2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler

eymen de ishal başladı...aslında dün başladı ama ben sık kaka yapıyor diye düşünmüştüm bugün daha fazla yapmaya başlayınca anladım..birde pişik oldu kıpkırmızı çok kötü ya...biranda oldu acaba ishaldenmi_?kremin zeytin yağınında faydası yok..yarın doktorunu arıcağım..diştende olabilirmiki_?
kusması ateşi yok sadece ishali var

canlarım güaydın güzel bir hafta geçirmek dileğiyle
ay kıymamam ben kuzularıma çağana nile eymene geçmiş olsun
yeşimcim sizede geçmiş olsun bak korkulacak bişey yomuş aman takibi ihmal etme
kıslar ben okula gidiyorum anca hazırlnaırım görüşürüz

Günaydınlar herkese,
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gücüme güç kattınız.
Tüm hasta bebişlere geçmiş olsun, umarım hemencecik iyileşip anneciklerini üzmezler.
Görüşmek üzere....

günaydın herkese..

yeşim çok sevindim, hadi bakalım siz de rahat bir nefes aldınız..zaten tek bir dr un dediğiyle yetinmemek şart oldu malesef..gör bak herşey yolunda, bişey çıkmayacak inşallah..

balım, sepetçi geçmiş olsun kızlar..ishal mikrop kaptıgı için olurmuş..vücut kendini savunmak için ishalle bunları dışarı atmaya çalışırmış..bol sıvı almaları gerek bu dönemde..kısa sürede atlatırlar inşallah. off ikisi de iştahsız, bi de hasta oldular mı tamam işte..Allah yardımcınız olsun.

öpüyoruz :1hug:

diş ishal yapabiliyor güzelim...

ezgide çok olur hipokort kullanıyorum ben çok az kortizon var içinde ama bize başkası yaramıyor bu kremden çok az sürünce bir kerette geçiriyor... sende pişik kremine başlamadıysan başla biran önce çok geçmiş olsun

mrblar herkesee biz geldik ne çabuk geçti 2hafta ya iyidir umarım herkes
biz çok iyiyiz iştahımız arttı ikimiz de kilo aldık geldik sabahları 1saat koşucam başka türlü hayatta veremem ben bu kiloları
naz amin yapıyo çirkin oluyo bizi korkutuyo baba mama benim bu gel bi de off diyebiliyo:)

ay maşallah eceye ben ezgiyi bezden kurtarmak için çok hefeslenmiyorum ugraşmıycam şuan çok rahat olduğumuzu düşünüyorum.... gecen bir avm de anne oğlan koşa koşa wc ye geldiler annesi sürekli bak tut yapma diyordu çocuk dayanamadı salı verdi :)))))) birde böyle heryerimiz çiş geziceğimiz günler gelicek gece ıslatmalar bunlar rahat günlerimiz kızlar

günaydın arkadaşlar,

pastalar çok güzel gözüküyor eline sağlık derya bu arada hayırlı olsun.

yeşim ben dün ablamla konuşdumda onun oğlununda memeleri büyükmüş doktora götürdüklerinde bazı bebeklerde süt dolar ve zamanla gecer endişe edilcek bişey yok demiş. senin konunu tam olarak bilmiyorum ama ablama doktoru banyo ederken elinle hafiifden ovuşdur zamnla gecer demiş ve banyo esnasında uygulamışlar gecmiş, bilmiyorum bu bilgi işine yararmı ama belki içini rahatlatır korkma üzülme doktorlar sitesi diye bi yer var orda istersen bi laç doktora sor bakalım ne diycekler.

ezgininde memelei büyüktü bizim dr da şüphelendi başta ve sakın ellemeyin demiti bize

Maşallah eceye:))Yaza kadar söylemeye başlar artık.

Demek korkularda genetikmiş:)))Maşallah eymenede, her hareketi tekrarlamaya başladılar artık:))

günaydınnnn a.s.

mutlu pazarlar opuyorumnanaktan
Ben bugün günaydın cevabına karşılık veriyorum canım.Günaydın:)))

Aman çok sevindim canım.Bir şey çıkmaz inşallah, takip edin, önemli olan o.

Geçmiş olsun canım, ama ishal olduğu süre içinde bir şekilde sıvı birşeyler vermeye çaış.

Hay allah yaa, bir hastalık geçse bir başkası bşlıyor bunlarda.İnşallah bir an önce iyileşir bebeğim benim.

Geçmiş olsun eymenede canım.İshal olduğunda hemen kızarıyor altları.Canı nasıl yanıyordur bebişimin.Deryanın söylediği kremi kullan bakalım, iyi gelir inşallah.

Hoş geldinizzz.Dinlenmişsinizdir ikiizde.Maşallah naza da.Egehanda çirkin oluyor, şimdilerde hadi burnunu sil deyince ıslak mendili alıp burnuna koyuyor, arkasındanda sümkürüyor güya:))))Ama temizliyor burnunu.

kardeşimin söz pastası ben yaptım :)) gelin damat
Çok güzel olmuş deryacım, ellerine sağlık.Sözünüzde hayırlı olsun.Bir ömür boyu mutluluklar ikisinede.

hoşbulduk şekerler bugün nazla başbaşa kalınca annemde ne kadar rahatmışım tekrardan anladım tek başına uğraşmak o kadar zor ki bu kızla..min 2kişi olucak biri peşinden koşucak biri peşinden ortalığı temizliycek
deryacm eline sağlık bi de kafa kısmına foto koysaydınız ikisinin de başını çok güzel olurdu:))

merhaba:))

ah canım ya..diş diyeceğim ben de valla ne gıcık şey bu dişler ne kadar üzüo bebekleri de bizi de..geçmiş olsun..
kakanın asidinden pişik olmuştur canım,kuvvetli pişik kremlerinden başkası fayda vermez,nilin de o ishal zamanı çok oldu pişiği ve çiş yaparken ağlıodu acıdan aman daha da çoğalmadan geçirmeye bak
hoşgeldiniz:))
ay kilo mu ??bana kilo demeyin ben aldılça nil veriolmaz:
maşallah naza,ezgiyle ikisi başlar artık dedikoduyakaydirigubbakcemile3

kardeşimin söz pastası ben yaptım :)) gelin damat
hayırlı olsun,evlilikleri de hep pastaları gibi keyifli olsun
ezgininde memelei büyüktü bizim dr da şüphelendi başta ve sakın ellemeyin demiti bize

ben de öle biliorum canım ,sıkmak dooru diil die:uhm:

ha bu arada ishali kesme canım,mikrobu atması gerekiomuş,belki başka bişidendir..ve herkes yazmış ama bol su ,yemese de:)

:))) valla foto kısmı aklıma gelmedi güzelim güzel fikirmiş :))

slm kizlar oglumla kahvalti yapyiruz biz.firsat buldum hemen 8mart kadinlar gününüzü kultum dedimherkesin kadinlar günü kutlu olsunnnn.

merhaba kızlar benimde misafirlerim gitti ancak gelebildim

yeşimcim çok sevindim sonuçlarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…