2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar merhaba
Evet gercekten rahatladik, bugun tekrar cevap yazmis sitedeki dr, hekim onermis.
gider gitmez hemen tahlilini yaptiracagiz acelesi yok yazmis. Insallah hic lazim olmaz
ama gidecegim kisi Prof Dr Abdullah Bereket , aklinizda bulunsun kizlar ne olur ne olmaz
Semracim bende sklmamasi gerektigini , enfeksiyon kapabilecegini biliyordum.
Hatta Sitedeki dr bile onu tekrar hatirlatti canim.
ilgin icin sagol .

Deryacim pastalar harika gorunuyor gercekten, Hayirli olsun sozunuz Allah tamammina erdirsin,

Fazilet gecmis olsun, bizimkinin de dunden beri kakasi cok acik sari, disten de
olabilir azilari cikiyor cok zor zamanlar yasiyoruz, yemek konusunda hic bu kadr
istahsiz olmamisti bu cocuk, ve bana cok zayif geliyor . 10 kilo civari tam degil ama
200-300 gr eksik (

bizimki 2 ayda hiç kilo almamış.hala 8200 gr. çok zayıf benimki yaaa...bugün ateşi ishali için dr. a gittik. serum için erken dedi. az az su içmeye başladı bugün. hiç bi şey yemekte içmekte isteöiyo. şimdi uyudu ders çalışmam lazım. hafaya sınavlar var ben tıs tıs bomboşum. boşuna sınava girrcem dua edin şans bari yanımda olsun.

derya pastalar çok hoş. allah tamamına erdirsin...

hastalara geçmiş olsun..

canım çok geçmiş olsun

ayrıca bol şans

selam
derya hayırlı olsun sözünüs pastanızda süper valla şeker hamuruylamı süsledin canım üstünü
ayşegül hoşgeldin annende dinlenmişssindir artık evde tek olmak br iki gün zorlar seni :))
emel seninde misaf,irler gitmiş gözün aydınmı desek Allah kavuşturssunmu bilemedim hangisini istersen onu seç gari
serpilcim acaba diştenmi sizinkide yoksa yolarda üşüttümü yavrum tatil dönüşü dr ne dediki hasta olunca kuzular dahada iştahsızlaşıyor valla zaten senin çağanda benimki gibi ALLAH yardımcın olsun
sınavlardada kolay gelsin canım sana işallah iyi geçerler ,
yeşimcim bizimkide zayıf canım hatta bizden 1 ay küçük bir arkadaşı var kızın yanında benimki yavru gibi kalıyor aman sağlıkları yerinde olsunda zayıf olsunlar napalım artık

duygucum tribün dolu ama kimse yazmıyo açık bırkaılıp pc işe güce bakılıyor galiba benimde ders saati geldi görüşürüz bye

ben yazıyım nazın kulaklarının deldirdik çok şeker oldu:))

pırlantalar eksilmesin kulağından..

dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.durmak yok sürünmeye devammm. kadınsın çekeceksinnnn..............

Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun:)))

4 haftalık memleket havasından sonra evime geldim... Öyle alışmışım ki anneme ve desteğine ev çok soğuk geldi ilk etapta...

Gittiğimiz ilk hafta aybüke çok hastaydı üçgün iğne ve antibiyotikle kendine geldi.. Gelmeden tekrar hastalandı. Orta kulak iltihabı olmuş 3 şurup kullanıyoruz, Allahtan iştahında bir sorun yok.

Ben hamur yemeklerinden dolayı kilo aldım ama kızım aynen duruyor. Anne, baba, dede, anneanne, teyte, aç, kalk, hadi, hob ba, mama, dayi, abi vb. kelimeleri söylüyor. Kalabalık iyi geldi kızıma:) Henüz özgürce yürüyemese de kanepeden kanepeye koşuyor:) Temizlik yapmayıda çok seviyor...

Bizden şimdilik bukadar:))) işler beni bekliyor.

Hoşgeldin tuğbacım sende.Tatile gidenler dönüyor:)))))

Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun:)))
Çok haklısın serpilcim, durmak yok sürünmeye devam.
Dün gece 4 saatlik uykuylayım, uykum varrrr....Saat 9 da ege uyudu, ben star warsı seyrederken saat 12 oldu, ha şimdi kalkar süt içmeye diye uyuyamadım , bizim oğlanda saat 1,30-2 gibi uyandı.Sütünü içip uyuyacak diye beklerken beyefendi illaki benim yanıma gelmek isteyerek ağladı.Dün akşiam kendi yatağına yatırmıştım.Tabii yanıma aldığım gibi uyudu.Ama saatte 2 oldu tabii bu arada.Sabahta saat 6 da cin gibi uyandı.Ben zombi gibi, uyu oğlum kapat gözlerini deyip durdum ama nerdeeeeeee.Zorla saat 8 e kadar yatakta tuttum ama tabii uyuyamadım.Bu akşam egeyle birlikte bende uyuyacağım sanırım.Şimdilik düşüncem böyle.

Son düzenleme:
Kadınlar günümüz kutlu olsun....
Benim kuzum da anne, baba, dede, anneanne, itti (bitti), tü(düştü), abla, teyze, düt, op(top), mama,meme, dana (çok ayıpppppp!!!!!!) diyo.

meralcim ezgi hasta oldugu hafta çok uyandı geceleri burnu tıkandı ateşli diye biz uyuyamadık

iyileştiği akşam o 8 de yattı bizde eşimle 8 de yattık inan insan sersem gibi oluyor gece uyuyamayınca

ezgi yatagına alıştı çok şükür sabah 8,30 da uyanıyor yanımıza alıyoruz yarım saat beraber takılıyoruz aramızda yatmasını özlüyoruz çok şirin oluyor uyurken çünkü :))

Çok haklısın deryacım, yatarken bazen seyrediyorum, çok tatlı, çok masum halleri oluyor uyurken.Bende alıştıracağım artık.Ev meselesini çözünce odasını da ayıracağım:))))Yanımda yatarken hiç dalamıyorum, ya düşerse falan diye.Yatağın her tarafını yastıkla filan doldurdum.Gecede kıpırdamaya korkuyorum uyanmasın diye.Artık alıştırmanın zamanı geldi kendi yatağına, kocişimle bile kaç aydır aynı yatakta yatamıyoruz.Bir kaç gece dayanabilirsem egede alışır diye düşünüyorum.

meralcim babası alıştırdı bizimkini yatagına gündüz aldı yatagın içine koydu onu

bayagı oyun oynadılar o saklındı o buldu falan yatagını çok sevdi ilk yatırmamızda bile sorun çıkarmadı

şimdi bile odasına girince hemen yatagına tırmanmak istiyor kocaman birde ayı aldık ona sarılıp yatıyor çok komik gözüküyor dün gece tamamen ayının üstüne yatmış :)))

Son düzenleme:
Bizim yatak odasında park yatağı var, ona yatırıyorum ben ama benim yatak geniş olduğundan çok rahat ediyordu.Park yatağı biraz dar geliyor şimdi.Ordanda kaynaklanıyor.Bir park yatağı daha var o salonda, onu çıkartacağım diğer eve taşındığımızda, o daha geniş.Sanırım orada daha rahat eder.Aslında ona bir yatak almak istiyorum araba şeklinde olanlardan ama gece kendini oradan oraya atarken düşer diye korkuyorum.

Aslında gece yatmasına çıkmakta hiç sorun çıkarmıyor.Elimde biberonu görür görmez hemen merdivenlere gidiyor, odaya çıktığımızda da yatağa atıyor kendini.Eğer ona güzel bir yatak ayarlayabilirsem sevecektir diye düşünüyorum.
Bende bir köpek aldım, gece yatarken pasaklı nerede diyorum, hemen ona sarılıp yatıyor:))))

bende emziği verince uyuyor 2 dk içinde gündüz halini koyayım size birde nerde geziyor bulaşık mak delisi kapağı açık görünce koşarak geliyor

ya bende yatağında yatırıyorum odasında ama orda birde kanape var çoğu zmaan ben onda yatıyorum buaralar diş çıkarma dönemi diye gece uyanırsa falan yanıma alayım diye ama artık orda yatmak istemiyorum belim ağrıyor valla buarada çağan gecleri uykuya ancak yanımızda yatarak geçiyor ya yanıma yatırıyoprum sırtını pışpışlıyorum öle uyuyor sonrada yatağına koyuyorum ben istiyorumki artık kendi uyusun gündüz de ayağımda sallayarak uyutuyorum acaba kendi uyumaya nasıl alıştırabilirim bir fikir versenize
derya demkki bunların hepsi ayjnı bizimkide bulaşık makinesi çamaşır makinesi delisi kapağının açıldığını duyar duymkaz koştura koştura geliyor

gündüz benimki memesini veriyorum kucağımda uyuyakalıyor...

akşamda genelde öyle artık emziği alınca uyuması gerektiğini öğrendi ben hiç ayagımda sallamadım bazen kucağımda biraz sallıyorum otururken o kadar

emziği normalde vermiyorum sadece uyuması gerektiğinde gündüz 12 de akşam üstü 4-5 gibi uyuyor akşamda 9,5 ta birkaç kez uyanıyor tabi gece

Bu hal bana çok tanııdk geldi, koştura koştura gelip içine giriyor bizimki de.Geçen gün açmış bul. makinasının kapağını, dönmüş dötünü kapağa oturacak.Başka oturacak yer bulamamış çocuum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…