2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

bende döndüm annemden oh be evim evim güzel evim dedim valla sağolsun annem hep ilgilendi oğluşumla ama yinede özledim rahat edemedim evimdeki gibi ne kadar annemin evide olsa kendi evi gibi olmuyor insanın

hasta olan bebişlerimizin hepsine çok geçmiş olsun diyorum

hepinizin kandilini kutluyorum hayırlı kandiller diliyorum

hoşgeldin canım:))valla artık ana evi falan kalmadı bence de ,ben 2000 de ayrıldım evden soonası hep sıkıntılı..
kızlar deliriodum bugün ,biliosunuz ankaraya hastaneye gittik,zaten bi dolu problem çıkarmışlardı,dedikleriyle yaptıkları tutmamıştı,nilin eli hala mor,şişi yeni yeni inio,kızımın resmen işkenceyle kanını aldılar..neyse ..bi telefon bu öğlen..bi daha gidip kan vermemiz lazımmış!!!!neee dedim şaka mı???herşey boşunaymış,boşuna o kadar yol gittik,benzin yedik,boşuboşuna kızımın canını yaktılar,kanından oldu.resmen iğneyi çevire çevire topladılar kanını!!o gün orayı dağıttırmadı kocam ona mı yanayım???
bi fikir verin bana ya ,ne yapsam avukat tanıdığı olan sorsun bi,dava açılabilinir mi??bana ödeme yapacaklarmış hastaneye verdiklerimi yani suçlarını kabul ediolar...oooff offffffffffffffffffff....

herkese iyi akşamlar ben de ocak annesiyim, daha önce bir kaç kez sizinle sohbet etmiştim ama hatırlamayabilirsiniz

size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim

hepatit a ve su çiçeği aşsı yaptırdınız mı? yaptırdıysanız ya da yaptırmayı düşünüyorsanız fiyatları hakkında bilginiz var mı? bize 100 küsür dediler ama normal mi? hastane hastane fiyat değişir mi acaba? başka hastanelere sormadık.

herkese iyi akşamlar ben de ocak annesiyim, daha önce bir kaç kez sizinle sohbet etmiştim ama hatırlamayabilirsiniz

size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim

hepatit a ve su çiçeği aşsı yaptırdınız mı? yaptırdıysanız ya da yaptırmayı düşünüyorsanız fiyatları hakkında bilginiz var mı? bize 100 küsür dediler ama normal mi? hastane hastane fiyat değişir mi acaba? başka hastanelere sormadık.

epey geri kaldım konulardan. gülsü sonuçlar ne çıktı
duygu hayırdır siz niye dr.a gittiniz. noldu.
hastanelerin hasta hakları merkezleri var oralara şikayetini iltebilirsin. ne kadar ilgileniliyo bilmiyorum ama ben ilgilenildğini duymuştum. valla bizim hastane lerden biri olsda uçururlar ama sışarda işler nasıl bilmiyorum.
çağanın dişi hayırlı olsun. yesin içsin löp löp et olsun.
bende kayaynamdayım ara sıra bakarım herhlade.
şimdilik bye...

Ah canim ya gecmis olsun. kan aldirmak tam isgence bizim icimiz gidiyor millet hic acimiyor ya , bencede kesinlikle sikayet et. bu erkeleride anlamiyorum oyle bir durum olsa eminim benimkide beni durdurur. acican agzini yumusan gozunu sac bas dalican bakkalim bir daha cesaret ediyorlar mi? ay sinir oldum ya. alsanaalsanasmile bugun yada pazartesi bizde
maalesef horman testi yaptiracagiz. Sanirim hormon bozuklugu var defnede. dun genel muayende goguslerini fazla sis buldu dr. Daha buyuk bir hastaneye yonlendirdi.bakalim ne diyecekler

canim ben en son kkk asisi bide prevenar asisi yaptirdim. Su cicegini hic bilmiyorum ya
o ne zamna yapiliyor saglik ocagini aramistim bu asilar dedi. su cicegi demedi bana benimde aklima takildi simdi?

günaydın kızlar

duygucum şikayetini bildir bencede, sen sırf hastane için nerelerden kalkıp gittin, bu yapılmaz herkes işini tam yapsın ne demek bu kan olmaz bir daha gelin o zaman akılları nerdeymiş, sabah sabah sinir ettiler benide çok kızıyorum böyle yapanlara bunları şikayet ediceksinde akıllanıcaklar

aybüke merhaba hoşgeldin biz 13: ayda su çiçeği aşımızı yaptırdık 66 liraydı 14. ayda da yani bu ay hep A nın 1. dozu yapılacak ama o kaç lira bilmyorum

yeşim sizede geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar test sonuçlarınız

gülsücüm sizede çok sevindim terapinin iyi geliyor olmasına inşallah bir an önce düzelicek oğluşun

Günaydın kızlar hepinize.
Duygucum bence de şikayet et hayatım.Olmaz böyle bir şey yaaa, çocuğun canını yakmışlar peki bunu nasıl ödeyeceklermiş.Hay allah.Hangi hastaneye götürmüştün_?Eğer gerçekten bir sorun var deniliyorsa başka bir yerde tekrar denemekten başka çaren yok sanırım.Ama nasıl dayanılır ufacık bebeğin canının yanmasına.

Hoşgeldin emelcim sende.Nasılsın güzelim_?İnsanın evi gibisi olmuyor haklısın.Evlenip bir kez çıktığında artık senin evin olmaktan çıkıyor orası.Senelerce kendi evim diye bakıyorsun, evlandikten sonra yabancı bir ev oluyor, çok ilginç bir şekilde.

Aybüke bende daha yaptırmadım hayatım.Fiyatlarını bilmiyorum.Ama bir sorup öğrenmek lazım bir kaç yerden.Her yerde farklı fiyat verebiliyorlar.

İyiyiz canım bizde.Bir yaramazlık yok şükür.Sadece huysuzluğumuz var.Sanırım dişlerden.Son günlerde doğru dürüst bir şey yemiyor.Meyva suyu ve gece süt içiyor.Gündüz zorla 2 şer kaşık yedirebilirsek yediriyoruz yoğurt ya da çorba filan.Üst azı dişleri patlamış.Bir tanesinin 2 ucu çıkmış, diğerinin bir ucu çıkmış.Çok zorluyor sanırım çocuğu.

merhaba:))
ay nereye şikayet edilir bilmiorum ki bi bakayım nil uyanana kadar..
egecik hemen çıkarsın dişlerini işallah:)
yeşimcim defnenin sonuçları hakkında bilgi ver bize de..işallah löp ettir annesi memişler:))
emel su çiçeğini hangi marka yaptılar,2 tane varmış da..

selamlar dygucum bencede şikayet et canım valla ben bu komnuda acaip hassasım hemen parlıyorum mesela bizde suçiçeği aşısından sonra diş için gitmştik dr hemşireye espri yapıyordu falan ben dedimki bakın zaten sinirlerim zıplamış durumda çocuğumun canı yanıyor sizin muhabbetinizi bekleyemem bozuldu hemen baktı sonrada ücret almayalım sizden dedi saolun dedim bende ama bu konularda çok asabi oluyorum helede çocuğumun canı yanıyorsa bu yüzden bir kaç kerede sağlık ocağındaki personel,i azarlamıştım ay bende pekmi cadıyım ne :)))
ya sbiz su çiçeğini yaptırdık hepatit adamı varmış odamı özel aşıymış ya bak ondan haberim yok benim sağlık ocakları yapmıyormu bu aşıyıda
yeşimcim işallah sizinde sorun yoktur canım ama yinede aklında kalmasın götür bir test yaptır
meralim ah o iştahsızlık bizde he varsdı ama buaralar b,izimde dişten galiba cozuttu yicene cağan sürekli huysuz üstten iki diş patladı ay onlar uzamadan diğerleri patlarmı ya altlarda patlama aşamasına gelmişler bu diş olayını hiç çözemedeimvalla
buarada burda hava acip yağmurlu ay canımda sıkılıyor dışarı çıkasım var ama nerde nyese b,ir kahve yapıp gelim zaten kimsler yok

merhabalar kızlar
incicim diş gelmiyor gelmiyor derken hepsi birden gelmeye karar verdi galiba canım.Çok zorluyor çocukları bu dişler.Hepsi çıksada rahatlasak.
Yeşimcim senin yazdığını görmemişim.İnşallah bir sorun yoktur.

ay meralim haklsııs ya ne zormuş bu diş olayı dr bize çok zorlarsa gece yatmadan kalpol verin gece bari düzgün uyusun dedi ama hiç vermedim henüz daha alt üst ön dişlerde vermiyeyim dedim ilerde azılarda falan veririm çokta alışırsa ilaç etkisini kaybediyorya bünyede o yüzden ama bu seferde çok huysuzlanıyor kalgel sürüyorum arada bazen gece yatmadan biraz rahatlatıyor herhalde ay hepsinin çıkması 3 yaşını bulur dedi dr bize

kizlar ya su cicegi asisi asi takviminde yokmus
disardan alinip yaptiriliyormus. Ayhic soylemiyorlarda tesadufen goruyoruz arastiriyoruz
saglik ocagini aradimsimdi yaptirabilirsiniz dediler.
pazartesi tatilmis burda sali gidecegiz artik hastaneye hem asiyida yaptiririz.
deminde kafasini vurdu sisti ya dipimdeyken ustelik
buz koyduk ama acimiyordur ins.

duygucum ins dedigin gibi noraml sisliktir.
sagol meralcim.
bizimki yine formunda saat kac oldu hala direniyro uyumamak icin ya.
zor anacim zor ya. su disler bir ciksada kurulsak cumleten
neyse kactim

bana fitil ver demişti dr calpoldan daha iyi demişti 4 gece üst üste verdiğimizi biliyoruz gece yarısı çığlık atıyordu çocukkk fitilden sonra rahatlıyordu bizim azılar çıktı o kadar zorlanmadı hemen alışmaz merak etme o jeller bir işe yaramıyor en azından geceleri verde çocuk rahat etsin

yeşimcim bize dr su çiçeği aşısını 15. ayda vurucaz dedi telaşlanma yani daha zamanı var..

ayrıca geçmiş olsun sen şişlikleri birde yürümeye başlayınca gör :))

Son düzenleme:
Bende yatmadan evvel calpol vereyim o zaman.Her gece çocuk ağlayarak uyanıyor.
Dün akşam üstü yattığı uykudan ağlayarak uyanmış, 40-45 dk annem ağlamasını dindirememiş.Hıçkıra hıçkıra ağladı dedi.Beni aradı o arada , çocuk çok ağlıyor susmuyor diye.Kadıncağızda korkmuş.Neyse eve gittiğimde sakinleşmişti biraz.Ama bu son günlerde gece uykularımızda sürekli mızırdanmalarla bölünüyor.

merhaba:)
ben de deryaya katılıorum ya verin şurup yazık bebelere,hiç de alışmıolar öle kolay
nil de içti hep ama az az verin tam ölçek diil,ben öle yaptım
incicim çatır çatır çıkabilir dişleri ..hazırla kendini
defneye de çok geçmiş olsun,ufak kazalarla kalsın işallah bebeklerin düşüşleri
ege de çıkarsın dişlerini hemn ,az acısın canı..
hadin öpüorumopuyorumnanaktan
sevda nasılsın canım??nası gidio hamişlik,az kaldı işallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…