2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam deryacım ezgi nasıl iyileştimi

yeşimcim bu değerlerin yüksek olması ne anlama geliyormuş bakalım doktor ne diyecek sıkma canını

Emelcim ezginin atesi dustu burnu akiyor oksuruyor banada gecirdi bogazim agriyor

Cumartesi kardesimin sozu var umarim toparlaniriz o zamana kadar

Siz nasilsiniz

kaydirigubbakcemile3ayyy çok güldüm ohh olsun çok bilmişlere..ama insan abartıo olsaydım demio diilkaydirigubbakcemile
saol bu arada değerler için ama o kadar zeytin 200 kaloricik mi yapıomuş hani bi zeytin 80 kaloriydi:uhm:
canım çekirdeğini çıkar ver ,nil de oynuo kapıo bazen öle çekirdekli çıkarıo hepsini ama çekirdeksiz olunca kabuğu hariç yio:icecream:
bu yemek olayı sinir bişi biz de bugün bişi yemedik en sonunda hamburger yaptırdım dışarda etin yarısını yedi o kadar işte,egecik maşallah sütünü içio en azından(ama dediğin dooru ona güvenio)doldur gitsin aptamilizemuszemus
aynen öyle meralcim ya bende yorgunluk dışında iyiyim , peşinde koşarak yemek yedir, peşinde koşarak altını aç, saatlerce uğraş uyut pilim bitiyor valla
ah arkadaşım ah..ne güsel tercüman olmuşsun..
prolactin mi canım ?çook geçmiş olsun ,o konuyu ihmal etmeyin ama mr ı kesin çektirin..arkadaşım yeni ameliyat oldu ama o yıllarca ilaç kullandı fayda görmedi ondan normalde ilaçla düzelen bişi ..
Emelcim ezginin atesi dustu burnu akiyor oksuruyor banada gecirdi bogazim agriyor

Cumartesi kardesimin sozu var umarim toparlaniriz o zamana kadar

Siz nasilsiniz

geçmiş olsun ya ateşi düşsün de diğerleri geçer..
hayırlı olsun şimdiden tebrik ederim kardeşini,siz de turp gibi olursunuz cumartesiye işallah..

ii akşamlar..
demetle konuştum berat da ateşliydi ,düşmüş Allahtan onun ateşi de ..
ya bi de gamze nerde yahu merak ediorum onu:uhm:
neyse ben kaçar,nil de bugün 37.8 ateşi gördü ama dişten sanırım çünkü çok gıcıktı bugün:roflol:işallah bu gece uyutur,dün 2-4 mesaisine bıraktı beni:jeyyar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım??ben giremiyrm artık vaktim olmuoo aklım hep sizde buraya girince elvini ve işlerimi boşluyrm...inş herkes iiidir..biz diş çıkarma dışında iiiz..hepinizi öpyrrmm

iyi geceler herkese iki gündür giremiyorum masaüstünün eternet kartı yanmış laptobuda eşim okula götürdü iki gün yarında götürcek çağanda çok geç saatlere kadar uyumuyor doğal olarak gecede giremiyordum bu gece bir bakim dedim umarım herkes iyidir bu çocuklar çok yoruyor artık fazlada giren olmamış zaten hasta olanlara geçmiş olsun

selam kızlar hiç yaamıyroum ama hasta bebişlerimize geçmiş olsun demek istedim
ezgi kızımıza ve defnemize inşallah çabuk düzelecek bir şeydir yeşimcim çok geçmişolsun
keremde zeytini görünce başka bişi yemyor bende çıkarmıyorum masaya o zaman hiçbirşey yemiyor önden 2-3 zeytin aralara diğerlerini sıkıştırıp yine zeytinle kapatıyoruz menüyü
kılar kerem çok korkuyor bi çok şeyden sizde de var mı ani seslerden mesela ödlek diye dalga geçiyoruz ama merak ettim bu dönemdee normal mi acaba korkacağı bişeyde yaşamadı ama..
okuduklarımıda unuttum işte hepinizi öpüyorum kolay gele:)))

ezgiye ve defneye geçmiş olsun...inş düzelir defnenin durumu çok üzüldüm yeşimcim güzel düşün g
zel şeyler olsun allah korusun tüm bebişleri..

başakçım merhaba elvin tam tersine hiçbişiden korkmuo..belki geçici bi durumdur..zamanla alışır herşeye..

gunaydin kizlar
iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Bugun dr. izindeymis tam evden cikarken, esimin
musteri servisinden biri aradi haber verdi. Yarin giddp konusacagiz, dr. ciddi deyince
bende panik oldum acikcasi, mr da nasil cekilecekki? hic kipirdamamasi gerekiyor
mumkun degil mecburen anaztezi yapacaklar diye dusundum buda beyninde hasara
yol acmazmi? geceden beri bunlari dusunuyorum. Oyle birseye zaten izin vermeyiz.
sanirim bu hormonlar kisirlikla alakali , nette ariyorum hep tup bebek siteleri cikiyor.
Allaha sukur ki erken farkettik. ilaclar duzelebilen birseymis. Cok iyi bir doktor bulmak
lazim, kizlar bildiginiz varmi? Endoktrin dr bakiyormus galiba , internetten okudugum o
ama emin degilim.

Ezgiyede cok gecmis olsun bu arada,

Basakcim belki bosta bulunmustur, bir seye dikkatini cok verdiyse aniden sesi duyup
urkebilir. Bide gece lambasini ben hep acik tutarim , odasi ayri korkmasin diye.

zeytin bizimkininde favorisi, gorunce ondan baska birsey istemiyor. Bu aralar
istahi cok kotu hic bu kadar kotu olmamisti, her yemegimiz olaydi oluyor. eline tutustaracak birseyler bulamiyorum artik. Sabahleyin bir yumurta sarisi (kizarmis) yedi 3 tanede zeytin baska birsey yemedi. simdi yemek denicem bakalim ne kadar yiyecek???

duygucum ameliyat yazmissin, ne ameliyati olduki? birde bu mr konusunda yukarda yazdigim gibi bazi cekincelerim var.

Esim tekrar aramis hastaneyi dr un ogleden sonra gelecegini ogrenmis
gittik bizde hastaneye. kadin endiselenecek bir durum yok diyor ama mr cekimi istedi. beyninde birsey var mi
diye. varsa ameliyat olmasi lazimmis eger yoksa 6 ay sonra tekrar kan tahlili.
yani ilac bile kullanmayacakmisiz. simdi esimle dusunuyoruz cektirsek mi diye??
anestezininde tehlikesi var cunku. 6 ay sonra tekrar bir kan tahlili yaptirip ondan sonrami
cektirsek diyoruz. belkide gerek kalmayacak hormonlar duzeleecek. Ay kafam cok karisik
Allah korusun ben icimi serin tutuyorum bir sey
cikicani dusunmuyorum yada dusunmek istemiyorum ama aksi durum olursada
zaten ameliyat icin beklememiz gerekecek yani zaten cok ufak nasil ameliyat olucakki
cok karisti kafam ya. Belkide bosuna panik yaptik hep bu sekilde dusunmeye calsiiyorum

günaydın arkadaşlar

yeşim çok çok gecmiş olsun,ben anlamadım nesi var cocuğun ne amaliyatı bu. inş gecici bi durumdur. Keşke yapabilceğimiz bi şey olsada yardımcı olabilsek ama malesef hiç tanıdığım bi doktor yok, üzülme inş bizlerede güzel iyi haberler verirsin.

günaydın kızlar..
ben de siteye giremeyenlerdenim, yanlız değilmişim sanırım :)
son sayfaya baktım sadece..calemity bizimki de ani ve tanımlayamadıgı seslerden ürküyo..normal oldugunu düşünüyorum, zamanla alışacaktır..ödlek falan da demeyin yakışıklıya :)) anlıyolar artık herşeyi..

yeşim nedir bu hormon meselesi ? şaşırdım ve de çok üzüldüm..umarım yersiz bir şüphe çıkar..çok geçmiş olsun.

zeytin konusu bizde de aynı..demek hepsi aynı bu veletlerin..zeytini gördümü nasıl alacagını şaşırıyo iki elini dolduruyo, sonra başka bişey yemek istemiyo..

hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun..

biz şükür hasta falan değiliz.her zamanki yaramazlıklarımız devam etmekte..

saol semracim.

Aycacim Burda genel kontrola goturdum cocugu , dr memeleri buyuk oldugunu ve
buyuk bir hastanede hormn tahlili yaptirmamiz gerektigini soyledi, bizde gittik ve yaptirdik.
Bazi hormonlarin normalin ustunde ciktigi goruldu. Dr da cok kucuk bir ihtimal ama
emin olalim diye mr cekimi istedi beyinde bir kitle var mi diye?? Cok minik bir olasilikmis
eger birsey cikmazsa zaten ilac bile vermeyip 6 ay bekleyecekmis, sonra tekrar
takip icin tahlil gerekecekmis. Durum boyle Aycacim.

Moralim cok bozuk site site dolaniyorum birsey ogrenebilmek icin, mr sorun degil ama
anestezi beni dusunduren. ONada kotu demiyorlar okudugum kadariyla. Daha ufak bebekler
oluyormus. 15dk suruyormus islem. diyorum ya belkide bosuna uzuluyoruz, birsey yok
ama kurt dustu iste bir kere icimize. esim cok rahat biridir ama o bile panik oldu.
napicaz hic bilmiyorum.

Geçmiş olsun yeşimcim, inşallah bir sorun çıkmaz, mr çekimi içinde anestezi çok hafif bir ilaçla yapılıyor sanırım.Zaten uzun sürmeyeceği için çok fazla uyutulmuyor.

Ama yine de çok gerekmedikçe kullanılmaması lazım bence de anestezinin.Allah korusun ama başka bir sorun varsa 6 ay bekledikten sonra öğrenirsen neden yaptırmadım ki diyebilirsin, bir de 6 ay kafanda soru işareti olacak.
İyi düşünmek lazım bazı şeyleri.

Hasta olan bebişlerede geçmiş olsun bu arada.

üzülme dua edelim inşallah birşey çıkmaz bazı şeyleri içimizde çok büyütürüz kötüyü üşünüyoruz iyi düşünüp iyiolmasını istiyelim dualar edelimsenağlama

canım çok geçmiş olsun anestezi bencede çok yüksek verilcek bişi olmıycaktır sadece çekim için az bi anestezi verirler bence bide şöle düşünmelisin defneden çok daha küçük bebekler ameliyat için anestezi alıyolar Allahın izniyle bişi olmaz okadardan yatarki bişeyçıkmasın yakında kontrolümüz var ama önümüzdeki perşembeye okadar beklermiziniz bilmem ama gittiğimizde durunun dr danışabilirim bu durumu başka yakkında dr gidicek arkadaşlarda bi sorsun seninde varsa eğer tanıdığın dr sende sor bi fikir alalım bakalım doktorlardan.ona göre sende karar verisin.

slm kizlar oglumu yeni uyuttum gecmisi okumadim ama yesimcim yazini gördüm cok gecmis olsun.insallah biseyi yoktur yavrucugunun bi bilgim yok ^bukonuda ama sen yinede tüm tahlilerini yaptir canimya.morelini bozma hemen dur bakalim tahlileri neyi göstercek.bizede haber ver canim.

selam kızlar nasılsınız
biz şükür iyiyiz oğlumun uykusuzluğu dışında herşey şükür normal...
yeşimcim çok çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm inşallah bişiy çıkmaz....
hasta olan başka bebiş varsa onlarada geçmiş olsun...
oğlumdan ve ev işlerinden fırsat bulamıyorum giremiyorum o yüzden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…