azcık okudum ....
yeşim gecmiş olsun neler yasadıgını anlayabiliyoum metişin bıngıldagı erken kapandıı için ona benzer birsey yapıldu ama 2 dk sabit kaldı da narkoz almadı cok arastırmıstım yan etkisi bilindik çok yok allah saatlerce ameliyat olup da narkoz almak zorunda olanlardan etmesin bizi:Saruboceq:
accu sizede gecmiş olsun....
aaaa masallah ezgiye neler diyo öyle metiş anni gındıgındı gındı birde böyle abzürtük seyler diyo ama yaramazlık tam gaz....
mısırlı ayca merak etmiştim seni emre nasıl
metiş zeytin sevmedi yemiyo kötükedihüso
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhh bunalımdayım accayip yaramaz oldu canavar diyoruz tazmanya canavarıkötükedihüsobabası da bende evdeyiz ikimiz bir cocuga bakamıyoruz...
hiç bir yere cıkmıyoruz gecen arkadasa gittim ocak dogumlu bebegi var allahım kuzu .....kızın evini talan ettik ayaklı avizeyi az kalsın deviriyordu servis tabagımdaki herseyi eve döktü 2 kere evi süpürdüm cocugada pataküte girişti kanter içinde kaldım insan cocuguyla hiçbiryere gitmez mi yaaaaaaaaa gitmiyorum işte...
annemin evini de mahvediyor ikidir kalmaya gidiyorum bavulumla geri dönüyorum çok yaramaz evde ne var ne yok kaldırdım komsumun kızı geldi filiz teyse tasınıyo musunuz dedi kızda haklı ev ev olmaktan ıktı....önceden fillerim meleklerim mumlar cerceveler renkli taslarım vardı hepsini kaldırdımalsanaalsanasmileiçiçe gecen tahtalardan aldım geciyo tv nin karsısına ekrana fırlatıyo 12 den haber spikerini vurmaya calısıyo-tatlicadiarzu-kırılsın dökülsün kendine bişiy olmasın gün içinde 5-6 kere aglama krizine tutuluyo köyün delileri olur ya meydana cıkan aynı onlar gibi....ve en önemlisi uykuya geciş...nerden baksanız bir saat debelendikten sonra uyuyo ömrüm gidiyo her aksam uyumucam cay demkicem kk ya takılcam tv izlerim filan diyorum ama nerdeeeeeeeeeeee 1 saatlik debelenme sonunda bende sızıyorum...
neyse babasıyla 10 a kadara uyuyo bugun sabah 5 de dikildi ayaga ayyyyyyyyy sacımı basımı yoldum babanla uyuyosun benle de uyusana yok yok alsanaalsanasmileartık saat 11 de aglayarak sızmıs kalmıs bende 1 saat uyudum hala uyuyo aksama güç topluyo....
recep ivediğe gittim orda KADIN YARAMAZ OGLUNU HOCAYA GÖTÜRÜYO AKLIMA O SAHNE GELDİkafamçokkarıştı
cok yazdım dimi ayyyy bunaldım da ondan neyse ben kactım....
he bu arada metişe mini dagıtma makinesi diyoz bide tazmanya önüne ne gecerse pert ediyo saclarımda beyaz yoktu ama aklar düşmüs oooooooooooooooofffffffffff inş karnımdaki uslu olur he bu arada metişe yatılı okul bakıyorumlaelaelaelaelae
en cok da neyi özledim biliyo musunıuz hani hamileliğin son zamanlarında hep burdaydık ya heyecan dorukta aldıgımız cicilerin resmini filan cekerdik siteye koyardık opuyorumnanaktanne güzeldi o günlermafoldumben
hep cocuk egitimin de anne babanın önemi oldugunu ögrettiler bize okulda ama yokmus öyle bişiy her cocuk kendi kurallarıyla dünyaya geliyomus anne baba ona uymak zorunda
cok moralim bozuk nerde yanlıs yapıyorum da bu cocuk böyle :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?