kaydirigubbakcemile3ayyy çok güldüm ohh olsun çok bilmişlere..ama insan abartıo olsaydım demio diilkaydirigubbakcemileahada size zeytinin içerdikleri.
iyah Zeytin (40-50 adet)
Yeşil Zeytin (40-50 adet)
Enerji (kalori)
207
144
Yağ (g)
21.0
13.5
Karbonhidrat (g)
1.1
2.8
Protein (g)
1.8
1.5
Kalsiyum (mg)
77
90
Demir (mg)
1.6
2.0
Vitamin A (IU)
60
300
Vitamin B1 (mg)
0.02
0.02
Vitamin B2 (mg)
0.02
0.02
Niasin (mg)
0.2
0.1
Vitamin C (mg)
0
0
bunların hepsinden benim oğlanda bol bol var. varki ihtiyacı yok yemiyo...
kayınvaslidem de bende problem olmadığını anladı. çağanın yemediğine ikna oldu. adamı kanser eder bu diyo. annelik vesvesesi yapıyorum sanıyorlardı. bide şunu vermiyomusun bunu vermiyo musun diye sorup dururdu artık sorular bitti. benim verdiğime ama çağanın almadığına ikna oldu sonunda..
şimdi o veriyo çağan sağolsun yine almıyo. bu durum beni hem sevindiriyo halimi görüyorlar diye ama bi taraftan da keşke diyorum yeseydi de ben yalancı çıksaydım ama istitkaralı bizimki..
canım çekirdeğini çıkar ver ,nil de oynuo kapıo bazen öle çekirdekli çıkarıo hepsini ama çekirdeksiz olunca kabuğu hariç yio:icecream:Boşver serpilcim:)))Çağanlar sanırım hep aynı, incide aynı dertten muzdarip.Bu çocuklar kendilerine göre yiyor sanırım.
Egehanda canı isterse yiyor, 1-2 haftadır akşam yemeklerini yememeye başladı.Yatırırken bir biberon süt veriyorum.Sanırım o yüzden yemesem de olur diye düşünüyor.Ama bu seferde süt onu tutmadığı için 2 saat sonra acıkıp uykusunda mızıldanıp ağlamaya başlıyor.Bende o yüzden akşam yemeği farklı şeyler deniyordum, zorla yedirmeye çalışıyordum.Şimdi vazgeçtim, biberona koyduğum sütün içine 2-3 tatlı kaşığı aptamilin ya da bebelacın gece mamasından koyuyorum.Onu içince daha tok tuttuğu için sanırım, 1-2 ye kadar uyuyor.
Kahvaltıda da zeytini görünce kendi kahvaltısını yapmıyor ama zeytini yese keşke. Ağzında çiğneyip çiğneyi atıyor.Sanırım çekirdekleri ile dişlerini kaşımak için kullanıyor.
ah arkadaşım ah..ne güsel tercüman olmuşsun..aynen öyle meralcim ya bende yorgunluk dışında iyiyim , peşinde koşarak yemek yedir, peşinde koşarak altını aç, saatlerce uğraş uyut pilim bitiyor valla
prolactin mi canım ?çook geçmiş olsun ,o konuyu ihmal etmeyin ama mr ı kesin çektirin..arkadaşım yeni ameliyat oldu ama o yıllarca ilaç kullandı fayda görmedi ondan normalde ilaçla düzelen bişi ..kizlar moralim cok bouzk ya
defnenin test sonuclari kotu cikti. Fhs ,LH bide proractin fazla yuksek cikti. Mr istedi
bugun test sonuclarinin esimin isyerinden biri aldi. bizde yarin dr la gorusecegiz.
olmadi Turkiyeye donecegim , burda birsey yaptirmak istemiyorum acikcasi.
Emelcim ezginin atesi dustu burnu akiyor oksuruyor banada gecirdi bogazim agriyor
Cumartesi kardesimin sozu var umarim toparlaniriz o zamana kadar
Siz nasilsiniz
üzülme dua edelim inşallah birşey çıkmaz bazı şeyleri içimizde çok büyütürüz kötüyü üşünüyoruz iyi düşünüp iyiolmasını istiyelim dualar edelimsenağlamasaol semracim.
Aycacim Burda genel kontrola goturdum cocugu , dr memeleri buyuk oldugunu ve
buyuk bir hastanede hormn tahlili yaptirmamiz gerektigini soyledi, bizde gittik ve yaptirdik.
Bazi hormonlarin normalin ustunde ciktigi goruldu. Dr da cok kucuk bir ihtimal ama
emin olalim diye mr cekimi istedi beyinde bir kitle var mi diye?? Cok minik bir olasilikmis
eger birsey cikmazsa zaten ilac bile vermeyip 6 ay bekleyecekmis, sonra tekrar
takip icin tahlil gerekecekmis. Durum boyle Aycacim.
Moralim cok bozuk site site dolaniyorum birsey ogrenebilmek icin, mr sorun degil ama
anestezi beni dusunduren. ONada kotu demiyorlar okudugum kadariyla. Daha ufak bebekler
oluyormus. 15dk suruyormus islem. diyorum ya belkide bosuna uzuluyoruz, birsey yok
ama kurt dustu iste bir kere icimize. esim cok rahat biridir ama o bile panik oldu.
napicaz hic bilmiyorum.
saol semracim.
Aycacim Burda genel kontrola goturdum cocugu , dr memeleri buyuk oldugunu ve
buyuk bir hastanede hormn tahlili yaptirmamiz gerektigini soyledi, bizde gittik ve yaptirdik.
Bazi hormonlarin normalin ustunde ciktigi goruldu. Dr da cok kucuk bir ihtimal ama
emin olalim diye mr cekimi istedi beyinde bir kitle var mi diye?? Cok minik bir olasilikmis
eger birsey cikmazsa zaten ilac bile vermeyip 6 ay bekleyecekmis, sonra tekrar
takip icin tahlil gerekecekmis. Durum boyle Aycacim.
Moralim cok bozuk site site dolaniyorum birsey ogrenebilmek icin, mr sorun degil ama
anestezi beni dusunduren. ONada kotu demiyorlar okudugum kadariyla. Daha ufak bebekler
oluyormus. 15dk suruyormus islem. diyorum ya belkide bosuna uzuluyoruz, birsey yok
ama kurt dustu iste bir kere icimize. esim cok rahat biridir ama o bile panik oldu.
napicaz hic bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?