni inio,kızımın resmen işkenceyle kanını aldılar..neyse ..bi telefon bu öğlen..bi daha gidip kan vermemiz lazımmış!!!!neee dedim şaka mı???herşey boşunaymış,boşuna o kadar yol gittik,benzin yedik,boşuboşuna kızımın canını yaktılar,kanından oldu.resmen iğneyi çevire çevire topladılar kanını!!o gün orayı dağıttırmadı kocam ona mı yanayım???
bi fikir verin bana ya ,ne yapsam avukat tanıdığı olan sorsun bi,dava açılabilinir mi??bana ödeme yapacaklarmış hastaneye verdiklerimi yani suçlarını kabul ediolar...oooff offffffffffffffffffff....
herkese iyi akşamlar ben de ocak annesiyim, daha önce bir kaç kez sizinle sohbet etmiştim ama hatırlamayabilirsiniz
size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim
hepatit a ve su çiçeği aşsı yaptırdınız mı? yaptırdıysanız ya da yaptırmayı düşünüyorsanız fiyatları hakkında bilginiz var mı? bize 100 küsür dediler ama normal mi? hastane hastane fiyat değişir mi acaba? başka hastanelere sormadık.
Duygucum bence de şikayet et hayatım.Olmaz böyle bir şey yaaa, çocuğun canını yakmışlar peki bunu nasıl ödeyeceklermiş.Hay allah.Hangi hastaneye götürmüştün_?Eğer gerçekten bir sorun var deniliyorsa başka bir yerde tekrar denemekten başka çaren yok sanırım.Ama nasıl dayanılır ufacık bebeğin canının yanmasına.hoşgeldin canım:))valla artık ana evi falan kalmadı bence de ,ben 2000 de ayrıldım evden soonası hep sıkıntılı..
kızlar deliriodum bugün ,biliosunuz ankaraya hastaneye gittik,zaten bi dolu problem çıkarmışlardı,dedikleriyle yaptıkları tutmamıştı,nilin eli hala mor,şişi yeni yeni inio,kızımın resmen işkenceyle kanını aldılar..neyse ..bi telefon bu öğlen..bi daha gidip kan vermemiz lazımmış!!!!neee dedim şaka mı???herşey boşunaymış,boşuna o kadar yol gittik,benzin yedik,boşuboşuna kızımın canını yaktılar,kanından oldu.resmen iğneyi çevire çevire topladılar kanını!!o gün orayı dağıttırmadı kocam ona mı yanayım???
bi fikir verin bana ya ,ne yapsam avukat tanıdığı olan sorsun bi,dava açılabilinir mi??bana ödeme yapacaklarmış hastaneye verdiklerimi yani suçlarını kabul ediolar...oooff offffffffffffffffffff....
Hoşgeldin emelcim sende.Nasılsın güzelim_?İnsanın evi gibisi olmuyor haklısın.Evlenip bir kez çıktığında artık senin evin olmaktan çıkıyor orası.Senelerce kendi evim diye bakıyorsun, evlandikten sonra yabancı bir ev oluyor, çok ilginç bir şekilde.selam kızlar
bende döndüm annemden oh be evim evim güzel evim dedim valla sağolsun annem hep ilgilendi oğluşumla ama yinede özledim rahat edemedim evimdeki gibi ne kadar annemin evide olsa kendi evi gibi olmuyor insanın
hasta olan bebişlerimizin hepsine çok geçmiş olsun diyorum
hepinizin kandilini kutluyorum hayırlı kandiller diliyorum
ay meralim haklsııs ya ne zormuş bu diş olayı dr bize çok zorlarsa gece yatmadan kalpol verin gece bari düzgün uyusun dedi ama hiç vermedim henüz daha alt üst ön dişlerde vermiyeyim dedim ilerde azılarda falan veririm çokta alışırsa ilaç etkisini kaybediyorya bünyede o yüzden ama bu seferde çok huysuzlanıyor kalgel sürüyorum arada bazen gece yatmadan biraz rahatlatıyor herhalde ay hepsinin çıkması 3 yaşını bulur dedi dr bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?