2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yazayım sulu köftemi
aynen incininki gibi köfteler hazırlanır. ama ben pirinç yerine bazan ince bulgurda koyuyorum.
patates ve havuç küp doğranır.
1 litre suya sdomates ve havuçlar konup 20 dk pişirilir sonra patates ve köfteler eklenir kaynatmaya devam. patatesler çiğ kalır diye düşünebilşirsiniz ama pişiyor çokta güzel oluyor
afiyet olsun..

Kilosu 100 gr farkli bizimkinden, memeleri tombul diye supheleniyorsan
bence hemen hormon testi yaptir. Belki normaldir degerler ama icin rahat etsin.
Hormonlar ilerde baya sorun aciyormus, okudum netten icim karardi.

evet canim erkekler nedense cok rahat oluyor. birseyi yok cok skma cocugu gibi laflari
cok duyuyorum. Ama annelik icgudusumu artik nedir, birseylerin ters gittigini anliyorsun.
Disten de olabilir canim hastaligi azilar cikiyor cok zormuyor krese bir saat vermistim persembe gunu belkide ordan birinden kapti. bilemiyorumki ama hasta olmasi
da gerkiyor biraz bagisikligi gelisir. Anne sutunu birakti bayadir emse belki daha rahat
atlatirdi.
Burda ilaclar cok tuhat bu arada, oyle kutuyla vermiyorlar kizlar, taneyle veriyorlar eger hapsa. Suruplarida 20cc lik kucuk kaplar var onlara koyuyorlar. :1shok: cc hesabi veriyorlar. :ecrin_bebek:
saglsunlar 4-5 cc de fazladan ilave etmisler, laelaelaelaelae komigime gitti ama cok guzel sistem vereliniortak
hic ilac ziyan olmuyor.

bende bugun ilk kez kalamar pisirmeyi denicem , birde manti bakalim olucak mi?
Eger guzel olursa tarifi veririm size.
Bende defneden sifayi kaptim snairim. bogazlarim agriyor. halsizlikte var ama annelerin hasta
olup yatma gibi bir luksu yok maalesef.

ilk günaydın benden olsunzemuszemusalarmdan 15 dk. önce allah tarafından uyandım delikafaduldenpazartesi sendromundan yırttım yani süslendim püslendimbayanssulusmileişe gidicem birazdan baktım pc acık:jeyyar:
köfte tariflerini aldım yapıcam kendimize genelde teflonda yagsız patates köfte yapıyorum ama metişe sert geliyo annem yaptıgında severek yemişti sizin tarifleri de denicem.....
SULU KÖFTE... - RESİMLİ PASTA KEK KURABİYE ET YEMEKLERİ HAMURİSLERİ YAS PASTA SALATA CORBA POGACA BÖREK TATLI TARİFLERİ - Blogcu
ben bu tarifden yaptım süper oldu ayrıca bu blogdaki tarifler cok güzel anlatımı da iyi bakın derim neyse ben kactım
duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ne unuttungamyoncuiremsu

ikinci günaydında benden olsun kıslar güzel bir hafta diliyorum hepnize bende süslendim püslendim okula gidiyorum tabi gitmeden çağanın yemeğini yoğurduunu vs hallettim kahvaltı etmeye zaanım kalmadı artık yolda atıştırcam hadi okuldan açarım yine görüşürüz

günaydın kızlar 3. günaydın da benden olsun :))))) ama ben süslenmedim püslenmedim işede gitmiyoum evdeyim oturuyorum ay bende özendim şimdi süslenp püslenip oğluşumuda alıp komşuma gidyim bari

yeşimcim geçmiş olsun umarım iyi çıkar sonuçlar

kuzicim bizim kaşınıyor dişlermiz sadece çıkarken başka belirti yok bir de geceleri çok sık uyanıp meme emiyoruz

benden de tünaydın.
bizde evde lanlardanız. babamız hastaneye gitti. malesef anneannesinde kemik tümörü gibi bişey çıktı mr ıı aldı hocayla görüşmeye gitti. inşllah kötü değildir. canımız çok sıkkın. tatilde hastanede son bulmaz umarım..
ben kaçtım görüşürüz..

Tünaydın kızlar, hasta olan bebişlere geçmiş olsun.Biran önce atlatsınlar inşallah.

Yeşimcim sıkma canını güzelim.Bazen erkeklerde oluyor böyle, ya da tam tersi oluyor, çok fazla düşüyorlar üstüne.O zaman da farklı sorunlar çıkıyor:))))

Bende işe geldim, ama aklım evde.Sabahtan huysuzluğa başlamıştı egehan.Nesi olduğu da belli değil.Ama herşeye ağlıyordu.İnşallah bir şey yoktur.

slmlar kızlar öööyyllleee sıradan bi hçsn geçirdik bugün sabahtan hava güzeld pek işimde yok öğleden sonra çıkarız die düşündüm ama hava hem kapadı hem soğudu

bu arada istanbuldakiler.
212 diye bi fabrika satış mağazası varmış. biz oraya gittik. her mağaza var hemen hemen. ama hepsini dolaşamadık. ben park bravo dan mantolar aldım. sezonunda 1300-1500 e satılan mantoları 150-170 gibi fiyatlara aldım. defo falan yok. sezon sonu indirimi. valla gidebilirseniz gidin çok çok uygun..

mehabalar dicem ama k,msler kalmamış
serpil işallah önemli bişeyi yoktur canım ananenin tatilinizdfe iyi gçer işallah
ay bu dişler bu kuzları pek zorluyor işallah hepsini sorunsuz çıkarırlar onlarda rahat eder annişleride
derse ara verdim bir çay alıp dışarda birde sigara yakim bugün hava çok güzel hafta sonu eve tıkılıp kaldfık işe geldik gün eşli hava ay oğlumu da çok özledim yaa

saol incicim. eşim pek bişey yapamamış. eski dosyaya ulaşmak gerekmiş. ama sgk onay vermediği için eski dosya ulaşılamamış. bizimkide çıkmış gelmiş. saat 4 de tlf. la görüşecerklermiş. ama dr da tümörü görmüş. daha detaylı tarama yapılacak ama ne zaman bilmiyorum. bari biz burdayken yapılabilseydi ulaşımı falan biz sağlardık kolay olurdu. yaşlı insan ee kayınvalidem de genç sayılmaz zor olur onlara. allah yardım etsede bu hafta yapabilsek tüm işleri. aslında daha bi sürü iş var. hayırlısı bakalım..

meraba:))
serpil geçmiş olsun ya..gerçekten yaşlılık çok daha zor,Allah sağlık versin işallah..
meral acaba dişten olmasın??
ben de süslendim püslenmedim,nil uyansın ,babası bizi gezdirsin..
zemuszemusopuyorumnanaktan

slm kızlar
meral nasılsın inş egenin bişeyi yoktur
incicim Allah kavuştursun canım valla kıymetini bil birgün bile olsa evden uzak olmak eminim çok ii geliyodur.
serpilcim geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur annenin Allah şifa versin inşallah.

bizde cumartesi istanbulda olucaz kısmetsee oğluşuma kontolümüz var bakalım bebişim nasıl sonrasında dişçiye randevum var pazartesiye anca döneriz.yapılcak okadar çok iş varki istanbulda mutfağıma bar sandalyesi bakıp alıcaz,doğum için hastane eksikleri var onları alcaz pijama çamaşır vs,eve alış veriş yapılcak genelde metrodan alırız biz sebzeyi meyveyi çok taze ve güzel oluyo,koçtaştan eve bir kaç eksik alıncak kuaföre randevum var pazartesi dönüşündede kızıma randevu aldım dr onu götürcem bakalım durumu nasıl durumun :) yanii çokk iş var kızlar pazar günüde hava ii olursa biraz doğa gezmesi istiyorum kısmet bakalım.

offffff şiştim kızlar canım sıkıldı yaaaa evin içinde dört dönüyorum pek işimde yok olsada yapasım yok zaten

bizimkide gene azı patlatıcak heralde eliağzında ve biraz huysuz

bu arada kızlar daha önce sordum ama ya cevap gelmedi yada ben kaçırdım sizin bbeişlerin çorbalarını mikro dalgada ısıtıyomusunuz ben şöle bişey duydum ama ne kadar doğru cam tabakta cam kapakla kapatıp ısıtıcakmışsın

ay ara saaati geldi yoruldum valla 5e kadar mola .))
sevdacım kolay gelsin canım sana yorucu bir zaman dilimi seni bekliyormuş
nazocum açıkçası ben çağana hala günlük yapıyorum canım zaten benim oğlan dün yediğini bugün yemiyor seçici çok o yğzden ben ısıtma gereği pek duymuyorum ama mikro dalgada ısıstan var tandıdığım ki günlük çorba yapıpta bu ısya duyarlı cam kaplarda ısıtıyor oıda
hemşom naber ya görüşemiyoz ncedir berrak nasıl

buarada benim regl zamanım geldi ama olmadım ya üf benimde bu işe bir çözüm bulmam hap kulannanlar varmı ya nasıl kullanıyosunuz ne kullanıyosunuz br anlatın banada hele

inaysa bende iki günlük yapıyorum tencereyi ısıtmıyim yiyceğini kadar ısıtim die mikro dalgayı istiyorum yoksa tava kase bi sürü bulaşık çıkıyo

ay ben sisin yerinize de oluyorum regl. bitiyo 10-15 gün sora bidaha. 10 günde sürüyo.

Ben çok nadir kullanıyorum demiştim daha önce de sorduğunda nazocum:))))

İncicim, sigara içiyorsan, sanırım 35 yaşın üstünde isen ve daha önce hiç hap kullanmadıysan dr.lar hap vermiyorlar.
Bence korunma için bir dr.la konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…