ay ara saaati geldi yoruldum valla 5e kadar mola .))
sevdacım kolay gelsin canım sana yorucu bir zaman dilimi seni bekliyormuş
nazocum açıkçası ben çağana hala günlük yapıyorum canım zaten benim oğlan dün yediğini bugün yemiyor seçici çok o yğzden ben ısıtma gereği pek duymuyorum ama mikro dalgada ısıstan var tandıdığım ki günlük çorba yapıpta bu ısya duyarlı cam kaplarda ısıtıyor oıda
hemşom naber ya görüşemiyoz ncedir berrak nasıl
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
artık çocuklar iyice büyüdüler herşeyi anlıyorlar ve sürekli peşlerinde olmak gerek o bücürük boyları ile o minicik elleri her yere uzanıyor o yüzdende gözüm hep üzerinde kendine zarar vermesin diye dolayısıyla giremiyorum siteye hiç sanırım çoğumuz öyleyiz
bu arada istanbuldakiler.
212 diye bi fabrika satış mağazası varmış. biz oraya gittik. her mağaza var hemen hemen. ama hepsini dolaşamadık. ben park bravo dan mantolar aldım. sezonunda 1300-1500 e satılan mantoları 150-170 gibi fiyatlara aldım. defo falan yok. sezon sonu indirimi. valla gidebilirseniz gidin çok çok uygun..
Arkadaşlar merhaba benimde 9 ocak 2009 tarihli bir kızım var yürümeye başladıkdan sonra dikkatimi çekdi paytak paytak yürüyor sanki bacaklarında eğrilik varmış gibi geldi bana sizin bebeklerden yürüyenlerin nasıl yürüyüşleri benim kuruntummu acaba birde bizimkinin bacakları çok tombul özellikle üst kısımları diz kenarı çok tombul caba tombullukdanmı öyle anlamadım.
off ne program be:))işallah hava da güsel olur gezersiniz de canımkaydirigubbakcemile2slm kızlar
meral nasılsın inş egenin bişeyi yoktur
incicim Allah kavuştursun canım valla kıymetini bil birgün bile olsa evden uzak olmak eminim çok ii geliyodur.
serpilcim geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur annenin Allah şifa versin inşallah.
bizde cumartesi istanbulda olucaz kısmetsee oğluşuma kontolümüz var bakalım bebişim nasıl sonrasında dişçiye randevum var pazartesiye anca döneriz.yapılcak okadar çok iş varki istanbulda mutfağıma bar sandalyesi bakıp alıcaz,doğum için hastane eksikleri var onları alcaz pijama çamaşır vs,eve alış veriş yapılcak genelde metrodan alırız biz sebzeyi meyveyi çok taze ve güzel oluyo,koçtaştan eve bir kaç eksik alıncak kuaföre randevum var pazartesi dönüşündede kızıma randevu aldım dr onu götürcem bakalım durumu nasıl durumun :) yanii çokk iş var kızlar pazar günüde hava ii olursa biraz doğa gezmesi istiyorum kısmet bakalım.
ben kullanmıoorum canım..offffff şiştim kızlar canım sıkıldı yaaaa evin içinde dört dönüyorum pek işimde yok olsada yapasım yok zaten
bizimkide gene azı patlatıcak heralde eliağzında ve biraz huysuz
bu arada kızlar daha önce sordum ama ya cevap gelmedi yada ben kaçırdım sizin bbeişlerin çorbalarını mikro dalgada ısıtıyomusunuz ben şöle bişey duydum ama ne kadar doğru cam tabakta cam kapakla kapatıp ısıtıcakmışsın
cevap yazmışlaropuyorumnanaktanben kullanmıorum eyvahedigeldismilebuarada benim regl zamanım geldi ama olmadım ya üf benimde bu işe bir çözüm bulmam hap kulannanlar varmı ya nasıl kullanıyosunuz ne kullanıyosunuz br anlatın banada hele
ay geçmiş olsun ya sevindim düzeldiğine defneninkaydirigubbakcemile5Gunaydin hanimlar
Serpilcim cok gecmis olsun canim ya, islerinizi halledebilirsiniz ins. bir an once
Allah sifa versin. :Saruboceq:
Nazo ben mikrodalgayi sadece kendimiz icin arada kullaniyorum. Pek saglikli olmadgini duydum , birde haslanma tehlikesi olabiliyormus, aman dikkat.
bende hala gunluk hazirliyorum. hatta 2 ogunluk diyebiliiriz. Oglen ve aksam ogunu icin
pisiriyorum. sabah kahvalti gece yatarkende muhallebi filan veriyorum.
Defnenin soguk alginligi biraz gecti gibi ilaclarida bitti. hihoyyyt hihoyyyt
Dun manti yaptim kizlar ilk kez ve harika oldu. :hulya: cok az yaptim 2 bardak unla ama 2 pisirimlik cikti ustelik sadece 150 gr kiyma gitti bol oydugum halde. kapatirken cok
zorlandim ama defne kucagimdaydi hertarafimiz un oldu haliyle. Simit te yaptim ama yalan oldu ya :kedi: kizlar guzel simit tarifi olan varmi? :hulya:
incicim bencede en sagliklisi dr. bende spiral var memnun sayilirim, adetim uzun suruyor
ama kafam rahat. sempatiksalakcinni
Sedacim sanada kolay gelsin. Bebek alisverisi ne heyecanlidir simdi ya, beoyle seyler
cok guzel insani ozendiriyor ama cok zor buyutmesi Allah yardimcimiz olsun gercekten.
ah be kuzum ay acaba bu köpek dişi mi yapıo bunu nil de öle olmuştu çıkartırken ben ihjtimal vermemiştim bi de ishaldi amma..:uhm:Slm kizlar hic keyfim yok Ezgi hasta atesi 39-4o ilaclr bile dusurmuyor grip oldu
birsey yemiyor sut iciyor kusuyor 3 gecedir sabahliyoruz Köpek disi cikmis buyumus bile gormemisim
slm kızlar....
esraaaaa kolay gelsin benimde halılarım rezalet doguma yakın veririm....
ayyy bir uykum geldi tam metişi yatırcam aaaaa ne görüyüm oyuncaklarıyla oynuyokafamçokkarıştıhemde yarım saattir gün içinde yüzüne bakmaz neyse azcık oynasın yatırcam ama cok sasırttı beni konsantre had safhada filan yani
umarım sizlerde iyisinizdir....
cok yaramaz oldu bizimki koltuga cıkıyo atıyo kendini yere kötükedihüsoen kötüsü de masanın sandalyelerini paaaaaaaat küüüüüüüt deviriyo devrildigi kırıldıgı bişiy degil sandalyenin ayakları allah korusun gözüne filan girer ömrümden ömür gidiyo
212 nerde ki ben hiç gitmedim gecen sene logusaydım deli indirim vardı hiç bişiy almadım bu sene hamileyim inş. seneye indirimden yararlanırımbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?