merhaba:)
ben de deryaya katılıorum ya verin şurup yazık bebelere,hiç de alışmıolar öle kolay
nil de içti hep ama az az verin tam ölçek diil,ben öle yaptım
incicim çatır çatır çıkabilir dişleri ..hazırla kendini
defneye de çok geçmiş olsun,ufak kazalarla kalsın işallah bebeklerin düşüşleri
ege de çıkarsın dişlerini hemn ,az acısın canı..
hadin öpüorumopuyorumnanaktan
sevda nasılsın canım??nası gidio hamişlik,az kaldı işallah:)
günaydın hanımlar nasılsınız???
uzun zamandır giremiyoru ama belimde fıtık vardıya fizik tedaviye gidip duruyodum
dün bitti daha....yanlız belim daha beter ağrımaya başladı druma sordum ilk başta öyle olur sonra kesilir dedi..
geçmişi okuyamayacağım şimdi ama umarı herkes iyidir....bizde iyiyiz şükür
oğlum alt yan dişleri daha durureken üst köpek dişlerini çıkarıyo şimdi...
çok ters bi çocuk olacak galiba...
uyku sorunumuz hala devam ediyo hiç uyumuyo geceleri...
hepinizi özledim kendinize iyi bakın...
cok moralim bozuk kizlar ya
iyi gidiyoruz derken sinirlerimi ziplatiyor yine bu adam. ben bugun Turk bir arkads var
onla bulustum , defne cok huysuz ama ben hep dise veriyorum, O an da da doktor
gelmedi aklima ki zaten 2gun oncemi ne dr goturdum bir seyi yok dedi
hormon testi istedi memeleri buyuk diye. Bogazina bakmiyor bile. neyse bugun aksam
burda saat 10 gibi cocugun gozler akiyor burun akiyor ,ay hic icim rahat etmedi. dedim esime
dr goturelim . "e sen yeni goturmedin mi birseyi yok cocugun bence , madem hasta diyorsun gunduzden niye goturmedin, bu saatte dr bulacagimizi hic sanmiyorum" dedi.
Bende sinri oldum. Aklima gelmedi iste simdi goturmek istiyorum ne olmus yani.
dr bulmasamda , bulup birseyi yok desede ben icim rahat etsin diye goturmek istorum dedim. neyse surat 5 karis ciktik yola. Sinirlenmis beyimiz. Hastaneye gittik ve isimiz orda 5 dk surdu. ve maalesef ben hakli ciktim cocuk usutmus bogazlari kizarmis ondan yemiyormus yemegi .ilac verdi dr. Allahtan domuz gribi degilmis. Sinirlerim cok bozuk yani niye ben gidelim deyince surat asiliyor ben bunu anlamiyorum. ne olurdu yani" tamam hadi gidelim belki dr buluruz dese." Benim cocugum onun lafini dinlesem cekecekti gunelrce.
ay sinir oluyorum kendimede ya. bir ara sali gotururum diye dusunmustum
onun umru olmuyor ben niye herseyi dusunuyorum bende rahat olayim diye gecirdim
icimden ama annelik iste duramadim yine. yoksa cocuk oyle yatsa beyimizin umru degil
ay moralim cok bozuk iyiki beklemedim saliyi birde pazartesi resmi tatilleri istesekte gidemezdik ya. offf off ya. senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?