2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaaaa sabahleyin ben buraya yazı yazmıştım:))))Hemde sitenin rengi düzeni filan değişmişti ben yazarken:))Şimdi eski haline dönmüş.

Yeşim maşallah çok hamarat duygu, ben kendi adıma ona yetişemem:))))

filizcim hepsi yaramaz bunların, koltukta otururken kucağımızdan bir atlıyor tutamazsak tepe üstü yerde.Kafayı vura vura ne olacak bilmem.Dün birde anneannesi görmeden merdivenlere çıkmış, taşınacağız diye bir kapı yaptırmadım.Artık kaçıncı basamaktan düştü bilmiyoruz, yuvarlandığında farketmiş annem

Bu aralar en çok hoşuna giden şeylerden biriside sandalyeleri çekip gıcır gıcır öttürmek

Herkes çok yoğun sanırım duygucum hiç bir araya gelemiyoruz.Bende sizleri özlüyorum, 1-1,5 sene önce ne güzel sohbetler yapardık:))))))alsanaalsanasmile

ya mağaza yazmışım dimi. avm işte. ama süper yaaa. ne güzel yerde oturuyomuşsunuz öyle süper ucuz deryaaa..

bu arada çok ta geçmiş olsun..

merhaba kızlar bugün hiç giremedim sabah 7 de bizim mesai başladı hiç durmadan bu saate kadar çalıştık valla, daha doğrusu oğluşum beni çalıştırdı artık çok yoruluyorum hiç dur durak yok bu ne enerji anlamadım o yüzden bakamadım hiç buraya
Duygucum bende sizleri çok seviyorum bende özledim eski günleri muhabbetleri

merhaba:))
egeye bak sen eşşek sıpası,çok tehlikeli merdiven ya Allah korusun
nil tırmanamıo çok rahatım:))
neys bacaamda çığlık çığlığa şimdikopuyorumnanaktan

Günaydınlar,nasılsınız_?
Ofise geldim bir bakayım dedim ama, dün bıraktığımdan sonra bir emel bir duygu girmiş:))))

Kimsecikler gelmiyor artık buralara.
Nasılsın duygucum sen varsın sadece sanırım.Nil nasıl oldu_?

slm arkadaşlar bende yoğunlukdan dolayı bayadır gelemedim.
inş herkes iyidir.
hasta bebişlere gecmiş olsun.

bizde iyiyiz miray çok şımarık dışarı gidenin peşinden ağlıyor çok numaracı. elinden biri bişeyini alırsada ya vuruyor yada ısırmaya kalkıyor anlıycanız evdeki cocuklar onu ufak diye idare ediyor.

sabah kahvaltısını hiç yapmıyor yediği tek şey siyah zeytin onuda vermeyince ağlıyor,gecenlerde bıldırcın yumurtası aldım onud ağzına sürdürmüyor ne yapcaz bilmiyorum. meyve ilede arası yok ancak ben işden çıkınca başında durup uğraşıcam işte olduğumdan pekde ilgilenemiyorum.

neys eherkes kendine iyi baksın inş herkesin sağlığı ve moreli yerindedir.

semracım miraydan bi tane de burda var:))o da siyah zeytinsiz duramıo,acaba neleri eksik bu kızların:)

Farkettim zaten duygucum.
Aynı heller bizde de var, sabah kahvaltıyı beraber yapalım diye hem bizim kahvaltımızı hem egenin kahvaltısını hazırlıyorum.Yeşil veya siyah farketmez zeytini görür görmez kendi kahvaltısını yemiyor, zeytin ver diye tutturuyor.Her sabah onun kavgasını yapmaktan yoruldum, hem sinirleniyorum bağırıyorum o zaman.O yüzden bizim kahvaltıyı hazırlamadan onun kahvaltısını yediriyorum, arkasından biz kahvaltı yaparken o masasında oturuyor, istediğini veriyorum ona.

ahada size zeytinin içerdikleri.
iyah Zeytin (40-50 adet)

Yeşil Zeytin (40-50 adet)

Enerji (kalori)

207

144

Yağ (g)

21.0

13.5

Karbonhidrat (g)

1.1

2.8

Protein (g)

1.8

1.5

Kalsiyum (mg)

77

90

Demir (mg)

1.6

2.0

Vitamin A (IU)

60

300

Vitamin B1 (mg)

0.02

0.02

Vitamin B2 (mg)

0.02

0.02

Niasin (mg)

0.2

0.1

Vitamin C (mg)

0

0

bunların hepsinden benim oğlanda bol bol var. varki ihtiyacı yok yemiyo...
kayınvaslidem de bende problem olmadığını anladı. çağanın yemediğine ikna oldu. adamı kanser eder bu diyo. annelik vesvesesi yapıyorum sanıyorlardı. bide şunu vermiyomusun bunu vermiyo musun diye sorup dururdu artık sorular bitti. benim verdiğime ama çağanın almadığına ikna oldu sonunda..
şimdi o veriyo çağan sağolsun yine almıyo. bu durum beni hem sevindiriyo halimi görüyorlar diye ama bi taraftan da keşke diyorum yeseydi de ben yalancı çıksaydım ama istitkaralı bizimki..

Boşver serpilcim:)))Çağanlar sanırım hep aynı, incide aynı dertten muzdarip.Bu çocuklar kendilerine göre yiyor sanırım.
Egehanda canı isterse yiyor, 1-2 haftadır akşam yemeklerini yememeye başladı.Yatırırken bir biberon süt veriyorum.Sanırım o yüzden yemesem de olur diye düşünüyor.Ama bu seferde süt onu tutmadığı için 2 saat sonra acıkıp uykusunda mızıldanıp ağlamaya başlıyor.Bende o yüzden akşam yemeği farklı şeyler deniyordum, zorla yedirmeye çalışıyordum.Şimdi vazgeçtim, biberona koyduğum sütün içine 2-3 tatlı kaşığı aptamilin ya da bebelacın gece mamasından koyuyorum.Onu içince daha tok tuttuğu için sanırım, 1-2 ye kadar uyuyor.
Kahvaltıda da zeytini görünce kendi kahvaltısını yapmıyor ama zeytini yese keşke. Ağzında çiğneyip çiğneyi atıyor.Sanırım çekirdekleri ile dişlerini kaşımak için kullanıyor.

Ben iyiyim emelcim, sen nasılsın_?Bu sıpalar çok yoruyorlar:)))))
Peşlerinde koşmaktan çok yoruluyor insan.Ben ofise geldiğim için rahatlıyorum:))))Neyseki aklımda arkada kalmıyor pek.Annem baktığı için.

aynen öyle meralcim ya bende yorgunluk dışında iyiyim , peşinde koşarak yemek yedir, peşinde koşarak altını aç, saatlerce uğraş uyut pilim bitiyor valla

kizlar moralim cok bouzk ya
defnenin test sonuclari kotu cikti. Fhs ,LH bide proractin fazla yuksek cikti. Mr istedi
bugun test sonuclarinin esimin isyerinden biri aldi. bizde yarin dr la gorusecegiz.
olmadi Turkiyeye donecegim , burda birsey yaptirmak istemiyorum acikcasi.

hayırdır cnm kötü derken nasıl kötü anlamadım

Niye yüksek çıkmış olabilir acaba_*İnşallah sorun olmaz hayatım, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…