2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meralcim 35 yaş altıyım ama sigara kullnıyorum ve daha öncede hap kulnamadım dediğin gibi drumla görüşsem daha iyi olucak sanırım
ay ara verdim ama pilim bitti valla dahada 4 ders var nasıl geçiçek bilmem topikte anacım pek sessz gelen selam yazıp gidiyor kmseyle denk gelemiyoz artıkın ay bebelr küçükken ne güzel sayfa sayfa konuşurduk büyüdüler pc başına oturamaz olduk iyicene :)))

Gunaydin hanimlar
Serpilcim cok gecmis olsun canim ya, islerinizi halledebilirsiniz ins. bir an once
Allah sifa versin. :Saruboceq:

Nazo ben mikrodalgayi sadece kendimiz icin arada kullaniyorum. Pek saglikli olmadgini duydum , birde haslanma tehlikesi olabiliyormus, aman dikkat.
bende hala gunluk hazirliyorum. hatta 2 ogunluk diyebiliiriz. Oglen ve aksam ogunu icin
pisiriyorum. sabah kahvalti gece yatarkende muhallebi filan veriyorum.
Defnenin soguk alginligi biraz gecti gibi ilaclarida bitti. hihoyyyt hihoyyyt

Dun manti yaptim kizlar ilk kez ve harika oldu. :hulya: cok az yaptim 2 bardak unla ama 2 pisirimlik cikti ustelik sadece 150 gr kiyma gitti bol oydugum halde. kapatirken cok
zorlandim ama defne kucagimdaydi hertarafimiz un oldu haliyle. Simit te yaptim ama yalan oldu ya :kedi: kizlar guzel simit tarifi olan varmi? :hulya:
incicim bencede en sagliklisi dr. bende spiral var memnun sayilirim, adetim uzun suruyor
ama kafam rahat. sempatiksalakcinni

Sedacim sanada kolay gelsin. Bebek alisverisi ne heyecanlidir simdi ya, beoyle seyler
cok guzel insani ozendiriyor ama cok zor buyutmesi Allah yardimcimiz olsun gercekten.

günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir

artık çocuklar iyice büyüdüler herşeyi anlıyorlar ve sürekli peşlerinde olmak gerek o bücürük boyları ile o minicik elleri her yere uzanıyor o yüzdende gözüm hep üzerinde kendine zarar vermesin diye dolayısıyla giremiyorum siteye hiç sanırım çoğumuz öyleyiz

canım şöle bı bakayım derken uykum geldı gittim uzandım
bu hafta berrağı babanneye bıraktık ,ewde temizlık war cam kapı halı dip temizliğe girdım
berrakla olmuo dıe bu hafta babannesı aldı,biz gidip görup gelıoruz,
sen nasılsın çıktımı çağanın dişi

günaydın canım
ewet süreklı oyun istıolar yada ilgi,yada bir yaramazlık peşindeler
büyüdükçe giremıoruz

selamlar hanımnlar umarım herkes ve bebeler iyidir
esracım iki tane üstten çıktı canım altlarda patlamak üzere sanırsam buhafta onlarda çıkar sıraya bindirdi bizim oğlan çıkarmadı çıkarmadı şimdi peşpeşe çıkarcak galiba tabi bu durumda çok huysuz oldu valla
kıslar ben regl oldum ay geçen hafta parkta bir bayan kilo almışssın yoksa hamilemisin deyince sıkıntı yaptım benimki gün şaşmaz çünkü 1de olurum 1 gün geçince oldum bu sefer ay kocişi ayda yılda bir görüyorum diye önlem almıyordum ama alssam iyi olucak valla zira uzun süre bebiş istemiyoprum Allah isteyene nasip etsin 1 taneyi büyütelim yeter
sabah hava çok güzledi parka çıktık geldik ay dünden ev savaş alanı gibi kalkıp toplamam lazım yemek yapmak lazım ama hiç halim yok hem dün çok yorulmuşum okulda bide regl olunca heryerlerim ağrıyor valla sözde doğum yapınca ağrı olmaz diyolardı benimki aynı devam ediyor acaba sezeryan olduk diyemi bu ağrılar geçmedi neyse kimsleer yok zaten kendim yazıp kendim okumim öptüm herkescikleri

buarada bolca fındığım var yapabileceğim fındıklı tatlı kurabiye vs tarifi istiyorum

ınci Esra kolay gelsin evet eskiden kolaydı ev toplamak temizlemek , bende akşama pırasa yaptım daha önce hiç yemedi Onat bakalım sevecekmi

ınci dişlerinizde hayırlı olsun bizimde 7 tane oldu başak görünen yok henüz

Slm kizlar hic keyfim yok Ezgi hasta atesi 39-4o ilaclr bile dusurmuyor grip oldu

birsey yemiyor sut iciyor kusuyor 3 gecedir sabahliyoruz Köpek disi cikmis buyumus bile gormemisim

Bizim evin dibi orasi

bildigin avm guzelim fabrika satis magzasi degil

en ust katta cocuk eglence merk var ezgiyi oraya goturuyoruz surekli

Arkadaşlar merhaba benimde 9 ocak 2009 tarihli bir kızım var yürümeye başladıkdan sonra dikkatimi çekdi paytak paytak yürüyor sanki bacaklarında eğrilik varmış gibi geldi bana sizin bebeklerden yürüyenlerin nasıl yürüyüşleri benim kuruntummu acaba birde bizimkinin bacakları çok tombul özellikle üst kısımları diz kenarı çok tombul caba tombullukdanmı öyle anlamadım.

merhaba , benm oğlumda yürümeye başladığında öyleydi hatta ördek diye gülüyorduk bence normaldir

slm kızlar....
esraaaaa kolay gelsin benimde halılarım rezalet doguma yakın veririm....
ayyy bir uykum geldi tam metişi yatırcam aaaaa ne görüyüm oyuncaklarıyla oynuyokafamçokkarıştıhemde yarım saattir gün içinde yüzüne bakmaz neyse azcık oynasın yatırcam ama cok sasırttı beni konsantre had safhada filan yani
umarım sizlerde iyisinizdir....
cok yaramaz oldu bizimki koltuga cıkıyo atıyo kendini yere kötükedihüsoen kötüsü de masanın sandalyelerini paaaaaaaat küüüüüüüt deviriyo devrildigi kırıldıgı bişiy degil sandalyenin ayakları allah korusun gözüne filan girer ömrümden ömür gidiyo
212 nerde ki ben hiç gitmedim gecen sene logusaydım deli indirim vardı hiç bişiy almadım bu sene hamileyim inş. seneye indirimden yararlanırımbayanssulusmile

off ne program be:))işallah hava da güsel olur gezersiniz de canımkaydirigubbakcemile2
ben kullanmıoorum canım..
buarada benim regl zamanım geldi ama olmadım ya üf benimde bu işe bir çözüm bulmam hap kulannanlar varmı ya nasıl kullanıyosunuz ne kullanıyosunuz br anlatın banada hele
cevap yazmışlaropuyorumnanaktanben kullanmıorum eyvahedigeldismile
ay geçmiş olsun ya sevindim düzeldiğine defneninkaydirigubbakcemile5
ama şuraya mantı yazıp durma fifoşa mantı yapçam ama beceremiorum bi türlücokacimcoookdelikafadulden
Slm kizlar hic keyfim yok Ezgi hasta atesi 39-4o ilaclr bile dusurmuyor grip oldu

birsey yemiyor sut iciyor kusuyor 3 gecedir sabahliyoruz Köpek disi cikmis buyumus bile gormemisim
ah be kuzum ay acaba bu köpek dişi mi yapıo bunu nil de öle olmuştu çıkartırken ben ihjtimal vermemiştim bi de ishaldi amma..:uhm:
çokk geçmiş olsun :çok üzgünüm:

ay ben de istiorum 212zemuszemusbayanssulusmile
fifoşum valla zor ama bişi koruo onları artık ne dersen ,melekler de ..
nil de oyuncaklarına geri döndü ama benimle beraber ,bütün gün fincanına kahve koyuorum!!,aynı kitabı okuorum!!tahtasına halka geçirioruss ve dün hiç uyumadı oyun oynayacağım die..bugün de artık çıldırdığımı görünce 2 saat soona uyudu zorlaaakaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni

ya ben çook özlüorum sizi:kedi:dooru düzgün görüşemiorus mafoldumben
ama ben çok çok seviorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…