iyi geceler
eymen de ishal başladı...aslında dün başladı ama ben sık kaka yapıyor diye düşünmüştüm bugün daha fazla yapmaya başlayınca anladım..birde pişik oldu kıpkırmızı çok kötü ya...biranda oldu acaba ishaldenmi_?kremin zeytin yağınında faydası yok..yarın doktorunu arıcağım..diştende olabilirmiki_?
kusması ateşi yok sadece ishali var
iyi geceler
Fırsat buldukça okuyorum ancak yazamıyorum bizim kız saldırıyo bilgisayara
Hasta olan bebişlere geçmiş olsun
Ece de artık biz ne dersek tekrar ediyo
Son günlerde lazımlığa alıştırdım bi kaç kez kakasını lazımlıkta yaptı bu akşam çiş dedi hemen götürdüm ve yaptı inş yaza kadar tamamen öğrenmiş olur
Bizden bukadar tüm bebişleri öptük
Maşallah eceye:))Yaza kadar söylemeye başlar artık.iyi geceler
Fırsat buldukça okuyorum ancak yazamıyorum bizim kız saldırıyo bilgisayara
Hasta olan bebişlere geçmiş olsun
Ece de artık biz ne dersek tekrar ediyo
Son günlerde lazımlığa alıştırdım bi kaç kez kakasını lazımlıkta yaptı bu akşam çiş dedi hemen götürdüm ve yaptı inş yaza kadar tamamen öğrenmiş olur
Bizden bukadar tüm bebişleri öptük
Demek korkularda genetikmiş:)))Maşallah eymenede, her hareketi tekrarlamaya başladılar artık:))filiz bizde varız yalnız değilsin bende bir yere gitmiyorum çünkü çok strese giriyorum..masamı barımı kaldırdım başka odaya ne kadar süs eşyam varsa hepsini sakladım odanın kapısınıda kilitledim çünkü kapıyıda açıyor...odayı evin deposu niyetine kullanıyoruz artık..
arkadaşın kızı var 10 aylık..cep telefonunu alıyor eymende hemen cıs deyip elinden alıyor...ağlayınca hımmm deyip parmağını sallıyor..biz eymene ne yaparsak kıza uyguluyor...ama en iyi kankisi tabi arada pataklıyor ağlayıncada sarılıyor bu defa ikiside yere yuvarlanıveriyorkaydirigubbakcemile3
meral abla eymenin korkusu genetik sanırım:)) eşim 10 yaşındayken bile gök gürültüsünden korkarmış kayınvalidem öyle söylüyor..
Ben bugün günaydın cevabına karşılık veriyorum canım.Günaydın:)))günaydınnnn a.s.
mutlu pazarlar opuyorumnanaktan
Aman çok sevindim canım.Bir şey çıkmaz inşallah, takip edin, önemli olan o.mrb kizlar, iyi pazarlar
pediatri portalindaki endokrin dr.una sorular sordum, ay icime su serpti. 3 yasina kadr olabilen birseymis. Takip edilmesi gerekiyormus. Ameliyat kesinlikle dusunulmemeliymis.
MR icin anestezinin yan etkii yokmus. Icim cok rahat suanda tabi takip ettirecegim, Birkac endokrin dr nun ismini aldim , sitedeki dr hemen yaptirin takip acisinan derse Turkiyeye doncem hemen ama 1 ay sonrada olur derse esimle dondugumuzde yaptracagim, bizim kizin hastaligi prametur telars diye bir hastalikmis. ama korkulacak birsey yokmus, Allah ima sukur. Baya moralim duzeldi yani :)) zemuszemus
Deryacim sagolasin, 41 kere masallah Ezgiyede, bizimki 2 gundur baba diyor
baska numara yok birde farkinda olmadan ayakta duruyor ama yurumedi.
Aycacim sagol canim, sordum dr rahatladi icim. gidince kapsamli bri tahlil yaptiracagiz bilmiyroum hangi hastane iyidir. onu arastiricagim.
Evet Duygucum burundan yapiliyormus, beyinde hipofiz denen biryer varmis orda adom mi ne olusuyormus. yani hormonnun fazla salgilanmasinin sebeplerden biri oluyormus. ins yoktur. Ama olsa bile hazirlikliyiz, bende guvenemiyorum canim devlet hast.filan
Serpilcim evet yaptiracagim, olsa bile bilelim. Ama dr beni rahatlatti ya 3 yasiya kadar normal ama takip gerekir dedi.
Bu arada bizimkide herseye saldiriyor heryer heryerde ev darmadaganik ama sukredelim kizlar , bu saglikli olduklarinin isareti. suan salonuma bakiyorum alakali alakasiz hersey yerlerde yine kalkip toplayacagim, defne hanim uyudu.
Meralcim cok sinirliyse bir pedagogla gorus derim, belki cocuk icin normaldir
kendini kanitlamaya calisiyor , bende burdayim diyordur ama sen nasil davranmalisin bu durumda , nasil yaklasmalisin bunlarin cvplarini almak icin danisabilrisin. destan gibi yazdim yine sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun canım, ama ishal olduğu süre içinde bir şekilde sıvı birşeyler vermeye çaış.sitedeki ilk soruma cevabı veren hera olmuştu. bende acaba nerelerde diyodum kendini gösterip kaçmış. ama sorun yok demek ki sevindim.
yeşim senin içinde sevindim.
ay kimdi çişini söyleyip herşeyi tekrar eden kusura bakma kim olduğunu unuttum çok yorgunum ama maşallah bıdığa.
dün akşam evimize geldik. herşey iyiyken çağan ishal ardından ateş ardından kusma derken sabahaı ettik. şimdi rahat gibi. ama ne su içiyo ne süt. aç aç duruyo. önüne mama kavanozu koydum kaçtı sonra ben mutfağa gittim kaşıkla kavanozu almış babasına veriyo kaldır bunları diye. çocuğun görmeye bile tahammülü yok.
meyse ben kaçtım..
Hay allah yaa, bir hastalık geçse bir başkası bşlıyor bunlarda.İnşallah bir an önce iyileşir bebeğim benim.ii akşamlar:)
ah rahatlamanıza çok sevindim canım,takipte yarar var,hem 3 yaşına kadar normalmiş..boşuna gerdiler koreliler bizi:)
geçmiş olsun çağana diş mi gelio acaba ,nil öle olunca azılar gelmişti ama ben de diş bööle yapar mı demiştim?
biz de 1 saat önce geldik ama anca uyudu nil,çok tıkalı burnu uyurken uyanıo devamlı,hem nefes alamıo ardından da öksürüoiileş güsel kızım
opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun eymenede canım.İshal olduğunda hemen kızarıyor altları.Canı nasıl yanıyordur bebişimin.Deryanın söylediği kremi kullan bakalım, iyi gelir inşallah.iyi geceler
eymen de ishal başladı...aslında dün başladı ama ben sık kaka yapıyor diye düşünmüştüm bugün daha fazla yapmaya başlayınca anladım..birde pişik oldu kıpkırmızı çok kötü ya...biranda oldu acaba ishaldenmi_?kremin zeytin yağınında faydası yok..yarın doktorunu arıcağım..diştende olabilirmiki_?
Hoş geldinizzz.Dinlenmişsinizdir ikiizde.Maşallah naza da.Egehanda çirkin oluyor, şimdilerde hadi burnunu sil deyince ıslak mendili alıp burnuna koyuyor, arkasındanda sümkürüyor güya:))))Ama temizliyor burnunu.mrblar herkesee biz geldik ne çabuk geçti 2hafta ya iyidir umarım herkes
biz çok iyiyiz iştahımız arttı ikimiz de kilo aldık geldik sabahları 1saat koşucam başka türlü hayatta veremem ben bu kiloları
naz amin yapıyo çirkin oluyo bizi korkutuyo baba mama benim bu gel bi de off diyebiliyo:)
Çok güzel olmuş deryacım, ellerine sağlık.Sözünüzde hayırlı olsun.Bir ömür boyu mutluluklar ikisinede.
ah canım ya..diş diyeceğim ben de valla ne gıcık şey bu dişler ne kadar üzüo bebekleri de bizi de..geçmiş olsun..iyi geceler
hoşgeldiniz:))mrblar herkesee biz geldik ne çabuk geçti 2hafta ya iyidir umarım herkes
biz çok iyiyiz iştahımız arttı ikimiz de kilo aldık geldik sabahları 1saat koşucam başka türlü hayatta veremem ben bu kiloları
naz amin yapıyo çirkin oluyo bizi korkutuyo baba mama benim bu gel bi de off diyebiliyo:)
hayırlı olsun,evlilikleri de hep pastaları gibi keyifli olsun
ezgininde memelei büyüktü bizim dr da şüphelendi başta ve sakın ellemeyin demiti bize
hoşbulduk şekerler bugün nazla başbaşa kalınca annemde ne kadar rahatmışım tekrardan anladım tek başına uğraşmak o kadar zor ki bu kızla..min 2kişi olucak biri peşinden koşucak biri peşinden ortalığı temizliycek
deryacm eline sağlık bi de kafa kısmına foto koysaydınız ikisinin de başını çok güzel olurdu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?