2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar nasılsınız???
uzun zamandır giremiyoru ama belimde fıtık vardıya fizik tedaviye gidip duruyodum
dün bitti daha....yanlız belim daha beter ağrımaya başladı druma sordum ilk başta öyle olur sonra kesilir dedi..

geçmişi okuyamayacağım şimdi ama umarı herkes iyidir....bizde iyiyiz şükür
oğlum alt yan dişleri daha durureken üst köpek dişlerini çıkarıyo şimdi...
çok ters bi çocuk olacak galiba...
uyku sorunumuz hala devam ediyo hiç uyumuyo geceleri...
hepinizi özledim kendinize iyi bakın...

merhaba:)
denizcim ya umarım hemen geçer..dişlerden uyumuodur canım belki,azcık ağrı kesici ver istersen..
öğlen oldu k,imseler yok hala..ya bi merhaba da olsa gelin yazın ben 5.yaş günlerimizi de kutlanak istiorum..
haa bu arada aylinin herkeslere selamı vardı,ben de kalmış,unutmuşum,eve daha bağlanmamış adsl ondan giremiomuş:))

herkese selamlar güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için sabahtan babası çağanı parka götürdü bende temizlik yaptım evde halada bitmedi ama ara verdim banyom kaldı yıkanacak bir tek yarın akşamada abimleri yemeğe çağırdık bugün tekrardan giremem öptüm hepinizi

cok moralim bozuk kizlar ya
iyi gidiyoruz derken sinirlerimi ziplatiyor yine bu adam. ben bugun Turk bir arkads var
onla bulustum , defne cok huysuz ama ben hep dise veriyorum, O an da da doktor
gelmedi aklima ki zaten 2gun oncemi ne dr goturdum bir seyi yok dedi
hormon testi istedi memeleri buyuk diye. Bogazina bakmiyor bile. neyse bugun aksam
burda saat 10 gibi cocugun gozler akiyor burun akiyor ,ay hic icim rahat etmedi. dedim esime
dr goturelim . "e sen yeni goturmedin mi birseyi yok cocugun bence , madem hasta diyorsun gunduzden niye goturmedin, bu saatte dr bulacagimizi hic sanmiyorum" dedi.
Bende sinri oldum. Aklima gelmedi iste simdi goturmek istiyorum ne olmus yani.
dr bulmasamda , bulup birseyi yok desede ben icim rahat etsin diye goturmek istorum dedim. neyse surat 5 karis ciktik yola. Sinirlenmis beyimiz. Hastaneye gittik ve isimiz orda 5 dk surdu. ve maalesef ben hakli ciktim cocuk usutmus bogazlari kizarmis ondan yemiyormus yemegi .ilac verdi dr. Allahtan domuz gribi degilmis. Sinirlerim cok bozuk yani niye ben gidelim deyince surat asiliyor ben bunu anlamiyorum. ne olurdu yani" tamam hadi gidelim belki dr buluruz dese." Benim cocugum onun lafini dinlesem cekecekti gunelrce.
ay sinir oluyorum kendimede ya. bir ara sali gotururum diye dusunmustum
onun umru olmuyor ben niye herseyi dusunuyorum bende rahat olayim diye gecirdim
icimden ama annelik iste duramadim yine. yoksa cocuk oyle yatsa beyimizin umru degil
ay moralim cok bozuk iyiki beklemedim saliyi birde pazartesi resmi tatilleri istesekte gidemezdik ya. offf off ya. senağlama senağlama

ii olmaya çalışıyoruz canım az kaldı evet o yüzdende zorluyo artık valla yorgun hissediyorum kendimi hareketler kısıtlı şu 1,5 ayda geçsede doğsa artık bebeğim iki bebek zor olcak ama şuanki durum çok daha zor hayırlısı artık cnm.sen nasılsın nil tamamen düzeldimi iimi?

canım ben doktorum proğramını devamlı takip etmeye çalışırım v açıkçası çokta beğenere seyrediyorum bu haftaki konuları gösterdilerde 1 mart pazartesi günü bel fıtığı hastalığını işliycekler izlemeni tavsiye ederim işine yarar bilgiler elde edebilirsin bide balımda yani fazilette vardı galiba bel fıtığı başka varsa onlarda izlesin derim

sıkma canını tatlım hepimiz zaaman zaman yaşıyoruz bunları olur evliliklerde böle sounlar erkekler çok duyarlı olamıyabiliyolar ne mutlu sanaki sen duyarlı bir annesin ve zamanında faz-rketmişsin önleminizi almışsınıs inşallah defnede bi iki güne ii olur canım geçmiş olsun.ben aslında defnenin resimlerinden birinde göğüs şişliğini farkettim ama ne bilim senide panikletmek istemedim hatta sölim sölemiyim bayada düşündüm sonra dr kontrolde anlardı bişi olsaydı di düşündüm canım ne yalan sölim sen dr hormondan falan dedi diyincede kızdım kendime neden sölemedim die içime dert oldu ama neyseki farkedilmiş ve ilgileniyo bu konu içinde ayrıca geçmiş olsun canım.eşinide takma bşverr.) eminim bi dahakine buda ona ders olmuştur tekrarlamazz.

yeşimcim sana da geçmiş olsun. iyi haberlerinizi bekliyoruz.

fazla takılamıyorum ama özledim muhsabbeti. geride kaldım vall. okuyamadım hepsini okuyamıycam da. herkesler iyidir umarım..gülsüyü merak ediyorum. ne d ediler beişe biliyomusunuz yazında öğreneyim. inşasllah önemli bişey çıkmamıştır..

merhaba:)
sevdacım işallah beyimiz uslu bi bebek olcak ve seni hiç yormayacak:))nil ii şimdik:)

yeşimm sıkma canını,götürmüş işte,bizim de öle oluo bazen bi gittik mi çıkamıoruz dr.dan benim kociş de gene mi dr dio??hemen ii olsun defnecik de:))

inci gene yordun di mi kendini!!

canım gülsu en son terapi ii gidio ,yararlı oluo yazmıştı die hatırlıorum,soona bişi yazdıysa kaçırmışım..

ii geceleropuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ....dün konrolumuz vardı metiş 10 kg olmus ne cok dimikafamçokkarıştısadece iki dişimiz var onlar da minicik doktor cok az dedi endişelendi diş için degişik bir ilaç verdi cabuk cıkar taip edelim dedi ben agırlasmadan cıksa bari sonra cok zorlanırım su cicegi olduk cok agladı kan verdik hastaneyi yıktı idrar verirkende zorlandı ayyy dün tam kabustukafamçokkarıştıkafamçokkarıştıanneme gittim kalcaktım yatagından baska bir yerde uyumuyo bizde eve geri geldik....ben hiç kan ilaçı kullanmamıstım pekmezin cok faydasını gördüm kanımı iyi cıktı ama metiş cok minyon tıfıl bişiy bacakları cubuk kraker gibi ...
az bucuk okudum gecmişi ...
duyguuuuuuuuuuuuu ben olsam var ya orayı baslarına yıkardım alsanaalsanasmilecok sinir oldum coooooooookkötükedihüso
yesim gecmiş olsun
meral umarımcabuk cıkarır dişlerini ege tabiki metiş de
deniz geçmiş olsun
inciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne dicemi unuttumeyvahedigeldismileneyse seni seviyorum:asigim:
aklımda bunlar kaldıboshayallersmile

iyi geeler hanımlar gerçi kimse yok ama
duygucum yok busefer fazla yorulmadım çağan dışarda olunca kolayca yaptım valla
yeşimcim geçmiş olsun çabucak iyileşssin defne
filizcim bende seni seviyorum canım buarada bizimde sadece iki dişimiz var onlarda yeni çıktı tam uzamadılar dr bize takılma geç çıkıcak dedi ama bak şimdi senin dr öle dewyince gene takıldım buarada ne ilaç verdi canım diş için banada yazarmısın isimlerini

iyi geceler sevda yine uykusuz geceler başladı sanırım...hamileliğimizin son aylarında gece geç saatlere kadar oturuyorduk ama şimdi uykuya hasret bıraktı bücürler...senin 3 tane olucak allah şimdiden sabrını versin

filiz eymende çöp adam ya...senin benzetmene de çok güldüm çubuk kraker demek...bende keytenkelem diye seviyordum..

yeşim defneyede çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir..

deniz sanada geçmiş olsun..

Sevdacim nerden bileceksin ki? Belki fotodan oyle cikmis diye dusunur insan
hayir benim kizdigim nokta ben bu cocugu surekli nerde olursam olayim cesit cesit
dr goturen biriyim. Yav kardesim hicmi biriniz farketmedi, bu memeleri
Yani hep muayenede yokluyorlar normalmi diyorum normal diyorlar.
cocuk 1 yasinda ve ben bunu kac kere dr goturdum bilemiyorum, ozeli , geneli hepsi gordu
biride demedi. sinri oluyorum ya. su sali gelsede biran once gitsek su dr. iyice gerildim ya
pazartesde tatilleriymis, zirt pirt tatil yapan yerde burayi gordum bu ne ya dakka basi tatil yapacaklar ellerinden gelse.

iyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar maalesef babalar rahat, yani bunu ben anlayamiyorum
belki her baba degil ama geneli boyle sanirim. Ben diyorum ki ona gozu akiyor bu cocugun
havadandir diyor bahar gecis donemi diye, burda havalar birden isindi. ne biliyim
dr degilim ki bir bakista anlayayim. Goz akmasini havaya, huysuzlugunu da dise verdim.
dr a gotursen neki bir seyi yok diyorlar, birde devlethastanesi degil ya. NEyse uzattim yine baya doluyum su hastane konusunda, Esimede hala kizginim konusuyorum ama
kalbim dolu yani. bundan sonra da gorur ama o. kendi bildigim neyse onu okuyacagim.
icim rahat etmorsa pasa pasa gecenin yarisida olsa goturecek hastaneye. ay sinir geldi ya.

sevdacim filizcim size de Allah kolaylik versin, biz biriyle bas edemiyrouz yok hastalikti
yok dist. sizin birde karninizda ama Allah sabrinida veriyordur,
heyecanla yeni bebeisleri bekliyoruz. Fotosunu cekip koyarsaniz sevinirim, bizimde
ufakligimiz olucak nerdeyse sizinle ayni zamnada. Bende heyecanla onu bekliyorum.
Allah saglikla kucaklariniza almanizi nasip etsin.
Buarada filiz benimkide 10 kilo canim hatta tam 10 bile degil ,9,8 kg. ustelik kac aydir
boyle.

merhaba:))
valla ya siz nie foto koymuosunuz azcık görelim şimdiden..istiorum haaa..
hahha kilo demişken nil de zaten almıodu ishalle verdi 1 küsür şimdik 9.7:)
yeşim nası oluomuş koca meme,nilin de tombul memeleri??
çok uykum var amaopuyorumnanaktan

günaydınlar güzel pazarlar herkese ay havada burda yağmurlu kasvetli zaten hafta sonu oluyor yağmur başlıyor bize gıcık galiba buaralar benimde gezesim dolaşasım var hava muhalefetine takılıp kaldık

selam kızlar

fifoşcum bebişin canı sulu köftem çekti bende bilmyorum hiç yapmadım aslında hep aklımda yapıyım diyorum zor gelyor köfte yapmakta hep zor gelmiştr bana zaten

Selam

bende hiç sulu köfte yapmadım ama iyi fikir öğrenmek lazım.

yeşim erkekler her konuda aynı, vurdumduymazlar işte, sinirden çatlasanda bunların genetik özelliği boşver.

bizim kızda yan dişlerini çıkarıyo sanırım, ama benimki her diş çıkarışında salya sümük grip oluyo ve öksürüyo, sizinkilerde böylemi bilmem ama olurmuş böyle diş çıkarma zamanında.
Doktora da götürmedim bu sefer, peditus veriyorum bakalım ne olacak.
Yeşim seninkide diş çıkardığından hasta olmuştur belki.
ve nezaman grip olsa giribi bana da bulaşıyo şuan yine berbat haldeyiz ikimizde offf of. Ufacık çocuktan bana grip bulaşmaz diyodum ama, üçtür aynı şey oluyo demekki bulaşıyo.

merhaba
filiz geç gördüm belki yapıp yemişindir sulu köfteyi ama ben yinede kendi yaptığım tarifi yazayım belki yapmak isteyen olur kıyma rendelenmiş soğan ve pirinçle birlikte istenen baharatlar konarak kırmızı bier karabiber kimyon isterseiz maydınoz vs koyarak yoğurulur ceviz büyüklüğünde toplar yapılarak elde yuvarlanır
bir tencerede tereyağ eritilip üzerine domates renedelenerek kavrulur ben yazdan yaptığım domates renedelerini kullanıyorum şimdik domatesler tatsız maum biraz kavurduktan sonra içine su ekleyerek kaynatın kaynamaya başladıktan sonra köfteleri içine atın pişinceye kadar köfteler pişince yemeğiniz hazır afiyet olsun ha buarada bazen ayrı bir yerde ben patates havuç kızartıp onlarıda ekliyorum birde köfteleri yapınca bir tepsiye un koyup köfteleri bir iki sallayınki tencerede pişerken birbirlerine yapışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…