2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay ne güzel ya derya ay bizimkide ağzında emzikle uyuyor ama gündüz sallatıypor kendi,ni ben olmayınca babasının kucağında uyuyormuş ben olunca illa sallıcam onu gecede illa beraber yatıcaz hoş bizimki öle 9,5 ta uyumuyor en erken 1,30 da uyuyo gececi bizimki :))

Ben evde olduğumda ayağımda sallamıyorum.Bizim odadaki yatağına yatırıyorum, müziği açıyorum.Bende orada kendi yatağıma oturarak bekliyorum, bazen dalıyor bazen oynamak istiyor, o zaman da eee ya da pış pış diyerek biraz sırtına hafif hafif pıtpıtlıyorum uyuyor.Ama annemde olursa ayakta sallanarak uyuyor.
Geceleri de müziği açıyorum, biberonundaki sütü bitirdikten sonra biberonu bana verip, yatıyor.Tabii dalıncaya kadar yataktan düşmesin diye yine yanında kalıyorum ama ne sallıyorum ne de herhangi bir pışpışlama yapmama gerek kalıyor.Kendisi oradan oraya atarak, yatağın içinde dört dönerek uyuyor.Beni emerkenden beri alışkanlığı böyle.Allahtan gece uykusuna rahat ve çabuk geçiyor.
Gece uyanmasıda saat 1-2 arası tekrar süt içmek için oluyor.Bunun dışında bir rahatsızlığı yoksa sabaha kadar uyuyor.

Derya sabahları kaçta kalkıyor ezgi_?
Bizimki de 9 da odaya gidiyoruz, alt değiştirme pijamaları giyme sütünü içme derken en geç 9,30 da uyumuş oluyor.Sabah ta en geç 7,30 gibi kalkıyor.Bazende bu sabahki gibi 6 da kafamçokkarıştı

ezgi sabah bir posta uyanıyor 5-6 gibi tekrar uyuyor 8,5- 9 gibi tam uyanmış oluyor

cumartesi sabahı o uyumuş 10 a kadar bizde uyumuşuz varya 14 aydır heralde ilk defa uyuduk o kadar :)))))

ay pc çok dandik kimler online göremiyorum bile neyse herkese iyi akşamlar

Ah harika birşey olsa gerek.:))))1,5 yıldır gece yatıp sabah uykumu almış olarak uyanamıyorum. Çıldırma noktasındayım:)))Uykuyu seven ve uykusuz olduğum zamanlarda çatacak birini arayan yapım var birde.Ama bu sayede üzerimde ne kilo kaldı ne başka bir şey:)))Bu da iyi yanı.21-22 kilo alıp hamileliğimden önceki kilomdan daha aşağı düşmüş durumdayım.
Bazen sabahları ege uyanınca giydirip babasına bırakıyorum.Ama uykum bölündüğü için değişen bir şey olmuyor.Sersmlemiş bir şekilde uyanıyorum saat 9-9,30 gibi. Birde sabah kahvaltısını ben hazırladığım için egenin, o saate kadar yatamıyorum bile.

merhaba kızlar benimde misafirlerim gitti ancak gelebildim

yeşimcim çok sevindim sonuçlarınıza
canim ya sagolsin. Ayrica ucuz bebekler konusunda yazini gordum , cok mutlu oldum arkadasim. olumunekankayizsmile yardimlada bir yere kadar ama insan yinede birseyler yapmak istiyor. Allah
onlarada kapi acar ins kisa zamanda. :Saruboceq:
Incicim haklisin saglikli olsunlarda ne yapalim. BEnimkinde dusundugum nokta ben
en son dr gittigimdede ayni kilodaydi yani hic almamis. ki 2 ay oldu nerdeyse.
istahi cok kotu bu aralar ins duzelir de toparlar. Allahtan uykuyu 2 gecedir uyuyor.
gece 1 kere kalkiyoruz . saat 2 de yada 4 de. ben iyice oynasin yorulsun bekleyip oyle yatiriyorum besigine, kendinden uyuyor bir yeri agrimazsa , bazende ayakta sallayip uyutuyorum ki o metotdan hiiic hoslanmiyorum bana eziyet gibi geliyor offf
ben yazıyım nazın kulaklarının deldirdik çok şeker oldu:))
Hayirli olsun canim, bayanssulusmile benim cesaretim yok agri olur filan diye birde eller, cekistirir kupeleri diye.
Tubacim hosgeldin canim. cok gecmis olsun canim. neden oluyromuski orta kulak ilt. usutmeklemi alakali bir durum?? BU arada masallah zilliye ya. Ozendim valla. Ama gercekten kalabalikta olan cocuk daha kolay konusuyor. Benim kizim o yonden cok sanssiz maalesef ya, bir tek benle ot gibi bir baba demeyi ogrendi senağlama
Deryacim masallah nazar deymesin tatli kizima , cok guzel cikmis fotolarda.
bulasik makinasi hastaligi bizimkindede var makinayi acinca salonun bir ucunda olsa
kosturarak gelir. su falan varsa kapaginda elini kolunu daldirir. ozellikle kirlileri yerlestiriken sorun oluyor , ben kouyorum o cikartiyor her yer batiyor tabi sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

Kızlar sizi çok özledim
Duygucuğummmmmmmm,canım benim beni merak etmişsin iyiyiz çok şükür ama çok koşturmaca....
Yani soluğu kıçımdan alıyorum inan
Yaramaz Nil in haberlerini okudum,tam afacan minik tosbağaaaaaa...Daha yazıcam ama 5 dk girdim çıkıyorum,çok öpüyorum
YeşimCanım ,inşallah herşey yoluna girer kızı yıkıycamçok öptüm bi dahaaaaaaaa

ben yazıyım nazın kulaklarının deldirdik çok şeker oldu:))
ayy canım kokoş nazım,güle güle kullan küpelerinizemuszemuszemuszemus
hoşgeldiniz:)
geçmiş olsun ya valla giderken de hastaydınız gelirken de olmuş!!nie acaba?:))
maşallah kuzucuğa valla şakıolar artık
Kadınlar günümüz kutlu olsun....
Benim kuzum da anne, baba, dede, anneanne, itti (bitti), tü(düştü), abla, teyze, düt, op(top), mama,meme, dana (çok ayıpppppp!!!!!!) diyo.
ohh ohh maşallah
ay çok tatlı ya ,maşallah..
ii oldu derya yatağında yatmalı bence dekaydirigubbakcemile5
bende emziği verince uyuyor 2 dk içinde gündüz halini koyayım size birde nerde geziyor bulaşık mak delisi kapağı açık görünce koşarak geliyor

evvet bu poz bana da çok tanıdık..
acaba hepsi normal mi yoksa komple anormal mi ocak bebelerikaydirigubbakcemile
ah be canım ne yapıosunuz o saate kadar,can dayanmaz ,sabah erken kaldırın ya da akşam üstü uyutmayın çağanı,bak kendine gelirsin o da erken uyuyunca..alsanaalsanasmile
maşallah egehana ..uyusun güsel güsel:teytey:
müzik ve biberon süpper yardımcıymışkaydirigubbakcemile3
bu kilo olayı ben de nie işlemio yaklava:ben de uyumadım hiç 1 yıl şimdi de azcık uyuorum amakoccamanımmafoldumben

merhabaaaaaaaaaa:))
ay telini bulamadım ,arayacaktım artık,
hepimiz aynı valla koştur dur..
ohh uyumuştur bile şimdi öp benim içinopuyorumnanaktan

merhaba:))
nil beni bugün öldürdü Allahım tv'nin karşısında ayakta saatlerce dikti beni,dışarıda çıkartmak istemedim,kar yağdı sabah ,ee hasta zati...yemek de yemedi..artık 5.30 gibi kapının önünde yırttı kendini çıkardım aman allahım sokak çocuğu sanki..kaydirigubbakcemile2
neys kızlar nil resmen çubuk krakerle beslenio,hiç bişi yemio,ne yapıcağımı şaşırdım valla ,kaçç çeşit yemek yapıorum,vermiorum da çubuk ,aç yani ama yok yemio..
uyurken yedi çubukları daldı..çok üzülüorum ya:çok üzgünüm:
biz kucakta sallanarak uyuorus,emzik biberonu hatırlamıorum bilekafamçokkarıştı
ama bi kaç gündür kucamda tam dalamıo,bizim yatakta dönerek uyuo salladıktan soona,benim de kendi yataanda uyumayı öğretmem lazım ama:uhm:
dün arkadaşlara gittik ya ılgaz nilden 1 yaş büyük..hala aynı oda da yatıolar ve 12 dwen önce uyumuomuş,çok zor yani,bence hızlı hareket etmek lazım,iice büyüdüler..
esra nerdesin?nerden geldiyse aklıma bi anda..
off nil uyuo ama öksürüğü içimde sanki,kaç dakikadır öksürüo:1no2:
amma yazdım offffffffff.. ii geceleropuyorumnanaktan

kızlae bebekler bazı (artık çocuklar mı desem) hareketleri bazı kişilerle iilişkilendiriyor. mesela çağan bana kendini imkanı yok sallatmazken başkalarında sallanarak uyuyor. buda benim işime geliyor tabi..

başkalarında sallanmaya alışsa da bana gelince sallanıp uyumuyor. meral de annesi ile olanı yazarak bu durumu özetlemiş bence.
ben çağanı yatağına ona kitap okuyarak alıştırdım. yatağına koyup yanındaki çekyata oturup el lambası ile kitap okuyordum. o kadar abartmıştıki bi
ara 30+-35 sayfa falan okuyodum ama bu onun direnciydi farkındaydım. yılmadım zamnala okuduğum sayfa sayısı 5 e 2 ye 1 e düştü. şimdi ise hiç okumuyorum. yatırıyorum yanında sessizce duruyorum. beni seyrediyo sonra da dalıyo.

tabi bu aralar istisna hsta ve gece kustuğu için korkudan yanımda yatırıyorum. inşallah düzelince aynı sistemde devam ederiz..

neyse başka yazamayacağım görüşürüz....

slm kızlar annem geldi metiş bize gelsin diye tutturdu kalmaz biliyorum üzülmeyim diye de söylemezler agladıgını göndermedim neyse annemi alıkoydum 3 gün bizdeaklinialirimsmile
sizler nasılsınız....
aysegül hosgeldin ooo kilolanmıssınız metiş 2 gr yesin diye benden kac gr gidiyo bilmem yedirdikten sonra onu benden giden gramları telafi ediyorumabur cuburlakaydirigubbakcemile3
deryaaaaaaaaaa ezgi ne cici cıkmıs bizimki de bulasık mk delisi ayyy gecen misafir vardı makineyi doldurdum tam yıkancak almıs pis kasıkları agzınakötükedihüsone pasaklıyız dimi
bu arada ne güzel her bebegin uyku düzeni var ben metişin erken yatıp erken kalkması taraftarıyım ama babası baktıgı için zorlada olsa uyutuyo 11 e kadar gece de yatmak bilmiyo bugun yatırmadım ögle uykusuna 8 de sızdı zaten gece kalkmıyo nisan sonunda izne cıkıcam o zaman tam bir düzen kurmam lazım bu arada bizle yatıo ama bir zararı yok yatsın dursun....
ayyyy cok yazdım ....
nile bak sen cubuk kızkaydirigubbakcemile3
iyi geceler....
aaaa bisey dicem unuttum diş için jel kullanan var mı varsa adı ne bizde 2 diş var ama galiba geliyo da gün içinde 3-4 kere krize girmiş gibi aglıyo delirtiyo beni....
ayyy bişiy daha dicem ben teyze oluyorum kardesim hamilehihoyyytbir oglu var inş. kızımız olur:Saruboceq:
daha bişiy demicembilmiyorumkismile

Gunaydin hanimlar,
Salonum yine savas alani gibi, mafoldumben toplamaktan yoruldum artik . guya dun temizlik yaptim :hulya:
hiiic belli degil, ayy o kadar daginikki heryer psikolojim bozuluyor ben duzenli olsun istiyorum yaaa senağlama
Kizin da hastaligiydi falan derken yuvada kaldi oyle, goturmuyorum. sempatiksalakcinni kalkayim yemek yapayim hanima , birde ortaligi toplayayim, off ya simdi yatip uyumak vardi -tatlicadiarzu- mafoldumben
cadoloz defne :ecrin_bebek:

günaydın kızlar yine bu sabah 6.5 da horozlarla beraber uyandık evin her yerini geziyoruz sabahtan beri

hepinize güzel bir gün diliyorum

slm kızlar nasılsınız okuldayım emeeeeeeeeeel ne erken kalkmıssınız....
deniz günaydın
yesim benim eşim cok titiz her saat üsenmeden oyuncakları topluyo ben pes ettim bakalım o ne zaman pes edicek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…