- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
selam kızlar nasılsınız
biz şükür iyiyiz oğlumun uykusuzluğu dışında herşey şükür normal...
yeşimcim çok çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm inşallah bişiy çıkmaz....
hasta olan başka bebiş varsa onlarada geçmiş olsun...
oğlumdan ve ev işlerinden fırsat bulamıyorum giremiyorum o yüzden....
kizlar ya cok sagolun destegiiz icin,
Seda cim sorarsan cok sevinirim, benim burdan soracagim hic kimse yok. Yani bu anestezi cok etkiler mi bebegi diye? mr zaten zarar vermiyor diye biliyorum.
MEralcim haklisin onua dusunmuyor degilim. BIrde bu acabayla 6 ay gecmez haklisin.
Ama ne biliyim burda yaptirma konusunda tereddutum var, 1 ay sonra Turkiyeye donecegiz
ordan bir uzmanla gorusup yaptiralim diye de dusunuyorum, insan guvenemiyor.
Dogru soyluyorsun Hatice bende pozitif dusunuyorum, yani tahlil sonuclarinda bile
karisiklik olabilir oda bir ihtimal. Gerci gogusleri normalden biraz buyuk. babasi da demisti
bir ara bende dedim birsey olsa dr soylerdi. hem muayene ettiriyorum goguslerini yokluyor dr "sorun mu var?" diyorum "biraz buyuk ama sorun yok" diyorlar. Belkide zamanla kendiliginde duzene girer diye dusunduklerin icin diyorlar, bilemedim ki.
Sagol Gulsu cum , en sagliklisi icimde suphenin kalmamasi. Ama burda yaptiracak kadar cesaretim yok acikcasi. Sanirim Turkiyede yaptiracagiz . zaten cocukta beyinle ilgili olabilecek herhangi bir olumsuz durum yok. Tamam oldukca istahsiz, huysuz ama azi disi geliyor ondan diye dusunuyorum.
cok sagol canim.sorarım cnm perşembe günü kontrolü durunun bir hafta var ama kesin sorarım cnm bu arada daha öncede bilgi alırsamda yazarım
ah ya cok gecmis olsun, moralimizi yuksek tutmaliyiz ki bebelerimize daha iyi bakabilelimHerkese merhabalar,
Nisan ayından beri hiç yazamadım, çoğu zaman da okuyamadım. Kesinlikle unutulmuşumdur. Bizim için bugüne kadar ki süreç çok zordu, çünkü kızımda anne karnında beyinde kan pıhtılaşmasından dolayı sol elde ve ayakta felç var. Şu an fizik tedavi uygulanıyor. Bizim için çok zorlu bir süreç ve ben çok yoğun çalışan bir anneyim. Durumumu anlayabiliyorsunuzdur, uzun zamandır pisikolojim bozuktu, yeni yeni iyiyim.
Yeşimcim biz kızım 9 aylıkken mr çektirdik. Anestezi yapıyorlar, ama merak etme 2-3 saatte tamamen kendine geliyor. Yanlız üniversite hastaneleri dışında yaptırılmamasını özellikle tavsiye ediyor doktorlar.
Benim her zaman nete girmem mümkün değil, bütün gün işte koşturuyorum, akşamları da evde kızımı çalıştırıyoruz. Şu an yürüyemiyor ama 5-6 adımlık sıralıyor. Bizim için müthiş bir gelişme.
saol semracim.
Aycacim Burda genel kontrola goturdum cocugu , dr memeleri buyuk oldugunu ve
buyuk bir hastanede hormn tahlili yaptirmamiz gerektigini soyledi, bizde gittik ve yaptirdik.
Bazi hormonlarin normalin ustunde ciktigi goruldu. Dr da cok kucuk bir ihtimal ama
emin olalim diye mr cekimi istedi beyinde bir kitle var mi diye?? Cok minik bir olasilikmis
eger birsey cikmazsa zaten ilac bile vermeyip 6 ay bekleyecekmis, sonra tekrar
takip icin tahlil gerekecekmis. Durum boyle Aycacim.
Moralim cok bozuk site site dolaniyorum birsey ogrenebilmek icin, mr sorun degil ama
anestezi beni dusunduren. ONada kotu demiyorlar okudugum kadariyla. Daha ufak bebekler
oluyormus. 15dk suruyormus islem. diyorum ya belkide bosuna uzuluyoruz, birsey yok
ama kurt dustu iste bir kere icimize. esim cok rahat biridir ama o bile panik oldu.
napicaz hic bilmiyorum.
Herkese merhabalar,
Nisan ayından beri hiç yazamadım, çoğu zaman da okuyamadım. Kesinlikle unutulmuşumdur. Bizim için bugüne kadar ki süreç çok zordu, çünkü kızımda anne karnında beyinde kan pıhtılaşmasından dolayı sol elde ve ayakta felç var. Şu an fizik tedavi uygulanıyor. Bizim için çok zorlu bir süreç ve ben çok yoğun çalışan bir anneyim. Durumumu anlayabiliyorsunuzdur, uzun zamandır pisikolojim bozuktu, yeni yeni iyiyim.
Yeşimcim biz kızım 9 aylıkken mr çektirdik. Anestezi yapıyorlar, ama merak etme 2-3 saatte tamamen kendine geliyor. Yanlız üniversite hastaneleri dışında yaptırılmamasını özellikle tavsiye ediyor doktorlar.
Benim her zaman nete girmem mümkün değil, bütün gün işte koşturuyorum, akşamları da evde kızımı çalıştırıyoruz. Şu an yürüyemiyor ama 5-6 adımlık sıralıyor. Bizim için müthiş bir gelişme.
iyi akşamlar kızlar..konuya öylece daldım ama yeşimi merak etmiştim..bu saatte uyanık olmam da ayrıca mucize gibi :))
umarım bebişler ve sizler iyisinizdir..balım yazıp çıkmışsın, özledim seni de..eymen nasıl, yaramazlıklara devam mı yine..yeme sorunu aynı sanırım, bizdeki gibi..
calemity siz nasılsınız..?
Geçmiş olsun canım, iyileşme kaydettiğine çok sevindim.Çok haklısın hem çalışıyorsun sanıırm hemde bebeğin sorunları olunca senin işin daha zor.Erken teşhisle daha çabuk yol katetmişsiniz.Maşallah sıralamaya başlamış bile.Geçmiş olsun tekraradan.Herkese merhabalar,
Eymenin gök gürültüsünden korkacağı aklıma gelmezdi:)))Yaramaz sıpa. Öpüyorum seni ve eymeni.yeşim çok geçmiş olsun bencede kötü düşünme...nefesi içinde olduktan sonra herşeyle başedilir derler bizim burada...çaresi çözümü vardır elbette..anne olunca daha fazla vesveseli oluyori insan.
yeğenimin doğum gününden geldik bizde...
eymende gök gürültüsünden korkuyor...bende güldürü amca kızıyor yemeğini yemedi diye diyorum ama nerde onu anlayacak çocuk...kaydirigubbakcemile3
saol semracim.
Aycacim Burda genel kontrola goturdum cocugu , dr memeleri buyuk oldugunu ve
buyuk bir hastanede hormn tahlili yaptirmamiz gerektigini soyledi, bizde gittik ve yaptirdik.
Bazi hormonlarin normalin ustunde ciktigi goruldu. Dr da cok kucuk bir ihtimal ama
emin olalim diye mr cekimi istedi beyinde bir kitle var mi diye?? Cok minik bir olasilikmis
eger birsey cikmazsa zaten ilac bile vermeyip 6 ay bekleyecekmis, sonra tekrar
takip icin tahlil gerekecekmis. Durum boyle Aycacim.
Moralim cok bozuk site site dolaniyorum birsey ogrenebilmek icin, mr sorun degil ama
anestezi beni dusunduren. ONada kotu demiyorlar okudugum kadariyla. Daha ufak bebekler
oluyormus. 15dk suruyormus islem. diyorum ya belkide bosuna uzuluyoruz, birsey yok
ama kurt dustu iste bir kere icimize. esim cok rahat biridir ama o bile panik oldu.
napicaz hic bilmiyorum.
canım zaten beyinde onu rahatsız eden bişi yok ayrıca çok çok ufak oluo,ilaçla da düzelir ki dr.lar şimdi ilaç bile dememiş..ayrıca da operasyonu burundan yapılıomuş.öle ah ahhh lık bş durum yok şükür ama ben üniversite hastanelerine güveniorum sadece..araştırma hast.asla!!kizlar ya cok sagolun destegiiz icin,
Seda cim sorarsan cok sevinirim, benim burdan soracagim hic kimse yok. Yani bu anestezi cok etkiler mi bebegi diye? mr zaten zarar vermiyor diye biliyorum.
MEralcim haklisin onua dusunmuyor degilim. BIrde bu acabayla 6 ay gecmez haklisin.
Ama ne biliyim burda yaptirma konusunda tereddutum var, 1 ay sonra Turkiyeye donecegiz
ordan bir uzmanla gorusup yaptiralim diye de dusunuyorum, insan guvenemiyor.
Dogru soyluyorsun Hatice bende pozitif dusunuyorum, yani tahlil sonuclarinda bile
karisiklik olabilir oda bir ihtimal. Gerci gogusleri normalden biraz buyuk. babasi da demisti
bir ara bende dedim birsey olsa dr soylerdi. hem muayene ettiriyorum goguslerini yokluyor dr "sorun mu var?" diyorum "biraz buyuk ama sorun yok" diyorlar. Belkide zamanla kendiliginde duzene girer diye dusunduklerin icin diyorlar, bilemedim ki.
Sagol Gulsu cum , en sagliklisi icimde suphenin kalmamasi. Ama burda yaptiracak kadar cesaretim yok acikcasi. Sanirim Turkiyede yaptiracagiz . zaten cocukta beyinle ilgili olabilecek herhangi bir olumsuz durum yok. Tamam oldukca istahsiz, huysuz ama azi disi geliyor ondan diye dusunuyorum.
hatırlıorum ben kaydirigubbakcemile2hoşgeldin..Herkese merhabalar,
slm hanimlar
Yesim gecmis olsun umarim sorunsuz atlatirsiniz bu sureci
Biz iyiyiz cok sukur Ezgi mutlu biz mutlu :)) Ezgi biz ne dersek tekrarliyor super birsey konusmAsi
teyze hala tamam pembe fil kuzu ver ac bitti ve suan aklima gelmeyen birsuru sey diyor :)))
canım zaten beyinde onu rahatsız eden bişi yok ayrıca çok çok ufak oluo,ilaçla da düzelir ki dr.lar şimdi ilaç bile dememiş..ayrıca da operasyonu burundan yapılıomuş.öle ah ahhh lık bş durum yok şükür ama ben üniversite hastanelerine güveniorum sadece..araştırma hast.asla!!
çok geçmiş olsun işallah hiiiiçbişiycik yoktur.öp defneyi koca memişlerindenkaydirigubbakcemile3
hatırlıorum ben kaydirigubbakcemile2hoşgeldin..
çok geçmiş olsun ..annelik zaten başlıbaşına zorken bi de rahatsızlık iice yıpratıcı olmuştur ama bak sıralamaya başlamış bile..bizim hala tembel bebeklerimiz var yürümeyenkaydirigubbakcemile
burası terapi oluo hepimize gerçi son günlerde bayaa boş kaldı ama..her zaman beklerissopuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaa eşşek sıpası maşallah ezgiye
neler de diomuş öle..biz de sadece alma varsırnaşık şeydelikafadulden
bu arada hayırlı olsun sözünüzvereliniortak
merhaba...
nassınız işallahlaelaelaelaelae
ah ben -ok gibiyimsempatiksalakcinni
nil grip oldu,dişi gelio,kocam bana küstü,hava yağmurlu,şişkoyum ama hala kurabiye yiorum,evim leşş gibi,her yerde kağıtlar ve fındıklar var ama hiiçç temizleyesim yok,yalnızım,uykusuzum,nil tüm gün ağlıo,ilaç içmio,yemio,demin elini çekmeceye sıkıştırdı kanattı gene ağladı,hep ağlıo,ben dayanmaya çalışıorum olmadı ben de ağlıorum bu sefer gelip cici yapıo..ne bilim işte var da var..
olsun sağlık olsun..herşey olur:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?