canim ya sagolsin. Ayrica ucuz bebekler konusunda yazini gordum , cok mutlu oldum arkadasim. olumunekankayizsmile yardimlada bir yere kadar ama insan yinede birseyler yapmak istiyor. Allahmerhaba kızlar benimde misafirlerim gitti ancak gelebildim
yeşimcim çok sevindim sonuçlarınıza
Hayirli olsun canim, bayanssulusmile benim cesaretim yok agri olur filan diye birde eller, cekistirir kupeleri diye.ben yazıyım nazın kulaklarının deldirdik çok şeker oldu:))
ayy canım kokoş nazım,güle güle kullan küpelerinizemuszemuszemuszemusben yazıyım nazın kulaklarının deldirdik çok şeker oldu:))
hoşgeldiniz:)Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun:)))
4 haftalık memleket havasından sonra evime geldim... Öyle alışmışım ki anneme ve desteğine ev çok soğuk geldi ilk etapta...
Gittiğimiz ilk hafta aybüke çok hastaydı üçgün iğne ve antibiyotikle kendine geldi.. Gelmeden tekrar hastalandı. Orta kulak iltihabı olmuş 3 şurup kullanıyoruz, Allahtan iştahında bir sorun yok.
Ben hamur yemeklerinden dolayı kilo aldım ama kızım aynen duruyor. Anne, baba, dede, anneanne, teyte, aç, kalk, hadi, hob ba, mama, dayi, abi vb. kelimeleri söylüyor. Kalabalık iyi geldi kızıma:) Henüz özgürce yürüyemese de kanepeden kanepeye koşuyor:) Temizlik yapmayıda çok seviyor...
Bizden şimdilik bukadar:))) işler beni bekliyor.
ohh ohh maşallahKadınlar günümüz kutlu olsun....
Benim kuzum da anne, baba, dede, anneanne, itti (bitti), tü(düştü), abla, teyze, düt, op(top), mama,meme, dana (çok ayıpppppp!!!!!!) diyo.
ay çok tatlı ya ,maşallah..meralcim babası alıştırdı bizimkini yatagına gündüz aldı yatagın içine koydu onu
bayagı oyun oynadılar o saklındı o buldu falan yatagını çok sevdi ilk yatırmamızda bile sorun çıkarmadı
şimdi bile odasına girince hemen yatagına tırmanmak istiyor kocaman birde ayı aldık ona sarılıp yatıyor çok komik gözüküyor dün gece tamamen ayının üstüne yatmış :)))
evvet bu poz bana da çok tanıdık..
ah be canım ne yapıosunuz o saate kadar,can dayanmaz ,sabah erken kaldırın ya da akşam üstü uyutmayın çağanı,bak kendine gelirsin o da erken uyuyunca..alsanaalsanasmileay ne güzel ya derya ay bizimkide ağzında emzikle uyuyor ama gündüz sallatıypor kendi,ni ben olmayınca babasının kucağında uyuyormuş ben olunca illa sallıcam onu gecede illa beraber yatıcaz hoş bizimki öle 9,5 ta uyumuyor en erken 1,30 da uyuyo gececi bizimki :))
maşallah egehana ..uyusun güsel güsel:teytey:Ben evde olduğumda ayağımda sallamıyorum.Bizim odadaki yatağına yatırıyorum, müziği açıyorum.Bende orada kendi yatağıma oturarak bekliyorum, bazen dalıyor bazen oynamak istiyor, o zaman da eee ya da pış pış diyerek biraz sırtına hafif hafif pıtpıtlıyorum uyuyor.Ama annemde olursa ayakta sallanarak uyuyor.
Geceleri de müziği açıyorum, biberonundaki sütü bitirdikten sonra biberonu bana verip, yatıyor.Tabii dalıncaya kadar yataktan düşmesin diye yine yanında kalıyorum ama ne sallıyorum ne de herhangi bir pışpışlama yapmama gerek kalıyor.Kendisi oradan oraya atarak, yatağın içinde dört dönerek uyuyor.Beni emerkenden beri alışkanlığı böyle.Allahtan gece uykusuna rahat ve çabuk geçiyor.
Gece uyanmasıda saat 1-2 arası tekrar süt içmek için oluyor.Bunun dışında bir rahatsızlığı yoksa sabaha kadar uyuyor.
bu kilo olayı ben de nie işlemio yaAh harika birşey olsa gerek.:))))1,5 yıldır gece yatıp sabah uykumu almış olarak uyanamıyorum. Çıldırma noktasındayım:)))Uykuyu seven ve uykusuz olduğum zamanlarda çatacak birini arayan yapım var birde.Ama bu sayede üzerimde ne kilo kaldı ne başka bir şey:)))Bu da iyi yanı.21-22 kilo alıp hamileliğimden önceki kilomdan daha aşağı düşmüş durumdayım.
Bazen sabahları ege uyanınca giydirip babasına bırakıyorum.Ama uykum bölündüğü için değişen bir şey olmuyor.Sersmlemiş bir şekilde uyanıyorum saat 9-9,30 gibi. Birde sabah kahvaltısını ben hazırladığım için egenin, o saate kadar yatamıyorum bile.
Kızlar sizi çok özledim
Duygucuğummmmmmmm,canım benim beni merak etmişsin iyiyiz çok şükür ama çok koşturmaca....
Yani soluğu kıçımdan alıyorum inan
Yaramaz Nil in haberlerini okudum,tam afacan minik tosbağaaaaaa...Daha yazıcam ama 5 dk girdim çıkıyorum,çok öpüyorum
YeşimCanım ,inşallah herşey yoluna girer kızı yıkıycamçok öptüm bi dahaaaaaaaa
esra nerdesin?nerden geldiyse aklıma bi anda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?